38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

adam araba kullanıyor ama benim kadar proffosyonel değil. ama ben diyorum sen geç diye yok diyor. aielsinde bisürü araba kapıda adam binmemiş he sende ettin beni eşek valla .adamda o ruh yok. benim kociş bağlama çalar resim yapar doğada gezer,satranç tenis oynar onun boş işlerle işi olmazkaydirigubbakcemile3(onun tabiri tabi bu)

heyecanlı olacaksın tabiiki, buda tedavinin en önemli kısmı, heyecanlı, pozitif ve kendine inanarak çık bu yola... ama panik yok...
ben de çalıştığım dönemde nasıl tatil tatil diye kıvranırdım, resmen iliğim kemiğim, etim kanım artık dinlenmeye ihtiyacım var derdi, değişiklik isteği, gün içinde dilediğini yapabilmek, haftaiçi sokakta gezebilmek, çarşı pazara gidebilmek ve tabii deniz kum güneş... bunlar çalışan insanların en büyük hayali oluyor... 14 yıl her yaz ... tatili iple çektim bende ... bizim 15 iş günüydü tatilimiz... 3 haftaya denk geliyordu...

tüp sürecini sormuşsun ya.ondan bahsettim.anlasan şaşardım.hahahahahah.bu da dövmek gibi oldu zaten di mi.tüh tüh.işler sana mı kaldı.temizlik.kocin nerde kız.küstürdün mü yoksa?sana mı kaldı işler.çok üzüldüm çoookkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2acıcık neşemi yerine getirdin yağmur.tam kapıyacaktım bilgisayarı.uykulu gözle bakıyorum.uzanmıştım

patikler de girmiş bu gece....uzun zamandır yoktun değil mi? bana mı öyle geldi.ben vardım ama yoktum.yok gibiyim de..

orada isim olarak yazmamışım ama diğer arkadaşlarımıda unutmadım tabii, onların kalbimde hep yerleri var zaten, ben nereye onlar oraya zaten, yazmaya bile gerek yok... olumunekankayizsmile
hadi sen de geliyorsan üç olduk... başka gelen yok mu?
yalnız söylemeyi unuttum, küçük bir sandalla yola çıkacağız... hani mültecilerin akibetine uğrarsak şikayet yok...

dalga geçersiniz diye yazamıyodum valla. kocam olmaz mı... ben evime kadın almam zorda kalmadıkça. alırsam da onun arkasından bi daha yaparım. hastayım yani. eşimle beraber yapıyorum canım benim. camalrı bile beraber sildik. aklına ne gelirse her işi beraber yapıyoruz. yarın mutfakta sıra bütün dolaplar dökülecek silinecek buzdolabı fırın silinecek gene beraber. sen orayı ben burayı yap diyemiyorum. kontorlüm altında olmadan temiz olmadı sanıyorum.ama kocişim her bi işi yapıyo valla.hatttaaaaaaa onun bu hafta okulu yok benim okul devam ben 1 de geliyorum gelene kadar yemeği yapmış oluyor bilemkaydirigubbakcemile3

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

adam sanatçı ruhlu besbelli
dokanma ona o zaman. dediği doğru, ben de öyle derdim bizamanlar, annecim zamanında kızım kal iki işin ucundan da sen tut, oku oku başımıza başbakan mı olacan, yemek yapmayı bulaşık yıkamayı öğren azcık deyince, burun kıvırp aman anneeeeee, küçük işleri yapacak birileri herzaman bulunur derdim..gördüm sonradan küçük işlerle küçük insanlar sarmalını, dünyaları hatmettim dağları aştım geldim de o küçük işler de boğuldum kaldım resmen, çocuklar için de ömür törpüsü bunlar derdim, çocuk doğuranlara acırdım, zavallıcıklar, hayatlarını yaşayamayacaklar, aslında intihar ediyolar derdim aaaaaaaaaaaaah ahhh, yağmurcan deştin yaralarımı akşamın bi vakti

ben gelmiyorummmmmmmmmm. ben bebeğimi almadan gitmem bi yere hiç ısrar etmeyindelikafadulden

myen;ne hoş konuşuyorsun öyle.aldım bi yanak...

adamda ruh mu yok ???? çok haksızlık ediyorsun lmaz: bağlama çalıyor, resim yapıyor, spor, hobi... bunlar hayati ruhiyesi değilde dahiliye kısımlarımı ???? naniknanik sen şöyle kodumu oturtan, Çok üzgünüm çoook yemek hazır olmayınca sumsuğu koyan, çoraplarını salonun ortasında çıkaran, tv kumandası elinden düşmeyen, arada bir gaz kaçağı yapan birine düşseydin heee ?????

o zamann n uğraşmıycan benim kocişimle ve benle şekerimbuyrunnnnnnnnn

ben yüzme bilmiyorum badenur.çocuğum olmayacaksa olmasın.ama yaşıyiiim biraz daha.

daha yapacaklarım var..kpss ye giricem,bir iş bulup part time da olabilir çalışıcam,tiyatro eğitimi alıcam. sonra,sonrasında benim olmayan çocuklara hikayeler okuyacağım.bastonla sınava giricem.daha çok işim var benim.ııı ıh gelmem ben o küçücük sandalla.sen en iyisi bir yat kirala.ya da satın al.hayal değil mi?hem kalabalığız burada.hangimizi sığdıracaksın o çüçücük sandala!!

gelde kıskanma :dilcikar: benim eşim temizliğin "t" sine bile elini sürmez... ben yaparım o güzel güzel kirletir, dağıtır, bozar, karıştırır... bizimki de boş değil yani yerimseniben

anacımmmm noluyoz kızlar yaa "araba kullanmayı öğrenecek ruh yok" yoksa ruh olmaz mı adam tam gönül adamı. börtü böcekler kuşlar güvercinler doğa ona göre. o relaks yaşamayı sever yolculukta etrafı seyretmeyi sever sürekli yola bakmak sıkar onu o yüzden istemiyor ben napim kafamçokkarıştı
senin yukarıda bahsettiğin gibi bi adamla azz kalsın ömrümü çürütecektim de eşikten döndüm çokk seneler önce çok şükür bi kadın bi hatayı bi kere yapar canım ben kocişimi özenle seçtim tam gönlüme göre. onun kirli gömleğini bile ortalıkta görmedim henüz daha. kendisi sepete atardelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…