ama bak gidiyorum haaaaaaaaa
geldin mi artist kadın?arkadaşlar çıksanıza ortaya, nerdesiniz yahu?
geldin mi artist kadın?
selaaaammm nasılsın? sen geliyor musun bizimle ıssız adamıza ???
adam araba kullanıyor ama benim kadar proffosyonel değil. ama ben diyorum sen geç diye yok diyor. aielsinde bisürü araba kapıda adam binmemiş he sende ettin beni eşek valla .adamda o ruh yok. benim kociş bağlama çalar resim yapar doğada gezer,satranç tenis oynar onun boş işlerle işi olmazkaydirigubbakcemile3(onun tabiri tabi bu)balım benim geldim tabi eldim de gidiyodum az kalsın,
bana artist diyen kadınadam, sen kocişine ütüden bulaşığa kadar herşeyi öğrettin de bi araba kullanmayaı öğrenemedi mi kız Allah canını almasın senin emi? güldürdün beni akşam akşam valla
teşekkür ederim bade bade.benim ilk tüp denemem valla heyecanlıyım nie yalan sölim:)
tatile o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamam inanılmaz yorulduğum bir yıl oldu hem ruhemn hem bedenen.ama inan sabrım kalmadı. ben 2. gebelik için korunmayı bıraktığım ay tüp e başlıyorum yani bu ay 12. aydır normal yolu denedim. artıkta normalden yana ümidimi kestim gitti:)
ayyy demek karşılaşacaz ve çay içecez ha hayali bile güzel valla. ben sana bi sarılırım beni dövemezsin:)
çocuk olsun da hayırlısıyla tatilinden vazgeçtim. eşim gider olmazsa o duramaz sanırım bir ay daha buralarda. ama transferden sonra gider sanırım yoksa spermi nerden bulurum ben
ayy ben de bahar doğumlu bebeklere hayranım. geçrkten kıpır kıpır canlı aktif pozitif ve zeki oluyorlar:)kaydirigubbakcemile3
kız erverdi ne sordum ben şimdi seni kızdıran sorumun ne olduğunu bile anlamadım. boyacı gitti ama evimin içine edip öyle gitti güya temiz yapacaktı bidünya para verdim. ev temizlemekten beynim sulandı hiç bişi anlamıyorum senırım bacımdelikafadulden
okudum okumasına badecan, nasıl da heveslendim ama baktım satıraralarında beni kimseler çağırmamış anmamışbilem, buralarda yeniyim diye insan bi teklif etmez mi bana da, hiçbişi yapmasam getir götür işlerini yapardım yahu:1rolleyes:
dalga geçersiniz diye yazamıyodum valla. kocam olmaz mı... ben evime kadın almam zorda kalmadıkça. alırsam da onun arkasından bi daha yaparım. hastayım yani. eşimle beraber yapıyorum canım benim. camalrı bile beraber sildik. aklına ne gelirse her işi beraber yapıyoruz. yarın mutfakta sıra bütün dolaplar dökülecek silinecek buzdolabı fırın silinecek gene beraber. sen orayı ben burayı yap diyemiyorum. kontorlüm altında olmadan temiz olmadı sanıyorum.ama kocişim her bi işi yapıyo valla.hatttaaaaaaa onun bu hafta okulu yok benim okul devam ben 1 de geliyorum gelene kadar yemeği yapmış oluyor bilemkaydirigubbakcemile3tüp sürecini sormuşsun ya.ondan bahsettim.anlasan şaşardım.hahahahahah.bu da dövmek gibi oldu zaten di mi.tüh tüh.işler sana mı kaldı.temizlik.kocin nerde kız.küstürdün mü yoksa?sana mı kaldı işler.çok üzüldüm çoookkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2acıcık neşemi yerine getirdin yağmur.tam kapıyacaktım bilgisayarı.uykulu gözle bakıyorum.uzanmıştım
dalga geçersiniz diye yazamıyodum valla. kocam olmaz mı... ben evime kadın almam zorda kalmadıkça. alırsam da onun arkasından bi daha yaparım. hastayım yani. eşimle beraber yapıyorum canım benim. camalrı bile beraber sildik. aklına ne gelirse her işi beraber yapıyoruz. yarın mutfakta sıra bütün dolaplar dökülecek silinecek buzdolabı fırın silinecek gene beraber. sen orayı ben burayı yap diyemiyorum. kontorlüm altında olmadan temiz olmadı sanıyorum.ama kocişim her bi işi yapıyo valla.hatttaaaaaaa onun bu hafta okulu yok benim okul devam ben 1 de geliyorum gelene kadar yemeği yapmış oluyor bilemkaydirigubbakcemile3
adam araba kullanıyor ama benim kadar proffosyonel değil. ama ben diyorum sen geç diye yok diyor. aielsinde bisürü araba kapıda adam binmemiş he sende ettin beni eşek valla .adamda o ruh yok. benim kociş bağlama çalar resim yapar doğada gezer,satranç tenis oynar onun boş işlerle işi olmazkaydirigubbakcemile3(onun tabiri tabi bu)
ben gelmiyorummmmmmmmmm. ben bebeğimi almadan gitmem bi yere hiç ısrar etmeyindelikafaduldenorada isim olarak yazmamışım ama diğer arkadaşlarımıda unutmadım tabii, onların kalbimde hep yerleri var zaten, ben nereye onlar oraya zaten, yazmaya bile gerek yok... olumunekankayizsmile
hadi sen de geliyorsan üç olduk... başka gelen yok mu?
