• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın;
karışmadan edemeyeceğim bamyayı atıklayınca limonlayıp yarım bardak su ile bi kaç dakka haşlayınca dolaba öyle koyuyuorum ben daha lezzetli oluyor.
bir de kırmızı biber yapıyorum hele o daha bir nefis oluyor.:)

aaabak bu bana uyabilir o zaman.ben tam hasarsız beceremediğim için. yarım kilo alıp böyle deneyeyeim bari :hulya:

güzeller uğramışsınız
Serpil bencede bir test yaptırmanın vakti geldi canım kafamız rahatlar kimbilir şu mübarek günde belki güzel bir haber ne dersin hı

Erverdi canım çok güzel sözle açılışı yapmışsın romantik arkadaşım

Deniz Bulut sanada iyi pazarlar ben Bamyanın püf noktasının baş kısmının temizlenmesinde görüyorum o yüzden o ince işi sabırla gövdesine bıcak değdirmeden yapıyorum :) sende yaparsın canım istersen bir dene

Beyaz şu kırmızı biber tarifini birde senden alalım canım nasıl yapıyorsun

kırmızı biberleri güzelce yıkayıp tepsiye koyuyorsun ve fırına veriyorsun kabukları kabarıyor zaten çabucak. çıkarıp kabuklarını soyup içini temizliyorsun. biberleri ikiye bölerek temizlemek daha doğru. o şekilde poşetlere koyup dondurucuya koyuyorsun. yerken de onu çıkarıyorsun ve azcık yayla tavada kızartıyormuş gibi yapıyorsun ama asıl amaç ısıtmak. tavadan çıkarıp çok küçük olmayan parçalara ayırıyorsun . sonra sarımsaklı yoğurt yapıyorsun üstüne döküyorsun ve en güzel tarafı da ya azcık sıvı yağ ya da tereyağla pul biberli naneli yağ yakıyorsun bunu da yoğurdun üstne yayorsun nefisss oluyor.

güzeller uğramışsınız
Serpil bencede bir test yaptırmanın vakti geldi canım kafamız rahatlar kimbilir şu mübarek günde belki güzel bir haber ne dersin hı

Deniz Bulut sanada iyi pazarlar ben Bamyanın püf noktasının baş kısmının temizlenmesinde görüyorum o yüzden o ince işi sabırla gövdesine bıcak değdirmeden yapıyorum :) sende yaparsın canım istersen bir dene

bamya şu ara çok pahalı ben daha almadım.
ya azcık haşlanması da güzel yapıyor. annem limonlu kaynamış suda bekletiyor birsüre o da güzel oluyor.

Hanımlar merhaba,
beni merak eden, soran sormayan herkese a.s.opuyorumnanaktan
Zarpandit geçmiş olsun, allah beterinden saklasın.:teselli:
Serpil, güzel haberlerini alırız inşallah :Saruboceq:
Beyaz, haberini gördüm, çok üzüldüm. Bende senin adına çok ümitliydim. Umarım şimdi daha iyisindir :teselli:
Baharnaz, sen nasıl oldun?

Hanımlar maşallah, sohbet muhabbet yerinde :nazar: Hergün sayfalar dolup taşıyor, ben de hergün bakamıyorum ve geçmişe ancak göz gezdirebiliyorum. Gazetelerin başlıklarını okumak gibi, hızl hızlı sempatiksalakcinni Arada atladığım birsürü şey oluyordur tabi ama şu bamya tarifini yakaladım iyi ki sempatiksalakcinni
Ben de bamya ayıklamayı pek beceremem, bir de ağır ayıklarım ki sorma gitsin. Bazen eşim alır elimden bir güzel halleder :1: Sırf ayıklama çilesinden dolayı hep dondurulmuş alıyordum ama Beyaz senin yöntemi deneyeceğim mutlaka. Boş vakitte ayıklayıp, kendi dondurulmuşumuzu yapalım bari... En sevdiğim yemektir bamay sempatiksalakcinni Kırmızı biber de pek güzelmiş, onun da salatasına bayılırım...

Ben şu anda Elazığdayım. Benim müdürün başarısız plan-programı yüzünden boş boş saat 16:00ya kadar uçak saatimin gelmesini bekleyeceğim. Yine bir haftasonunu gerizekalı planlar yüzünden yaktım kötükedihüso Vallahi herhalde, Kasım-Aralık gibi ayrılacağım işten, bu şekilde ne doğal ne de tüp sıpa yapılır.... İşe başlayalı topu topu 1 ay oldu, 2 kere Elazığ, Muş, Bingöl, Erzurum, 2 kere de Konya seyahati yaptım. Anlamadım ben bu işten hiçbirşey.... Bir de ramazana denk geldi ya, ramazanda doğu seyahatleri zaten çok zor oluyor.

