bade çok tatlısın vallahidelikafaduldenay dayanamıyorummmmm akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
böyle tatlı bi sohbete ihtiyacım varmış demek ki.kaç gündür sümsük sümsükyatıp uyuyordum.uyuşturuyordum kendimi.kendime geliyorum herhal.hani derler ya iyiliğime iyiyim tersim pistir diye.demekki basmışlar damarıma.şu salça olasıca dr lar.ayyy nerden hatırlattınbak giricem yine depresyona..:tomato::tomato::tomato:bu onlara.
biz de de tam tersi o bişey yapsa ben kıyamıyorum. valla doğru dersin yağmurağa,
aslında bizim tavrımızdan böyle belki de
ama yok anacım be, bizimkini bi evde bırak öylece kalır yani zamanında denedim ben bunu, öyle bi masumlaşır, öyle bi çaresiz, kınalı yapıncak pozisyonuna girer, öyle bi bakar ki bana içim erir, yüreciğime basasım gelir onu, saçımı süpürge edesim gelir, yine yeni yeniden...
amman sakın ha guzucum. biz seni bu küçük kız halinle, siyah beyaz nostalji kokan huzur veren tavrınla sefiyoz, bırak şimdi doktorları onlarsız da onlarla da olmuyo nasılsa, bak bugün binbeşyüzüncü kontrolüme gittim yine mesela, sor ki niye el cevap işte öylesine....artık bi yaşam stili haline geldi doktora gidip muayene olmak, içerde neler oluyo diye meraklanmak, elimden gelse eve bi tane ultrason cihazı alcam yakında bakcam hergün ne var ne yok diye:roflol:
bade çok tatlısın vallahidelikafadulden
amman sakın ha guzucum. biz seni bu küçük kız halinle, siyah beyaz nostalji kokan huzur veren tavrınla sefiyoz, bırak şimdi doktorları onlarsız da onlarla da olmuyo nasılsa, bak bugün binbeşyüzüncü kontrolüme gittim yine mesela, sor ki niye el cevap işte öylesine....artık bi yaşam stili haline geldi doktora gidip muayene olmak, içerde neler oluyo diye meraklanmak, elimden gelse eve bi tane ultrason cihazı alcam yakında bakcam hergün ne var ne yok diye:roflol:
ben nasıl olduysa bu mesajı kaçırmışım badenur valla sen de ciddi anlamda şair ruhlusun. eşini de bu denli seviyor olmanı da taktir ettim gerçeten süpersinallah kocişini sana bağışlasın... allah bozmasın şeker... ben eşime hep hayatımda başıma gelen en güzel şeysin derim... eskiden ona duygu dolu şiirler yazardım, okurken gözleri dolardı devam edemezdi...
kısacık birşey geldi şimdi aklıma, sizde kocalarınıza okuyuverin bunu...
omuzuna başımı koyduğumda yaşadığım huzuru,
yüzüne baktığımda içinden yansıyan güzellikleri,
Ellerimi tuttuğunda duyduğum sıcaklığı,
dudaklarına dokunduğumda bitmeyen heyecanı,
hiç birşeye değişmem....
ya merak ettim niye sadece üç yumoş var .senin fsh o kadar yüksek değildi değil mi?
kızlar çoklu oturuma döndürdük hee.Allah kocilerimizi başımızdan ayırmasın.kimseyi sevdiğinden ayırmasın.benim kocim,geçenlerde dolmuş.biraz da leyla.bana dediki,sigarayı da yeni bırakmıştı.dedi ki.benim babam 65_75 yaşlarında.ben 40.bende babam kadar yaşamak isterim.seni 25 sene daha sevmek isterim dedi .derken de ağladı.tabiii ki beni de ağlattı..o benim ömrümün yarısı..canım yavrum benim..
şimdi hastanede.babasının yanında.refakatçi bakıyor ona.şimdi yalnızım ama o benle...
ben nasıl olduysa bu mesajı kaçırmışım badenur valla sen de ciddi anlamda şair ruhlusun. eşini de bu denli seviyor olmanı da taktir ettim gerçeten süpersin
ayy maşallah yaa 18 yıllık evli olupta böyle bir sevgi benim için taktire şayan bir durum. hep derim nasıl bunca sene bir insanla geçer diye. tabi ben yolun başında olduğum için hayal etmek zor belki ama anladım ki evlilik uzun sürdükçe sevgi azalmıyor çoğalıyor demekkikızlar çoklu oturuma döndürdük hee.Allah kocilerimizi başımızdan ayırmasın.kimseyi sevdiğinden ayırmasın.benim kocim,geçenlerde dolmuş.biraz da leyla.bana dediki,sigarayı da yeni bırakmıştı.dedi ki.benim babam 65_75 yaşlarında.ben 40.bende babam kadar yaşamak isterim.seni 25 sene daha sevmek isterim dedi .derken de ağladı.tabiii ki beni de ağlattı..o benim ömrümün yarısı..canım yavrum benim..
