• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar şaka yaptım canım ya bende erken kalkıyorum biliyorsunuz.

Merye canım bebişin seni böyle duygusal, alıngan yapıyordur kızlar açıklamışlar hormonların bende geçen hafta ağlamıştım çokta sebebi yoktu.
İSMEK çi olcam bakalım haftada 1 gün hareket olsun bende de. Allah izin verirde herşey yolunda giderse belki normal doğum yaparım :) Onun için hareket şart.

Beyaz nerelerdesin canım biraz daha iyisindir inşallah. Hiç nete gelmiyorsun. Hastaneye gittinmi tekrar görüşmeye?

ZarpDeniz turşu krizi geçti.Yerine ekşi erikleri koydum şimdi de ekşi erik devrindeyim :) Pazartesi gelsin hayırlısıyla.

Başka bir topicte okudum benim yaşadığım belirtileri yaşayıp boş gebelik geçirenler olmuş bu beni biraz üzdü dün akşam okudum. Bu gel-gitler çok kötü Allahtan güzel haberler diliyorum.

kızlar bu sefer gün ışığıyla günaydın..saati kurmuştum ama gece durmuş.bu sabah geç kaldık ..iyi mi?
hadi herkes için güzel bir gün olsun ...açan güneşle birliktea.s.

Baharnaz, yuruyuse baslaman iyi olmus, aferin sana. Bu aralar hic tursudan bahsetmiyorsun, geldi gecti mi? Umarim Pzt. guzel haberlelrle geleceksin.opuyorumnanaktan

Denizverdi, nicin Gonal F ve Menegon farkli? Sende nasil farketti aciklar misin lutfen?bilmiyorumkismile

Kinderss, yuzuyor musun? O semsiyenin altindaki sen misin yoksa?sengözlerimebaksanab

Beyaz, Hosgeldin! Daha cok bekleriz.sositososito

Patikler,Deniz bulut, Hulya, Absynth[/B],Alabama ,Limonkabugu,opuyorumnanaktan

merhaba ZARPDENİZ;
geçen yılki denemde bana dr umun söylediklerini aktarıyiim.gonal F piyasadaki en etkili ilaç.yani tüpte 1 numara ilaç.en etkilisi diyeyim
.benim daha önceki denemelerimin birinde 7 kutu kullanmıştım(ki bu çok fazla ,neredeyse iki tedavi dozu)yumurta büyümemiş aksine küçülerek yok olmuştu.tedavim iptal olmuştu.
sonra bu dr da tedaviye başladım.yine kötü GONAL F ile...bu benim yakıştırmam.eminim çok kimse iyi sonuç almıştır bu ilaçtan.sadece 2 yumurtam gelişti.dr aşılamaya çevirdi.sonuç olmadı tabii.bu tedavide yanına menogon da destek olarak vermişti.Menogon daha az Gonal F daha fazla miktarda.

hemen arkasından 2 ay sonra tekrar denedik.bu sefer yalnız menogon ile.hergün bir kutu.günlük 375...8 yumurta gelişti.2 si geri kaldı 6 tane dr un istediği gibiydi.4 tane toplanmıştı.2 si güzeldi.diğer ikisinden umut yoktu.o 2 taneden birinin bölünmesi durdu.tek yumurtayı bekledik.o da beni bıraktı.transferim iptal.sebep yok.herşeyden olabilir.

diyeceğim o ki.bir süre sonra dr la münazara yaptım.tatlı tartıştık.sanki 2 dr gibi ..ne yapabiliriz dye..nedenleri vs vs vs.ialçlarla ilgili sordum da sordum.tüfek bendeydi yani.taradım da taradım.Gonal Fin en iyi en etkili ilaç olduğunu ama bende etkili olmadığını.bende etkili olan işlacın menogon olduğunu anlattı.bir daha denersek yalnız Menogon kullanacağımızı belki (duruma göre)yanına da ilave olarak Puregon kullanacağımızı söylemişti.tabiii ben yine durmadım.bu verilen ilaçların tamamen deneme yanılma yoluyla verildiğini öğrendim.söyletmiş oldum.kabul etti.yani o olmadı bu bu olmadı öbürünü deniyorlar.

benim kızdığım beni dikkate almayışıydı.f daha önce Gonal Ften iptalim olmasına karşın yine bu ilaçla tedavimi yaptı.neyse olanla ölene çare yok.