Sigara içen ve bırakmayı başaramayan hanımlar size bir haberim var. Ben şimdiye kadar türlü çeşit metod ve ürün denemiştim. Bir sefer de hiç yardımsız bırakmıştım sigarayı ama 10 ay sonra yeniden başlamıştım. Şimdi yine kafaya koydum bırakacağım ama bu iş stresinde filan çok zorlandım, o yüzden yine yardımcı birşeyler denemeye karar verip "nicofluid" denen zımbırtıdan aldım. Şu havaalanlarında filan satılan, uzun seyahatleri olan tiryakiler için üretilmiş nikotinli sudan yani sempatiksalakcinni
Şimdiye kadar denediğim en güzel şey diyebilirim, bunula bırakacağıma inanıyorum. Gerçekten sigara isteğini anında kesiyor ve içinde pasiflora ekstresi de olduğu için pamuk gibi yumuşacık oluyorsunuz. Bitkisel özler içeriyormuş ama sağlığa zararı varmıdır bilmiyorum yine de. Hamilelerin kesinlikle kullanmaması gerekiyor.

kırmızı biberleri güzelce yıkayıp tepsiye koyuyorsun ve fırına veriyorsun kabukları kabarıyor zaten çabucak. çıkarıp kabuklarını soyup içini temizliyorsun. biberleri ikiye bölerek temizlemek daha doğru. o şekilde poşetlere koyup dondurucuya koyuyorsun. yerken de onu çıkarıyorsun ve azcık yayla tavada kızartıyormuş gibi yapıyorsun ama asıl amaç ısıtmak. tavadan çıkarıp çok küçük olmayan parçalara ayırıyorsun . sonra sarımsaklı yoğurt yapıyorsun üstüne döküyorsun ve en güzel tarafı da ya azcık sıvı yağ ya da tereyağla pul biberli naneli yağ yakıyorsun bunu da yoğurdun üstne yayorsun nefisss oluyor.

teşekkürler canım hemen aldım tarifini elimde biber kalmadı ama alıp deniycem opuyorumnanaktan

absinth çok şükür iyiyim ama bir huzursuzluğum var ( geçen gün yaşadığım çok yoğun sancılı günden beri) ilk randevuya kadar rahat olamıycam onu anlamış bulunuyorum canım

Sende ne kadar çok seyehat etmişsin canım buna beden dayanırmı. Dediğin gibi yap bebişten bikaç ay önce bırakki hem kafan hem vücudun dinlensin dimi ama Bende bamyanın tazesinde zeytinyağlısına, kurusunda ise etlisine bayılırım. :)

Sigara konusuna gelince arkadaşlar bana kızacaklar biliyorum günde 2-3 adet içiyorum ama öyle dibine kadar filan değil bikaç nefes alıp atıyorum belki şu randevudan sonra hepten bırakırım inşallah

absinth çok şükür iyiyim ama bir huzursuzluğum var ( geçen gün yaşadığım çok yoğun sancılı günden beri) ilk randevuya kadar rahat olamıycam onu anlamış bulunuyorum canım

Sende ne kadar çok seyehat etmişsin canım buna beden dayanırmı. Dediğin gibi yap bebişten bikaç ay önce bırakki hem kafan hem vücudun dinlensin dimi ama Bende bamyanın tazesinde zeytinyağlısına, kurusunda ise etlisine bayılırım. :)

Sigara konusuna gelince arkadaşlar bana kızacaklar biliyorum günde 2-3 adet içiyorum ama öyle dibine kadar filan değil bikaç nefes alıp atıyorum belki şu randevudan sonra hepten bırakırım inşallah

baharnaz sigaranın düşük nedeni sonrasında da erken, sakat ve düşük kilolu bebek nedeni olduğunu biliyorsun değil mi canım ? evet kızdım şimdi alsanaalsanasmile. sen belki de hamile değilimdiri kullanıyorsun ama ya öyleysen bebeğini zehirliyorsun ve tutunmasını engelliyorsun :olmaz:

Denizverdi, tum yakalarda olabilecegine sevindim.kaydirigubbakcemile3

Baharnaz, seni tursucu seni....Sen bu tursudan hic vazgecmeyeceksin.:1:

Babydeniz, tesekkuler, eeh ne yapalim, bundan sonraki tedavimizde ugur getirsin diye rumuzlarimiza "deniz" ekledik! Seninki zaten denizli oldugu icin onceden sanslisin.:lepi:

Serpil, sanirim mevsim degisikligi ve sicaklardan olsa gerek regl duzenleri biraz sasmis durumda...Bugun nasil durumlar?

