• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ayy DenizVerdi ne kadar dolusun ya kıskandım :umursamaz::umursamaz: ay şuraya gitcekmiş, ay bunu yapıcakmış sonra şunu yapıcakmış canım Allah kolaylık versin ve zevk alarak yapıyorsun hiç yorulmazsın dimi Şeniz sende kocişe bakıcam diye kendini unutma kalın giyin.
Senin çiçekler işe yaramış evet bunuda söylemeden geçemiycem aslında çiçek değil çiçeği serpende hikmet :lepi: amann ne laf ettim bende öff yaktım ortalığı alkisalkisalkis

hayirli aksamlar, nasilsiniz?

bende size katilabilirmiyim?

hoşgeldin canım

ZARPDENİZ;demek kasım 2 de start veriliyor.hayırlara vesile olsun.sana da sevinelim.benim de boğazım bademciklerim kız iken çok şişerdi.hap yutacak yer bile kalmazdı.ancak bir iğne vardı.linkosin miydi tam emin değilim şimdi adından.onu vurulmadan geçmezdi.yatağa yatırırdı.evlendikten sonra birşey kalmadı.yalnız larenjitim var.o hep benle.arada ıhı ıhı yaparım sanki bişey takılmış gibi.ararada kızarır boğaz..tekrara geçmiş olsun.
kan sulandırıcı kullanıyormusun?ben şimdi kullandığım ilaçla ilgili nette araştırma yapmıştım.bitki çayı içilmemeli diyordu.küçük bir hatırlatma.araştır istersen.

kursmu?süper süper.bir boşluk bulsam yazıcam.ayy.ne çok doluyum bu ara.ama süper diyebilirim.

MERYEcim;güzel sözlerin vu temenniiin içşn teşekkürler.kendine ve kızına iyi bak.evet işte.oldumu kız olmalı.kaydirigubbakcemile2(şaka şaka hayırlı evlat olsun da.benim hep kız takıntım vardı da)

HASRETLİM,gel,katıl tabiii.hasret son bulur belki.hoşgeldin a.s.

BAHARcım;bak güllerin kokusuna yeni arkadaşlar gelmiş.yerimseniben

şimdi açbucak sofrayı mutfağı toplıyayım.hava soğudu.kociye kalın bişeyler çıkarayım.benimki kış gelmeden donar.sonra da tahlile,oradan dersaneye,oradan eve,oradan kursa.ayyyyyyyy yazarken bile yoruldum.Allah bana güç versin.sağol baharcım sağlık dileğin için.şimdilik hoşçakalııın.arada bakarım size.hangi arada bakıcaksamhahahahhaha:3:

bence de benimde kız takıntım var galiba ama dediğin gibi hayırlısı ama sanki biz kadınlar daha çok kız istiyoruz gibi
klinikteyken kadınların neredeyse heepsi kız istiyordu

Ayy DenizVerdi ne kadar dolusun ya kıskandım :umursamaz::umursamaz: ay şuraya gitcekmiş, ay bunu yapıcakmış sonra şunu yapıcakmış canım Allah kolaylık versin ve zevk alarak yapıyorsun hiç yorulmazsın dimi Şeniz sende kocişe bakıcam diye kendini unutma kalın giyin.
Senin çiçekler işe yaramış evet bunuda söylemeden geçemiycem aslında çiçek değil çiçeği serpende hikmet :lepi: amann ne laf ettim bende öff yaktım ortalığı alkisalkisalkis

bence de çok güçlü bir laf ettin buraları yıkılıyor deniz verdiden yıkılıyor bugün sağlk ocağına gittim hemşire çok kilo almşsın dedi geçen ay ne çok cips yedim ondan galiba gerçi tüm hamileliğim boyunca 5 kilo almışım ama yine de elimde değil drum tam 35 kilo aldım dedi de ben rahatdadım ama bakalım