Memorialde yapılsaydı onlarda reçeteye Menogon yazmışlardı.benim favori ilacım..

ama benim için uygun olan...başkasında ne olur ne etki gösterir bilemem.işte böyle
artık işlerime döneyim.zaten geç kaldım bu sabah.şşimdi işler aksadı.herkese hoş,umutlu bir gün olsun.:3:

pazar akşamı sol ayak üstüne hafif iniş yaparak sol ayak küçük parmak tarak kemiğini kırdım. bebek iyi. bu da kırığımın ne olduğu nihayet adını ssk raporumdan öğrendim 5. metatars fraktürü. internetten tam da dediği gibi oldu :
Metatars Kırıkları

Ayakta metatars kırıkları (tarak kemiği kırıkları) ayağın üzerine yukardan yük binmesi veya ani burkulmalar sonucunda oluşur. Bu yazıda özellikle 5.metatars kırığı ( jones kırığı) üzerinde durulacaktır. 5.metatars kırıkları ayak bileği burkulmaları sonrasında en sık rastlanan tarak kemiği kırıklarıdır. Özellikle profesyonel sporcularda önem kazanır. Bu kırıklarda kırığın tipine göre cerrahi tedavi ihtiyacı söz konusu olabilir. Basit deplase olmayan (kaynamış ) tiplerinde dahi 6-8 haftalık bir iyileşme dönemi ihtiyacı söz konusudur. Metatars Kırıklarında Deplase kaynama güçlüğü olan bölge kırıklarında cerrahi yöntem ile tedavi yapılır. Ameliyat sonrasında ilk 4 hafta üstüne yük vermeden ikinci 4. hafta üstüne yük vererek yapılan fizik tedavilerle 8 haftalık bir iyileşme sürecinden geçilecektir.

Canım benim çok geçmiş olsun tatlım :nazar::nazar:a.s.a.s.:nazar:
şimdi anladım canım üstüne basmaman için tekerlekli sandalye boshayallersmile
bebeğin iyi olması süper tatlım allahım kucağına gelmesine çok az kaldı maşallah benim oğluşuma :nazar::nazar::1hug::1hug:
şimdi evde dinleniyosun uzat bacaklarını yardıma ihtiyacın olursa haber ver Şenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kinderms: canım benm nin cinsiyeti daha beli olmadı ve ben öğrenmek istemiyorum hatta ikili testin sonucunuda öğrenmek istemiyorum çok korkuyorum

deniz blt demek thy de çalışıyon ben hep ssk düşünmştüm ne garip e canım rahatlamana sevindim
ya deniz ben sanki ruhsal çöküntü yaşıyorum gibi artık hiç kendimi sevmiyorum kendimi beceriksiz iişe yaramaz şişko çirkin hissediyorum sanki gitiğim heryere kötü şeyler göütürüyorum gibi bir durumdayım ve çok çabuk ağlıyorum kendimi cidden çok beceriksiz bulmaya başledım bu niye oldu bilmiyorum bu durumun hamilelikle ilgisi varmı odan da emin değiilim ama bir tuhafım sence hamşlik yapar mı bunu

erverdi dua etmişsin allah kabul etsin bana biraz dua edermisin bu aralar çok ağlamklıyım sanki zor durumda kalsam kimse bana yardım etmez elini uzatmaz hissine kapılmışım kendimi çok çarasiz hissetmeye başlamışm inş.geçer hayatımın hiç bir devresinde böyle bir durum yaşamadım

vanilya tedavin in.ş iyi sonuçlar verecek ve sen isteiğine ulaşacaksın

baaharnaz demek sende ismek çi oldun sen dur hele sana aarada öyle yorgunluklar çökecek ki ne kursu kız yorma kendini bvence

beyaz. canım çoktandır görünmüyrdun biraz ümitlerin toparlanmştır inş.kendine gelmişşsin inş.

ruh değişiklikleri falan değişen hormonlardan tabii. herşeyi insan birkaç kat kötü algılıyor. sen iyi şeyler düşünmeye çalış. hamileliğin güzel yanlarına odaklan. hem niye şişko olasın ki sadece hamilesin. doğal bir durum bu. yinede dengeli beslen çok kilo almamaya çalış. bir süre sonra göbeğin biraz daha büyüdüğünde tam hamile göbeği olacak ve inşallah şişko olarak değil sadece hamile olarak hissedeceksin. buradaki tüm arkadaşların istediği bu.

