38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Cans ve Denizverdi, tiroid bezlerinin iyi calismamasi yumurta gelisimini engelledigi gibi ayni zamanda dusuge de neden olabilirmis diye okumustum. Cider'den bir tanidigim da Tefor isimli bir ilaci 3 ay civarlarinda kullanip, cok duzenli de hayit cayi icmisti, sonra bebisine kavustu, darisi sizlere insallah. Bazen her seyin bir zamani var diye dusunuyorum, umarim "o zamana" cok az kalmistir.:Saruboceq:

zarpdeniz
benim kllandığım ilaçla Tefor aynı ilaç.oldumu oluyor olmayınca olmuyor.şekil a:ben oluyorum.2 yıldır kullnıyrm ben.yakın zamanda kontrolegideceğim.nodülüm var.

zarp hocam;dondurulmuşlara ilgili pek bilgim yok.dondurulma aşamasına da hiç gelemedim.ama ben olsaydım.şimdiki yumurta gelişimimi izlerdim.ona göre karar verirdim.her yönden.çok ta maliyetli imiş.neredeyse 2 tüp maliyeti.
dondurulmuşuyla hamile kalıp devam ettirenler de var.ama dondurulmuş çözüldüğünde şans biraz daha düşüyor.çok iyi düşünmek lazım çokk.inşallah dondurlumuşlarına gerek kalmaz...Türkiye uğurlu gelir inşallah.kapın uğurunuzu alın bir oğlancık buradan.
amaaann bende niye se herkese erkeği yakıştırıyorum.kızlar bana kalsın diye herhalde.:1:

ah deniz anneeemm.sen daha dur ne mamalar yakıcaksın.okuyordum.dayanamdım yazdım hemen.güldürdün beni.Allah ta seni güldürsün emi.arada bende kaçırırım şehriyesini.sonra makarna gibi olur sinir olurum.bereket az yaparım her zaman.çok yaptığın zaman az salçalı su yap bir taşım kaynat.normale döner.teflonuyla çeliğiyle alakası yok annem.atarken kararla atıyoruz ya.az laçırıyoruz işte.
yenek yaktıran kadın olmaktan iyidir yine seninkisi.bir kadın var.çok konuşur.yolda bile görse seni yapışır,lafa tutar.anlatır da anlatır.sana müsaade yok ama haaa.meğer adı yemek yaktırana çıkmış.çok sonraları öğrendim..çoook eskiden olan birşey bu..bilmiyorum hgalaaa yaktırıyormu?bilmiyorumkismile

neyse birini güldürebildik hiç olmazsa. :umursamaz:ben hafif makarna gibi severim de işte çok olmuş karıştırmayıp burada laklak edince de dibi tutmuş. umarım bu yağmur yarın durur. yoksa dayanamayıp çıkıcam da tek parça döner miyim dönersem hastalanır mıyım ne olur hiç bilmiyorum. offf sıkıldım sonu hayrola sempatiksalakcinni

günadyın hatunlar

İnşallah herkes iyidir. Fazla gelemiyorum

ZarpDeniz az kaldı gelişine canım dolmalar yarın sıra gelcek bugün eşimin sevdiği başka bir yemeği yapıcak.
Dünkü yemeği eşim tatlıyıda kayınvalidem yaptı bende kahvaltı filan hazırlayım dimi ayıp olmasın :)

DenizVerdi eşimin ailesi çok anlayışlı ama ben rahat bir gelin olmadığım için gündüz gündüz hadi ben yatmaya gidiyorum diyemiyorum.

Cans teşekkürler canım inşallah sende Şubatta hayırlısıyla başlarsın

bluestar nasıl gidiyor dileklerin için saol canım

Alabama saol dileklerin için canım evet bulantılarım azaldı başağrılarım başladı niye gecenin bir yarısı başağrısı uyanmaya başladım bu başağrılarınında bir dönemi varmı?

Hayatkavuniçi fazla geç kalmadan başlama kararını inşallah en kısa zamanda verirsin canım

DenizBulut heyecan kapıda hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına alıcaksın canım. Diğer kısımlarını
kediyi, çatıyı panik yapma :) çorbayı yakma becerin konusunda denizverdiye katılıyorum ne mamalar yakıcaksın bence de :)

günaydın kızlarrr
baharcım benim baş ağrılarım ilk üç ayın sonunda azalmıştı sonra beşinci ayda falan ara ara yine ağrıdı ama sürekli değil bulantılarınla beraber o da gider merak etme.
denizcim valla ben de bebek bezi koydum ayrıca havlu olarak banyo havlusu koymadım ufak bir el havlusu koydum. banyo yaparsam ordaki havluyu kullanırım dediğin gibi otel gibi hastane yazın otellerde kullanmıyor muyuz ben havlu taşımıyorum valla. süt pompasını almadım ama yanıma lazım olursa eşim gelir alır.

günaydın güller a.s. a.s. a.s.
bugün cumhuriyet bayramı.turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

cumhuriyetimizin 87 inci yılı...herkese kutlu olsun.daim olsunturkbayragi

haydinnn..astınız mı bayrakları turkbayragi

alabama deniz,çok şükür bu günlere.bunları da konuşuyorsunuz ya....