kızlar kendimden az çaldım....çok minik bir ara.hem saçımda kurusun.havluda..cici oldum.zemuszemus

ev,tahlil dersane haaa arada da minik mutfak alışverişleri.bunlar tamam.yoruldum ama bahar.yorulmazmıyım.sonuçta bende etten kemikten bir yaratığım.hayır şu 3 gündür.gittiğim yerlerde biraz uzak.günde rahat 2 3 km kat ettim yani.şimdi bile öyle.akşama da var yine bu kadar.aynı kendimi tedavideymiş gibi hissettim.o koşuşturmalar.rahat 1 kilo verdim şimdi ben.çünkü dışarı çıkarken üzerime tam olan bedeni eve dönerken yollarda çaktırmadan toplamaya başlıyorum.zayıflamak isteyenlere kopya olsun.yerimsenibensallana sallana değil amam.ritimli.

baharcım mutlaka kursa gitmelisin.insan kendini çok iyi hissdiyor.sosyalleşiyorsun.evde olursam körelirim düşünüyordum ben.benim için çok iyi oldu.tamamlayamasan bile eminim çok şey öğreniceksin.ama misafir de almıyorlar yedekte bizde.çünkü çok dolu.ben böyle olduğunu bilseydim.ilk önce bu kursa yazılırdım önceki yıllarda.

sen ne yap ne et.gerekirse hocayı bekle ders çıkışına kadar.ben yapardım inan.kafama takmıyiiim.hocam de tek ayak üstünde dururum de.nooolur alın beni de.zaten hamilesin.biri yer verir.hahahahahhahahah.
hemmen kaçtım.üşümiyeyim.bıcı bıcı çok iyi geldi.

kinder; bizi terk etmiş:umursamaz:

patikler; yine uğra,mamış

deniz de uğramamış!alçı çıktı da işe mi başladın yoksa.yok başlasan girerdin

vanilya;şafak kaç?

diğer giren girmeyen herkese kucak dolusu sevgiler.bekleyin beni anacıııım dermişim.bir de şımarırmışım.çok mutluyum idare edin.

hoşçakalın sevgiyle kalın.:3:

selam kızlar ben de geliyorum ama ne yazabiliyorum ne okuyabiliyorum bi vakit bulsam okucam umarım herşey yolundadır. Vanilyadan haber var mı ona bile bakamadım. herkese selamlar. öpüldünüz

Denizverdi'cim cok seviniyorum guzel haberlerini aldikca daha da guzel haberler olacak insallah inaniyorum.

Alabama bugun 6. gunum, evden calisiyorum ama artik yarin ise gitmeye devam. Evde kalmak bir hosuma gitti anlatamam, cok rahat vakit geciriyorum stresim hic yok desem yeridir insallah hayra alamettir bu :) oyle ki pozitif mi negatif mi diye kendime sormuyorum bir rahatim bir rahatim. Olmadiysa da sanki uzulmeyecegim ne hikmetse. Tabii durum bakalim yarin obur gun haller degisebilir malum yanar doner bir psikolojideyim bugunlerde...

Kızlarrrrr merhaba, 3 gündür giremedim hiç. Kızım Mina'nın doğum günü vardı. İlk kez anne-babaların olmadığı, sadece çocukların katıldığı bir doğum günü organize ettik evde. Tam 12 çocuğa eşim ve ben baktık sadece. Palyaço filan geldi, çok güzeldi.

Şöyle bir göz gezdirdim geçmişe ama ayrıntılı okuyamadım.

Nasılsınız? Hepinizi özledim.

Alabama'cım resmini gördüm çok güzel...Maaşallah..:nazar:
Deniz Bulut'çum senin de bebişini gördüm o ne ya yumru yumru... Maaşallah...:nazar:
ZarpDeniz sen neler yapıyorsun tatlım?
DenizVerdi bak uğradım işte :)
Vanilya'cım sen de gün sayıyorsun hadi bakalım:1hug:
Baharnaz canım senin de iyi gidiyor inşallah..a.s
Starsusie ve Hasretlim hoşgeldiniza.s.
Merye'cim nasıl gidiyor hamilelikalkisalkisalkis
Hülya'cım sen nasılsın tatlım?
Adını yazamadığım diğer tüm kızlara selam....

