- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
- 798
baharnaz canım nasılsın![]()
Günaydın canlı canlı çok şükür iyiym canım sen nasılsın?
sen bu sıralar işe gitmiyorsun sanırım benmi yanlış tahmin ettim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharnaz canım nasılsın![]()
Günaydın canlı canlı çok şükür iyiym canım sen nasılsın?
sen bu sıralar işe gitmiyorsun sanırım benmi yanlış tahmin ettim?
çalışıyorum canım kendi işim olduğu için biraz geç çıkıyorum.inşallah senin için her şey yolunda gider canım dualarımız sesinle![]()
patikler:çıkarken gördüm seni.merhaba der kaçarım.. iyimisin?işlerinde kolay gelsin amirim..pilavımı yapıp çıkacağım.
herkese selamlar...
rüzgarcım patiklercim saolun kızlar haklısınız aslında ben de etraftan yakınlarımdan biliyorum esas zorluğun yürümeyle başlayacağını. bu aşamada belki en kolay zamanlar ama işte en acemi zamanlar aynı zamanda, normal rutin altını aç emzir yıka gazını çıkar başka birşey yok gece uykusuzluğunu gündüz uyuyabilsen o da biraz daha kolaylaşır benim demek istediğim aslında bebek için zor bebek ilk nefesiyle dünyaya geliyor esas o uyum sağlamaya çalışıyor zorluk ona bence işte orda o sana muhtaç sende onu anlamak için yada işte ona yardımcı olabilmek için psikolojik olarak zorlanıyorsun üzülüyorsun ağlıyosun ne biliyim işte mesela denizbulut sütü az mama veriyo ona üzülüyo keşke sütüm olsa diyo yada bebeği kabız olan arkadaşım kimdi su arkadaş dı galiba hani benim demek istediğim bu tip durumlardı. yani annenin çaresiz kaldığı durumlar kötü yani. yoksa uykudan geberiyosun ama kucağında beben onu emziriyosun orda arz ve talep belli dış etkenlerin yada uykusuzluğun zorluğunu yaşıyorsun aman işte konuşuyorum lohusalık sendromu işte allah yardım etsin demek üç yıl daha işimiz var sonra biraz daha rahatlıcaz. hadi bakalım hayırlısı.
en önemlisi iç huzuru tabii. ben doğuma da çok stresli girdim. 2 sayfa önce yazdım. eşimle ayrıldık. keşke daha önce yapsaydım. zaten ayrılacağım ay hamile kalmıştım ve o biraz daha deneyelim diyince belki bir mucize daha olmuştur dedim ama olmamış. bebek için ve benim için 9 ay boyunca hiçbirşey yapmadı bağırmak dışında. hiçbirşey karşılıksız olmaz diyeceksiniz ama valla bu karşılıksızdı. benim tek kabahatim fazla verici olmak ve daha önce bitirmemekti. ama doğum öncesi ve doğumda da neden normal bir ailemiz olamadı diye aşırı üzüldüm. şu güne kadar da düzenli günde 1 kere ağladım. hamilelik ve lohusa hormonları da eklendi. neyse sonuçta herşey geçiyor. bu üzüntüm de geçiyor. ufaktan alışmaya başladım. daha iyiyim. inşallah batu ile herşey daha güzel olacak. sevgili eski eşime de allah akıl fikir vicdan ve merhamet versin. allah yolunu açık etsin. batu için umarım kendini biraz olsun toplar ve verici bir eş olamasa da ileride inşallah güçlü verici bir baba olur.
heradacım,AS sonucun temiz çıkmış çok sevindim...hamileliğinin keyfini doya doya çıkar canım...darısı bizim başımıza..haftaya da benim ikili testim var,inşallah güzel sonuçlar alırım.Selam Arkadaşlar,
Bayağıdır giremedim ama yazmıştım bu hafta başı AS vardı ve bu hafta kendimi rolantiye aldım. Herşey yolunda gitti ve Fish sonuçlarımız da temiz çıktı. Bu arada yazmadım sanırım, miniğimizin kız olduğunu öğrendik. Darısı isteyen herkese diyorum.