Vanilya, tedavi detayi icin tesekkur ederim, bir sonrakileri de paylasirsan sevinirim. Ben hic menegon oyle su ve toz filan karistirmadim Denizverdi'nin bahsettigi gibi. Bakalim bana ne verecekler seninki gibi soft olacagi icin benzer olmasi yuksek gorunuyor. Igne yerleri ve acilari icin cok endiselenme canim, olsun ne yapalim biraz morluk ve aci olsun, yeterki bebisine kavus, sonrasini dusun lutfen. Ince uclu enjektor bulamama konusu uzucu olmus biraz ama simdi buldugun yerden bir cok sayida alip evde bulundurman bir sonraki icin kolaylik olabilir. Cok kolay gelsin.:1hug:

Merye, sanirim yasadigin bu duygusalliklar normal, genelde bazi kadinlarin bebek dogduktan sonra depresyona girdiklerini okumustum. Hormonlardan farkli duygular hissediyorsun, bebegin buyuyor, anne olmaya hazirlaniyorsun, kadinlar icin bir cok statu bir arada yakinda yani...Hem es, hem anne, hem calisan kadin...Esinden yardim iste bence ve yakin arkadaslarinla da durumunun paylas yada bizimle paylas. "Sikintilar paylasildikca azalir, sevincler paylasildikca cogalirmis."
Vucudundaki degisiklikler, kilo alman, karninin buyumesi, bunlar bebege ulasman icin olasi yasanilmasi beklenen seyler canim. Cirkinlestigini de hic sanmiyorum, bence daha da guzellesmisindir. Aldigin kilolarin bir cogu dogumla gidecek zaten, kalanlar icin de sonra caresine bakarsin. Lutfen kendini sev ve begen. Hatta aynanin karsisina gec guzel oldugunu ve kendini cok begendigini kendine soyle lutfen ve bunu her sabah tekrarlamayi unutma. Bu tur durumlarda alisveris bence en guzel ilaclardan birisi...Cik kendine cici birseyler al, guzel bir makyaj yap, kuafore gidip sacini her zamanki yaptirdigindan farkli bir sey yaptir, aksama da sanki bir misafir bekliyormus gibi normalden daha ozenli bir masa hazirla ve keyfine bak. Eminim kendini cok daha iyi hissedeceksin.kaydirigubbakcemile5

vanilya menagon için bana yüksek doz verilmişti sabah akşam 3 doz 2 su idi sanırım. ama hep kalçadan yapılmıştı. zaten normalinde kalçadan yapılan bir ilaç bu. merak etme kalçayı fazladan bozmuyor. yağlı bir ilaç olmadığı için birikme yapmıyor ve progesteron gibi moratmıyor. sorun progesteronda. menagonu kalçadan yaptırsan da yaptırmsan da progesteron ilk iğneden itibaren birikmeye ve acıtmaya başlyor. ben olsam menagonu hiç uğraşmaz kalçadan yaptırırdım tabii dr mutlaka göbekten olacak demediyse.

Günaydın güzeller
kaltım bende sizi bi okudum a.s.a.s.a.s.a.s. kahvaltıya inmeden size iyi dileklerimi yolluyorumm a.s.

Zarpdeniz dün gördüğün şemsiyenin altındaki bendim bendimm :1hug: gelseydin ya sende :1rolleyes:

denizbulut günaydın tatlım bugün nasılsın? :1hug:a.s.:nazar::nazar:

DenizVerdi günaydın tatlımm başladın mı işlere günün güzel olsunn :1hug:

Merye cim canım benim arkadaşlarım güzel güzel açıklamışlar hamilelik döneminde bu ruh değişiklikleri normalmiş sen içindeki mutluluğu açığa çıkar emi :1hug:a.s. sağlıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun merak etme sen allah gönlüne göre versin inşallah :nazar::nazar:

Vanilya bende son tedavimde menogon kullandım gayet güzel gelişmişti ondan öncekilerde meriaonol kullanmıştım bide fostimon ilacın yan etkisi olmadı bende ama denizbulutun dediği gibi menogon kalçadan yapıldı ötekileri göbekten kendim yapmıştım kalçadanda acı vermedi birikme yapmadı biriken şu transferden sonraki hormon vardı ya unuttum şimdi oydu onunda jeli varmış sonra ona çevirdik bi rahtalamıştım ki sorma gitsin iğnesi 15 gün oturtmamıştı beni :1hug: ahh ahh oturmadım da noldu gitti :çok üzgünüm::a015:

Arkadaslar,
bugun tedaviye basladik, ilk ignemi oldum bile :) insallah hayirlisi olur.
Semra hanim'la gorustum bana cok guven verdi, yalniz soyledikleri ilgincti.
Birinci tup tecrubemi ve hsg mi gorunce bana sizin icin 2 yol onerebilirim, birincisi problem tespit etmek icin laporoskopi/ histereskopi yapmak dedi cunku gordugu kadariyla sizin dogaldan cocugunuzun olmamasina cok acik bir sebep yok dedi, ikincisi de dusuk doz ilacla az yumurta gelistirmek ve sperm seciminde IMSI yapmak dedi. Ben de 2. yi sectim cunku beklemek istemiyorum. Eger bundan olumlu sonuc alamazsak o zaman istediklerini yapacagiz.
Antrallar guzel boyutta 3 tane, 4 tane kucuk ve 2 tane minimini yumurta oldugunu soylediler.
Nisan ayinda da benzerdi durumum.
test sonuclarimi bekledik onlar normal cikinca ilaclari alip bismillah diyerek ilk igneyi vurduk bakalim.
Semra hanim takip edebildigi kadariyla edecek bundan sonrasini, cuma gunu ultrasonla bakacak o zaman kesin anlariz yumurta durumunu.
Falcidan etkilendim mi evet ama Memorial, Semra hanim ve Hale hanima da guvendim, buradan sonrasi Allaha dua etmek olacak.
iste benden haberler...

canım hadi bakalım hayırlısı.. İnşallah herşey güzel gelişir. Vanilya'cım şimdi senin dr.'un Semra Hanım mı? Kaç yaşındaydın arkadaşım. bilmiyorumkismile

bayramla birlikte izine ayrıldım Ekim ayına kadar tatildeyim 3 hafta izin aldım şu anda yurdumun akdeniz sahillerindeyim sonraki hafta Yunanistandayım sanırım bütün Türkler orda toplanmışız vize olayı yok ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ekimin 3 ünde İstanbul dayım Zarpdeniz tatlım sen ne zaman geliyodun Ekim 5 de mi?

Oh oh sefan olsun Kinder'im...opuyorumnanaktan

absynth sende mi tatildesin yoksa :1hug:
alabamam sirinim sen nasilsin canim :1hug:
patiklerimm sen nasilsin :1hug:

Merye her sey yolunda degil mi cinsiyeti belli oldu mu

:3: iyiyim tatlım.......

Baharnaz, yuruyuse baslaman iyi olmus, aferin sana. Bu aralar hic tursudan bahsetmiyorsun, geldi gecti mi? Umarim Pzt. guzel haberlelrle geleceksin.opuyorumnanaktan

Denizverdi, nicin Gonal F ve Menegon farkli? Sende nasil farketti aciklar misin lutfen?bilmiyorumkismile

Kinderss, yuzuyor musun? O semsiyenin altindaki sen misin yoksa?sengözlerimebaksanab

Beyaz, Hosgeldin! Daha cok bekleriz.sositososito

Patikler,Deniz bulut, Hulya, Absynth[/B],Alabama ,Limonkabugu,opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Muayene fena gecmedi, hemen hepsi ayni boyutta 6 antralle gidiyoruz, 1 tane daha yetisen olabilirmis, pazar gunu tekrar bakacagiz muhtemelen o gun 10mm uzerinde gorulenler spermlerle randevuyu kapacak :)

Gonal F bende iyi cevap vermisti bakalim Menagon ne olacak?

Bu arada Beyazcim klomenin rahim duvarini inceltme konusundaki uyarin icin tesekkur ederim, sordum cunku gecen tedavimde 5.5 mm ile baslamisim tedaviye sonra 10 mm de transfer olmus, bu sefer 5 mm...Doktor dogru klomen rahim duvarini biraz inceltir ama biz bunu dikkate aliriz zaten bu yuzden klomen bittikten sonra ignelerimizi olmaya devam ediyoruz onlarin rahim duvari kalinlastirici etkisi var dedi.
7.5 mm itibariyle bizim icin kabul edilebilir bir degerdir dedi. Takip etmeye devam ediyoruz bakalim, gozum uzerlerinde rahim duvari konusunda :)

Bu tedavide sadece bugunu dusunerek yasamaya calisiyorum, tedavinin sonralarini cok dusunmemeye calisiyorum. Galiba 2. tedavinin boyle bir guzelligi var, ilkinde hep merak kusku, korku vardi bende simdi bu konuyla ilgili aksam ignesinden baska birseyi dert etmiyorum.
Bu arada herkes kalcadan igne olmus, benim de dun ignem cok kolay olunca ben de gobekten ugrasmamaya karar verdim. Daha bir suru igne olacak ne de olsa...

canım hadi bakalım hayırlısı.. İnşallah herşey güzel gelişir. Vanilya'cım şimdi senin dr.'un Semra Hanım mı? Kaç yaşındaydın arkadaşım. bilmiyorumkismile

Oh oh sefan olsun Kinder'im...opuyorumnanaktan

:3: iyiyim tatlım.......

