38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herkese merhaba:34:
ne zamandır yazamıyorum.hoş okuyorum ama.....depresyondayım sanırım.bunca şeyden sonra ben de çöktüm.oğlumun genel olarak sağlığı iyi.göz kontrolümüz 2 hafta sonra tekrar yapılacak.sağ gözde problem yok ama sol göz hala gelişimini tamamlayamamış.canım sıkılıyor buna epey.geceleri 2-3 saatte bir uyanıyoruz.geçen gece o kadar ağladı ki ben bir ara "kendim ettim kendim buldum" diye hem söyleniyor hem de odayı turluyordum.eşim duymuş gülüyor.

denizverdi, oğluşum geçen pazartesi 2600 gr olmuştu.epeyce büyüdü.o kadar küçük hallerini gördüm ki bu hallerine bile seviniyoruz şükür.

denizbulut, burun tıkanıklığı Umut'da epey oldu.biz de geçen hafta gecenin bi yarısı acil doktora götürdük ciğerlere inmiş mi diye.şükür bişey yoktu.serum fizyolojik bir işe yaramıyor.bize doktorumuz serum fizyolojik ve adrenalin karışımı hazırlattı.eczane özel olarak hazırlıyor.doktoruna sor istersen.bayağı bir rahatladı Umut bununla.haftasonu kullanmadık şimdi yine tıkalı burnu.ama bu karışımda 5 günden fazla kullanılmıyor.bakıcı konusunda ben şanslıyım galiba.hamileliğimden beri bizimleydi.Umut eve geldiğinden beri de haftanın 5 günü bizde.hoş eşimin yakın bir akrabası.benim artım orada.hem de arkadaşım.nazar değmesin gözüm arkada değil.

banu, sanırım negatif sonuç aldın.ne diyebilirim ki?ne desem boş gelecek.üzülme diyemem saçma olur ama çabuk toparlan e mi?

limon_kabugu, uykuyu unut! hani derler ya kapı gıcırtısında oynarım.ben yastık gördüğüm yerde uyurdum.hoş sıkıntılar bunlar.

hepinize sevgiler:71:

canım allah şifa vaersin inş.bu sıkıntılar da geçecek
evet uykuyu unutlmalıyız hakklısın

meryecim sagol tatlim benim kabizlik iki uc gunde bir ama ikinmiyorum yani calisiyorum nebilim tatlim ya dun aksam biraz agrim oldu inanirmisin yatamadim sabaha kadar acaba budefa nolucak diye senin belirtilerin nasildi kac defa denemende hamile kaldin ve kac yasindasin canim belki oncede sormusumdur ozur ama napim tesseli ariyorum hayattiimm opt:54:

birkaç hafta önce 39 oldum bende çok kuyruksokumu kemiği ağrısı bol adet olacakmışım gibi bir his hatırlaldıklarım bunlar ve bel ağrısı
canım inş.tutunucak bebişin sana

Kızlar 11.gün negatif çok üzgünüm olmadıııııııııııı başımda çok ağrıyor elimden gelende yokkkkkkkkkkkkk oofffffffff

canm ne desek boş inş.yakında bebşlerine kavuşursun inş. allahtan ümit kesilmez

selam

Limon Kabuğu yarınki kontrolünden güzel haberlerle dönersin inşallah canım. 4 lüyü dr gerek görürse yaptırıyor yoksa yaptırmıyorlar canım benim ki gerek duyulduğu için yapılmıştı, 3 lü testte devlete acile gittiğimde dr ısrarla yaptı hepsinde kafa karıştıran farklı sonuç çıkmıştı hayırlısı inşallah sen yaptırırsan güzel sonuçlar alırsın.

Ben artık uyuyamıyorum o yüzden gün içinde uykularım başladı maalisef. tuz kısıtlamamdan dolayı çok şiş ve ödemim olmuyor. sağlık ocağına tetanosun 2.aşısı için gittiğimde ebe söyledi. fazla ödeminiz yok diye dr da söylemişti. fakat sağ elim ve sağ ayağım çok uyuşuyor geceleri birde ellerim ve kollarımın ( daha doğrusu parmaklarımın bile eklem yerleri ağrıyor sızlıyor dün gece Nerox ilacı içtim ama yine sıkıntım oldu. Birde acayip asabi olmaya başladım, öfkeleniyorum gerginim ne tavsiye edersiniz?

