kızlar kendimden az çaldım....çok minik bir ara.hem saçımda kurusun.havluda..cici oldum.zemuszemus
ev,tahlil dersane haaa arada da minik mutfak alışverişleri.bunlar tamam.yoruldum ama bahar.yorulmazmıyım.sonuçta bende etten kemikten bir yaratığım.hayır şu 3 gündür.gittiğim yerlerde biraz uzak.günde rahat 2 3 km kat ettim yani.şimdi bile öyle.akşama da var yine bu kadar.aynı kendimi tedavideymiş gibi hissettim.o koşuşturmalar.rahat 1 kilo verdim şimdi ben.çünkü dışarı çıkarken üzerime tam olan bedeni eve dönerken yollarda çaktırmadan toplamaya başlıyorum.zayıflamak isteyenlere kopya olsun.yerimsenibensallana sallana değil amam.ritimli.
baharcım mutlaka kursa gitmelisin.insan kendini çok iyi hissdiyor.sosyalleşiyorsun.evde olursam körelirim düşünüyordum ben.benim için çok iyi oldu.tamamlayamasan bile eminim çok şey öğreniceksin.ama misafir de almıyorlar yedekte bizde.çünkü çok dolu.ben böyle olduğunu bilseydim.ilk önce bu kursa yazılırdım önceki yıllarda.
sen ne yap ne et.gerekirse hocayı bekle ders çıkışına kadar.ben yapardım inan.kafama takmıyiiim.hocam de tek ayak üstünde dururum de.nooolur alın beni de.zaten hamilesin.biri yer verir.hahahahahhahahah.
hemmen kaçtım.üşümiyeyim.bıcı bıcı çok iyi geldi.
kinder; bizi terk etmiş:umursamaz:
patikler; yine uğra,mamış
deniz de uğramamış!alçı çıktı da işe mi başladın yoksa.yok başlasan girerdin
vanilya;şafak kaç?
diğer giren girmeyen herkese kucak dolusu sevgiler.bekleyin beni anacıııım dermişim.bir de şımarırmışım.çok mutluyum idare edin.
hoşçakalın sevgiyle kalın.