- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
:))))) hahaha beni çok güldürdün canım ya kesin biri sen hamilesin yazacak dedim ve o sen oldun
ciddiyim normalde regl önceside şişerim ama bu kez çok şişiyorum ya acaba çatlayan yumurtalarımınmı etkisi Nur hn bazı etkileri olur demişti ama
ben de hamilesin ondan diyeceğim :lepi: aman şişkinlik falan hiçbirşeyi takma bu dönem. erverdinin dediği gibi gaz da olabilir. o kadar çok ilaç yüklüyorlar ki onların yan etkisi olabilir. sabret canım şurada test gününe ne kaldı.
hanımlr merhbalar nasılısn bende iki ügndür korkunç baş ağrısı üşüme titreme vardı bugün üşüme yok ama başağrısı devam ediyor yazılandları işten gelinc e zor okudum
ama ben o hanımların gerçek hasta olduklarına doğruyu söylediklerin inanmadım sanki memorialden birileri cevap veriyor gibiydi 8 aylık hamile bayan o enerjiyi nerden buldu merak ediyorum 8 ay hiç az değil bence onları hiç kaale almıyacxaktınız olan olmuş bir kere ama alabamanın cevabı çok müthşti bana göre hakkını verdi
ve de patkilerde iyi söyledi gerçi heppiniz de ço iyi cevap verdiniz heppiniz ağzına yüreğine sağlık
şimdi insanların tecrübelerini anlatıyor kimse kötülemek için o amaçla yazmıyor, o dr.lara hem bedenizimi hemde paramızı veiryoruz ve hiçte az para almıyor biz duygularımızı yaşananlardan dolayı ortaya çıkan duygularımızı birbirimize kesinlikle anlatmalıyızki o dr.lar sorgulansın kimse melek değil ve beşer şaşar ve gerçekten hatalar hiç az buz hatalar değl bu durumda hast.hastadan özür dilemesi gerekirken başkaları niye bu durumu anlatıyorsun diye hesap soruyor deiğim gibi kesinlikle onun memorialle bir ilişkisi var yabana atılacak türden değil bence
başağrısı bu aylarda normal. bende hafifi olmuştu. çok şiddetli olursa 1 tane parol iç. ben de memorial dan biri yazıyor hatta erkek diye düşündüm. zaten sırf cevap yazmak için yeni üye olmuştu. ama dayanamayıp cevap yazdım. bence bize cevap vereceklerine ultrasonlarını düzeltsinler. insanlar oraya hem dünya paralarını hem umutlarını bağlıyorlar.
bu arada ben cumartesi kontrl vardı drum izne çıkmış diğer drlara randevu bulamadım bir hafta uzasa birşey olurmu birşey kaçırıı mıyım
12. hafta kontrolü önemli ense kalınlığını ölçüp 2 li test yapacaklar. burada okudum biri 13. hafta gitmiş bebek haftasına göre önden gidiyormuş o nedenle ense kalınlığı ölçülememiş 16. haftadaki 3 lü teste kalmış. ama 2 li testin güvenirliliği daha fazla. bence mutlaka bir doktordan randevu ayarlasınlar.