Kizlar Gunaydina.s.

Denizverdi, yeni kursun hayirli olsun, umarim cok keyif alirsin. Ben bir aksilik olmazsa 2 Kasim'da Istanbul'dayim, ayni gun co -culture yapilacak demistim zaten ama simdi yine yazdim. Tedavim de bayrama denk geliyor, sanirim 8-9 Kasim gibi filan baslarim. Orasi da sogumus bayagi, hasta olmak icin en tehlikeli zamanlar basladi. Benim bebek gibi zaten hemen bogazim siser, bugun sabah yutkunamadim ama balli limon ictim, birazdan cikip taze zencefil alacagim. Hos ben kendimi iyilestirsem de, kis zamani bir sekilde hasta ogrencilerden bana da geciyor. Buradaki ogrencilerin durumlari Dogu Anadolu'ya gore cokkk refah. Corap giymemelerinin nedenini ben biraz sorumsuz annelere bagliyorum.ohaoldumsmile

Baharnaz, kalin kiyafet getirme konusunda uyari icin tesekkur ederim, bugunku bitki caylarini senin serefine icecegim.:kahve:

Starsuzie, hasretlim, hosgeldiniz!

Deniz bulut,[/B] alcin bu hafta cikiyor mu?:3:

Vanilya, test gunun bu hafta degil mi canim?:CüvCüv:

Hulya, prolaktin sonucun cikti mi canim?

Patikler, Hulya, Merye, Kindersms, Absynth, Alabama,Beyaz,Babydeniz, Bluestar,Limonkabugu,opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım sağol uzun zamandır yazamıyorum biraz okuyup haberlerinizi alıyorum ama sonra çıkmak durumunda kalıyorum. Bendende hepinize kucak dolusua.s. a.s. a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Malum okullar açıldı ya bizde program plan derken zamanı geçiriyoruz yoğun. zaten tatil dönüşüne adapte olmaya çalışıtoruz birde gençlerin bitmek bilmeyen dertleri sorunları bitmiyor. ahhh aaaahhhhhh!!!!!!! problemli gençlerin çoğuda ailesi bölünmüş olanlar vahhh vvvaaaahhhh!!!!! yazık bu gençlere yazık madem ayrılmak çözüm bu gençlerin suçu ne dimi? herneyse öğretmen olanlar bilir bizim ne derdimiz ne sorunumuz biter.. sizlerde de hayat çok güzel gidiyor herhalde . benimde kilo vermem gerek ama veremiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bakalım eşimden yardım istedim ama o da pek taraftar değil yanaşmıyor off!!!delikafadulden-tatlicadiarzu-kötükedihüso

Son düzenleme:
DenizVerdi canım ya boş duramayan biriyim bişeyler bulmaya çalışıcam cumartesi şu kursa bir gideyimde ayrıca daha önceki yıllarda bu kurs yoktu sanırım canım ya Çocuk gelişiminde oyunun çok önemli olduğu üzerinde herkes ve çoğu kurumlar son zamanlarda üzerinde duruyor.

bende evde bööööleyerek oturmak istemiyorum...

Merye bence 5 kilo çokta fazla değil canım

Patikler teşekkür ederim. Mina' nın yeni yaşı hayırlı olsun sağlıklı, mutlu uzun ömürler dilerim. Maşallah 12 çocuğa 2 kişi bakmışsınız hayal edemiyorum

bluestar kilo verme konusunda kararlıysan imkanın varsa profesyonel yardım almak en mantıklısı .

senay selam

Deniz Bulut nasılsın İnşallah herşey yolundadır.