Herkese opucukleropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benim galiba sıcaklardan şaştı benim adetim 22 günde olmuştum bu ay zaten şaşırmıştım o yüzden adet günümü kestiremiyorum bugün 29 günde oluyorum yarını bekleyecğiz arık aslında saat gibi işlerdi adetim hatta gülmeyin ama saatinide bilrdim hhahhahahhahahahhhahaa

erverdi....

canım test yapmaya korkuyorum her ay malum negatif görmekten bir hall oldum canım bugün 41 yasin okuyorum az yoruldum uykum geldi nesacfe içip kendime geleyim dedim 30 dayım 11 kaldı birde bir kaç arkadaşa eztra okuyucam size bakayım dedim canım pzt bekleyecğim olmasaa zaten mecburen test yaptıracğım bu akşam 6 7 arası geldi geldi kırmıızlar gelmediyse yarına kalacak

Kizlar Merhaba,

Yatmaya hazirlanmistim, uyuyamadim geri kalktim, bir sizlere bakayim dedim.

Bamya ve kirmizi biber himmmmmmm, afiyet olsun. Burada bamya ve yesil fasulye yok ama kirmizi biberi ben de cok seviyorum.

Baharnaz, lutfen su sigara isini birak canim, bebegine zarar veriyorsun. Lutfen sana gonderdigim siteleri okur musun? Madem cok emin olamiyorsun, yarin gidip bir kan ver ve degerine yeniden bakilsin canim. Ondan sonra da hic sigara icmek yok tamam mi?alsanaalsanasmile

Beyaz, ooo guzelim bu ne hamaratlik...:hulya:

Absynth, hakikaten ise basladin yuzunu goren cennetlik oldu! Yolculuklar yorucu, is stresin var, isi birakmayi dusunmekle iyi edeceksin ama diger taraftanda tedavi parasi cikiyordu, umarim sen kesin kararini verene kadar biraz biriktirmis olursun.

Deniz bulut, erkekler genelde sebze sevmezler, lutfen Arda bebege bol sebze pisir.cokacimcoook

Denizverdi, sarki guzeldi!boshayallersmile

Herkese opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

6 Ekim icin THY'ye yer ayirt etmeye calisiyordum, 13 Ekim'e kadar yer doluymus! Biraz once gelen maili okudum keyfim kacti tabii... 13 Ekim'de reglim icin cok gec olmus oluyor. Yarin bir kez de telefonla gorusecegim hic mi umut yok diye, bakalim.:sinifsinif:

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragidersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülühihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytgersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

ayyhh çok yoruldum.bu kadar hareketten sonraakannehir

güzeller uğramışsınız

onu biliyorum da yapamıyorum :1no2:

6 Ekim icin THY'ye yer ayirt etmeye calisiyordum, 13 Ekim'e kadar yer doluymus! Biraz once gelen maili okudum keyfim kacti tabii... 13 Ekim'de reglim icin cok gec olmus oluyor. Yarin bir kez de telefonla gorusecegim hic mi umut yok diye, bakalim.:sinifsinif:
sadece erkekler değil çocukken ben de sebze sevmezdim :kedi:
thy de 06 ekimde uçakta yer yok demişsin ben de merak ettim baktım biraz yer gösteryor şu an. özelden mesj da yazdım. birşey olursa yarın konuşuruz. seul istanbuldu değil mi? yoksa başka bir yer mi?

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragidersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülühihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytgersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

ayyhh çok yoruldum.bu kadar hareketten sonraakannehir

tebrikler tebrikler :lepi:delikafadulden:teytey:zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5ne kaldı başka dersin kaldı mı?

Erverdi, tebriklerrrrrr :lepi:alkisalkisalkishihoyyyt Onca karışıklığa rağmen, yine de konsantre olup çalıştın, çabaladın, helal olsun. :nazar: Yürekten tebrik ederim.

Zarpandit, aralık diye biraz para biriktiririz diye diyorum zati, yoksa bir dakika bile durmayacağım -tatlicadiarzu- Bütün düzenim, beslenme düzenimiz bile bozuldu. Senin uçak işi kötüymüş ya, diğer havayollarına baktın mı? İnşallah aksilik olmaz da umduğun tarihte gelebilirsin.