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Patikler cok tesekkur ederim, doktorum Semra hanim, 39 yasindayim.

Patikler cok tesekkur ederim, doktorum Semra hanim, 39 yasindayim.

Yaşıtız arkadaşım. Ben de birkaç aya tekrar başlamak istiyorum inşallah.
Bu arada göbeğe iğne yapacağın zaman iğne yapacağın yeri iki parmak arasına alıp sıkıştırırsan tam orta yerinden iğne yaptığında acısı öyle az oluyır ki. Aklında bulunsun.

Vanilya herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım

Ben kalçadan progestoron iğnelerini vurdurduktan sonra oluşan ağrılarımı eve geldikten 30 dk- 1 saat sonra 2 gün arayla küçük bir havluı yada yumuşak bezi ütüyle ısıtıp 5-10 dk masaj yapıyordum iğne vurulan yere faydasını gördüm sonraki2-3 günde pek ağrı hissetmedim canım bilgin olsun.

DenizVerdi canım bugün kursa kayıt yaptırdım cumartesi-pazarmış ve kurs mayıs yada haziranda bitermiş yedekten 12.sıradayım.

baharnaz;başka topiklereki olumsuzluklara bakma.kendi gerçeğine bak.hamilesin işte.sabret 2 gün kaldı.yarından sonra bir gün.sonra görücen ultrasonda rahatlıycaksın.:ecrin_bebek:
ismeğe kayıt yapmışsın.hadi hayırlı olsun.anlatırız arad farklı eğitim var mı diye.bana Ekim başı başlar dediler.sana ne zaman?haziran mı biteccekmiş.ben sormamıştım.iyi doğumuna da yetişir..yerimseniben

kinder;.çok yandın mı bacı kalfa gibim oldun mu?:roflol:

nikine deniz eklemek için kk ya iletiyorsun isteğini.onlar değiştiriyorlaryerimseniben

DenizVerdi bu kez bekleyiş beni yordu İnşallah pazartesi güzel sonuç alırım

Kursta evet paylaşırız bilgileri canım eğer herşey yolunda giderse otomatik hesaplayıcı 8 mayıs hesaplıyor doğumu kurs bitmeden ben bitiyorum yani son dkya kadar devam edebilirmiyim onuda bilmiyorum bu durumda nolcak ????? bir sürü soru işareti sertifika sınavına girebilcekmiyim son 1 ay devam sızlık yapabilecekmiyim vs vs

patikler;çiçeklerim ofise geldi mi?a.s.

yediğin içtiğin senin olsun.hele arad biraz anlat.gittiğin yerleri..farklılıkları.

baharnaz;başka topiklereki olumsuzluklara bakma.kendi gerçeğine bak.hamilesin işte.sabret 2 gün kaldı.yarından sonra bir gün.sonra görücen ultrasonda rahatlıycaksın.:ecrin_bebek:
ismeğe kayıt yapmışsın.hadi hayırlı olsun.anlatırız arad farklı eğitim var mı diye.bana Ekim başı başlar dediler.sana ne zaman?haziran mı biteccekmiş.ben sormamıştım.iyi doğumuna da yetişir..yerimseniben

Ekimin 2.haftası arayın kaydınızın yapılıp yapılmadığını öğrenmek için dediler canım, demekki bunlar geç başlıyor.

DenizVerdi bu kez bekleyiş beni yordu İnşallah pazartesi güzel sonuç alırım

Kursta evet paylaşırız bilgileri canım eğer herşey yolunda giderse otomatik hesaplayıcı 8 mayıs hesaplıyor doğumu kurs bitmeden ben bitiyorum yani son dkya kadar devam edebilirmiyim onuda bilmiyorum bu durumda nolcak ????? bir sürü soru işareti sertifika sınavına girebilcekmiyim son 1 ay devam sızlık yapabilecekmiyim vs vs

oooooo.eşinin seninle çok işi olmalı.:roflol:
güzelim daha dün bir bugün iki.tam anlamıyla da öyle.dün gittin sordun bugün yazıldın.hepsini bitirdin kurs bitti sancıların başladı.eyvaaahh.ne olacak hocam bu baharnazın hali???

ah be güzelim.bırak oluruna....
hadi ben işlere döneyim.arada uğrarım yine.yap yap bitmiyor.hepsi de göze gözükmeyen ufacık işler ama birikince de gününnü alıyoır.hoşçakal

Back
X