Bugün gebelik çizelgelerini inceledim ya bir türlü beğenemedim

bak ! gene duramadım.mutfağa gittim hülya sen aklıma geldin.sahi ne oldu tahlilin.dr la görüştün mü?

Denizverdi canım yarın İstanbul'a geliyorum diğer tahliller için bakalım sonucu alamayız herhalde.Prolaktin de iyi çıkmıştı.Şu an sorun yok herhalde.Senin kurs işin çok güzel olmuş dün okudum ama sana yazamadım.Hadi gözünaydın tam da istediğin gibi olmuş.Kocanı ikna ettin mi?

Kızlar bugün daha okuyamadım yazılanları son sayfadaklere göz gezdirdim sadece.
Patikler canım kızının doğum günü kutlu olsun daha nice seneler sağlıklı sıhhatli ve neşeli girer inşallah.

Alabama uğramış ama onun da benim gibi pek vakti yok sanırım.

Merye canım 5 kilo fazla değil canım.Şimden sonra daha dikkatli olursun.Olamazsan da doğumdan sonra verirsin nasıl olsa hiç dert etme.

Yeni gelen arkadaşlar olmuş sizler de hoşgeldiniz...

herkese ıyı akşamlar
..malum herkes fırsat bulup yazamamaktan bahsetmişken ben de araya kaynayıvereyım .. herkesten az cok haberım var .. butun guzel dıleklerımı hepınıze yolluyorum ..:1hug:
...maalesef hayal ettığım fırsatı yakalayamadım .. adet oldum .. butun ümitler şubata kaldı ... herkese esenlıkler .....

DenizVerdi canım ya boş duramayan biriyim bişeyler bulmaya çalışıcam cumartesi şu kursa bir gideyimde ayrıca daha önceki yıllarda bu kurs yoktu sanırım canım ya Çocuk gelişiminde oyunun çok önemli olduğu üzerinde herkes ve çoğu kurumlar son zamanlarda üzerinde duruyor.

Patikler teşekkür ederim. Mina' nın yeni yaşı hayırlı olsun sağlıklı, mutlu uzun ömürler dilerim. Maşallah 12 çocuğa 2 kişi bakmışsınız hayal edemiyorum

bluestar kilo verme konusunda kararlıysan imkanın varsa profesyonel yardım almak en mantıklısı .

senay selam

ya sorma canım profeyonel yardım almak için dra gitmem çok zor 6 deneme beni mahvetti tabi sigarayı bırakmamında etkisi olmuştur. birazda nefsime hakim olmama lazım ama ne yapacağım bilmiyorum 90 kilooldum veremezsem aynı problemleri bende yaşayacağım çünkü hamileyken ben tansiyon ilacı kullanıyordum acaba bana özelden tiyolar verebilirmisin kilo vermeyle ilgili yardımcı olursan sevinirim...

kızlar kendimden az çaldım....çok minik bir ara.hem saçımda kurusun.havluda..cici oldum.zemuszemus

ev,tahlil dersane haaa arada da minik mutfak alışverişleri.bunlar tamam.yoruldum ama bahar.yorulmazmıyım.sonuçta bende etten kemikten bir yaratığım.hayır şu 3 gündür.gittiğim yerlerde biraz uzak.günde rahat 2 3 km kat ettim yani.şimdi bile öyle.akşama da var yine bu kadar.aynı kendimi tedavideymiş gibi hissettim.o koşuşturmalar.rahat 1 kilo verdim şimdi ben.çünkü dışarı çıkarken üzerime tam olan bedeni eve dönerken yollarda çaktırmadan toplamaya başlıyorum.zayıflamak isteyenlere kopya olsun.yerimsenibensallana sallana değil amam.ritimli.

baharcım mutlaka kursa gitmelisin.insan kendini çok iyi hissdiyor.sosyalleşiyorsun.evde olursam körelirim düşünüyordum ben.benim için çok iyi oldu.tamamlayamasan bile eminim çok şey öğreniceksin.ama misafir de almıyorlar yedekte bizde.çünkü çok dolu.ben böyle olduğunu bilseydim.ilk önce bu kursa yazılırdım önceki yıllarda.

