Hanımlar merhaba,
beni merak eden, soran sormayan herkese a.s.opuyorumnanaktan
Zarpandit geçmiş olsun, allah beterinden saklasın.:teselli:
Serpil, güzel haberlerini alırız inşallah :Saruboceq:
Beyaz, haberini gördüm, çok üzüldüm. Bende senin adına çok ümitliydim. Umarım şimdi daha iyisindir :teselli:
Baharnaz, sen nasıl oldun?
Hanımlar maşallah, sohbet muhabbet yerinde

Hergün sayfalar dolup taşıyor, ben de hergün bakamıyorum ve geçmişe ancak göz gezdirebiliyorum. Gazetelerin başlıklarını okumak gibi, hızl hızlı sempatiksalakcinni Arada atladığım birsürü şey oluyordur tabi ama şu bamya tarifini yakaladım iyi ki sempatiksalakcinni
Ben de bamya ayıklamayı pek beceremem, bir de ağır ayıklarım ki sorma gitsin. Bazen eşim alır elimden bir güzel halleder

Sırf ayıklama çilesinden dolayı hep dondurulmuş alıyordum ama Beyaz senin yöntemi deneyeceğim mutlaka. Boş vakitte ayıklayıp, kendi dondurulmuşumuzu yapalım bari... En sevdiğim yemektir bamay sempatiksalakcinni Kırmızı biber de pek güzelmiş, onun da salatasına bayılırım...
Ben şu anda Elazığdayım. Benim müdürün başarısız plan-programı yüzünden boş boş saat 16:00ya kadar uçak saatimin gelmesini bekleyeceğim. Yine bir haftasonunu gerizekalı planlar yüzünden yaktım kötükedihüso Vallahi herhalde, Kasım-Aralık gibi ayrılacağım işten, bu şekilde ne doğal ne de tüp sıpa yapılır.... İşe başlayalı topu topu 1 ay oldu, 2 kere Elazığ, Muş, Bingöl, Erzurum, 2 kere de Konya seyahati yaptım. Anlamadım ben bu işten hiçbirşey.... Bir de ramazana denk geldi ya, ramazanda doğu seyahatleri zaten çok zor oluyor.
Sigara içen ve bırakmayı başaramayan hanımlar size bir haberim var. Ben şimdiye kadar türlü çeşit metod ve ürün denemiştim. Bir sefer de hiç yardımsız bırakmıştım sigarayı ama 10 ay sonra yeniden başlamıştım. Şimdi yine kafaya koydum bırakacağım ama bu iş stresinde filan çok zorlandım, o yüzden yine yardımcı birşeyler denemeye karar verip "nicofluid" denen zımbırtıdan aldım. Şu havaalanlarında filan satılan, uzun seyahatleri olan tiryakiler için üretilmiş nikotinli sudan yani sempatiksalakcinni
Şimdiye kadar denediğim en güzel şey diyebilirim, bunula bırakacağıma inanıyorum. Gerçekten sigara isteğini anında kesiyor ve içinde pasiflora ekstresi de olduğu için pamuk gibi yumuşacık oluyorsunuz. Bitkisel özler içeriyormuş ama sağlığa zararı varmıdır bilmiyorum yine de. Hamilelerin kesinlikle kullanmaması gerekiyor.