• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

serpil02507+, erverdi, zarpandit5 mucuxxxxxxxxxxxxxxx sabahın güzellerii erverdi yine ilk giremedimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bu arada adet sancılırıyla uyandım galiba eli kulağında dünde öyle sancıyla uyandım

Serpil, benim rumuzum degisti, artik bundan sonra bana Zarpdenizyerimseniben diyebilirsin, (isminde deniz olanlarin hamile kaldigi gorusu nedeniyle) umarim senin icin daha kolay olur. Zarpandit, Babil mitolojisindeki ay tanricasinin ismi-ay yukselirken ona tapilirmis, Elif Safak'in Araf isimli romanindaki baskarakterindeki isim ayrica, oradan aklimda kalmisti...
Ne oldu, esin gitmeden once sperm birakiyor mu, karar verdiniz mi?

elif şafağı beğenirim canım nikin gerçekten benim için zordu bir teknoloji özürlüsü olarak yeni nikin daha güzell inşallhh uğurun olur canım spremmi bırakacak eşim gitmeden beni bilgilendirirsen sevinirimboshayallersmileboshayallersmile anam ne çok şey varmış ben bunları hiç bilmiyordum

Serpil, simdi sen zaten reglini bekleyip hormonlara da baktiracaktin. Bugun yada yarin regl olursan Pazartesi kesin doktora git derim. Merkeze karar vermis miydiniz? Gideceginiz tup bebek merkezindeki doktorla gidip gorusmeniz cok yerinde olacak. Esinin yakinda gidecegini ama bir kac ay sonra tup bebek planladiginizi ve spermleri simdiden dondurmak istediginizi soyleyin. Sen de etraflica bir kontrolden gec, ofis histereskopi yaptirmak da iyi olabilir, doktora kesinlikle daha zaman kaybetmek istemediginden ve yasindan bahset. Doktor zaten bilgi verecektir.

Serpil, simdi sen zaten reglini bekleyip hormonlara da baktiracaktin. Bugun yada yarin regl olursan Pazartesi kesin doktora git derim. Merkeze karar vermis miydiniz? Gideceginiz tup bebek merkezindeki doktorla gidip gorusmeniz cok yerinde olacak. Esinin yakinda gidecegini ama bir kac ay sonra tup bebek planladiginizi ve spermleri simdiden dondurmak istediginizi soyleyin. Sen de etraflica bir kontrolden gec, ofis histereskopi yaptirmak da iyi olabilir, doktora kesinlikle daha zaman kaybetmek istemediginden ve yasindan bahset. Doktor zaten bilgi verecektir.

tamam canım bu şartlarda tüpü antalyada düşüneceğiz artık benim aklım hep kıbrıstaydı hem tatail hemde dahai iyi olduğunu düşünmüştüm zaten neyi çok istrsem tersi oluyor artık anatlaya tüp bebbek merkezi olur kendi dr la pzt görüşeceğim tabii adet olursam bugün yarın olmassam salı bankoo olur adet günüm dündü artık adet olayım biran önce dedikçe inat etti o bile tepti bende gecikmeler olmaz hatta inanırmısın saati bile var :)))) :3::3:

serpil02507+, erverdi, zarpandit5 mucuxxxxxxxxxxxxxxx sabahın güzellerii erverdi yine ilk giremedimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bu arada adet sancılırıyla uyandım galiba eli kulağında dünde öyle sancıyla uyandım

boşver gelsin.gelecekse göreceği de var bundan sonra..bir an önce ol da hemen başla testlerine.3üncü günü haaa.kaçırma sakın bu günü.3üncü günü sabahı erkenden git ver.

Denizverdi, yakin olsaydik simdi sana caya gelirdim, benim icin de ogle yemegi olurdu. Kendimi kendi kendime nasil davet ettirdim ama...cokacimcoookdelikafadulden

boşver gelsin.gelecekse göreceği de var bundan sonra..bir an önce ol da hemen başla testlerine.3üncü günü haaa.kaçırma sakın bu günü.3üncü günü sabahı erkenden git ver.

tatlım evet öyle yapıcam test yaptıracğım heyacanla adeti beklerken oda çin işkencesine döndü oldum olucam geldi gelecek anaaaaaaaa o bile stres:kızgın::kızgın::kızgın: ama umursamıyorum:1closedeyes::1closedeyes: nasıl olsa gelecek

üzülme ilk giremedim diye...şimdi bir tedaviye başla.ne tatlı heyecanlar alıcak seni.bak bakalım o zaman gözün uyku tutuyor mu?ooooo..o zaman gece 3lerde 5lerde bile burda olursun.ya dua ederken.ya da hiç vakit geçmiyooooo diye bize hayıflanırken

size de yetişemiyorum.ne zaman yazmışsınız bu kadar..bilmiyorumkismile

Tesekkurler Denizverdiyerimseniben, sen de erkencisin bayagi...Yeni kan testin ne zaman? Doktorun istedigi duzeye geliyor musunuz?

yeni test için arası bayağı uazdı şükür...15 gün oldu...önümüzdeki pazartesi bir daha ki. test.şimdiki değerlerin çok iyi olduğunu söylüyor.zaten hep referans aralığında...sanırım arada sapma oluyor mu onu kontrol ediyor.

senin kolun nasıl oldu hocam?

üzülme ilk giremedim diye...şimdi bir tedaviye başla.ne tatlı heyecanlar alıcak seni.bak bakalım o zaman gözün uyku tutuyor mu?ooooo..o zaman gece 3lerde 5lerde bile burda olursun.ya dua ederken.ya da hiç vakit geçmiyooooo diye bize hayıflanırken

size de yetişemiyorum.ne zaman yazmışsınız bu kadar..bilmiyorumkismile

hızlı hatunlarız canım hemencicik yazmışız erverdi inşallhh o tattalı heyecanları yaşamayı rabbimm yaşattırır herşey kader kısmet nasip tabbiki elimizden geleni yapacağız oda ayrı birşey bakalım artık bazan hep şunu derim insan kaderini yaşar ne kadar bilinçlide olsak ne kadar zeki olsak ne kadar becerikli olsak olanların öününe geçilemiyor ben nedense çok relaxsımm normalda şu durumda krizlerde olamma lazımdı ama çok sakin duruyorum a.s yaşamımdaki şeylere kısacası olumsuuzluklara alıştımmı bilmem yinede hayalim bu:CüvCüv:

Back
X