sen ne yap ne et.gerekirse hocayı bekle ders çıkışına kadar.ben yapardım inan.kafama takmıyiiim.hocam de tek ayak üstünde dururum de.nooolur alın beni de.zaten hamilesin.biri yer verir.hahahahahhahahah.
hemmen kaçtım.üşümiyeyim.bıcı bıcı çok iyi geldi.

kinder; bizi terk etmiş:umursamaz:

patikler; yine uğra,mamış

deniz de uğramamış!alçı çıktı da işe mi başladın yoksa.yok başlasan girerdin

vanilya;şafak kaç?

diğer giren girmeyen herkese kucak dolusu sevgiler.bekleyin beni anacıııım dermişim.bir de şımarırmışım.çok mutluyum idare edin.

hoşçakalın sevgiyle kalın.:3:

e canım herşey gönlünce olsun artıs mutuluğun şımar canım mutlu olmak güzel

Denizverdi'cim cok seviniyorum guzel haberlerini aldikca daha da guzel haberler olacak insallah inaniyorum.

Alabama bugun 6. gunum, evden calisiyorum ama artik yarin ise gitmeye devam. Evde kalmak bir hosuma gitti anlatamam, cok rahat vakit geciriyorum stresim hic yok desem yeridir insallah hayra alamettir bu :) oyle ki pozitif mi negatif mi diye kendime sormuyorum bir rahatim bir rahatim. Olmadiysa da sanki uzulmeyecegim ne hikmetse. Tabii durum bakalim yarin obur gun haller degisebilir malum yanar doner bir psikolojideyim bugunlerde...

merhaba canım bence çok iyi psiklolji girmişsin sonuçta elimizden birşey gelmior kesin olarak bir de psikolik olarak rahat olman çok önemli ben hiç heyecanlanmadım

Kızlarrrrr merhaba, 3 gündür giremedim hiç. Kızım Mina'nın doğum günü vardı. İlk kez anne-babaların olmadığı, sadece çocukların katıldığı bir doğum günü organize ettik evde. Tam 12 çocuğa eşim ve ben baktık sadece. Palyaço filan geldi, çok güzeldi.

Şöyle bir göz gezdirdim geçmişe ama ayrıntılı okuyamadım.

Nasılsınız? Hepinizi özledim.

Alabama'cım resmini gördüm çok güzel...Maaşallah..:nazar:
Deniz Bulut'çum senin de bebişini gördüm o ne ya yumru yumru... Maaşallah...:nazar:
ZarpDeniz sen neler yapıyorsun tatlım?
DenizVerdi bak uğradım işte :)
Vanilya'cım sen de gün sayıyorsun hadi bakalım:1hug:
Baharnaz canım senin de iyi gidiyor inşallah..a.s
Starsusie ve Hasretlim hoşgeldiniza.s.
Merye'cim nasıl gidiyor hamilelikalkisalkisalkis
Hülya'cım sen nasılsın tatlım?
Adını yazamadığım diğer tüm kızlara selam....

merhaba canım nice doğm günlerine

senay selam

tamam canım inş.

Denizverdi canım yarın İstanbul'a geliyorum diğer tahliller için bakalım sonucu alamayız herhalde.Prolaktin de iyi çıkmıştı.Şu an sorun yok herhalde.Senin kurs işin çok güzel olmuş dün okudum ama sana yazamadım.Hadi gözünaydın tam da istediğin gibi olmuş.Kocanı ikna ettin mi?

Kızlar bugün daha okuyamadım yazılanları son sayfadaklere göz gezdirdim sadece.
Patikler canım kızının doğum günü kutlu olsun daha nice seneler sağlıklı sıhhatli ve neşeli girer inşallah.