Merye bende şikayet eder gibi oldum :) canım. Yaz sen yinede olsun durumundan haber veriyorsun bize canım.

Altınyunus Maşallah yavruna annecinin yanında toparlanıyor inşallah diğer sıkıntılarınıda sağlıkla aşarsınız.

Denizverdi nasılsın? Biz bu hafta ödev olarak eğitici oyuncak hazırlamıştık sınıfta onun sunumunu yaptık ( Benimki şekil ve mekan kavramıyla ilgiliydi istersen özelden paylaşırım):34:

Toana kabız olmamak için meyve, sebze kayısı bolca tüketmiştim hele kayısı çookkk. Kompostoyu şekersiz hazırlayıp sabahları 1-2 kaşık içtiğim oldu.

canım uyuşmalar hmileikte görülür diye biliyrm ama şiddeti konusunda bir fikrim yok sen de canm bir rahat hamişlik geçirmedin inş.sonucu çok iyi olacak intrnette şu hafta hafta gebelik sitelerini takip ediyr musn orda yazıyrdu uyuşmaları bir bak istersen alah şifa versin ve allh tamamına erdirir bizleri inş.bol bol dua ediyrm

altınyunus .. maaşallah ogluna ..ne guzel kılo almaya baslamış .. cok sevındım .. ınşallah bır an once saglık problemlerı gecer ve bol uykulu gunlerınız gelır ..
.... patıkler goz ıcın sana acıl sıfalar dılıyorum .. pırıl pırıl renklı lakın gozluksuz bır dunyaya kavusmana az kaldı .. ben uzun suredır lens kullanıyorum.. ıkı gozumde 2 derece miyop .. uzun sure lens kullananlarda kornea tabakası ıncelıyormus ..bu yuzden ıyılısme zor oluyormus .. dr um oyle soylemıstı ..
banu maalesef negatıf sonuc almıssın ..ama yılma arkadasım .daha yasın genç .. ınşallah en kısa zamanda yavruna kavusursun ..
hulya uzun zamandır yoksun ? her sey yolundadır ınşallah ..
herkese ıyı akşamlarrrr:61:

günaydın bu sabahın gülleri:71::71::71::71::71::71:

şimdi hem son çaylarımı içeyim hem okuyayım sisi.
bu sabah yine benimleydinis:34:

Günaydın sabah kuşları ve tüm vaktin kuşları :71:

Bu sabah benleydinizde :)

Denizverdi afiyet olsun sıcacık içini ısıt canım hava buz gibi.

patiklerbir gösünün ameliyat edilmeye gereği yokmuş .bu iyi.

limonbence her tür müsik dinlet oğluna..hepsini dinlesin.çok çeşitlilik iyidir.çok çeşit olsun ki en hoşuna gideni aralarından bulsun.hem sen de anlarsın.hangisinde daha sakin hangisinde çok hareketli oluyor:34:.... ben çok titis değilim.ama pis de değilim.normal yani... dağınık görmeye alışmak için şimdiden dağıtıyorum evi:1:.... daha doğrusu kukla ,boyama türü şeyler yapıyorum.toplamıyorum.öyle bırakıyorum.ama hepsi bir sofra besi üserindebakalım nasıl alışacağım...eşim şimdiden kısıyor kaldır şunları topla şu pislikleri diyor.tabiii dağınık karton elişi kağıdı boya gibi şeyler olunca öyle gösüküyor ona..şimdiden alışmak sorunda değilmiş....hayır.. hayır.. biras dağınık kalsın ..alışmalıyıs.. çocuk dağıtacak,çocuk karıştıracak.çocuk araştıracak.gelişimini tamamlıyacak.
bir oda şart.. evet.. çocuğa bir oda şart...sadece ona ait yer dağınık olsun.büyüdükçe onun sorumluluğunda olsun..ama biliyorum.heryer talan olacak.:84:

alabamacımpardon yaaa... önce sana gelmiştim.karıştırmışım.evet.. mert abi ,abi.

meryecanım..o fıkra değil gerçekkk..kuklalarmı?el besi kumaşlarından.. hani sarı ya da başka renklerde mutfak besleri var ya ...onlardan...evet.. onlar parmak kuklaları...

altınyunus:nazar:maşallah oğluna....toparlamış kilo almış. korkular gitmiş şimdi bakıma yetişememe endişeleri başlamış.. büyüyecekler ,büyüyecekler... büyüyecekler de....bisleri biras daha yaşlandıracaklar öyle büyüyecekler

banucanın sağolsun...

