• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar????

ben şimdiye kadar hiç düşünmedim.adet kanamasının uzun süreli ya da az olması,kanama miktarının da az veya çok olması önemli mi?yumurtalama ya da kadınlık hormonlarıyla iyi ya da kötü anlamda bir anlamı var mı?rengi de mi önemli.
serpilin yazısını okuyunca......................

serpil daha iyi...gerisi numarasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnilülülülülülü

vallhii doğru :)) nasılsın :içelim: ramazan şerbeti ikram ettim sana .):1: ya ben şimdi bu son adetime göre pc ayın 3 de adet olacaksın diyor ben neye göre hesap edecğim zaten baksana e2 den sınıfta kalmışım bu ay testlerde çiftçizgiyi yakalayıp dersimizde çalıştık ama geçerli not alamayacağım aşikar adetim pc hesabına göremi olacak yoksa eski adet dögüme göremi olacak hemen şu arı poleni tarçın muhabettine başlayyım :)))Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

serpil02507+(1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir sizinde misafirleriniz var ben ve misafirler başbaşayız :((
son soru arkadşlar tahlillerimi bu adetimdemi yaprtırayım tatil dönüşündemi hangisini tavsiye edersiniz

serpil02507+, bluestar, erverdi(3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir) çaylar bir harika canım ellerine sağlıkolumunekankayizsmile kekler benden afiyet olsun şöyle bol ikramlı muhabetler olsun rabbim bugünlerde tüm anne olmak isteyneler meleklerini çabucak yollasın bizde ağız tadıyla çayımız içelim

:roflol::delphin:Şeniz

çay süper geldi ya sağol aşılamam bu e2 yüznden negatif oldu demekii hormon testlerimi ne yapyım buaymı tatail dönünüşümümü neyi tavsiye edrsinCADIARZU

ocakta yapmak istiyordun değil mi tüpü?
ben olsam bir ay kala yapardım.daha taze olurdu.
negatifleri hiçbirşeye bağlama.kısmette yokmuş o zaman.sen elinden geleni yapman gerekeni yap.gerisini hep beraber takip ederiz.
deniyeceğiz,yaşıyacağız,göreceğiz....hayırlısı inşallah.

ocakta yapmak istiyordun değil mi tüpü?
ben olsam bir ay kala yapardım.daha taze olurdu.
negatifleri hiçbirşeye bağlama.kısmette yokmuş o zaman.sen elinden geleni yapman gerekeni yap.gerisini hep beraber takip ederiz.
deniyeceğiz,yaşıyacağız,göreceğiz....hayırlısı inşallah.

evet ocak ayında yaptıracğım nasipse canım bu arad tüp bebk merkezide araştırıyorum antalyda olabilr başka bir şehirde olabilr çünkü denmedim dememek için yaptıracğım sonradan pişman olmakmak adına ilk ve son denemem olacak nasipse 2ci ve 3.cü deneme rabbime büyük konuşmayayım yaptırmayacağım ilkinde olursa olur olmassa yaşamımda bu defteri kapatacğım çünkü pskolojim bozuldu artık kaldıramayacğım hormon ilaçlarının bünyemizdeki negatif etkilerini düşünürsek bu defter bende kökten kapanacak canım

vallhii doğru :)) nasılsın :içelim: ramazan şerbeti ikram ettim sana .):1: ya ben şimdi bu son adetime göre pc ayın 3 de adet olacaksın diyor ben neye göre hesap edecğim zaten baksana e2 den sınıfta kalmışım bu ay testlerde çiftçizgiyi yakalayıp dersimizde çalıştık ama geçerli not alamayacağım aşikar adetim pc hesabına göremi olacak yoksa eski adet dögüme göremi olacak hemen şu arı poleni tarçın muhabettine başlayyım :)))Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

canım ben incir küründen başka bir kür uygulamadım.onu da tek bir kere.çörekotlu tarçınlı balı birkaç gün denedim.motor bozuldu.başka rahatsızlığım old.için bıraktım.biraz da çekinikim kürlere...ne bileyim.neyin ne kadarı kime göre neye göre...birine iyi gelen ötekini bozabilir.yine de dileyen yapsın.şifanın nereden geleceği belli değil.
adetin için de bence normal gününü bekle.

kızlar????

ben şimdiye kadar hiç düşünmedim.adet kanamasının uzun süreli ya da az olması,kanama miktarının da az veya çok olması önemli mi?yumurtalama ya da kadınlık hormonlarıyla iyi ya da kötü anlamda bir anlamı var mı?rengi de mi önemli.
serpilin yazısını okuyunca......................

