38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

DenizVerdi'cim, ne güzel böyle mutlu olman. Zaten önemli olan da bunu başarabilmek. Herşeye sahip olup da mutlu olmayan, olamayan veya bunu beceremeyen öyle çok insan var ki... Allah mutluluğunu daim etsin inşallah...
Temizlik ile ilgili oyunlar da, şiirler de biliyordum ama hepsini u nuttum bilmiyorumkismile

Alabam'cım nasılsın? Ne zamandır halini hatırını soramadım. Dün yoğunluğumun ilk etabını bitirdim, kısa bir dönem biraz daha rahat olucam inşallah. Bebiş de iyi di mi?opuyorumnanaktan

Deniz Bulut'cum sen de isimde karar kılmışsın. İnşallah adıyla sanıyla çoook mutlu, huzurlu, sağlıklı bir çocuk olur inşallah...

ZarpDeniz yakında yollara çıkıyorsun....

Kinder'im sen nasılsın canım?

Hülya, Altınyunus,Merye,Baharnaz,Cans ve tüm arkadaşlara opuyorumnanaktana.s.
selam canım nasılsın işler nasıl? yoğunluk azaldı mı? geçen cuma doğum iznini vermeye uğradım da şirkete herşey çok uzak geldi. off bebeği bırakıp dönmek çok zor olacak. hiç çekilmeyecek.

selamlar arkadaşlar.haziran ayından herkesi takip ediyorum.burada acılarınızı mutluluklarınızı çok samimi bi şekilde paylaşıyorsunuz.gelelim bana,37 yaşındayım.8 yaşında bir kızım var.yeni bir evlilik yaptım.bebek istiyoruz.mayıs ayında hamile kaldım ama 7 haftalıkken bebeği kaybettik.o zamandan beri biz de uğraşıyoruz.herşeyin bir zamanı var diyorum.hepimize bol şanslar ve inancımızın hiç bitmemesi dileğiyle.
merhaba. eğer hormonların falan iyiyse bir problem yoksa yeniden bu şansı yakalar ve bebeğine kavuşursun. yaşın henüz çok uygun.

Merhaba canım Omerim 15. haftasına girdi buyuyor cokm sukur. 13 hafta izin yaptıktan sonra işe basladım. Cok cabuk geçti hatta izinde oldugum halde haftada 2 gun 3 er saat işe gittigimden belkide fazla vcabuk geçti gibi geldi bana :(
ve Omer'in dogumu bakımı derken buraya yazmaya pek fırsat bulamadım dogrusu.

Ama inanın hep aklımdaydınız.. Hepiniz icin dua ettim ameliyat masasında..
çok zor değil mi işe başlamak? bebeğe kim bakıyor aileden biri mi bakıcı mı?

ah canııımm.vallahi öyle oluyor.dün geç kaldık.saat takılmış
şimdi üç gün kursa gidiyorum ya.çok yol yürüyorum 3 gün.yürüyüş olsun diye..bir de diğer kursun da gününü değiştirdilerhepsi bir araya girdi yoruluyorum.bu da az da olsa normal hayatımdaki saatlerde kaymalara sebep oluyor..dur bakayımmm.günlük 4 5 km yürüyorumdur.kursun sonunda incecik kalıyormuşum!

çiçekler için teşekkürler.hadi ben de seni öpeyim nanaktan.opuyorumnanaktan
senin kayınvalidenler gelmiştir...

yürümek iyidir. ne güzel hem zayıflarsın hem zinde kalırsın. arkadaşın 65 yaşındaki kalp hastası annesine dr sabah 45 dakika düz yol akşam 45 dakika yokuş yukarı yürüyüş vermiş. yanında bizler 100 yaşında hımbıllar gibi kaldık

günaydın serpil

DenizVerdi canım benim çayımı içenin soğukta olsa sıcakta olsa içi ısınır yerimseniben
Kayınvalidemler geldi canım. Ayrıca senin şu yürüme işi bence çok iyi gerçekten kilo kaybedersin gerçi kilonu bilmiyorum ama hayatına zaten canlısın capcanlılık katar.

Bugün 2li test sonucum belli oldu Çok şükür sonuç iyi çıktı negatifmiş ben pek anlamam dr öyle diyor maille yollamış cevabını bende inanıyorum :)
kayınvaldenler umarım işlerde falan yardımcıdır. 2 li testte bir oran olur. ne kadar küçükse o kadar iyidir. 1/500 1/ 1000 1/10000 gibi. ama dr sonuç iyi dediğine göre sorun yapacak birşey yok demektir. sen nur hanıma mı devam ediyorsun?

