• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

inşallah geç değildir inşallah..... bütün yaşanmışların üstüne bir bardak su içip, düzlüğe çıkmaya razıyım. ama ya birde tam çözülemezse, ya rahimde iyileşmeyecek şeyler varsa??? mafoldumben

aaa bana benzedin kuruyorsun. ben de amniosentez sonucunu beklemeden dr 2. kere kontrolde iyi çıkacak deyince aileme söyledim artık. ama halam çok sevinip yok onlar anlamaz sakat çıkarsa da aldırma vs diyince söylemeseydim olmuştum. bu sabah bir arkadaşım aman o kadar bekledim 1-2 hafta da bekleseydin diyince hemen kötü mü çıkacak diye kurmaya başladım. kim ne dese kuruyorum. bu sinirlerin genelde bozuk olmasından senin yorgun olmandan. tamam seni laproskopi histeroskopi gibi uzun bir yol bekliyor ama herkesinki iyileşiyor düzeliyor seninki niye düzelmesin? kurma canım :teselli:

DENİZ ben sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum arkadaşım, bugün bu sorunlar gün ışığına çıktıysa bunda senin doğru yönlendirmelerinin çok etkisi oldu... Hale hanıma gitmem konusunda çok ısrar etmiştin... hani son tüpte negatifi görünce bu son demiştim, bir dana denesem ne olacak, sonuç değişmeyecek..... sen ısrarla git bir baksınlar belki başka birşey vardır ne kaybedersin dedin... o ısrarı yapmasaydın ben şimdi kaç kere denedik olmuyor deyip gamlı baykuş vaziyetinde yas tutarak geçirecektim kalan zamanımı... hepinizinde dediği gibi en azından artık geçte olsa sorun belli... inşallah çözülecek diyorum artık... başka ne desem boş. mafoldumben

Laporoskopi ve histeroskopiyi aynı gün yapıyorlarmış, ama iyileşme süreci ne kadar onu bilemiyorum. mafoldumben

DENıZ ben sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum arkadaşım, bugün bu sorunlar gün ışığına çıktıysa bunda senin doğru yönlendirmelerinin çok etkisi oldu... Hale hanıma gitmem konusunda çok ısrar etmiştin... hani son tüpte negatifi görünce bu son demiştim, bir dana denesem ne olacak, sonuç değişmeyecek..... sen ısrarla git bir baksınlar belki başka birşey vardır ne kaybedersin dedin... o ısrarı yapmasaydın ben şimdi kaç kere denedik olmuyor deyip gamlı baykuş vaziyetinde yas tutarak geçirecektim kalan zamanımı... hepinizinde dediği gibi en azından artık geçte olsa sorun belli... inşallah çözülecek diyorum artık... başka ne desem boş. mafoldumben

Laporoskopi ve histeroskopiyi aynı gün yapıyorlarmış, ama iyileşme süreci ne kadar onu bilemiyorum. mafoldumben

canım ne demek biz birbirimize yardım etmek için buradayız. sen poliplerinden miyomlarından bahsedince ben iyi bir yer baksın. bunlara rağmen ne kadar süren var ne kadar süre kendi kendine deneyebilirsin o anlaşılsın diye düşünmüştüm. oturup üzülmekle olsa herkes hamile kalırdı. biz elimizden geleni yapalım da gerisi allahtan. iyileşme süreci histeroskopide 1 ay. lapaoskopiyi bilmiyorum ama arkadaşım büyük bir miyomunu aldırdı ona dr tüp için 3 ay bekleyelim demiş. yani en kötü 2-3 ay diyelim. bak canım bir de benim burada okuduğum bazen doktorlar tıkalı tüpleri almaktan yana. sanırım iltehap tam açılamıyor sıvı akışı kesilemiyor vs bu şekilde tüp bile denenemeyeceğinden alalım diyebiliyorlar. aman dr böyle derse çok hırpalama kendini. önce bir düşünür birkaç doktora daha gidersin. hem belki de açılır derler. sonuçta ne derlerse desinler olacaksa olacak. lütfen çok hırpalama kendini. a.s.