şimdi hastanede.babasının yanında.refakatçi bakıyor ona.şimdi yalnızım ama o benle...
kızlar çoklu oturuma döndürdük hee.Allah kocilerimizi başımızdan ayırmasın.kimseyi sevdiğinden ayırmasın.benim kocim,geçenlerde dolmuş.biraz da leyla.bana dediki,sigarayı da yeni bırakmıştı.dedi ki.benim babam 65_75 yaşlarında.ben 40.bende babam kadar yaşamak isterim.seni 25 sene daha sevmek isterim dedi .derken de ağladı.tabiii ki beni de ağlattı..o benim ömrümün yarısı..canım yavrum benim..
kız love dedi ya 1500 üncü kez doktora gittim. ordan aklıma geliverdi konuya ilgisis kalmamak babında hani sordum işteopuyorumnanaktanbilmiyorumkismilebu konuya ne zaman geçtin ay ölücem gülmektannnnnnnnnnnn :roflol: :roflol:
ya merak ettim niye sadece üç yumoş var .senin fsh o kadar yüksek değildi değil mi?
kız love dedi ya 1500 üncü kez doktora gittim. ordan aklıma geliverdi konuya ilgisis kalmamak babında hani sordum işteopuyorumnanaktanbilmiyorumkismile
ah sorma yağmurum, bu benim iyi halim, normalde her ay bi denecik yumoşum oluyo benim, o da sessizce gelip sonradan depara geçip kendi halinde çatlamayı başarabiliyo. zaten sol tarafta hiçbi faaliyet yoktu, hep sağdan gelirdi yumoş. ilk defa bu ay sol tarafımda da iki yumoş belirdi, sağdaki bi tane mevcut zaten. o yüzden çok mutlandım kendi kendime, bakalım nolcek?
ha bu arada fsh maalesef en son 25 i buldu. ama moralimizi bozmuyoz, bu aydan hiç olmadığım kadar umutluyum inşallah. yumoşlarıma güveniyorum. az olabilirler ama güçlü olsunlar, çarpışmaya az kaldı malum
kız seviyom vallahi çocuk gibi her gece uyumadan yarım saat onu seviyorumzemuszemuscanım benim iltifat kabul ettim sözlerini... sen de sev eşini, çok sev... hayat o kadar hızlı akıp geçiyorki, herşey o kadar bir anlıkki, şu an en kıymetlimiz onlar değilmi ????
çocuk olunca 2. sıraya alabiliriz ama yerimseniben
kız seviyom vallahi çocuk gibi her gece uyumadan yarım saat onu seviyorumzemuszemus
heh bir de ikimizde öğretmeniz ondan mı çocuk yok ondan iyice kafayı sıyırdıkta ondan mı nedir bilemem hergece birbirimize masal anlatıyoruz he ya bilindik bişiyin senaryosunu değiştiriyoruz ya da uyduruyoruz sonra buna katılarak gülüyoruz. yarın iş var olsun varsın. biz gülme krizindeyiz sonra da şefkat faslı derken ancak uyuyoruz bir saate.bazen sırf bu nedenle yumoşları bile göz ardı edebiliyoruzdelikafadulden
kız seviyom vallahi çocuk gibi her gece uyumadan yarım saat onu seviyorumzemuszemus
heh bir de ikimizde öğretmeniz ondan mı çocuk yok ondan iyice kafayı sıyırdıkta ondan mı nedir bilemem hergece birbirimize masal anlatıyoruz he ya bilindik bişiyin senaryosunu değiştiriyoruz ya da uyduruyoruz sonra buna katılarak gülüyoruz. yarın iş var olsun varsın. biz gülme krizindeyiz sonra da şefkat faslı derken ancak uyuyoruz bir saate.bazen sırf bu nedenle yumoşları bile göz ardı edebiliyoruzdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?