deniz,bu oğlan ne kadar yakışıklı böyle,resme bakakaldım..Allahım nazarlardan saklasın 41.000 kere maşallah
ahh canım,çok geçmiş olsun..bazen geldimi böyle üst üste geliyor...eşinin yanında olmamasıda kötü olmuş...Rabbim tez vakitte şifa versin...senin için dua edicem canım...
iyi sayılırım tatlım..aslında 1-2 sayfa önce yazmıştım ama senin gözünden kaçmış sanırım..sen nasılsın nisacım?beni merak ettiğin için çok teşekkür ederim...
mualla,inan bana vakti zamanı var..bana böyle dediklerinde hiç inanmazdım,o vakit bana neden uğramıyor diye...ama doğruymuş vakti zamanı geldiğinde herşey kurulu saat gibi işliyor..inşallah sizler içinde bu vakit çok yakındır...
merhaba ekin,hoşgeldin...

ben umut tüp bebekte yaptırdım..ilaçlar dahil 5000 tl idi
eşime hekim indirimi yaptılar bize ilaç dahil 4.000 tl ye mal odu...
eğer indirim yapmasalardı çidere üyeliğim vardı, ozaman da 4250 tl ye mal olacaktı
ben mekrezimden çok memnundum...doktorumdan da

inşallah sende güvenebileceğin doktor ve merkezi bulursun en kısa zamanda...
baharcım,çok geçmiş olsun..şekerin yüksek çıkmış..bendende doktorum istedi ama henüz yaptırmak nasip olmadı..kolay bir işlem mi?sadece kan vermek kafi mi?
oğlunun kilosuna maşallah

duruşu neden ters canım?doğum pozisyonundamıymış yani?
cans rahmin temiz çıkmış,ne güzel...inşallah eşin gelene kadar troid probleminde ortadan kalkar ve tedaviye engelsiz başlarsınız..
2 gündür eşim grip oldu evde yatıyordu,bana geçmesin diye çok uğraştım,yatakları filan ayırdık,birbirimizden uzak durduk..şuana kadar bende grip belirtisi yok inşallah olmazda..hamilelkte hastalık çekmek çok zor oluyor...bu aralar başım çok ağrımaya başladı,bir akşam ağrımazsa öbür akşam mutlaka ağrıyor..ağrı kesici filan da almak istemiyorum..ancak uyuyunca geçiyor
bu aralar çok kilo da aldım,karnım çok büyüdü...

hamile kaldığımdan beri 6 kilo almışım...gündüzleri site etrafında yürüyüşe başladım,yoksa gidişatım çok iyi değil...gözüm sürekli buzdolabında,:))mesela, daha az önce yemekten kalktık,sanırım üst komşum balık yapmış,kokusu burnuma geliyor,şuan kapısına dayanmamak için kendimi zor tutuyorum...eşim daha az önce yemek yedik nasıl canın istiyor anlamıyorum diyor...hamile olsaydın anlardın dedim
kızlar hamileyken ıhlamur içmek zararlı mı?ben akşamları 1 kupa içiyorum..ama bugün temmuz anneleri topiğinde bir arkadaş doktorum bana sakın ıhlamur içme dedi,sizinde aklınızda bulunsun dedi...benim bildiğim hamileyken önerilen neredeyse tek bitkisel çay ıhlamur...doktorunuz sizede böyle birşey söyledi mi?
birde ben mantar düşkünüyüm,kültür mantarını çok seviyorum sizce bu da zararlı mı?