Limonkabuğu, mesajının arkasına girmişim ben de. Yazdım, Allah'a şükür bir sorun yok, biz iyiyiz. Sen nasılsın, 2'li test zamanına geldin sanırım, doktor randevun ne zaman? Güzel haberlerini bekliyorum.
alabamacı,ilk bebeğin olduğu için haliyle zorlanıyorsundur..ama zamanla tecrübeleneceksin ve sanki yıllardır anneymişsin gibi hareket etmeye başlayacaksın...selam kızlar
ben iyiyim yorgun savaşçı biçimde elimden geleni yapıyorum aslında annelik zor değil zor olan minnacık yavrun sana muhtaç ve sen onun için en iyisini yapmaya çalışırken o savaşıyor altını değiştiriyorsun gazını çıkartmaya çalışıyor kakasını yapmaya çalışıyor başarınca yada sen ona yardımcı olabilirsen ne mutlu sana yok sıkıntı çekerse sen mahvoluyorsun elinden birşey gelmedi diye ay üşüdümü terledi mi uyandımı hep ona odaklısın ve yanlış birşey yapmamak için kasıyorsun vs vs derken günler geçiyor. ilk üç ay hayırlısıyla geçse diyorum o da artık sağını solunu görüp tanısa isteklerini daha iyi ifade etmeye başlasa sanki daha bi rahatlıcaz gibi . tecrübeli anneler yol göstersin süreç daha mı zorlaşcak yoksa alışıcaz daha mı kolaylaşacak bilemiyorum. allah yardımcımız olsun . çocuğun var bin dert cocuğun yok bir dert demişlerdi de haklılar galiba allah hepimize bin dert versin.
canım sağolasın..birte toksoplazma testim kaldı onuda bu hafta yaptırıcam o da inşallah güzel çıkar..Limon Kabuğu Maşalah kontrolün güzel geçmesine sevindim.
Sonuçların hepsini aynı anda değerlendiriyorlarmış Eko, ve diğer ultraondan sonra canım bakalım yalnız eskisi kadar şiddetli kulağımda sesler olmuyor daha hafifledi sanki, Tansiyon ilacına alıştım galiba birde yorulmalarım artıyor.
Kursta idim canım. son hafta sınav var. Ders çalışmaya başladım. Bakalım hayırlısı kursun sonunu getirebilecekmiyim :)
nisa-mai çok teşekkür ederim güzel çiçeklerin için..gözüm gönlüm açıldıcanım seni sabah unutmuşum tatlı hamişim senin çiçeklerin iyi akşamlar dileği ile olsun![]()
canım,sende bol bol dinlen..senin kızda acele ediyor sanırım dünyaya gelmek için..hanımlar başta yazmaam gerekeni sonda yazıyorum benm kız çok aşagıda hemen kasıkta hissediyrm onu onun için şürekli tuvaletrm var gibi oluyrum ayaktayken tuvaltem var oturunca gidiyr özellikle uzanınca çok zorlnıyorm ve de çok bacak ve bel ağrılaırm başladı
bu arada benim şrin kız bana benziyrmş öyle dedi dktrom bende benzettim valla çok tatlı idi ağzını ne şirin açıp kapatırdu elleri
rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla dğrmayı nasip etsin bugün biraz bişeyler baktım bebişime çok az bişşeyler aldım kayananm hazırlıklara başlamş
Arkadaslar Merhaba,
Ozledim sizleri....
Simdi Annemlere geldik ve sizleri okudum ve yazabiliyorum. Kendi evimizde internet baglantisi yok o yuzden ne okuyabildim ne de bir kac gundur yazabildim size... Internet cafeler de okullu cocuklarla dolu ve cok gurultulu o yuzden gitmek istemiyorum.
Bizim Carsamba gunu randevumuz var, insallah saglikla kalp atislarini duyacagiz. AMIN! Gecen hafta yolk keselerini de gorduk, cok sukur. Bana kalsa her gun ultrasona girip hala duruyorlar mi, buyuyorlar mi diye kontrol edesim var.Muhtelif yerlerde muhtelif agrilarim oluyor, olmazsa zaten ona da endiseleniyorum.:18: Daha yolun cok basindayiz, Allah yardimcim olsun.
Limon kabugu, ne ignesi yaptirdin canim? Umarim her sey yolundadir. Benim de midem yada biryerlerim zaman zaman yaniyor, sende de olmustu degil mi? Doktorun ne demisti ne onermisti?
