Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlı uykulardaki güller
herkese günaydına.s.a.s.a.s.a.s.
zarpandit;bugün çok enerjiksin.maşallah![]()
Serpil, benim rumuzum degisti, artik bundan sonra bana Zarpdenizyerimseniben diyebilirsin, (isminde deniz olanlarin hamile kaldigi gorusu nedeniyle) umarim senin icin daha kolay olur. Zarpandit, Babil mitolojisindeki ay tanricasinin ismi-ay yukselirken ona tapilirmis, Elif Safak'in Araf isimli romanindaki baskarakterindeki isim ayrica, oradan aklimda kalmisti...
Ne oldu, esin gitmeden once sperm birakiyor mu, karar verdiniz mi?
Serpil, gunaydin, sen de erkencisin.yerimseniben Reglin sokulsun bir an evvel de kontrollerini yaptir henem, daha esin orada degil mi?
Serpil, simdi sen zaten reglini bekleyip hormonlara da baktiracaktin. Bugun yada yarin regl olursan Pazartesi kesin doktora git derim. Merkeze karar vermis miydiniz? Gideceginiz tup bebek merkezindeki doktorla gidip gorusmeniz cok yerinde olacak. Esinin yakinda gidecegini ama bir kac ay sonra tup bebek planladiginizi ve spermleri simdiden dondurmak istediginizi soyleyin. Sen de etraflica bir kontrolden gec, ofis histereskopi yaptirmak da iyi olabilir, doktora kesinlikle daha zaman kaybetmek istemediginden ve yasindan bahset. Doktor zaten bilgi verecektir.
serpil02507+, erverdi, zarpandit5 mucuxxxxxxxxxxxxxxx sabahın güzellerii erverdi yine ilk giremedimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bu arada adet sancılırıyla uyandım galiba eli kulağında dünde öyle sancıyla uyandım
Serpil, ozelden detayi yazdim.zemuszemus
boşver gelsin.gelecekse göreceği de var bundan sonra..bir an önce ol da hemen başla testlerine.3üncü günü haaa.kaçırma sakın bu günü.3üncü günü sabahı erkenden git ver.
serpil02507+, erverdi, zarpandit5 mucuxxxxxxxxxxxxxxx sabahın güzellerii erverdi yine ilk giremedimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bu arada adet sancılırıyla uyandım galiba eli kulağında dünde öyle sancıyla uyandım
Tesekkurler Denizverdiyerimseniben, sen de erkencisin bayagi...Yeni kan testin ne zaman? Doktorun istedigi duzeye geliyor musunuz?
üzülme ilk giremedim diye...şimdi bir tedaviye başla.ne tatlı heyecanlar alıcak seni.bak bakalım o zaman gözün uyku tutuyor mu?ooooo..o zaman gece 3lerde 5lerde bile burda olursun.ya dua ederken.ya da hiç vakit geçmiyooooo diye bize hayıflanırken
size de yetişemiyorum.ne zaman yazmışsınız bu kadar..bilmiyorumkismile