38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

zarpdenizcim hoşgeldin,biraz geç oldu ama malum çok yoğunum giremedim uzun zamandır.
Tedavin başlamış nasıl gidiyor geriye dönük okuyamadım herşey yolundadır inşallah hakkında hayırlısı olsun
dualarım seninle canım kocaman öpüyorumm:)))

Günaydın

ZarpDeniz yumoşların güzel güzel dölleniyordur canım inşallah.

Denizverdi hiç huzurevi ziyaretine gitmedim ama eskiden çocuk esirgeme kurumuna ziyarete giderdim belli aralıklarla yıllar önce 1 tane daha sık ziyaretine gidip özel ilgi gösterdiğim bir ufaklık vardı sonra şehir değişikliği evlilik filan derken bıraktım. Eskiden daha mı hassasmışım ne :(( senin yaşadığın duygu yoğunluğunu az biraz anlayabiliyorum.

Deniz Bulut inşallah yakışıklını sağlıkla kucağına alıcaksın. Bekleyişlerin sonuna geliyorsun :)

En taze hamiş Limon kabuğu canım salı günü inşallah güzel haberler alıcaksın

Benim 1.günü yaşadığım araçla yolculuktan sonra evden yürüyüş harii hiç çıkamadım çünkü sancı bulantı kusma en büyüğüde başağrısı günlerim oldu. Ağrı kesici alıp yattım yine geçmedi yarın başka bir hastaneye dra gidicem hayırlısı

benim kanamam başladı akadaşlar sanırım düşük yapıyorum..doktorumu aradım kanama düşük tehlikesi dedi..birde kanamayla beraber zar şeklinde pıhtı geldi...kanama yoğun değil ama rengi açılmaya başladı..ara arada kasıklarmda sancı var...okadar uzun bekleyişten sonra mutluluğum ancak haftlarla sınrlı kaldı..

en son yazıda seni okudum limon kabuğu...canım üzüldüm.acaba düşündüğüm şey mi?
umarım değğildir.dr la muayene gününü beklemesen en yakın bir yere gitsen durumunu netleştirsen nasıl olurdu?hem azaldı rengi de dönmüş.umutdünyası işte.progesteron kullanıyormuydun.bu gibi durumlarda verirler.günde 5 6 hatta daha fazla kullandırıyorlar.evden çıkmıyorsan da uzan yatak istirahati yap.ben emin olmak için giderdim bir k doğumcuya..hem düşük başlangıcı ise belki durdurabilirler.ya da bilmiyorum işte yaaa.

DENİZCİM Alabama ile aynı gün doğuracaksınız oğlanları haa.hoş.. ne hoş... ne demiştik komşu olursunuz belki diye..bak oluyor galiba..hadi hayırlısı ile getirin bibibileri dünyaya...

Arkadaşlar, yazılanlar yok oluyor gerçekten bakalım bu ne zaman yok olacak.

Limon Kabuğu, canım, lütfen doktora gitmeden herhangi bir sonuca varma. Benim bir kerelik bir lekelenmeye bile doktorum 'düşük tehdidi' demişti. Düşük tehlikesi denmesi düşük manasına gelmiyor, moralini bozma. Bu topic'te yoğun kanamalar geçirmesine rağmen, bebeğini sağlıkla kucaklayan arkadaşlarımız oldu. Umarım korktuğun gibi çıkmaz. Doktorum düzenli kullandığım jele ek progesteron iğnesi vermişti bana. Ayrıca bol istiharat ve bol su demişti. Lütfen bir an önce bir doktora görün.

Denizverdi, harikasın arkadaşım, kocaman gönlüne sağlık.

Deniz Bulut, geri sayımın en zor günleri sanırım. Allah kolaylık versin. Stres yapma demek en kolayı da insan stres yapar elbet. İnşallah daha rahatsındır şimdi. Düşünsene gelecek hafta bugünlerde emzirme, gaz çıkarma, alt temizliği gibi şeylere kafa yoruyor olacaksın. Maşallah hayırlısıyla sonuna geldiniz Alabama ile.

Zarpdeniz'den haberi olan var mı arkadaşlar?

Baharnaz arkadaşım, yarın güzel haberlerle dön inşallah.

Babydeniz, sana da selam arkadaşım.

Son düzenleme:
benim kanamam başladı akadaşlar sanırım düşük yapıyorum..doktorumu aradım kanama düşük tehlikesi dedi..birde kanamayla beraber zar şeklinde pıhtı geldi...kanama yoğun değil ama rengi açılmaya başladı..ara arada kasıklarmda sancı var...okadar uzun bekleyişten sonra mutluluğum ancak haftlarla sınrlı kaldı..

inşallah öyle değildir. allah korusun. bazen çok yoğun kanama olmasına rağmen durabiliyor. pazartesi kendi doktorun olmuyorsa bile başka bir doktora gidip baktırsan? ben çoktan acile gitmiştim bile. böyle endişeli arada kalmak daha da kötü.

Günaydın

ZarpDeniz yumoşların güzel güzel dölleniyordur canım inşallah.

Deniz Bulut inşallah yakışıklını sağlıkla kucağına alıcaksın. Bekleyişlerin sonuna geliyorsun :)

Benim 1.günü yaşadığım araçla yolculuktan sonra evden yürüyüş harii hiç çıkamadım çünkü sancı bulantı kusma en büyüğüde başağrısı günlerim oldu. Ağrı kesici alıp yattım yine geçmedi yarın başka bir hastaneye dra gidicem hayırlısı

sanırım 4. ay civarı kuvvetli baş ağrısı olabiliyor ama bulantı ender. belki yorulduğun için olmuştur. ayrıca tansiyon da yapıyor ama onu zaten ölçüyorsundur diye düşünüyorum.

DENİZCİM Alabama ile aynı gün doğuracaksınız oğlanları haa.hoş.. ne hoş... ne demiştik komşu olursunuz belki diye..bak oluyor galiba..hadi hayırlısı ile getirin bibibileri dünyaya...
inşallah erverdicim inşallah. bir geçse şu 3 gün. doktora salı veya çarşamba olsun diye ısrar etmediğime pişmanım şimdi. alabama dan haberi olan var mı? galiba bende numarası yok. yazmadı tekrar. merak ettim.

Limon Kabuğu, canım, lütfen doktora gitmeden herhangi bir sonuca varma. Benim bir kerelik bir lekelenmeye bile doktorum 'düşük tehdidi' demişti. Düşük tehlikesi denmesi düşük manasına gelmiyor, moralini bozma. Bu topic'te yoğun kanamalar geçirmesine rağmen, bebeğini sağlıkla kucaklayan arkadaşlarımız oldu. Umarım korktuğun gibi çıkmaz. Doktorum düzenli kullandığım jele ek progesteron iğnesi vermişti bana. Ayrıca bol istiharat ve bol su demişti. Lütfen bir an önce bir doktora görün.

Denizverdi, harikasın arkadaşım, kocaman gönlüne sağlık.

Deniz Bulut, geri sayımın en zor günleri sanırım. Allah kolaylık versin. Stres yapma demek en kolayı da insan stres yapar elbet. İnşallah daha rahatsındır şimdi. Düşünsene gelecek hafta bugünlerde emzirme, gaz çıkarma, alt temizliği gibi şeylere kafa yoruyor olacaksın. Maşallah hayırlısıyla sonuna geldiniz Alabama ile.

Zarpdeniz'den haberi olan var mı arkadaşlar?

Baharnaz arkadaşım, yarın güzel haberlerle dön inşallah.

Babydeniz, sana da selam arkadaşım.

38 den itibaren hareketler azıcık azaldı. normal herhade yerleri kalmadı artık. bir de ne yazık ki aylar önce tesadüfen rastlayıp 39. hafta sezeryenden 1 gün önce ve 40. hafta bebeğini kaybedenleri okumuştum. :5:ne yapsam aklıma takılmış işte. şimdi geceleri oynuyor mu, nts de niye uyuyordu oynamadı, yarın yine doktora mı gitsem, hatta hergün mü gitsem diye uyuyamıyorum. 4-5 gün sonra bu uykuyu çok arayacağımı biliyorum ama insanın elinde olmuyor. ahmet ümit in kitapları sağolsun. ben sadece 2-3 ünü okumuştum. bir dolu yazmış adam. hemen hepsi uykusuz gecelerde bitti. ama valla dün sıkıntıdan elimdekini bile okuyamadım.