Son düzenleme:
günaydın serpil

DenizVerdi canım benim çayımı içenin soğukta olsa sıcakta olsa içi ısınır yerimseniben
Kayınvalidemler geldi canım. Ayrıca senin şu yürüme işi bence çok iyi gerçekten kilo kaybedersin gerçi kilonu bilmiyorum ama hayatına zaten canlısın capcanlılık katar.

Bugün 2li test sonucum belli oldu Çok şükür sonuç iyi çıktı negatifmiş ben pek anlamam dr öyle diyor maille yollamış cevabını bende inanıyorum :)

Baharnaz test sonucunun iyi çıktığına sevindim canım.Dr öyle dediyse doğrudur zaten.Hadi hayırlısı artık yoluna sorunsuz devam edersin inşallah.Bulantıların da azaldı sanırım.

cans erkeklerdeki morfoloji bozukluğu da bebeğin gelişmemesine ve düşüğe nedenmiş ama 19. haftada değil herhalde. dr sana kan sulandırıcı vereceğini söylemiş. sen tüm pıhtılaşma testlerini vs hülya nınki gibi bağışıklık testlerini yaptırmış mıydın?

.. evet canım tastamam dogru hatırlıyorsun ..eşım şubatta gelecek .. agustos ayında ordaydım ..bır sey cıkmadı .. açıkcası bır daha gıtmeyı gozum kesmıyor . bır de sevemedım oraları..şubatta eşım geldıgınde kolundan ttutugum gıbı dogru dr a goturecegım .. hamıle kalmak konusuna gelınce 4 -5 denememızde oluyor .ama sonu gelmıyor .. bu arada en son 2009 hazıranında hamıle kalmıstım .. sonra tup denedık falan ..hala bır sey yok .. eşimin morfolojısı cok kotu .. tabıı bu da cok buyuk etken ..
..
evet bu morfoloji etken ama tüp tedavide en kaliteli olan spermleri seçiyorlardır heralde. ama doğal hamileliğin sürmemesi morfolojiden olabilir . gerç 19 hafta epey uzun bir süreçden sonra yaşanmış kayıp olmuş. hadi inşallah şubatta herşey yolunda gitsin.

cans erkeklerdeki morfoloji bozukluğu da bebeğin gelişmemesine ve düşüğe nedenmiş ama 19. haftada değil herhalde. dr sana kan sulandırıcı vereceğini söylemiş. sen tüm pıhtılaşma testlerini vs hülya nınki gibi bağışıklık testlerini yaptırmış mıydın?

teşekkur ederım canım .. tiraj - i komık bır şekılde bana yapılamayan test kalmadı .. bu konuda gercekten uzman doktorlarla gorustum .. maalesef bır sonucalamadık .. aslında kalbı duran bebeklerın hepsı genetıge yollandı .. hıç bır aksaklık yok hepsı de temız .. hele 19 haftalık olan benım içimdekı ahımdır .guzel melek oğlumdur ..

evet bu morfoloji etken ama tüp tedavide en kaliteli olan spermleri seçiyorlardır heralde. ama doğal hamileliğin sürmemesi morfolojiden olabilir . gerç 19 hafta epey uzun bir süreçden sonra yaşanmış kayıp olmuş. hadi inşallah şubatta herşey yolunda gitsin.

teşekkurler denızcım .. alabamaya da yazdıgım gıbı bebekler temız .. morfolojı kotu ama yarısı kazanan sperm saglıklı gozukuyor .. zaten bebekler dusmuyor .kalp atımları duruyor .. dr ların olabılır dedıgı bır nokta var .. o da benım haşımato hastalıgımın olması ( hipotiroıdın bır turu ) bu hastalıkta vucutta antıkor olusuyor . bu antıkorlar bebegı yabancı cısım gıbı algılayıp oldurebılıyormus.. ama kesın degıl dıyorlar . ve maalesef kı bu antıkorları dusurmenın bır yolu yok ..

teşekkur ederım canım .. tiraj - i komık bır şekılde bana yapılamayan test kalmadı .. bu konuda gercekten uzman doktorlarla gorustum .. maalesef bır sonucalamadık .. aslında kalbı duran bebeklerın hepsı genetıge yollandı .. hıç bır aksaklık yok hepsı de temız .. hele 19 haftalık olan benım içimdekı ahımdır .guzel melek oğlumdur ..