:
denizbulut,eşinle yaşadığınız durum çok üzücü..heleki hamilelik ve lohusa döneminde eşin desteği çok önemli...inşallah eşin pişman olur ve sizden özür dileyip bundan sonra ki süreçte yanınızda olur...en önemlisi iç huzuru tabii. ben doğuma da çok stresli girdim. 2 sayfa önce yazdım. eşimle ayrıldık. keşke daha önce yapsaydım. zaten ayrılacağım ay hamile kalmıştım ve o biraz daha deneyelim diyince belki bir mucize daha olmuştur dedim ama olmamış. bebek için ve benim için 9 ay boyunca hiçbirşey yapmadı bağırmak dışında. hiçbirşey karşılıksız olmaz diyeceksiniz ama valla bu karşılıksızdı. benim tek kabahatim fazla verici olmak ve daha önce bitirmemekti. ama doğum öncesi ve doğumda da neden normal bir ailemiz olamadı diye aşırı üzüldüm. şu güne kadar da düzenli günde 1 kere ağladım. hamilelik ve lohusa hormonları da eklendi. neyse sonuçta herşey geçiyor. bu üzüntüm de geçiyor. ufaktan alışmaya başladım. daha iyiyim. inşallah batu ile herşey daha güzel olacak. sevgili eski eşime de allah akıl fikir vicdan ve merhamet versin. allah yolunu açık etsin. batu için umarım kendini biraz olsun toplar ve verici bir eş olamasa da ileride inşallah güçlü verici bir baba olur.
canım,bende haftaya ki kontrolümde doktoruma sorucam..hergün iğnemi yapan hemşire de benim gibi tüp bebekle anne olmuş..o da vurulmamı istiyor,bu aşının sana zararı yok hata çok faydası var,bende oldum dedi...bende aşıyı olmak istiyorum,bana mantıklı açıklamalarda bulundu..eğer doktorumda onaylarsa vurulucam..Herkese günaydın
Dün gittiğim dr tetanos aşısını yaptırmamı söyledi bugünlerde yapılıyor dedi yaptırayımmı?
aynı şeyi ben rüzgar denize demiştim. birlikte mi ayrı mı daha mutlu/mutsuzsun diye. artık önemli olan şey oğlum. hayırlısı.Canım ya ben ayrıldığını şimdi öğreniyorum. Önemli olan o varken mi daha çok üzülüyorsun, yokken mi? Hangisinde daha az yıpranıyorsan onu tercih etmek gerek. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Dediğin gibi inşallah ileride ilgili bir baba olur. Sen Batu'nla hayatının tadını çıkart canım. Allaha şükür ki, sana annelik tattırdı. Bundan daha güzel bir ödül olamaz. Allah herkese de yaşatsın inşallah...Çok öpüyorum canım...
tetanoz aşısını okuduğum çoğu kasım hamilesi yaptırmıştı. saçlara gelince benim dr 3 aydan önce bile boyatabilirsin dedi. ben normal boyayla 6 haftada bir boyattım.heradacım,AS sonucun temiz çıkmış çok sevindim...hamileliğinin keyfini doya doya çıkar canım...darısı bizim başımıza..haftaya da benim ikili testim var,inşallah güzel sonuçlar alırım.
canımmm,kızın oluyormuş,ben erkek demiştim yanıldım,gerçi yanılan bilim adamları oldu :)) ben onların yalancısıydım![]()
kız çocuklarına bayılıyorum oyüzden mi bilmiyorum kızın olmasına çok sevindim..sağlıkla dünyaya gelsin kızın...artık isim düşünmeye başlarsınız..
alabamacı,ilk bebeğin olduğu için haliyle zorlanıyorsundur..ama zamanla tecrübeleneceksin ve sanki yıllardır anneymişsin gibi hareket etmeye başlayacaksın...
ben arkadaşlarımdan biliyorum..seni korutmuş olmayayım ama süreç daha da zorlaşıyor..yürümeye başladıktan sonra arkadaşlarımın keşke hep bebek kalsalardı dediklerine şahidim...bu durum çocuğun yapısıyla da alakalı olabilir.mesela annemin bir komşusunun 2 yaşında kızı var..onu her gördüğümüzde Rabbim herkeze böyle çocuk versin diyoruz..inşallah senin süreç daha da kolaylaşır..
canım sağolasın..birte toksoplazma testim kaldı onuda bu hafta yaptırıcam o da inşallah güzel çıkar..