canım ne demek biz birbirimize yardım etmek için buradayız. sen poliplerinden miyomlarından bahsedince ben iyi bir yer baksın. bunlara rağmen ne kadar süren var ne kadar süre kendi kendine deneyebilirsin o anlaşılsın diye düşünmüştüm. oturup üzülmekle olsa herkes hamile kalırdı. biz elimizden geleni yapalım da gerisi allahtan. iyileşme süreci histeroskopide 1 ay. lapaoskopiyi bilmiyorum ama arkadaşım büyük bir miyomunu aldırdı ona dr tüp için 3 ay bekleyelim demiş. yani en kötü 2-3 ay diyelim. bak canım bir de benim burada okuduğum bazen doktorlar tıkalı tüpleri almaktan yana. sanırım iltehap tam açılamıyor sıvı akışı kesilemiyor vs bu şekilde tüp bile denenemeyeceğinden alalım diyebiliyorlar. aman dr böyle derse çok hırpalama kendini. önce bir düşünür birkaç doktora daha gidersin. hem belki de açılır derler. sonuçta ne derlerse desinler olacaksa olacak. lütfen çok hırpalama kendini. a.s.

ister istemez kendimi yiyorum o elimde değil işte... bende alırlar diye düşünüyorum... çok korksamda aklıma ilk gelen bu... acaba rahimdeki miyomu da alırlar mı bu esnada... Hale hn. histeroskopi ile traşlama yapılır demişti miyom için, rahimde olan miyomların alınmasını pek öenrmiyor doktorlar........ yani 41 yaşıma çeyrek kalaya kadar bekleyeceğim o halde... ondan sonrada yumurta biter... mafoldumben

Badenur'cum canım çok çok üzüldüm. (2 gündür şehir dışındaydım henüz okudum.) Demek ki bunların yaşanacağı varmış ve yaşandı. Ancak nedir bu hayattan bezgin gibi konuşmalar. Yapma lütfen eğer sorunlarla baş edemiyoruz diye ölünseydi, dünyada doğru dürüst insan kalmazdı herhalde. Öyle sorunlu öyle çaresiz insanlar var ki Badenur'cum senin bu dert ettiğin şey onların yanında çok büyük sorun sayılmaz. Hem birşey söyleyeyim mi sana, sorunu olmayıp da çocuğu olmayanlardan sa sorunu olanların durumu çok daha iyi bence. (Tabi yumurtası hiç olmayanlar, rahim kanseri vb. kastetmiyorum). Hiç değilse sorunun kaynağı biliniyor ve ona yönelik bir tedavi uygulanıyor. Seninkisi de aynen böyle işte. Hem sen şu an çok iyi doktorların elindesin. Eminim herşey yoluna giecek. Sen bunu başaracaksın. Er ya da geç hiç fark etmez. Önemli olan sonuca ulaşmaktır. Benim tanıdığım Badenur artık çok güçlü bir kız. Öyle de kalmaya devam et olur mu?

Patiklercim beni yıkan bu kadar basit bir tüp tıkanıklığı, iltihaplanma vs. basit bir rahim filmiyle bu gününe kadar tespit edilmemesi... size bahsetmiştim, arkadaşım, 8. denemesi öncesi rahim filmiyle aynı şeyleri yaşadı, dün o da geldi bana ... öylesine içine kapanmışki, üstelik hamile... yaşanmış çok büyük acıların altında basit bir nedenin olması insanda daha derin travmalar yaratıyormuş onu anladım. eskisi gibi güçlü olabilirmiyim bilemiyorum canım benim. :çok üzgünüm:

Badenur, isyanını, öfkeni ve üzüntünü o kadar iyi anlıyorum ki canım, söyleyecek bir söz bulamıyorum. Senin hüznün beni de derinden etkiledi. Başka sebeplerle de olsa bende yakın geçmişte, bu öfke ve üzüntüleri yaşamıştım, doktorları mahkemeye vermek için yasal prosedürleri bile incelemeye başlamıştım ama emin ol bu günlerin de geçecek. Hiç geçmeyecekmiş gibi gelecek ama geçip gidecek inşallah. Bir şarkı var, "can dayanır, keder yorulur, karanlık elbet güneşi doğurur, en bulanık sular bile durulur, umut kaybolsa da yolunu bulur..." ben bunu dinleyip moral depolamaya çalışırdım. Kim ne derse desin sana pek bir faydası dokunmayacağını ve anca yine kendi gücünle, kendi çabanla moralinin düzeleceğini, fırtınalarının dineceğini biliyorum...

Biraz tüp tıkanıklığına filan baktım canım, 3-4 kez rahim filmi çektirip de tüp tıkanıklıkları tespit edilememiş ve en son laporoskopi sırasında tamamen tıkalı olduğu görülmüş bir sürü insan var. Üstelik belki de seninkiler baştan beri böyle değildi. Geçirdiğin aşamaları tam bilemiyorum ama geçirilmiş operasyon filan varsa ondan sonra da olabiliyormuş. Hatta biliyorsun az da olsa rahim filminde dahi komplikasyon riski var diye doktorlar ayak diriyorlar. Yani geçirdiğin sürecin hangi aşamasında bu oluştu bunu bilemiyorum tabi, doktorların daha net bilgi vereceklerdir ama şu anki aşama, yani güvendiğin doktorunla henüz konuşamamış olduğun aşama en zor kısmı bence canım. Hele bir konuş bakalım, eminim biraz daha ferahlayacaksın.

Bak ben çektirmedim ya rahim filmi, çektirsem ne olacak ki diyorum şimdi. Bir sıkıntı varsa tedavi olacak kadar vaktim bile yok ki. Zaten doktorlar hazırda bekliyorlar, ilk fırsatta şunun yumurtalıklarını durduralım vb. diye. Allah ol derse olur diye düşünüp dert etmemeye çalışıyorum. Allah sevdiği kullarını sınarmış, keşke olmasa ama olunca da geriye bakmamak lazım canım. Pişmanlık duyarak en çok kendine haksızlık edersin.

Bir an önce gücüne kavuşman dileğiyle, ferahlıklar dilerim...

öyle derindenki sözlerin senağlama

PATİKLER, DENİZ eşimde gitme dedi, oy birliği ile gitmiyorum, gitsem de yolu bulamam, bulsam geri dönemem zaten... söylediklerini anlayamam... sakinleşmem lazım, sağlıklı bir yol çizmek için, doğru kararlar için sakinleşmem lazım... en son bu kadar üzüldüğümde annemi kaybetmiştim... senağlama annemi benzer nedenlerden dolayı o kadar üzmüştümki... mafoldumben hayatta başıma gelebilecek en kötü şey bu değil biliyorum sadece hazmedemiyorum.

PATİKLER, DENİZ eşimde gitme dedi, oy birliği ile gitmiyorum, gitsem de yolu bulamam, bulsam geri dönemem zaten... söylediklerini anlayamam... sakinleşmem lazım, sağlıklı bir yol çizmek için, doğru kararlar için sakinleşmem lazım... en son bu kadar üzüldüğümde annemi kaybetmiştim... senağlama annemi benzer nedenlerden dolayı o kadar üzmüştümki... mafoldumben hayatta başıma gelebilecek en kötü şey bu değil biliyorum sadece hazmedemiyorum.

Badenur, Hale Hanıma tek başına gitmeyeceksin değil mi? Yanında eşin veya güvendiğin bir arkadaşın olması, yani bir çift kulak daha olması çok iyi olur. Şimdi çok karışıksın, sonra doktorda da heyecanlanıp söylenenleri tam olarak duyamamış gibi hissedebilirsin kendini. İstersen ara ara aklına geldikçe sormak istediklerini not al, böylelikle daha sakin ve planlı olur.

Bak bugün gördüm yazışmalarını, çok sevindim. En azından duygularını yazmaya, paylaşmaya başlamışsın. Bu da bir adımdır, öfken böyle böyle geçecek işte canım. Çevrendeki sevenlerinin desteklerini düşün, başarı hikayelerini düşün, hepsi sana moral verir.