teşekkurler denızcım .. alabamaya da yazdıgım gıbı bebekler temız .. morfolojı kotu ama yarısı kazanan sperm saglıklı gozukuyor .. zaten bebekler dusmuyor .kalp atımları duruyor .. dr ların olabılır dedıgı bır nokta var .. o da benım haşımato hastalıgımın olması ( hipotiroıdın bır turu ) bu hastalıkta vucutta antıkor olusuyor . bu antıkorlar bebegı yabancı cısım gıbı algılayıp oldurebılıyormus.. ama kesın degıl dıyorlar . ve maalesef kı bu antıkorları dusurmenın bır yolu yok ..

sevgili cans hocam;acınızı paylaşıyorum.ikinci yazınızda ise daha bir şok oldum.bende de haşimoto tiroidi var.ve her sabah aç karnına yarım levotiron kullanıyorum.ilk öğrenildiğinde değer çok yüksekti.236 dan en son 65 e düşmüştü.ve 6ayda bir tahlil yaptırıyorum.ben nette araştırmıştım.benim okuduğumdan anladığım tiroitin az çalıştığı,dışarıdan takviye almam gerektiği idi.ömür boyu..
ben tiroit antikorlarının kendini yabancı algıladığını kendi kendini yok ettiğini biliyordum,haşimotoda.bebeği değil.demek öyle imiş.
o zaman yine doğru..geçen yıl tedavimi yapan dr.bana belki de her ay hamile kaldığımı ama bunun bir şekilde çok erken bir düşükle sonuçlanmış olabileceğini söylemişti.tam bir adını koymamıştı.son denemede ise embriyo gelişimi ,bölünme durmuş transfer iptal olmuştu..

ama aynı sorun başka bir arkadaşta da vardı.o da benimle tedavi gördü.o sonuç aldı.şimdi bir kızı var.
karıştım şimdi.
yine kader kısmete kaldık...iyimi.CADIARZU

baharcım gözünaydın.ikili testin güzel çıkmış.diğerleri de öyle olsun inşallah.kaydirigubbakcemile5

Deniz Bulut saol canım Nur hnma devam ediyorum kime gideceğim kararsızlığından Nur hnda kaldım şimdilik gidiyorum bakalım diye diye kaç kontrolü geçirdik.

Hülya saol canım inşallah senin içinde güzel gelişmeler olur. Bulantılarım azaldı bööölemerimde azaldı sıklığı eskisi kadar değil.

Cans yazdıklarını okudum troid ve başka rahatsızlığı olup hamile kalıp hamileliği devam edenler var topiclerde okuyorum
İnşallah sende bebişini en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın

DenizVerdi saol canım inşallah

Deniz Bulut saol canım Nur hnma devam ediyorum kime gideceğim kararsızlığından Nur hnda kaldım şimdilik gidiyorum bakalım diye diye kaç kontrolü geçirdik.

Hülya saol canım inşallah senin içinde güzel gelişmeler olur. Bulantılarım azaldı bööölemerimde azaldı sıklığı eskisi kadar değil.

Cans yazdıklarını okudum troid ve başka rahatsızlığı olup hamile kalıp hamileliği devam edenler var topiclerde okuyorum
İnşallah sende bebişini en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın

DenizVerdi saol canım inşallah
haydi hayırlısı ikili testinde iyi çıkmış umarım diğer tahlillerinde iyi çıkar ve sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına:))))

baharnaz test sonucun ıyı cıkmıs .. hayırlısıyla kucagına aldıgın gunlerı de goruruz inşallahh
erverdıcım ben mı yanlış anladım yoksa sen mı yanlış yazdın ... eger tsh degerınden bahsedıyorsan ve 236 dan 65 e dustu dıyorsan ... ve ben buna gore yazacagım .. senın degıl normal yolla tup bebek tedavısıyle bıle bebegın olamaz .. maaalesef cunku tsh degerının 1 ıle 2 degerınde olması gerekıyor .. bılemedın 2.5 ( ıkıbucuk ) . ki . tup bebek tedavısıne başlarken bıle degerın bu aralıkta olmazsa başlamıyorlar .. tiroıd degerının yuksek omlası halınde hamıle kalsan bıle ki bı çok zor .. bu degerlerle bebegın zeka gelışımı normal olmuyor ..
erverdı bu konunun drların dıkkatınden kaçması cok ılgınç . nette hatta kk da bu konuda bır cok yorum var ..erverdıcım .. belkı de yııllardır bosuna bekledın .. degerını levıtron benzerı ılaclarla dusurursen kı sen kullanıyormussun ama dozu dusuk kalıyor demek kı ... normal yolla bıle hamıle kalabılırsın canım ..tabı ben tsh degerlerıne gore yorum yaptım .. acele cevap yaz canım merak edıyorum