tansiyon ilacının kulağında ki seslere iyi gelmesine sevindim en azından o sorunundan kurtulmuşsun...
nisa-mai çok teşekkür ederim güzel çiçeklerin için..gözüm gönlüm açıldı
canım,sende bol bol dinlen..senin kızda acele ediyor sanırım dünyaya gelmek için..
zarpdeniz,yolk kesesini görmüş olman herşeyin yolunda gittiğini gösterir..en azından boş gebelik değil...kalp atışlarını da duydun mu için biraz daha rahat eder...randevun yarın sanırım..güzel haberlerini bekliyoruz canım...
canım,ben transferden itibaren hergün progesteron iğnesi vuruluyorum..1,5 ay eşim vurdu,kalçalarım şişmeye ve kızarmaya başlayınca vurmaya korkmaya başladı,1 aydır da hergün sağlık ocağında progesteron iğne vurulmaya gidiyorum...inşallah bu kontroümüzde doktorum iğneleri keser..artık hemşirede vurucak yer bulamıyor...
benim midem de yanma ve ağrı olmuştu..doktorum hap türü ilaçları kulanmıyoruz böyle durumlarda sadece ağızdan emilen rennie ve gavicon şurup kulanabilirsin dedi..beni gaviscon çok rahatlattı..daha öncede yazmıştım gaviscon hamileler için üretilmiş kana geçmiyormuş oyüzden gönül rahatlığıyla kulanabilirsin..doktoruna da sor istrsen tabi...
denizbulut,eşinle yaşadığınız durum çok üzücü..heleki hamilelik ve lohusa döneminde eşin desteği çok önemli...inşallah eşin pişman olur ve sizden özür dileyip bundan sonra ki süreçte yanınızda olur...
canım,bende haftaya ki kontrolümde doktoruma sorucam..hergün iğnemi yapan hemşire de benim gibi tüp bebekle anne olmuş..o da vurulmamı istiyor,bu aşının sana zararı yok hata çok faydası var,bende oldum dedi...bende aşıyı olmak istiyorum,bana mantıklı açıklamalarda bulundu..eğer doktorumda onaylarsa vurulucam..
kızlar bişey sorucam..6 yıldır yaşadığım bebek stresinden dolayı saçlarım çok beyazladı..eğer bukadar çok beyazım olmasa kesinlikle kimyasal birşeye mağruz kalmaktan yana değilim..sanırım sorunum anlaşıldı :) ben 4.ayımdan sonra saçlarımı amonyaksız organik bir boyayla düz bir renge boyamak istiyorum..sizce boyamam doğru olur mu?eşim kesinlikle istemiyor ama kendimi böyle çok kötü hissediyorum..sizler hamilelikte boyadınız mı?ya da doktorlarınız bu konuda ne dedi?fikirlerinize ihtiyacım var...
evet herada konuşmuştuk. sadece zamanlama çok destek gerektiren bir dönemde oldu. adam az düzelip biraz daha vicdanlı olacağına daha kötü oldu. inanılmazdı son birkaç ay. şu an hergün biraz daha iyi hissediyorum. ilride herşey daha güzel olacak.Selam Arkadaşlar,
Alabama'cım, maşallah sana ve oğluşuna. Aileden destek alman da harika. Bu hafta mı kontrolü senin koca adamın? Sen nasılsın bu arada hiç sormadım, epidural kolaydı demiştin ama ağrı sızı birşey olmadı değil mi?
Deniz'cim, kolaylıklar diliyorum arkadaşım. Geçmişte konuştuğumuz bir konuydu eşler, evet zorlanıyorsundur ama ileride 'aklımı seveyim' diyeceksin, eminim. Var olup seni üzmesindense, onsuz bir düzen kurmak daha iyi olacaktır. Umarım iyi bir baba olur. Allah yardımcın olsun tekrar. Kabızlık zor iş, umarım atlattık gitti dersin yakında kabızlığı da.
Limon kabuğu, sağolasın arkadaşım. İçimden kız ya da erkek olsun diye geçmedi hiç. Sadece annemin duaları kabul oldu diyeyim, benim kızım gibi bir kız versin Allah sana da deyip duruyordu çünkü. İsim arama işini eşime devrettim. O benden daha yaratıcı. Benim alkımdaki tek ismi o beğenmedi çünkü. Zaman içinde umarım herşey sağlıkla ilerler de bir ortak karara varırız isim konusunda.