yalnız söylemeyi unuttum, küçük bir sandalla yola çıkacağız... hani mültecilerin akibetine uğrarsak şikayet yok...
adam sanatçı ruhlu besbelli
dokanma ona o zaman. dediği doğru, ben de öyle derdim bizamanlar, annecim zamanında kızım kal iki işin ucundan da sen tut, oku oku başımıza başbakan mı olacan, yemek yapmayı bulaşık yıkamayı öğren azcık deyince, burun kıvırp aman anneeeeee, küçük işleri yapacak birileri herzaman bulunur derdim..gördüm sonradan küçük işlerle küçük insanlar sarmalını, dünyaları hatmettim dağları aştım geldim de o küçük işler de boğuldum kaldım resmen, çocuklar için de ömür törpüsü bunlar derdim, çocuk doğuranlara acırdım, zavallıcıklar, hayatlarını yaşayamayacaklar, aslında intihar ediyolar derdim aaaaaaaaaaaaah ahhh, yağmurcan deştin yaralarımı akşamın bi vakti
adam araba kullanıyor ama benim kadar proffosyonel değil. ama ben diyorum sen geç diye yok diyor. aielsinde bisürü araba kapıda adam binmemiş he sende ettin beni eşek valla .adamda o ruh yok. benim kociş bağlama çalar resim yapar doğada gezer,satranç tenis oynar onun boş işlerle işi olmazkaydirigubbakcemile3(onun tabiri tabi bu)
o zamann n uğraşmıycan benim kocişimle ve benle şekerimbuyrunnnnnnnnnadam sanatçı ruhlu besbelli
dokanma ona o zaman. dediği doğru, ben de öyle derdim bizamanlar, annecim zamanında kızım kal iki işin ucundan da sen tut, oku oku başımıza başbakan mı olacan, yemek yapmayı bulaşık yıkamayı öğren azcık deyince, burun kıvırp aman anneeeeee, küçük işleri yapacak birileri herzaman bulunur derdim..gördüm sonradan küçük işlerle küçük insanlar sarmalını, dünyaları hatmettim dağları aştım geldim de o küçük işler de boğuldum kaldım resmen, çocuklar için de ömür törpüsü bunlar derdim, çocuk doğuranlara acırdım, zavallıcıklar, hayatlarını yaşayamayacaklar, aslında intihar ediyolar derdim aaaaaaaaaaaaah ahhh, yağmurcan deştin yaralarımı akşamın bi vakti
ben yüzme bilmiyorum badenur.çocuğum olmayacaksa olmasın.ama yaşıyiiim biraz daha.
dalga geçersiniz diye yazamıyodum valla. kocam olmaz mı... ben evime kadın almam zorda kalmadıkça. alırsam da onun arkasından bi daha yaparım. hastayım yani. eşimle beraber yapıyorum canım benim. camalrı bile beraber sildik. aklına ne gelirse her işi beraber yapıyoruz. yarın mutfakta sıra bütün dolaplar dökülecek silinecek buzdolabı fırın silinecek gene beraber. sen orayı ben burayı yap diyemiyorum. kontorlüm altında olmadan temiz olmadı sanıyorum.ama kocişim her bi işi yapıyo valla.hatttaaaaaaa onun bu hafta okulu yok benim okul devam ben 1 de geliyorum gelene kadar yemeği yapmış oluyor bilemkaydirigubbakcemile3
adamda ruh mu yok ???? çok haksızlık ediyorsunlmaz: bağlama çalıyor, resim yapıyor, spor, hobi... bunlar hayati ruhiyesi değilde dahiliye kısımlarımı ???? naniknanik sen şöyle kodumu oturtan, Çok üzgünüm çoook yemek hazır olmayınca sumsuğu koyan, çoraplarını salonun ortasında çıkaran, tv kumandası elinden düşmeyen, arada bir gaz kaçağı yapan birine düşseydin heee ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?