benim kocişte bilse arkasında onu destekleyen bir ordu kadın var bi daha iş yapmaz töbeler olsun:))gelde kıskanma :dilcikar: benim eşim temizliğin "t" sine bile elini sürmez... ben yaparım o güzel güzel kirletir, dağıtır, bozar, karıştırır... bizimki de boş değil yani yerimseniben
gelde kıskanma :dilcikar: benim eşim temizliğin "t" sine bile elini sürmez... ben yaparım o güzel güzel kirletir, dağıtır, bozar, karıştırır... bizimki de boş değil yani yerimseniben
ben yüzme bilmiyorum badenur.çocuğum olmayacaksa olmasın.ama yaşıyiiim biraz daha.
myen;ne hoş konuşuyorsun öyle.aldım bi yanak...
daha yapacaklarım var..kpss ye giricem,bir iş bulup part time da olabilir çalışıcam,tiyatro eğitimi alıcam. sonra,sonrasında benim olmayan çocuklara hikayeler okuyacağım.bastonla sınava giricem.daha çok işim var benim.ııı ıh gelmem ben o küçücük sandalla.sen en iyisi bir yat kirala.ya da satın al.hayal değil mi?hem kalabalığız burada.hangimizi sığdıracaksın o çüçücük sandala!!
ben de verdim bi yanak sana erverdicim ama ben senden birazcık korkuyom afedersin. geçen gün çok sinirliydin valla ne desem şaştım kaldım, bişeyler söyledim ama seni sakinleştiremedim, şimdi iyisin herhal?
kızım siz güçlü kuvvetli boylu poslu kadınlarsınız kocalar acırmı böyle hatunlara. ben iş yaptıkça eşimin yüreği parçalanıyor valla "küçük küçük elleriyle nasıl siliyor, küçük boyuyla nasıl uğraşıyor diye" de seviyor ben iş yaparkenlaelaelaelaelaeal benden de o kadar!kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
çalıştığım halde bi bulaşık makinesi aldıramamıştım.ne zaman lafını yapsam kalkar fişt fişt çabuk çabuk.kıra döke yardım ederdi.tüp işi oldu da sebep oldu alınmasına:roflol:
anacımmmm noluyoz kızlar yaa "araba kullanmayı öğrenecek ruh yok" yoksa ruh olmaz mı adam tam gönül adamı. börtü böcekler kuşlar güvercinler doğa ona göre. o relaks yaşamayı sever yolculukta etrafı seyretmeyi sever sürekli yola bakmak sıkar onu o yüzden istemiyor ben napim kafamçokkarıştı
senin yukarıda bahsettiğin gibi bi adamla azz kalsın ömrümü çürütecektim de eşikten döndüm çokk seneler önce çok şükür bi kadın bi hatayı bi kere yapar canım ben kocişimi özenle seçtim tam gönlüme göre. onun kirli gömleğini bile ortalıkta görmedim henüz daha. kendisi sepete atardelikafadulden
erverdi bazen terstir merstir ama iyi kızdır. ben waters e bir soru sordum diye pc den fırlayıp tekme tokat girecekti bana topikle yeni tanıştığım günlerde. üç dört gün kavgasını ettik ama tabi ben nerden bilecem erverdi çokkk sever aama bazende döver alış be güzelim iyidir bizim kızımızzemuszemusben de verdim bi yanak sana erverdicim ama ben senden birazcık korkuyom afedersin. geçen gün çok sinirliydin valla ne desem şaştım kaldım, bişeyler söyledim ama seni sakinleştiremedim, şimdi iyisin herhal?
kızım siz güçlü kuvvetli boylu poslu kadınlarsınız kocalar acırmı böyle hatunlara. ben iş yaptıkça eşimin yüreği parçalanıyor valla "küçük küçük elleriyle nasıl siliyor, küçük boyuyla nasıl uğraşıyor diye" de seviyor ben iş yaparkenlaelaelaelaelae
canlandırdım ve karşılık olarak o çorabı onun kafasına geçirdiğimi bile canlandırdım hemdealsanaalsanasmilebenimkinin eve gelince ilk işi çoraplarını çıkarıp salona atmak olur ki genel de ben ona bi bakış fırlattığım için bi tanesini yerden alıp kafama geçirir, bilmiyom gözünüzde canlandırabildim mi durumun vehametinidelikafadulden
kızım siz güçlü kuvvetli boylu poslu kadınlarsınız kocalar acırmı böyle hatunlara. ben iş yaptıkça eşimin yüreği parçalanıyor valla "küçük küçük elleriyle nasıl siliyor, küçük boyuyla nasıl uğraşıyor diye" de seviyor ben iş yaparkenlaelaelaelaelae
benimkinin eve gelince ilk işi çoraplarını çıkarıp salona atmak olur ki genel de ben ona bi bakış fırlattığım için bi tanesini yerden alıp kafama geçirir, bilmiyom gözünüzde canlandırabildim mi durumun vehametinidelikafadulden
anacımmmm noluyoz kızlar yaa "araba kullanmayı öğrenecek ruh yok" yoksa ruh olmaz mı adam tam gönül adamı. börtü böcekler kuşlar güvercinler doğa ona göre. o relaks yaşamayı sever yolculukta etrafı seyretmeyi sever sürekli yola bakmak sıkar onu o yüzden istemiyor ben napim kafamçokkarıştı
senin yukarıda bahsettiğin gibi bi adamla azz kalsın ömrümü çürütecektim de eşikten döndüm çokk seneler önce çok şükür bi kadın bi hatayı bi kere yapar canım ben kocişimi özenle seçtim tam gönlüme göre. onun kirli gömleğini bile ortalıkta görmedim henüz daha. kendisi sepete atardelikafadulden
canlandırdım ve karşılık olarak o çorabı onun kafasına geçirdiğimi bile canlandırdım hemdealsanaalsanasmile
yok beee.ne boyu posu.1 63 e 62 kiloyum.eşim 1 90 üstü.neredeyse böcü kalıcam yanında.var artık orasını sen tasvir et.amam canım istesin her işi de yaparım.orası başka.-tatlicadiarzu-
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ay çok güldümmmmmmmmmmmmişte ondan sonraki sahneyi ben gözümde canlandırdım da sen görmek istemezsin yanekaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?