şimdi bir çay koyayım ocağa.. bu ara saatim şaştı...sizi seviyorum göbüşler:1hug:

yaa evet denizverdi çok şükür inşallah sizlere de allah bu günleri göstersin inşallah sizde bu hazırlıkları yaparken bu heyecanları yaşayacaksınız allahın izniyle

korkma ,sabret baharcım.bak biz alabamalarla denizlerle çıkmıştık yola.şimdi neleri yazıyoruz gördün mü..sen de göreceksin Allahın izniyle..Alabamanında çok başağrısı olmuştu.şükür şimdi kucaklamaya hazırlanıyorlar.

evet..ALABAMAcım.evet..hazırlık hazırlıktır.bebekte bebektir.bir gün ben de hazırlanacağım.

üzümlü kek.çayı demlemeye diye gittim aaa altını yakmamışım :1shok:.aşığım ben aşık.

sofrayı kuruyorum..tazecik çayım da olacak az sonra...seven buyursun.cokacimcoook

baharnaz benim 3 aydan sonra ard başım ağrımıştı ama tam ne zaman hatırlamıyorum. 4-5 civarı olabilir. ama hergün ağrımadı. sonra da geçti. endişelenme her dönemin ağrısı sızısı ayrı

alabama waters ile konuştum bebe şampuanı ve bebe yağı da koydum. ona hastaneden vermişler ama haliyle bu da ekstraymış. bazıları orkid yeter diyor bazıları ilk gün yoğun hasta bezi gerekir diyor. tabii yanımızda ne götürürsek ilk yatışta vermek lazım. yoksa kendininkilri kullanırlar anlamı olmaz. ben de küçük havludan vazgeçtim waters ın önerisiyle 1 tane kağıt havlu koydum.

üzümlü kek.çayı demlemeye diye gittim aaa altını yakmamışım :1shok:.aşığım ben aşık.

sofrayı kuruyorum..tazecik çayım da olacak az sonra...seven buyursun.cokacimcoook

ne o laf mı çarpıyoruz alsanaalsanasmile üzümlü kek de sevmem ben almayayım :umursamaz:

dün yağan yağmur sonunda salonun tavanını çökmedi ama elektrik kabloları ıslanmış. tv nin ve klimanın bağlı olduğu priz gitti sigorta atıyor. tüm kabloları yeniden döşemek lazımmış. 2 elektrikçi çağırıp fiyat alıcam. doğurucam hala bu işlerle uğraşıyorum. ay çok sıkıldım:çok üzgünüm:

baharnaz benim 3 aydan sonra ard başım ağrımıştı ama tam ne zaman hatırlamıyorum. 4-5 civarı olabilir. ama hergün ağrımadı. sonra da geçti. endişelenme her dönemin ağrısı sızısı ayrı

alabama waters ile konuştum bebe şampuanı ve bebe yağı da koydum. ona hastaneden vermişler ama haliyle bu da ekstraymış. bazıları orkid yeter diyor bazıları ilk gün yoğun hasta bezi gerekir diyor. tabii yanımızda ne götürürsek ilk yatışta vermek lazım. yoksa kendininkilri kullanırlar anlamı olmaz. ben de küçük havludan vazgeçtim waters ın önerisiyle 1 tane kağıt havlu koydum.

ne o laf mı çarpıyoruz alsanaalsanasmile üzümlü kek de sevmem ben almayayım :umursamaz:

dün yağan yağmur sonunda salonun tavanını çökmedi ama elektrik kabloları ıslanmış. tv nin ve klimanın bağlı olduğu priz gitti sigorta atıyor. tüm kabloları yeniden döşemek lazımmış. 2 elektrikçi çağırıp fiyat alıcam. doğurucam hala bu işlerle uğraşıyorum. ay çok sıkıldım:çok üzgünüm:

yok be annem,ne laf çarpması..hani çok önceleri birbirimize birer lakap takmıştık bir ara.kimimiz makarna demişti. ben de o zamanlar alabamaya üzümlü kek takmıştım.o oradan kalmış.
yalnız kalmak sana yaramamış anlaşılan.sigortalarla beraber seninkiler de atmış.az kaldı az...masum yüzlünü alıcaksın omuzuna yatırıcaksın bağrına.o da başını sana yaslıyacak.o zaman hepsi bitecek...yeni bir hayat başlıyacak..şafak kaç şimdi?

unutmadan yazayım.daha önce yazdımmı bilmiyorum.kurs paylaşımlarını isteyenlere:

çocuklara hani işaret parmağı ilekızarsınız parmağınızı sallarsınız ya ııııııııı dersiniz ya.(mutlaka bir diyen olmuştur)hiç doğru değilmiş.bir şey anlatırken yukarıdan hükmeder gibi değil,çocuğun seviyesine inerek söyliyecekmişsin.yani çömelip te söyliyecekmişisin.meğer ben bunu bilmeden yapıyormuşum.ondan mı acaba tüm tanıdığım çocuklarla aram iyi.
bir de bir yanlış tutumumu öğrendim.karşı komuşumun en küçük kızı bana gelir.ben hep ona çikola veririm.sevdiğinide bilirim.ama hep sözümü dinlemesini isterim.bana sormadan hiçbirşeye dokunmamasını isterim.beni dinlerse ona her zaman çikola vereceğimi söylerim.misal sakın bilgisayarı elleme tamammı haticecim derim.o da her zaman tamam der.bir de karşıdan bize geçerken ayağında çorap olmazsa almam eve.terliksiz taşlara basmamasını bize geldiğinde hep ayağında çorabının olmasını hasta olabileceğini söylerim.annesini değil ama beni bütün kardeşler dinler.anneleri biraz bozulur tabii.
diyeceğim yanlışım şuymuş;ben çocuğu rüşvete alıştırıyormuşum.çocuk birşeyleri yapmak için hep birşeyler bekliyecekmiş.çok utandım.bir daha isteğim olmadığı zamanlarda vereceğim çikolasını.

artık çıkayım.kırtasiyeden geldim.hikaye uyduracağım.onunla ilgilş de resim.resim hazır.boyadım da.hikayem de hazır aslında.temize geçeceğim.belki bir iki değişiklik yaparım.hoşçakalııınn.:3:

unutmadan yazayım.daha önce yazdımmı bilmiyorum.kurs paylaşımlarını isteyenlere:

çocuklara hani işaret parmağı ilekızarsınız parmağınızı sallarsınız ya ııııııııı dersiniz ya.(mutlaka bir diyen olmuştur)hiç doğru değilmiş.bir şey anlatırken yukarıdan hükmeder gibi değil,çocuğun seviyesine inerek söyliyecekmişsin.yani çömelip te söyliyecekmişisin.meğer ben bunu bilmeden yapıyormuşum.ondan mı acaba tüm tanıdığım çocuklarla aram iyi.
bir de bir yanlış tutumumu öğrendim.karşı komuşumun en küçük kızı bana gelir.ben hep ona çikola veririm.sevdiğinide bilirim.ama hep sözümü dinlemesini isterim.bana sormadan hiçbirşeye dokunmamasını isterim.beni dinlerse ona her zaman çikola vereceğimi söylerim.misal sakın bilgisayarı elleme tamammı haticecim derim.o da her zaman tamam der.bir de karşıdan bize geçerken ayağında çorap olmazsa almam eve.terliksiz taşlara basmamasını bize geldiğinde hep ayağında çorabının olmasını hasta olabileceğini söylerim.annesini değil ama beni bütün kardeşler dinler.anneleri biraz bozulur tabii.
diyeceğim yanlışım şuymuş;ben çocuğu rüşvete alıştırıyormuşum.çocuk birşeyleri yapmak için hep birşeyler bekliyecekmiş.çok utandım.bir daha isteğim olmadığı zamanlarda vereceğim çikolasını.

artık çıkayım.kırtasiyeden geldim.hikaye uyduracağım.onunla ilgilş de resim.resim hazır.boyadım da.hikayem de hazır aslında.temize geçeceğim.belki bir iki değişiklik yaparım.hoşçakalııınn.:3:

çocuğun seviyesine deyince boy hizasına demek istedim.

merhaba hanımlar çoktandır girmiyordum nasılnsınız inş.iyiyisinzdir inş. herşey güzel bir şekilde yolundadır
herkese iyi tatilller

selam

Deniz Bulut her dönem bir durum var anladım canım sabırla bekliyoruz
son günlerin ev tadilat işleriyle geçiyor kolay gelsin bebişini ve kendini yorma

Denizverdi kırtasiye işlerine gömülüyorsun canım kolay gelsin seni rüşvetçiii :)))) banada çay ve tost ikram ediyordun sabahları :)))
bugün kursa gidemedim evdeyiz

Merye iyi olmana sevindim

herkese iyi hafta sonları a.s.

bu sabah bir değişiklik yaptım.annemelre gittim kahvaltıya...

baharcım yaa...üzülürüm ama. ben içerken karşımdakine de teklif ediyordum.ühü ühüüüüü....ben de bi daha vermem size... hepsi bana kalır:umursamaz:

şaka bir yana... yok be gülüm ..daha bir etkinlik çıkmadı benden.elişi kağıtları makas bant,şimdi bir de pritt çıkmış.bizim zamanımızda uhu vardı.neyse işte herşeyi aldım da .benden birşey çıkmıyor.hikaye ve sunumdan başka...yapmak istiyorum ama.herkes birşeyler yapıyor,eksiklik duyuyorum..sanırım bu konuda kabiliyetim yok.:olmaz:

giren girmeyen herkese mutlu hafta sonları :3:

Back
X