önemli ama daha çok değişiklikler önemli. benim 40 yaşıma kadar olağanüstü yoğun olurdu. 40 ından itibaren çok azaldı. hele son tüp tedavisinden ve düşükten sonra iyice azalmıştı rengi de koyuydu. ama sonra kullandığım bitkisellerden olabilir hem miktar azıcık artmıştı hem de rengi kırmızı olmuştu yine. oradan bile demiştim size fsh ın düştüğünü anlamıştım diye.

canım ben incir küründen başka bir kür uygulamadım.onu da tek bir kere.çörekotlu tarçınlı balı birkaç gün denedim.motor bozuldu.başka rahatsızlığım old.için bıraktım.biraz da çekinikim kürlere...ne bileyim.neyin ne kadarı kime göre neye göre...birine iyi gelen ötekini bozabilir.yine de dileyen yapsın.şifanın nereden geleceği belli değil.
adetin için de bence normal gününü bekle.

ben incir kürü uyguladım 5ci gün hastanelik oldum ölüyordum resmen bende korkuyorum kürlerden ama arı poleni ve bal bir sorun yaratmaz zannederim birde hayıt kullandım ondan ciddi anlamda memnun kaldım sinirlerimi sanki almışlardı şimdi hormon değerlerini öğrenmeye çalışıyorum geçen yıl 2009 mart ayında tahlil yaptırmıştım saklı duruyor hiç birini atmadım:)) galiba kolleksiyon yapıcamm ordaki e2 değerini görünce dudağım uçukladı yazıyorum şimdi253.6

e2 253.6 yani bu 2009 mart ayında vavvavavavva o zaman ben boşa hayal kurmuşum ya dr niye söylemiyor bu problemii hayret ettim mesal szi 80 küsratlı değere sınır diyorsun bu dr neden 253,6 ya müdahale etmedi hayret vallhii hayrett bu dr lara

önemli ama daha çok değişiklikler önemli. benim 40 yaşıma kadar olağanüstü yoğun olurdu. 40 ından itibaren çok azaldı. hele son tüp tedavisinden ve düşükten sonra iyice azalmıştı rengi de koyuydu. ama sonra kullandığım bitkisellerden olabilir hem miktar azıcık artmıştı hem de rengi kırmızı olmuştu yine. oradan bile demiştim size fsh ın düştüğünü anlamıştım diye.

vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı tşk şimdi benim bu ay bol kanamalı kırmızlı geldi bu uzun zamandan beri görmediğim bir kanamaydı fsh düşükken demi doğal bebek olmuyor kısacası benim tüpten başka altarnatif yok anlaşılan ona bile geç kaldım :(((

evet ocak ayında yaptıracğım nasipse canım bu arad tüp bebk merkezide araştırıyorum antalyda olabilr başka bir şehirde olabilr çünkü denmedim dememek için yaptıracğım sonradan pişman olmakmak adına ilk ve son denemem olacak nasipse 2ci ve 3.cü deneme rabbime büyük konuşmayayım yaptırmayacağım ilkinde olursa olur olmassa yaşamımda bu defteri kapatacğım çünkü pskolojim bozuldu artık kaldıramayacğım hormon ilaçlarının bünyemizdeki negatif etkilerini düşünürsek bu defter bende kökten kapanacak canım

ooohhoooooooooo.sen şimdiden beyaz bayrağı açmışsın.sen hele içine konsun.o heyecanı tatta...sonrasını sonra düşünürsün.
evet.....büyük konuşma lütfennn.anne olmayı istemek.senin olmasını istemek bir tutku.vazgeçmek zor.

burada İstanbul Bakırköyde bir dr vardı.kadın doğumcu.çok iyi bir dr..kendisine bir iki kere gitmiştim.bende sorun bulunmadığını (hatta ilk muayenede 2 tane çatlamak üzere olan kocaman yumurtama denk gelmişti)hemen eşimi bir üroloğa göndermişti.kendisini aradım bulamadım.öğrendim ki Antalya ya yerleşmiş.adı ALİ NURETTİN GÜRSES...vizyonu olan ,tv lerde sağlık programları yapmış idealist bir dr.gir bir görüşünmü al derim.beni hatırlamaz çünkü hemen eşimi yönlendimişti.tavsiye ederimmm.keşke burada olsaydı.....

:sinifsinif::sinifsinif:ohaoldumsmile40 dan sonra azanı teneşir paklar lafı tam bana uydu 40 dan sonra evlenir birde çocuk doğuracağım diye uğraşırsann böyle olur iştekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ooohhoooooooooo.sen şimdiden beyaz bayrağı açmışsın.sen hele içine konsun.o heyecanı tatta...sonrasını sonra düşünürsün.
evet.....büyük konuşma lütfennn.anne olmayı istemek.senin olmasını istemek bir tutku.vazgeçmek zor.

burada İstanbul Bakırköyde bir dr vardı.kadın doğumcu.çok iyi bir dr..kendisine bir iki kere gitmiştim.bende sorun bulunmadığını (hatta ilk muayenede 2 tane çatlamak üzere olan kocaman yumurtama denk gelmişti)hemen eşimi bir üroloğa göndermişti.kendisini aradım bulamadım.öğrendim ki Antalya ya yerleşmiş.adı ALİ NURETTİN GÜRSES...vizyonu olan ,tv lerde sağlık programları yapmış idealist bir dr.gir bir görüşünmü al derim.beni hatırlamaz çünkü hemen eşimi yönlendimişti.tavsiye ederimmm.keşke burada olsaydı.....

ali nurettin gürses hemen yarın tlf ulaşayım idalist bu çok iyi canım tşk ederim verdiğin bilgi içinbilmiyorumkismile yarın tlf ulaşırım

çok gelince rengi çok kırmızı kan ise.fsh iyi olduğu anlamına mı geliyor.yıllardır.günü gününe gelir.aksatmaz.7 8 gün sürer.çok ta yoğun olur.halaa kız iken olduğum sancılar da olur arada.
değişiklikler?azalma çoğalma gibi mi?

Back
X