Badenur, Hale Hanıma tek başına gitmeyeceksin değil mi? Yanında eşin veya güvendiğin bir arkadaşın olması, yani bir çift kulak daha olması çok iyi olur. Şimdi çok karışıksın, sonra doktorda da heyecanlanıp söylenenleri tam olarak duyamamış gibi hissedebilirsin kendini. İstersen ara ara aklına geldikçe sormak istediklerini not al, böylelikle daha sakin ve planlı olur.

Bak bugün gördüm yazışmalarını, çok sevindim. En azından duygularını yazmaya, paylaşmaya başlamışsın. Bu da bir adımdır, öfken böyle böyle geçecek işte canım. Çevrendeki sevenlerinin desteklerini düşün, başarı hikayelerini düşün, hepsi sana moral verir.

canım çok sağol, çarşamba günü gideceğim artık, mutlaka alırım birini yanıma... şu an hiç birşey düşünemiyorum, yarın daha sakin olurum herhalde o zaman dediğin gibi bütün sorularımı not alırım... sizlerinde aklına birşey gelirse bana söyleyin olur mu?

Moğolların o şarkısını bende çok severim, alıp götürür beni benden "can dayanır, keder yorulur, karanlık elbet güneşi doğurur, en bulanık sular bile durulur, umut kaybolsa da yolunu bulur..."

ne demeli bu da kaderin bir oyunu mu? doktor bahanesi mi? bu da nasip kısmetin farklı bir şekli mi? kader deyip avunmalımıyım.............................

merhaba kaderim,
Yine bir yenilgi sonrası nasıl da hatırladım seni,
Sen de biliyorsun ki, gidecek, sığınacak başka hiçbir yerim yok,
Tüm kaybedişlerimin sonrası gibi bugün de yine kapındayım...

canım çok sağol, çarşamba günü gideceğim artık, mutlaka alırım birini yanıma... şu an hiç birşey düşünemiyorum, yarın daha sakin olurum herhalde o zaman dediğin gibi bütün sorularımı not alırım... sizlerinde aklına birşey gelirse bana söyleyin olur mu?

Moğolların o şarkısını bende çok severim, alıp götürür beni benden "can dayanır, keder yorulur, karanlık elbet güneşi doğurur, en bulanık sular bile durulur, umut kaybolsa da yolunu bulur..."

ne demeli bu da kaderin bir oyunu mu? doktor bahanesi mi? bu da nasip kısmetin farklı bir şekli mi? kader deyip avunmalımıyım.............................

merhaba kaderim,
Yine bir yenilgi sonrası nasıl da hatırladım seni,
Sen de biliyorsun ki, gidecek, sığınacak başka hiçbir yerim yok,
Tüm kaybedişlerimin sonrası gibi bugün de yine kapındayım...

Badenur, ben bir de "her şerde bir hayır vardır" derler ya, o kadar çok inanırım ki ona. Hayatta da hep gelmiştir başıma. Bak sana bir örnek vereyim :

Geçen sene şu hazır check-up paketlerinden almıştım. Parayı veriyorsun, 1 sene süresince istediğin zaman gidip yaptırabiliyorsun ama işlerim o kadar yoğundu ki inan 2 saat vakit ayırıp da yaptıramadım ve süresini kaçırdım. Artık 40a merdiven dayadım, bir yaptırayım ilk kez demiştim. Sonra yenileyelim diye yine geldiler bana ama işlerden hiç fırsatım olmuyor ki, boşu boşuna parayı kaptırıyorum diye hiç niyetim yoktu. Tamamen satıcı hanımın pazarlama yeteneği ve yaptıkları indirim sebebiyle yenilemeye karar verdim. Yine 1 sene dolmak üzere, ben gidemedim. O ara işten çıkartıldım canım. Kriz zamanı, iş miş bulamıyorum, nasıl kötü anatamam. Alışmışız çift maaşa, yeni araba almışız, dünyanın kredisine girmişiz. Durum felaket.

