- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
selam canım nasılsın işler nasıl? yoğunluk azaldı mı? geçen cuma doğum iznini vermeye uğradım da şirkete herşey çok uzak geldi. off bebeği bırakıp dönmek çok zor olacak. hiç çekilmeyecek.DenizVerdi'cim, ne güzel böyle mutlu olman. Zaten önemli olan da bunu başarabilmek. Herşeye sahip olup da mutlu olmayan, olamayan veya bunu beceremeyen öyle çok insan var ki... Allah mutluluğunu daim etsin inşallah...
Temizlik ile ilgili oyunlar da, şiirler de biliyordum ama hepsini u nuttum bilmiyorumkismile
Alabam'cım nasılsın? Ne zamandır halini hatırını soramadım. Dün yoğunluğumun ilk etabını bitirdim, kısa bir dönem biraz daha rahat olucam inşallah. Bebiş de iyi di mi?opuyorumnanaktan
Deniz Bulut'cum sen de isimde karar kılmışsın. İnşallah adıyla sanıyla çoook mutlu, huzurlu, sağlıklı bir çocuk olur inşallah...
ZarpDeniz yakında yollara çıkıyorsun....
Kinder'im sen nasılsın canım?
Hülya, Altınyunus,Merye,Baharnaz,Cans ve tüm arkadaşlara opuyorumnanaktana.s.
merhaba. eğer hormonların falan iyiyse bir problem yoksa yeniden bu şansı yakalar ve bebeğine kavuşursun. yaşın henüz çok uygun.selamlar arkadaşlar.haziran ayından herkesi takip ediyorum.burada acılarınızı mutluluklarınızı çok samimi bi şekilde paylaşıyorsunuz.gelelim bana,37 yaşındayım.8 yaşında bir kızım var.yeni bir evlilik yaptım.bebek istiyoruz.mayıs ayında hamile kaldım ama 7 haftalıkken bebeği kaybettik.o zamandan beri biz de uğraşıyoruz.herşeyin bir zamanı var diyorum.hepimize bol şanslar ve inancımızın hiç bitmemesi dileğiyle.
çok zor değil mi işe başlamak? bebeğe kim bakıyor aileden biri mi bakıcı mı?Merhaba canım Omerim 15. haftasına girdi buyuyor cokm sukur. 13 hafta izin yaptıktan sonra işe basladım. Cok cabuk geçti hatta izinde oldugum halde haftada 2 gun 3 er saat işe gittigimden belkide fazla vcabuk geçti gibi geldi bana
ve Omer'in dogumu bakımı derken buraya yazmaya pek fırsat bulamadım dogrusu.
Ama inanın hep aklımdaydınız.. Hepiniz icin dua ettim ameliyat masasında..
ah canııımm.vallahi öyle oluyor.dün geç kaldık.saat takılmış
şimdi üç gün kursa gidiyorum ya.çok yol yürüyorum 3 gün.yürüyüş olsun diye..bir de diğer kursun da gününü değiştirdilerhepsi bir araya girdi yoruluyorum.bu da az da olsa normal hayatımdaki saatlerde kaymalara sebep oluyor..dur bakayımmm.günlük 4 5 km yürüyorumdur.kursun sonunda incecik kalıyormuşum!
çiçekler için teşekkürler.hadi ben de seni öpeyim nanaktan.opuyorumnanaktan
senin kayınvalidenler gelmiştir...
yürümek iyidir. ne güzel hem zayıflarsın hem zinde kalırsın. arkadaşın 65 yaşındaki kalp hastası annesine dr sabah 45 dakika düz yol akşam 45 dakika yokuş yukarı yürüyüş vermiş. yanında bizler 100 yaşında hımbıllar gibi kaldık
kayınvaldenler umarım işlerde falan yardımcıdır. 2 li testte bir oran olur. ne kadar küçükse o kadar iyidir. 1/500 1/ 1000 1/10000 gibi. ama dr sonuç iyi dediğine göre sorun yapacak birşey yok demektir. sen nur hanıma mı devam ediyorsun?günaydın serpil
DenizVerdi canım benim çayımı içenin soğukta olsa sıcakta olsa içi ısınır yerimseniben
Kayınvalidemler geldi canım. Ayrıca senin şu yürüme işi bence çok iyi gerçekten kilo kaybedersin gerçi kilonu bilmiyorum ama hayatına zaten canlısın capcanlılık katar.
Bugün 2li test sonucum belli oldu Çok şükür sonuç iyi çıktı negatifmiş ben pek anlamam dr öyle diyor maille yollamış cevabını bende inanıyorum :)
Son düzenleme: