Günaydın arkadaşlar.....
Baharnaz'dan haber varmı diye baktım ama sitede problem vardı dün giremedi herhalde.
Toana arkadaşım tedavin hayırlı olsun inşallah bu 3.denemende bebeğine kavuşursun canım.
Kızlar biliyorsunuz adetin 23.günü beta hcg'ye baktırmıştım.Çok düşük bir değer çıkmıştı.Tahlilin arkasından 2.günü yani 25.gün adet oldum ben.İlk defa luteal faz ben de 14 günden az sürdü.Adetim az falan da değil.Normal gördüğümden oldukça fazla.2 saatte ped taşıveriyor.Bugün dr'a gidicem bakalım.Bu duruma ne yorum getirecek.Geçen gün Denizverdi sen söylüyordun tüp yolu göründü diye insan gerçekten bu takiplerden sıkılıyor bir süre sonra.Mart nisan gibi tüpü düşünücem herhalde.Patikler de öyle diyordu 2 ay sonra belki beraber yaparız tüp bebeği arkadaşım.
İnşallah arkadaşım o günleri birlikte takip ederiz...
Günaydın
Denizverdi ses veriyorum :)
Altınyunus canım saol söylemesi kolay demiycem sana :) çünkü hepimizin birbrimizi anladığını düşünüyorum canım.
Limon Kabuğu bakalım gönlüm yaptırmamaya kayıyor.
Cans az kaldı bu sigortanda bayaa kolaylıklar getiriyor sana hayırlsıı canım.
Toana iğneler başlamışsın hepsini aynı anda kullanman gerekmiyormu uzun bir tedavimi başlangıç kullandığın iğnelere niçin?
Hülya hayırlısı olsun canım Patiklerde sende aynı anda başlarsın aynı zamanda güzel haberleri verirsin bize inşallah
Denizverdi niye kızayım canımtabiki bilgi verebilirsin arkadaşlara çünkü giremedim. Duaların için saol arkadaşım.
Holter cihazı doğru hatırlamışsın canım bugün bu çıkıcak az sonra dra gidicem tekrar Ocağın ilk haftası Kalp ve Böbrekle ilgili ilk defa adını duyduğum bir ultrason var onları yaşayınca yazarım size. :)
Dışarda özele gidip acelece çektirmek istemedim iyice olayları abartmayayım diye sakince randevularımı bekleyeyim dimi. :) haftaya da perinatologa gidicem.
Canım tüm işlerin rast gitsin...