Herşey gönlünce olsun, ikili testin keyifli haberler versin dilerim. Boyayı demişsin, vallahi ben 3.5 aya kadar boyatmadım, sonra gittim organik boya ile boyattım. Şimdi de 1.5-2 ayda bir boyatırım diyorum, beyazlarla kötü hissediyorum kendimi çünkü. Açıkçası doktoruma sormadım bile, o kadar araştırdım ettim zararlıdır asla boyanmamalıdır diyen bir araştırma sonucu okumadım. İç rahatlığı için ilk trimesterın bitmesi beklenebilir o kadar. Gerçi ilk trimester zararlıdır sonrası değildir tarzı bir araştırma sonucu yok diyen doktor yazıları da okudum.
Baharnaz arkadaşım, iyi olmanıza sevindim. Bugün doktor kontrolüm var, tetanoz aşısı benim de soracaklarım arasında. Hatta şu Turkcell'in şu 9ay10 gün bilgi servisinden bu hafta 'tüp bebekle yöntemiyle hamile kaldıysanız' fetal ekokardiyografi için 18 ve 20 haftalar arası uygundur, ihmal etmeyin tarzı bir mesajı geldi. Onu da soracağım doktora. Şimdiye kadar tetanoz ile ilgili olarak hep hamilelikte olunması gereken aşılardandır diye okudum.
Toana, sağolasın arkadaşım. Haydi sıra sende, Zarpdeniz en taze annemiz, inşallah yakın zamanda en taze annemiz sen olacaksın. Dua etmez olur muyum, hep dualarımdasınız, demeye hacet yok
Altınyunus, sen nasılsın, Umut bebek nasıl? Az kaldı hayırlısıyla, haftaya kalmaz evine kavuşur güçlü savaşçı inşallah, yeni yıla hep birlikte girersiniz inşallah.
canım,boya konusu çok taktığım konulardan biriydi..nasıl içimi rahatlattın bilemezsin...saçım bu kadar beyazlamasaydı çok takmazdım ama aynaya her bakışımda kendimi çok mutsuz hissediyorum..bende senin gibi 3.5 aya kadar boyatmayacağım..Selam Arkadaşlar,
Limon kabuğu, sağolasın arkadaşım. İçimden kız ya da erkek olsun diye geçmedi hiç. Sadece annemin duaları kabul oldu diyeyim, benim kızım gibi bir kız versin Allah sana da deyip duruyordu çünkü. İsim arama işini eşime devrettim. O benden daha yaratıcı. Benim alkımdaki tek ismi o beğenmedi çünkü. Zaman içinde umarım herşey sağlıkla ilerler de bir ortak karara varırız isim konusunda.
Herşey gönlünce olsun, ikili testin keyifli haberler versin dilerim. Boyayı demişsin, vallahi ben 3.5 aya kadar boyatmadım, sonra gittim organik boya ile boyattım. Şimdi de 1.5-2 ayda bir boyatırım diyorum, beyazlarla kötü hissediyorum kendimi çünkü. Açıkçası doktoruma sormadım bile, o kadar araştırdım ettim zararlıdır asla boyanmamalıdır diyen bir araştırma sonucu okumadım. İç rahatlığı için ilk trimesterın bitmesi beklenebilir o kadar. Gerçi ilk trimester zararlıdır sonrası değildir tarzı bir araştırma sonucu yok diyen doktor yazıları da okudum.
en önemlisi iç huzuru tabii. ben doğuma da çok stresli girdim. 2 sayfa önce yazdım. eşimle ayrıldık. keşke daha önce yapsaydım. zaten ayrılacağım ay hamile kalmıştım ve o biraz daha deneyelim diyince belki bir mucize daha olmuştur dedim ama olmamış. bebek için ve benim için 9 ay boyunca hiçbirşey yapmadı bağırmak dışında. hiçbirşey karşılıksız olmaz diyeceksiniz ama valla bu karşılıksızdı. benim tek kabahatim fazla verici olmak ve daha önce bitirmemekti. ama doğum öncesi ve doğumda da neden normal bir ailemiz olamadı diye aşırı üzüldüm. şu güne kadar da düzenli günde 1 kere ağladım. hamilelik ve lohusa hormonları da eklendi. neyse sonuçta herşey geçiyor. bu üzüntüm de geçiyor. ufaktan alışmaya başladım. daha iyiyim. inşallah batu ile herşey daha güzel olacak. sevgili eski eşime de allah akıl fikir vicdan ve merhamet versin. allah yolunu açık etsin. batu için umarım kendini biraz olsun toplar ve verici bir eş olamasa da ileride inşallah güçlü verici bir baba olur.
günaydın günaydın günaydın güllerbu sabah bira erken dirildim.tükkanda ne kadar çiçek varsa kaptım geldim.