Arkadaslar hepinize daglardan sevgiler...
Gun boyu saatlerce yuruyor, daglara tirmaniyor, ormanlarda mantar ariyoruz, sonra aksam mantar bulduysak onlari kesip kurutucu bir alet var ona koyup kurutuyoruz(bu da Italyanlarin kis hazirlik gelenekleri) esimin annesinin evinde, ve yemek yiyip kitap okuyup dinleniyoruz.
Bu tatil bana fiziksel egzersiz olarak cok iyi geldi :)

Ammmaaa tam gelmeden once birsey oldu kafama cok takildi, cok sacma ama kac gecedir bunu ruyamda goruyorum. Tatil donusu reglimde(ayin 16 si gibi) donmus embriyolarimiza sans vermeyi istiyor esim, ben de kafaca buna hazirlanmaya calisiyorum.

Ama sevgili ablamin iyilik diye yaptigi sey resmen bana kotuluk oldu, ablam daha once soyledikleri cok cikmis mis sozde cok bilen bir falciya gitmis, kendinden baska beni de sormus, falci 2013 e kadar mutlaka bebegi olacak demis!!! sanki cok iyi haber bu ay itibariyle umudum tamamen kesildi desem bana gulermisiniz.
Ayrica tedavisini bir kadin yapacak mutlaka bir de rahim agzinda bir problemi var, ama merak etmesin 2013 e kadar kesin olacak demis.
Simdi diyorum ya cok sacmayim, biri bana kizsin diye yaziyorum,
1) ben bu ay donmuslarimi hic denemeyim o zaman :)
2) 2013 yilinda 42 yasinda olacagim, 3 sene daha beklersem sanirim kafayi yiycem,
3) bu donmus denememden sonra Atasehir Memorial Cem beye gidecektim, bari bir kadin doktora mi gitsem, su Semra hanim'a mi gitsem ama Okmeydani bana zor geliyor,
delimiyim nedir?
Diyorum ya biri beni durdursun burada temiz hava ve huzur icindeyken bunlari dusunmek zorunda birakan bacaksiz ogluma ya da kizima buradan selamlar, gelmeyi erteleyip beni uzuyor :)

Hepinizin kadir gununu kutluyorum, Allah'im dualarimizi kabul etsin

Vanilya merhaba, güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 Neden dersen, ben de falcılara dadanmıştım yakın tarihte, hatta bir tedavi sonrası çocuğumun olacağını, şimdiki doktorumla devam etmeyeceğimi filan söylemişti. 3-4 falcının hepsi de aralık, ocak gibi amilelik uygun görmüşlerdi bana, hatta birisi benim tüplerimde sorun olduğunu söylemişti. Hamilelik sırasında da düşük tehlikesinden dolayı yatacakmışım, o yüzden çalışmayacakmışım :1: Doktora ne gerek var, bunlar biliyor herşeyi işte sempatiksalakcinni
Yalnız şaka bir yana, insanın aklı karışıyor hakikaten. Canım, sen takma bence kısmetten öte yol yok. Kendini n zaman hazır hissedersen o zaman deneyeceksin zaten, şimdi cesaret edemediysen dinlenmeye devam bence opuyorumnanaktan

Deniz, merhaba. İyidir canım ya, sigaranın peşine düştüm, bayramın yolunu gözlüyorum. Tatildeyken sakin sakin daha rahat bırakılır diye. Sen nasılsın? nasıl bebiş?

merhaba arkadaşlar;
öncelikle hepinizin kadir gecesini kutluyorum,hayırlara vesile olur inşallah...
bende 2 gündür doktorlardayım...cuma günü hormonlarıma batırmak için hastaneye kan vermeye gittim..sonucunu p.tesi alıcam, inşallah güzel sonuçlar alırım..

2 gün önce de tuvalete girdiğimde idrarımdan kan geldiğini düşündüm..tuvaletten nezaman kalksam tuvalet ayıptır söylemesi kan revan içindeydi ilk defa böyle birşeyle karşılaştığım için panikledim.çünkü kist aspirasyonlarında mesaneye de zarar verilebilme durumu olabiliyormuş..doktorumu aradım hemen, yarın hastaneye gel dedi...neyse gittik,sonda taktı ve idrarımın temiz olduğunu gördü,Allahtan bişey çıkmadan evimize döndük..

hastanede sıramızın gelmesini beklerken bir bayan geldi,sekretere isminin deniz bulut olduğunu söyledi birden kafamı kaldırdım ve bayana baktım acaba buradaki arkadaşım deniz mi diye ama bayan hamile değildi..birden ne büyük tesadüf diye yanına gidicektim ama dümdüz karnını görünce hayal kırıklığına uğradım..:((

benden haberler böyle..

Back
X