Neyse, işim gücüm yokken şu check up ı kaçırmayım bari dedim. Daha USG çekilirken bir terslik olduğu belliydi. Gerisi çorap söküğü gibi geldi. Doktorlar dediler ki "bu o kadar yeni birşey ki 8-10 ay evveliyatı var". Salak tümör dışında aklınıza gelebilecek tüm değerlerim inanılmaz derecede normaldi.

Eğer 1 sene önce kaçırmayıp da yaptırmış olsaydım check-up, herşey normal göründüğü ve tümör de olmadığı için belki bir 5 sene daha gitmezdim doktora ve iyice ilerlemiş haldeyken ancak yakalanabilirdi veya işten çıkarılmamış olsam yine kaçıracaktım, yine aynı son.

Çok değil işte 4-5 ay önce karanlığın en dibindeydim, şimdi yeni bir can peşindeyiz. Bazen yazılmış herşey çoktan da biz sadece oyuncuymuşuz gibi hissederim.

İnsanoğlunun içindeki güç inanılmaz şeylere kadir. Bak görürsün nasıl da dirilecek, eskisinden daha da güçlü kendine gelecek senin gücün de.

Badenur, ben bir de "her şerde bir hayır vardır" derler ya, o kadar çok inanırım ki ona. Hayatta da hep gelmiştir başıma. Bak sana bir örnek vereyim :

Geçen sene şu hazır check-up paketlerinden almıştım. Parayı veriyorsun, 1 sene süresince istediğin zaman gidip yaptırabiliyorsun ama işlerim o kadar yoğundu ki inan 2 saat vakit ayırıp da yaptıramadım ve süresini kaçırdım. Artık 40a merdiven dayadım, bir yaptırayım ilk kez demiştim. Sonra yenileyelim diye yine geldiler bana ama işlerden hiç fırsatım olmuyor ki, boşu boşuna parayı kaptırıyorum diye hiç niyetim yoktu. Tamamen satıcı hanımın pazarlama yeteneği ve yaptıkları indirim sebebiyle yenilemeye karar verdim. Yine 1 sene dolmak üzere, ben gidemedim. O ara işten çıkartıldım canım. Kriz zamanı, iş miş bulamıyorum, nasıl kötü anatamam. Alışmışız çift maaşa, yeni araba almışız, dünyanın kredisine girmişiz. Durum felaket.

Neyse, işim gücüm yokken şu check up ı kaçırmayım bari dedim. Daha USG çekilirken bir terslik olduğu belliydi. Gerisi çorap söküğü gibi geldi. Doktorlar dediler ki "bu o kadar yeni birşey ki 8-10 ay evveliyatı var". Salak tümör dışında aklınıza gelebilecek tüm değerlerim inanılmaz derecede normaldi.

Eğer 1 sene önce kaçırmayıp da yaptırmış olsaydım check-up, herşey normal göründüğü ve tümör de olmadığı için belki bir 5 sene daha gitmezdim doktora ve iyice ilerlemiş haldeyken ancak yakalanabilirdi veya işten çıkarılmamış olsam yine kaçıracaktım, yine aynı son.

Çok değil işte 4-5 ay önce karanlığın en dibindeydim, şimdi yeni bir can peşindeyiz. Bazen yazılmış herşey çoktan da biz sadece oyuncuymuşuz gibi hissederim.

İnsanoğlunun içindeki güç inanılmaz şeylere kadir. Bak görürsün nasıl da dirilecek, eskisinden daha da güçlü kendine gelecek senin gücün de.