baharbis de dün tekerlemeler,hikayeler okuduk.sahne kuracağıs haftaya ..karagös hacivat sahneleyeceğis.şekil ve mekan kavramı??
baharcım senin hamileliğine bir ayrı üsülüyorum ya..hayırlısı ile bir bitirsen şu hamileliği...

toanabugün kaçıncı gün?test günün ne saman?

cans hocamselam

denissen güçlüsün... işe başlayınca daha rayına girecek inşallah..bakıcın mükemmel değilmiş.. sanırım genlerinde var kadınların istedikleri şeylerin kusursus olması..kim mükemmel ki hangimis kusursusus ki.. sanırım bulduğumusun en iyisi ile yetinmeliyis... daha iyisiyle karşılaşana kadar..
bu sabah yine söyledim. seni,hepinisi....
hülyaarada okuyorsun.. meşgulsun sanırım.. denemelere devammı.takiplere devammı?

kar geliyor diyorlar güller...herkes dikkat etsin... daha çok hamileler..hsta olmayın..ilaç ta kullanamassınıs sonra..
amaaaaann ne çok yasmışım.artık evi toparlıyayım.kuru koymuştum...kaynamaya başladıysa köpüğüne yetişeyim...hoşçakalııın.:3::3::3:

ılk tup bebek denemem subat ayında baslayacam tedavıye doktorum yumurta rezervımın az oldugunu ,anne olma sansımın %10 oldugunu cok umıtlı olmamı soyledı.. heyecanlıyım ve umutluyum..
umarım Allah ısteyen herkesın yüzüne bakar ve bır evlat verır...

denizverdiciyim canim benim nehaber benim bugun 9 gunum yani transfer gununu sayarsam bakalim ayin 1 dedi benim doktor test gunune rabbim budefa yuzume baksin istiyorum allahim hepimizin yuzunu guldursun,geceleri goguslerim cok agriyo belimden oturamadigim zamanlarim var nebilim denizciyim rabbim buyuk insallah yuzumuz gulsunn:66::66:

denizverdiciyim canim benim nehaber benim bugun 9 gunum yani transfer gununu sayarsam bakalim ayin 1 dedi benim doktor test gunune rabbim budefa yuzume baksin istiyorum allahim hepimizin yuzunu guldursun,geceleri goguslerim cok agriyo belimden oturamadigim zamanlarim var nebilim denizciyim rabbim buyuk insallah yuzumuz gulsunn:66::66:

İnşallah canım senden iyi haberler bekliyoruz.Bugün benim doktorum kilo vermeden gelmesin demiş üff ben nasıl vericem bu kiloları hiç bilmiyorum sinirlerim bozuk bazen herşeyi boş vermek geliyor bugün elim ayağım titredi korktum halada kötüyüm siteye giriyim farklı şeyler düşşüniyim dedim ya adet olucam ondan yada panik atak oldu çok zormuş ya ama artık üzülmiycem herşey kısmet göğüslerinin acıması iyi kardeşiminde öyle oldu belide çok ağrıdı hamile haberini aldı inşallah canımmmm sende hamişsindir.

Arkadaslar Merhaba:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:

O kadar hizlisiniz ki hiziniza zor yetisiyorum, ben de cok kisitli zamanlarda bilgisayar kullanabildigim icin umarim cok sey kacirmiyorumdur.

Bizim yine kontrolumuz vardi, cok sukur bebegimiz buyuyor. :nazar::nazar:Yarin ikili testin kanda yapilmasi gereken testlerini yaptiracagiz haftaya da ense kalinligi ve burun kemigi olcumu yapilacak insallah.

İyi akşamlar

ZarpDeniz burda görüyorum nasılsın?
Msjını okudum msjımı düzelteyim dedim. Maşallah bebiş büyüyormuş canım kontrolün iyi geçmiş Allaha şükür inşallah test sonuçlarında ölçümünde güzel geçicek.

Lenova hoşgeldin Hayırlı olsun tedavin inşallah güzel bir sonuç alırsın. Bebeğine kavuşursun

Son düzenleme:
Deniz Bulut, cok gecmis olsun canim. Cok bunaldin, cok yoruldun bu aralar da hem sorumlulugun cok artti hem de cok uykusuz kaldin. O yuzden seni anlayabiliyorum canim. Aglamak istediginde hic icinde tutma lutfen hickira hickira agla...Annenlerden yardim istedigin iyi omus, uykusuzlukta insani cok asabilestirebiliyor. Bundan sonra bol bol yardim iste canim insallah yardimcin da seni beklediginden daha da mutlu eder. Batu'nun sana cok ihtiyaci var, O senin guc kaynagin canim. Benim yerime de saril op lutfen.

