Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denizbulutçum sen nasılsın? çok az kalmış geliyor erkeğimiz desene:))))
benim kanamam başladı akadaşlar sanırım düşük yapıyorum..doktorumu aradım kanama düşük tehlikesi dedi..birde kanamayla beraber zar şeklinde pıhtı geldi...kanama yoğun değil ama rengi açılmaya başladı..ara arada kasıklarmda sancı var...okadar uzun bekleyişten sonra mutluluğum ancak haftlarla sınrlı kaldı..
Günaydın
ZarpDeniz yumoşların güzel güzel dölleniyordur canım inşallah.
Deniz Bulut inşallah yakışıklını sağlıkla kucağına alıcaksın. Bekleyişlerin sonuna geliyorsun :)
Benim 1.günü yaşadığım araçla yolculuktan sonra evden yürüyüş harii hiç çıkamadım çünkü sancı bulantı kusma en büyüğüde başağrısı günlerim oldu. Ağrı kesici alıp yattım yine geçmedi yarın başka bir hastaneye dra gidicem hayırlısı
inşallah erverdicim inşallah. bir geçse şu 3 gün. doktora salı veya çarşamba olsun diye ısrar etmediğime pişmanım şimdi. alabama dan haberi olan var mı? galiba bende numarası yok. yazmadı tekrar. merak ettim.DENİZCİM Alabama ile aynı gün doğuracaksınız oğlanları haa.hoş.. ne hoş... ne demiştik komşu olursunuz belki diye..bak oluyor galiba..hadi hayırlısı ile getirin bibibileri dünyaya...
Arkadaşlar, yazılanlar yok oluyor gerçekten bakalım bu ne zaman yok olacak.
Limon Kabuğu, canım, lütfen doktora gitmeden herhangi bir sonuca varma. Benim bir kerelik bir lekelenmeye bile doktorum 'düşük tehdidi' demişti. Düşük tehlikesi denmesi düşük manasına gelmiyor, moralini bozma. Bu topic'te yoğun kanamalar geçirmesine rağmen, bebeğini sağlıkla kucaklayan arkadaşlarımız oldu. Umarım korktuğun gibi çıkmaz. Doktorum düzenli kullandığım jele ek progesteron iğnesi vermişti bana. Ayrıca bol istiharat ve bol su demişti. Lütfen bir an önce bir doktora görün.
Denizverdi, harikasın arkadaşım, kocaman gönlüne sağlık.
Deniz Bulut, geri sayımın en zor günleri sanırım. Allah kolaylık versin. Stres yapma demek en kolayı da insan stres yapar elbet. İnşallah daha rahatsındır şimdi. Düşünsene gelecek hafta bugünlerde emzirme, gaz çıkarma, alt temizliği gibi şeylere kafa yoruyor olacaksın. Maşallah hayırlısıyla sonuna geldiniz Alabama ile.
Zarpdeniz'den haberi olan var mı arkadaşlar?
Baharnaz arkadaşım, yarın güzel haberlerle dön inşallah.
Babydeniz, sana da selam arkadaşım.
canım,yakınlarda ki bir hastaneye bilerek gitmek istemedim..çünkü etrafımda ki hastanelerin ultrasonlarına güvenemiyorum,kötü birşey yoksa ve keseyi göremeyip bana kötü birşey varmış gibi yorum yaparlarsa diye korktuğumdan gitmedim..en doğru teşhisi doktorum koyar diye düşündüm..en son yazıda seni okudum limon kabuğu...canım üzüldüm.acaba düşündüğüm şey mi?
umarım değğildir.dr la muayene gününü beklemesen en yakın bir yere gitsen durumunu netleştirsen nasıl olurdu?hem azaldı rengi de dönmüş.umutdünyası işte.progesteron kullanıyormuydun.bu gibi durumlarda verirler.günde 5 6 hatta daha fazla kullandırıyorlar.evden çıkmıyorsan da uzan yatak istirahati yap.ben emin olmak için giderdim bir k doğumcuya..hem düşük başlangıcı ise belki durdurabilirler.ya da bilmiyorum işte yaaa.
canım,inşallah benimde diğer arkadaşlar gibi kanama olmasına rağmen hamileliğim devam eder...çok korkuyorum...Arkadaşlar, yazılanlar yok oluyor gerçekten bakalım bu ne zaman yok olacak.
Limon Kabuğu, canım, lütfen doktora gitmeden herhangi bir sonuca varma. Benim bir kerelik bir lekelenmeye bile doktorum 'düşük tehdidi' demişti. Düşük tehlikesi denmesi düşük manasına gelmiyor, moralini bozma. Bu topic'te yoğun kanamalar geçirmesine rağmen, bebeğini sağlıkla kucaklayan arkadaşlarımız oldu. Umarım korktuğun gibi çıkmaz. Doktorum düzenli kullandığım jele ek progesteron iğnesi vermişti bana. Ayrıca bol istiharat ve bol su demişti. Lütfen bir an önce bir doktora görün.
canım,erverdiye cevap olarak yazdığım sebepten dolayı gitmek istemedim,sanırım birde korktum..kötü bişey duymak beni korkuttu..yarına kadar bu duruma kendimi alıştırırım diye düşündüm...yarın sabah erkenden gidicem,inşallah düşük tehlikesi değil tamamen başka bir sebeptir..yüreğim daha fazla acıyı kaldırır mı bilemiyorum...inşallah öyle değildir. allah korusun. bazen çok yoğun kanama olmasına rağmen durabiliyor. pazartesi kendi doktorun olmuyorsa bile başka bir doktora gidip baktırsan? ben çoktan acile gitmiştim bile. böyle endişeli arada kalmak daha da kötü.