çok doğru sözlerin... bazen kötü sandığımız bir olayın içinde bile başka bir hayır saklı olabiliyor... işten çıkarılmanda böyle birşey olmuş canım... bende inanırım herşeyin önceden yazıldığına ne yaparsan yap o senaryonun dışına çıkılamadığına...
tekrar toparlanıcam tabii... ben hayatım boyunca güçlü olmak zorunda kaldım hep, belki artık taşıyamıyorum... her yenilgiden sonra hep umudum var derdim... umudum bitmedi... buradan kimseye böyle kötü örnek olmadım hiç, son yenilgimden sonra bile ayağa kalktım ve yola devam dedim... ama bu sefer beni perişan eden, güvendiğin, geleceğine yön vereceğine inandığın doktor sıfatı taşıyan insanların ihmali...
dün akşam eşim birşey itiraf etti daha yeni haberim oldu, farkettimki onunda öfkesinin kaynağı aslında bu noktada artıyor, son denemelerimizi yapan doktor, bu seferde negatif sonuçlanırsa artık tüp deneyin demem demiş eşime .... kendinize alternatif çözümler bulun demiş... herhalde evaltlığı kastetmiş... beni ve eşimi çıldırtan nokta şu ki, sanki her şeyi araştırmış, teşhisi koymuş, tedaviyi yapmış ama sonuçta yine hiçbirşey elde edilememiş... sen daha bir rahim filmi çektir bile demekten aciz bir doktorken benim geleceğim üzerinde nasıl böyle kesin hükümlere varıyorsun...... hani tek suçlu yumurtalarımdı... tek suçlu yaşımdan başka birşey değildi... hani bu yaşta tutmaması beklenen birşeydi... bunu bu kadar basit nedenlere yükleyip sıyrılmak bu kadar kolay mı allah aşkına... düşündükçe sinirleniyorum.

meclise yazı yazıcam... tek embriyo yasasını düşünene kadar doktorların elinde bu kadar para makinası olmamamız için başka şeyler düşünsünler, örneğin tüp bebek öncesi mutlaka yapılması gerekn tetkikler gibi, bunlar hastanın dosyasında olmadan hiç bir doktor tedaviye başlayamasın... belki saçmalıyorum ama bunu kimsenin yanına bırakmaya niyetim yok......

Son düzenleme:
Patiklercim beni yıkan bu kadar basit bir tüp tıkanıklığı, iltihaplanma vs. basit bir rahim filmiyle bu gününe kadar tespit edilmemesi... size bahsetmiştim, arkadaşım, 8. denemesi öncesi rahim filmiyle aynı şeyleri yaşadı, dün o da geldi bana ... öylesine içine kapanmışki, üstelik hamile... yaşanmış çok büyük acıların altında basit bir nedenin olması insanda daha derin travmalar yaratıyormuş onu anladım. eskisi gibi güçlü olabilirmiyim bilemiyorum canım benim. :çok üzgünüm:

Ben ne zaman olursa olsun sebeplerin bilinmesi taraftariyim, gec diye birsey yok. Bu arada en olumsuz gorulen durumlarda bile Allah buyuk ne mucizeler yaratiyor unutmamak lazim.

Ne zamandir zaten dusunuyordum, bu ay regl zamani denk dustu, kesin karar verdim rahim filmi cektirmeye. benim tup doktorum cekecek filmi persembe gunu, cuma aksami da 3 gunlugune deniz gidecegiz acaba filmden 1 gun sonra denize girilir mi bilen var mi doktoruma ulasamiyorum.

Ben ne zaman olursa olsun sebeplerin bilinmesi taraftariyim, gec diye birsey yok. Bu arada en olumsuz gorulen durumlarda bile Allah buyuk ne mucizeler yaratiyor unutmamak lazim.

Ne zamandir zaten dusunuyordum, bu ay regl zamani denk dustu, kesin karar verdim rahim filmi cektirmeye. benim tup doktorum cekecek filmi persembe gunu, cuma aksami da 3 gunlugune deniz gidecegiz acaba filmden 1 gun sonra denize girilir mi bilen var mi doktoruma ulasamiyorum.

bence bir zararı olmaz çektirirken doktora sorarsın tabii. bazen koruyucu bir antibiyorik veriyorlar. bir de 3-5 gün cinsel ilişki yasak diyorlar. bunun dışında başka bir önlem gerekmiyor.