Deniz'cim, Allah korusun kafana takıldıysa, hergün git tabii doktora. İçin rahat eder. Güzel şeyler düşünmeye çalış, eminim güvenle kollarına aldıktan sonra, ben de germiştim kendimi ama boşunaymış, rahat olun diyeceksin arkandan gelenlere.

en son yazıda seni okudum limon kabuğu...canım üzüldüm.acaba düşündüğüm şey mi?
umarım değğildir.dr la muayene gününü beklemesen en yakın bir yere gitsen durumunu netleştirsen nasıl olurdu?hem azaldı rengi de dönmüş.umutdünyası işte.progesteron kullanıyormuydun.bu gibi durumlarda verirler.günde 5 6 hatta daha fazla kullandırıyorlar.evden çıkmıyorsan da uzan yatak istirahati yap.ben emin olmak için giderdim bir k doğumcuya..hem düşük başlangıcı ise belki durdurabilirler.ya da bilmiyorum işte yaaa.
canım,yakınlarda ki bir hastaneye bilerek gitmek istemedim..çünkü etrafımda ki hastanelerin ultrasonlarına güvenemiyorum,kötü birşey yoksa ve keseyi göremeyip bana kötü birşey varmış gibi yorum yaparlarsa diye korktuğumdan gitmedim..en doğru teşhisi doktorum koyar diye düşündüm..
progesteron hap kullanma iğneye dön dedi doktorum yarın da kontrol için kendisine gidicem...şuan sürekli uzanıyorum.

canım,inşallah benimde diğer arkadaşlar gibi kanama olmasına rağmen hamileliğim devam eder...çok korkuyorum...
doktorumla telefonla konuştuk progestan hapı bırak iğneye başla,coraspirini de bırak dedi..şuan kanamam kesildi kahverengi lekelenmeye döndü..sürekli uzanıp,bol su içiyorum..inşallah korktuğum şey başıma gelmez..yarın doktordan dönüşte yazarım gelişmeleri..

inşallah öyle değildir. allah korusun. bazen çok yoğun kanama olmasına rağmen durabiliyor. pazartesi kendi doktorun olmuyorsa bile başka bir doktora gidip baktırsan? ben çoktan acile gitmiştim bile. böyle endişeli arada kalmak daha da kötü.
canım,erverdiye cevap olarak yazdığım sebepten dolayı gitmek istemedim,sanırım birde korktum..kötü bişey duymak beni korkuttu..yarına kadar bu duruma kendimi alıştırırım diye düşündüm...yarın sabah erkenden gidicem,inşallah düşük tehlikesi değil tamamen başka bir sebeptir..yüreğim daha fazla acıyı kaldırır mı bilemiyorum...

sütlü bahar;ne haber bayram geldi datlı yedik ayrı düştük.:))

babydeniz;tekrar hoşgelmişin...eeeeeee ikonlar nerde???çiçek sunacaktım ama yok burda..aldın varsay :((

zarphocayı merak edenlere;kendisi maşallah gayet iyi.transfer günü henüz belli değil.biraz ağrısı olmuş opudan sonra.dün de biraz vardı.ama iyiydi maşallah.

deniz;alabamayı ben de merak ettim.ilk zamanlarsanki vermiştik tel nolarını.ama şu an bende yok.arada kaçkere format atıldı.not ta almayı unutmuşum.bende de yok.haberi olan varsa yazsın iyi olur.hadi.. son üç gün...çok az kaldı...

bayramlık için geç oldu ama.hadi açılış olsun.müjdeli günlere.....

adam hastadır.karısı başucundadır.ölücek,son nefeste...son kez karısıyla konuşur.der ki karısına
''karıcım hatırlıyormusun geçen yıl ki trafik kazasında sen de yanımdaydın,kalp krizi geçirdiğimde de...bu hastalığa tutulduğumda da yine hep yanımdaydın.''
devam eder konuşmasına'' ulan ne uğuursuz karısın sen!

daha var...bir aklma gelsin...

biraz kafa dağılsın istedim.endişe endişe,nasıl geçicekti nasıl olucaktı,oldu mu olmadımı......kısa bir gülümseme molası olsun dedim.
herkese yi geceler.tatlı uykulardaolun.el salladım siz de gördünüz sayın..nerde benim el sallayan ikonum yaaaaaaaaaaaaaa

sütlü bahar;nerdesin?benim çayım bitti.şimdi mıntıka temizliği....sen daha uyanamadın sanırım.süt satin geliyooor.

Back
X