mrhaba hocam
klavyyenin yineazizliit.u.tuttu.son birkçyıl sonçl
anti tpo236dan62ye düüştü
tsh2009 1nci ay 2.70
tsh2009 10uncu ay 0.42
t3 t4 nomal
fsh2009 1nciay 7.79
fsh 2009 10u ay7.56
fsh2009 4üncü ay 8.7

memorialde ypılan tahlillee ii demişşlerdi

mrhaba hocam
klavyyenin yineazizliit.u.tuttu.son birkçyıl sonçl
anti tpo236dan62ye düüştü
tsh2009 1nci ay 2.70
tsh2009 10uncu ay 0.42
t3 t4 nomal
fsh2009 1nciay 7.79
fsh 2009 10u ay7.56
fsh2009 4üncü ay 8.7

memorialde ypılan tahlillee ii demişşlerdi

tamam canım tsh degerlerın normal gozukuyor .. anntı tpo da oldukca dusmus .. bana dr lar dusmez degısmez demıslerdı .. beım antı tpo 250 den 560 a yukselmıstı en son tahlılımde .. aman tahlılcı kesıldık bu dertler yuzunden .. bıktım artık ınan .. sevgıyle kalll

günaydın güllera.s.

bugün bahar da açmamış dükkanı.hava yağmurlu ya.ondanmıdır?

çayımı demliyeyim:kahve:

merhaba. eğer hormonların falan iyiyse bir problem yoksa yeniden bu şansı yakalar ve bebeğine kavuşursun. yaşın henüz çok uygun

aslına bakarsan daha hiç bi test yaptırmadım.düşükten sonraki 3.ayım.ama hep deniyor ya,35 yaş sonrası zor zor diye.sanırım bundan etkileniyorum, ama bi yandan da ya etkilenmiyosam gerçekten bi şeyler yolunda değilse diye de düşünmüyor değilim.şimdiye kadar hamile kalmamda hiç bir problem yok diye düşünüyordum.ne kadar zormuş meğer bu hamile kalmak.takınca kaçıyor mu bu yumurtalar nedir.anlayamadım vallahi.bekliyorum işte umutla

arkadaşlar günaydınlar
çocuk istiyorum dayanışma derneğiyle birlikte bir kampanya başlatıyoruz
hepimiz için faydalı ve yaralı olacak
malumunuz tüp tedavisi maddi manevi yorucu yıpratıcı bir süreç
bir nebzede olsa maddi manevi birbirimiz için birşeyler yapılabileceğini düşünüyoruz
birlikte çok şey başarabiliriz
lütfen birkezde olsa bakın
çider forum derneğe fon yaratma çalışması
birilerinin bebeğine kavuşması için belkide siz vesile olacaksınız

günaydın Deniz annem,günaydın ansiklopdi kadınkaydirigubbakcemile3

ooo ben görüp yazana kadar tünaydını da geçti kaydirigubbakcemile3

merhaba. eğer hormonların falan iyiyse bir problem yoksa yeniden bu şansı yakalar ve bebeğine kavuşursun. yaşın henüz çok uygun

aslına bakarsan daha hiç bi test yaptırmadım.düşükten sonraki 3.ayım.ama hep deniyor ya,35 yaş sonrası zor zor diye.sanırım bundan etkileniyorum, ama bi yandan da ya etkilenmiyosam gerçekten bi şeyler yolunda değilse diye de düşünmüyor değilim.şimdiye kadar hamile kalmamda hiç bir problem yok diye düşünüyordum.ne kadar zormuş meğer bu hamile kalmak.takınca kaçıyor mu bu yumurtalar nedir.anlayamadım vallahi.bekliyorum işte umutla

3 ay 25 yaşındakiler için bile kısa bir süre. 38 yaş üstüne de 6 ay bekleyin öyle araştırmaya başlayın deniyor. bence 2-3 daha beklenip bir infertilite doktoruna gidilebilir. o gerekli testleri yazar.

Citirciklar Merhaba

Bir kac gundur cok mesguldum, malum son hazirliklar, umarim herkesin keyfi yerindedir.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back
X