Herkese günaydın
Denizverdi çok şükür iyiyim canım. Dün başka bir hastaneye kontrole gittim Sgknın geçtiği başka bir hastane arıyorum demiştim ya ne olur olmaz nerde yapıcamı bilmiyorum henüz Memorıaldada geçerli olmadığı için. Bakalım hayırlısı
Su teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider. Kabızlıkla ilgili kursta hocamıza sorar haftasonu sana yazarım bazen ince bilgiler veriyor saolsun
ZarpDeniz inşallah 22 sinde canım güzel haberler alıcaksınız Sağlıkla gelsinler inşallah
Kendini aç bırakma sabahları erken kalkıyorsun sanırım kahvaltını yap sık sık az az ye mutlaka mideni bu duruma alıştır bulantı ve öteki şeyleri daha az yaşarsın inşallah canım ben bulantı hapı kullanmamıştım ama uzunca bir süre çektim hala ara ara oluyor neyse bunada şükür kendini yorma iş yapma.
Dün gittiğim dr tetanos aşısını yaptırmamı söyledi bugünlerde yapılıyor dedi yaptırayımmı?
Baharnaz canım sen nasılsın?
Zarpandit'cim inşallah güzel haberlerini alırız senin de...
Toana, Su, Herada, Merve, Nisa sizler de iyisiniz umarım...
![]()
heradacım,AS sonucun temiz çıkmış çok sevindim...hamileliğinin keyfini doya doya çıkar canım...darısı bizim başımıza..haftaya da benim ikili testim var,inşallah güzel sonuçlar alırım.
canımmm,kızın oluyormuş,ben erkek demiştim yanıldım,gerçi yanılan bilim adamları oldu :)) ben onların yalancısıydım![]()
kız çocuklarına bayılıyorum oyüzden mi bilmiyorum kızın olmasına çok sevindim..sağlıkla dünyaya gelsin kızın...artık isim düşünmeye başlarsınız..
alabamacı,ilk bebeğin olduğu için haliyle zorlanıyorsundur..ama zamanla tecrübeleneceksin ve sanki yıllardır anneymişsin gibi hareket etmeye başlayacaksın...
ben arkadaşlarımdan biliyorum..seni korutmuş olmayayım ama süreç daha da zorlaşıyor..yürümeye başladıktan sonra arkadaşlarımın keşke hep bebek kalsalardı dediklerine şahidim...bu durum çocuğun yapısıyla da alakalı olabilir.mesela annemin bir komşusunun 2 yaşında kızı var..onu her gördüğümüzde Rabbim herkeze böyle çocuk versin diyoruz..inşallah senin süreç daha da kolaylaşır..
canım sağolasın..birte toksoplazma testim kaldı onuda bu hafta yaptırıcam o da inşallah güzel çıkar..
tansiyon ilacının kulağında ki seslere iyi gelmesine sevindim en azından o sorunundan kurtulmuşsun...
nisa-mai çok teşekkür ederim güzel çiçeklerin için..gözüm gönlüm açıldı
canım,sende bol bol dinlen..senin kızda acele ediyor sanırım dünyaya gelmek için..
zarpdeniz,yolk kesesini görmüş olman herşeyin yolunda gittiğini gösterir..en azından boş gebelik değil...kalp atışlarını da duydun mu için biraz daha rahat eder...randevun yarın sanırım..güzel haberlerini bekliyoruz canım...
canım,ben transferden itibaren hergün progesteron iğnesi vuruluyorum..1,5 ay eşim vurdu,kalçalarım şişmeye ve kızarmaya başlayınca vurmaya korkmaya başladı,1 aydır da hergün sağlık ocağında progesteron iğne vurulmaya gidiyorum...inşallah bu kontroümüzde doktorum iğneleri keser..artık hemşirede vurucak yer bulamıyor...