kızlar herkese merhaba;

kaz dağındasınız benimle
kekik kokulu İDAda
denizin ardında sanki bir inci kolye
İDAya komşu evler
fenerdeyim şimdi
genci yaşlısı ,akıllısı delisi!
yürüyüp geçmekteler
iyotu içlerine çeke çeke
kayalıktan uzattım ayağımı
ayaklarımı ,ayaklarımızı
çünkü yalnız değilim orada

sonra;
sonra çarşıya dönüyorum tekrar
DONDURMAcısı ÇAYcısı,herşeycisi
hepsi oradalar
haydi!! çıkın gönlümden
dilediğiniz sizin

merhaba güller.şimdi sizleri okuyacağım.çok ta yazmışsınız haa.bugün akşamüzeri döndüm.plansız bir tatil olunca yapılacak işler de askıya asıldı.sanırım bu hafta askıdan indireceğim..bir sabah erken saatlerde yazdığım yalancı şiirimle sizi selamlıyorum görüşmek üzere.hoşçakalın.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar günaydın bu sabahın gülleri
güneşle doğan herşeye günaydın
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

akşam birazını okuyabildim.okuyunca geleceğim.herkes kendine iyi baksın hoşçakalııın.sevgiyle kalın

a.s. günaydınnnn kızlarrr
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. :1hug:
benim yoğunluğum devam ediyor sanırım 2 haftam kaldı şu işlerin bitmesine pert olmadan bitse ama bu sayede son tedavimi bir nebze olsun unutuyorum bilmiyorum ki bir daha denermiyim bu yolları tekrar yürürmüyüm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

erverdiii hoşgeldin seni tailci ida dağının eteklerinden güzel kokulu dağlardan enerji topladın mı hazırmısın bebeğe :1hug: :1hug:

waters günaydın tatlım nasılsın a.s.

badenur canım biraz daha iyimisin lütfen sakin ol ben eminim Hale hanım bu işi halledecek ve umarım bu sorundan sonra da bebek gelecek a.s.:1hug:

denizbulut canım sen nasılsın yoğunluk bittimi biraz geldimi yardımcın çok yorma kendini :1hug: :nazar:

sanırım alabama tatilde iyi tailler tatlımm a.s.

absynth günaydın canım senin bu yoldaki hikayen yeni başlamış ama hastalığını atlatmana çok sevindim umarım bir daha geri dönmez ve kucağına bebek gelir :1hug: a.s.

patiklerim sen nasılsınn tatlımm a.s. a.s.

merye cim amanda mana topiğin taze annesi nsılsın bakalım :1hug: :nazar:

Merhaba arkadaşlar, ben geldim doktordan. Aşılama yapıldı bugün, nasip kısmet...
Bekleme faslına başlıyoruz bakalım :)

Badenur, doktorlar konusunda haklısın, söylenecek veya eklenecek birşey yok vallahi. Yarın bir doktorla görüş bakalım, tıbbi detayları öğrendikçe belki daha farklı bir bakış açısı gelişebilir. Şimdiden kolaylıklar dilerim, iyi haberler alırız inşallah...

Kindersms, çok teşekkür ederim. Allah cümlemizin gönlüne göre versin inşallah :)

erverdi hoşgeldin a.s.

kindersm arada uğra fazla özletme kendini kaydirigubbakcemile3

badenur inşallah az daha toplamışsındır :teselli:

absynth hayırlı olsun aşılaman :Saruboceq: inşallah başka denemelere kalmadan hayırlıysa hemen gelir bebişin.

ben de amnio sonucumu bekliyorum halen. inşallah yarına olmadı en geç cumaya çıkar daha bekletmez.

absynth hayırlı olsun aşılaman :Saruboceq: inşallah başka denemelere kalmadan hayırlıysa hemen gelir bebişin.

ben de amnio sonucumu bekliyorum halen. inşallah yarına olmadı en geç cumaya çıkar daha bekletmez.

çok sağol deniz, seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah :Saruboceq:
seninki çook daha önemliymiş, biz daha yolun başındayız :)

merhaba MERYE;
bu çiçekler sanaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bebek varmış sende.gözünaydın.Allah tamamına erdirsin sağlıkla..kucağında da sağlıklı geleceklerde de seninle olsun.
bak.. gördün mü .yalnız nasıl giderim kocayı alsam almasam derken.hemencecik başarıverdin.hamilenin duası kabul olur derler bizi unutma duanda.tekrar tebrik ederim..dikkat et ama olur mu....

uzun süredir güzel bir haber almıyorduk.iyi geldi.

Back
X