Alabama uğramış ama onun da benim gibi pek vakti yok sanırım.

Merye canım 5 kilo fazla değil canım.Şimden sonra daha dikkatli olursun.Olamazsan da doğumdan sonra verirsin nasıl olsa hiç dert etme.

Yeni gelen arkadaşlar olmuş sizler de hoşgeldiniz...

sen nasılsı canım evet bende öyle düşünyom diyetisyen giderim en fazla ya ya çok unutkan oldum bunun hamişlikle ilgisi varmı bilmyrm

tedavin iyi geçer inş. canım

hanımllar heppiniz öptüm selam ve sevgiler herşey gönlünüzce olsn

BEYAZCIM mesajını aldım canım ama ben özelden yazamıyorum henüz yeterli mesaj sayım olmadığı için tamamlayınca yazarım canımopuyorumnanaktan

vanilya;teşekkürler teşekkürler teşekkürler.opuyorumnanaktan

merye;bu günde uğramışsın.sende de işler hafifledi galiba.kiloları da sorun etme.peşinden koştururken kalmaz bişey.

bahar;canım inşallah kurs işin olur.iki kez sevinirim.bebek ve çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar alıp okuyabilirisin.İlkim Ö z'ü duymuştum bu konuda.

senay;hoşgeldina.s.

alabama;uğramış .naber göbişyerimseniben

patikler de uğramış.hoşgeldina.s.bugün vbraz vakit bulmuşsun galiba.sanki son zamanlarda yazdığı en uzun yazın.kızının yeni yaşı da kutlu olsun.nice senelere.ona dondurma gönderiyorum :icecream:

bluestar;hoşgelmişsin sen de hocam.a.s.

hülya ;sen de uğramışsın.tedavin belli olmamış daha.kociyi ikna ettim etmesinde de alışıkmdeğil.her zaman yemeklerimiz bir.şimdi 2 akşamdır ayrıldı.2 akşamdır.biraz suratlı bana.daha şimdi sordu ne kadar sürecek diye.karda kışta nasıl gidermişim..bahane işte.ne zaman bir kursa yazılsam hep böyle yapar.itiraz etmez.ama başlayınca surat asar.aradan zaman geçince de alışır.:umursamaz:alışır alışırdelikafadulden

cans;hoşgelmişsin.:1hug:

babydeniz;sen de hoşgeldin a.s.

herkese iyi geceler.datlı ruyalar:3:

günaydın güllera.s.a.s.a.s.

kucak dolusu sevgiyle ,a.s.güzel bir güne uyanış olsun

Sorgu melekleri Temel'i kapıda karşılamış işte gerekli işlemleri yaptıktan sonra Temel'in cennete gideceğini söylemişler, tabi bizim Temel de sevinmiş. Melekler Temel'i cennette gezdirirken bir adamın acı içinde bağırdığını duyulmuş. Temel meleklere sormuş " Ya bu adam cennete gelmiş siz ona niye işkence ediyosunuz?" Melek cevap vermiş. Ona kanat takılacağı için matkapla delik açıyorlar demiş. Temel tamam demiş biraz daha gezerken yine acı bir çığlık, Temel gitmiş bir daha bakmış bu sefer adamın kafasına bir delik açıyorlar. Temel yine şaşırmış aynı soruyu sormuş. Melek cevap vermiş" onunda kafasına halka takılcak o yüzden kötü birşey değil" demişler. Temel ben vazgeçtim cennete gitmek istemiyorum beni cehenneme götürün demiş. Melekler şaşırmış "Yahu olurmu orada adamı kazığa oturtuyorlar dayanamazsın" Temel cevap vermiş:
- Olsun hiç olmassa deliği hazır.

sabah neşeniz benden olsun.yerimseniben

bahar ya uykuya takılmış ya yürüyüşte.hadi ben de işlerime bakayım.bugün misafirlerim var.mamacıklara girişeyim.:3:

Back
X