Angelsounds'u denedim yine fakat duyamadim.:50: Umarim haftaya duyabilirim.

Baharnaz, benim demi oglusum olacak, icine oyle mi doguyor? Hayirlisi olsun , insallah saglikla gelir. Esim cinsiyetini ogrenmek istemiyor ben de ogrenmek istiyorum nasil olacak bilemiyorum. Tansiyonum benim eski tansiyonuma gore yuksek seyrediyor. Ense arkamda gulle yemis gibi agri var, top gibi orada duruyor. Ben de senin gibi limon yiyorum, iciyorum, biraz iyi gibi oluyor sonra yeniden agri basliyor. Doktorum 13 ve sonrasi icin endiselenebiliriz dedi. Tuzu azalttim, progestani 16.haftaya kadar kullanmami onerdi, sen de 3 ay kullanip sonra yeniden aldim diye yazmistin. Kan sulandiricim da sabah-aksama cikti. Folik asiti hala iciyor musun yoksa 3 aydan sonra biraktin mi?

Demek senin oglus fistik seviyor...bazilari tuzlu seylerden hoslenir demekki tatliyla arasi cok olmayacak.:1:

Herada, Onerilerin icin cok tesekkurler. Annecigine gecmis olsun canim, umarim agrilari azalmistir. Sen de agrilarinla ilgili son bir test daha bekledigini yazmisin umarim her sey yolundadir canim.

Denizverdi, kuklalar filan yapmissin, umarim kisa bir sonra onlari cocuklarinla yaparsin canim. Tarhanayi pisirdim harika oldu, eline saglik.

Cans, tiroidin umarim yakinda kontrol altina alinir canim, bitkisel takviyeler filan aliyor musun hic onlara baktin mi?

Hulyacim, bulantilarim ikiizn birini kaybedince nerdeyse yok oldu ara ara geliyor fakat feci koku hassasiyetim devam ediyor. Daha once kullandigim hicbirseyi kullanmayorum, temizlik maddelerinden uzak durmaya calisiyorum. Nisan'a kadar umarim bedenin ve ruhun ikinci bebege harika bir sekilde hazirlanir canim.:9:

Merye, aldigin bebek kiyafetlerini insallah Meryem'e saglikla mutlulukla giydirirsin canim. Artik az kaldi, bol bol dinlen canim.

Limon kabugu, kontrolunuz umarim iyi gecmistir. Senin kilo durumlari nasil artti mi yine?

Patikler, umarim basarili bir goz operasyonu gecirirsin canim, simdiden cok gecmis olsun. Bana vakti zamaninda goz doktorum onermemisti cunku daha genc yasta yakin gozlugu takmaya baslarsin bir kez daha dusun demisti ben de vazgecmistim ama o zamandan bu zamana bazi seyler degismis olabilir, umarim cok memnun kalirsin.

Banu, cok gecmis olsun, uzuntunu paylasiyorum.

Toana, test gunun ne zaman?

Nisa-Mai, umarim iyisindir.

Alabama,
:9:

Herkese sevgiler.:3:

Lenova, Hosgeldin!:71: Sen de bizim gibi genc gruptanmissin.:1: Mutlaka iyi bir merkezde tedavini olamani oneririm, doktorlari cok iyi tani, lab. cok cok onemli, son tekniklerin kullanildigi iyi bir merkez insallah seni basariya goturur.

oooooooo hocam sarp hocam.canlı bir merhaba.her an kaçabilirim.tesadüf etti.selam vereyim dedim

çok şükür herşey yolundaymış.:nazar:

Altinyunus, Sen de cok sabrettin canim simdi senin bunyen de sinyaller vermeye basladi. Biraz daha sabir arkadasim. Neyseki iyi bir yardimcin var ve masallah Umut Bebek cok yol katetti. Cok daha iyi olacak lutfen bunlara odaklan canim. :13:

zarpdenizcim test gunum ayin 1 transferim ayin 17 siydi ama doktor ayin 1 nde test yap dedi bakalim hayirlisi canim sen nasilsin tatlimmm:34:

Back
X