benim midem de yanma ve ağrı olmuştu..doktorum hap türü ilaçları kulanmıyoruz böyle durumlarda sadece ağızdan emilen rennie ve gavicon şurup kulanabilirsin dedi..beni gaviscon çok rahatlattı..daha öncede yazmıştım gaviscon hamileler için üretilmiş kana geçmiyormuş oyüzden gönül rahatlığıyla kulanabilirsin..doktoruna da sor istrsen tabi...
denizbulut,eşinle yaşadığınız durum çok üzücü..heleki hamilelik ve lohusa döneminde eşin desteği çok önemli...inşallah eşin pişman olur ve sizden özür dileyip bundan sonra ki süreçte yanınızda olur...
canım,bende haftaya ki kontrolümde doktoruma sorucam..hergün iğnemi yapan hemşire de benim gibi tüp bebekle anne olmuş..o da vurulmamı istiyor,bu aşının sana zararı yok hata çok faydası var,bende oldum dedi...bende aşıyı olmak istiyorum,bana mantıklı açıklamalarda bulundu..eğer doktorumda onaylarsa vurulucam..
kızlar bişey sorucam..6 yıldır yaşadığım bebek stresinden dolayı saçlarım çok beyazladı..eğer bukadar çok beyazım olmasa kesinlikle kimyasal birşeye mağruz kalmaktan yana değilim..sanırım sorunum anlaşıldı :) ben 4.ayımdan sonra saçlarımı amonyaksız organik bir boyayla düz bir renge boyamak istiyorum..sizce boyamam doğru olur mu?eşim kesinlikle istemiyor ama kendimi böyle çok kötü hissediyorum..sizler hamilelikte boyadınız mı?ya da doktorlarınız bu konuda ne dedi?fikirlerinize ihtiyacım var...
Canııımmmm biraz geç oldu ama... İyiyim arkadaşım, umarım sen de öylesindir... Günün güzel geçsin inşallah :)
Alabama'cım 3 sene var gibi gözükse de zaman öyle çabuk geçiyor ki anlatamam... Sana en büyük tavsiyem onu bol bol öp, kokla, tadını çıkart. Sık sık öpülerek yoğurularak sevilen çocuklar inan bana büyüdükçe aynı davranışı sana gösteriyorlar. Durup dururken sık sık sarılıp öpüp duruyorlar... İşte o zaman dünyalar senin oluyor...
Canım ya ben ayrıldığını şimdi öğreniyorum. Önemli olan o varken mi daha çok üzülüyorsun, yokken mi? Hangisinde daha az yıpranıyorsan onu tercih etmek gerek. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Dediğin gibi inşallah ileride ilgili bir baba olur. Sen Batu'nla hayatının tadını çıkart canım. Allaha şükür ki, sana annelik tattırdı. Bundan daha güzel bir ödül olamaz. Allah herkese de yaşatsın inşallah...Çok öpüyorum canım...
Herkese günaydın
Denizverdi çok şükür iyiyim canım. Dün başka bir hastaneye kontrole gittim Sgknın geçtiği başka bir hastane arıyorum demiştim ya ne olur olmaz nerde yapıcamı bilmiyorum henüz Memorıaldada geçerli olmadığı için. Bakalım hayırlısı
Su teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider. Kabızlıkla ilgili kursta hocamıza sorar haftasonu sana yazarım bazen ince bilgiler veriyor saolsun
ZarpDeniz inşallah 22 sinde canım güzel haberler alıcaksınız Sağlıkla gelsinler inşallah
Kendini aç bırakma sabahları erken kalkıyorsun sanırım kahvaltını yap sık sık az az ye mutlaka mideni bu duruma alıştır bulantı ve öteki şeyleri daha az yaşarsın inşallah canım ben bulantı hapı kullanmamıştım ama uzunca bir süre çektim hala ara ara oluyor neyse bunada şükür kendini yorma iş yapma.
iyiyim canım çok yiyim maşallah banagünüm güel geçiyor.hele ki kursta iken.bir de güel geçsin demişsin ya.bak bir güellik söyliyeyim sana.evimi yenileyeceğim yeni hayatım için.yeniden düenliyeceğim.aıcık ucundan başladık.çok yeni.