38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın ekin günaydın nisa günaydın bahar:71:

ben soframı toplıyayım artık.:3:

güneş açıyor.herkese umut dolu bir gün olsun.güneş yeni başlangıçların habercisi....kaçmayın ondan...

haaa.. söylemeden çıkamayacağım.galiba bu bahar erkenden gelecekk.benim kuşlarım erkenden cirikk cirik ediyorlar.. sis de duymaya başladınıs mı?

Günaydın herkeslere :16::71: benim tükkandan :)) sizlere

İnşallah herkes iyidir..

Denizverdi daha iyice olmana hatta fırçayı alıp renklendirme çabalarınada bravo harikasın canım ya
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım. (yaz<mıyorsun dr işlerini)
Dün şeker yüklemem vardı ne uzun sürdü 9 da gittim 3 te çıktım açlıktan bayıldım :) açlığa dayanamıyorum da :1: Hamiş olanlar yükleme yapılırken yanınızda biriyle giitmenizi tavsiye ederim benle aynı haftasında olan bir bayan vardı tansiyonu düştü fenalaştı neyse annesi yanındaydı. Bu arada Ben yalnız gitmiştim
sonuçlar yarın alıcam bakalm ne çıkıcak

Kuzey35 hoşgeldin geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla bebişine kavuşursun.

Ekin iğnelere başlamışsın hadi hayırlısı , inşallah bebişin bu tedaviyle gelir canım.

Toana boşver eski merkezi hiçbir araştırma yapılmamış dediğin gibi, araştırmanın yoğun yapıldığ bir merkezi seç ordaki herkese, çevrene, hastanelere, aile drunuza, herkese sor, tavsiyelerini dinle. Drun verdiği yüzdeye takılma canım, sen elinden gelen herşeyi yap, önlemlerini al biliyorsun gerisi kısmet işi canım, inşallah dualarımız senle.

Merye Maşallah 36 dasın, canım üzülme içlenme kimse yok diye kendi evine gelsen aslında daha rahat ediceksin gibi. Doğum şeklin belirsizmiş canım bende hep normal istiyordum fakat artık normalin biraz daha fazla riskli olduğunu düşünmeye başladım, normal doğumdan uzaklaştım. hayırlısı canım. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım. Annemler hafta sonu gidiyor canım, doğumda gelicek Allah kısmet ederse.

Limon Kabuğu Maşallah ilk kıpırları hissetmişsin. Sağlıkla devam etsin inşallah şu duş olayınıda merye söylemiş dikkat etmelisin.

ZarpDeniz uğramamış sonuçlar ne oldu?

Maiumut Nisa nickie alışmaya çalışıyorum :)

Günaydın tsk ederim cnm...

küçük bir kayfe :68: molası vermiştim.bakayım dedim.
herada açıksın merhaba
kusey; sen de hoşgelmişin:71:

Günaydın herkeslere :16::71: benim tükkandan :)) sizlere

İnşallah herkes iyidir..

Denizverdi daha iyice olmana hatta fırçayı alıp renklendirme çabalarınada bravo harikasın canım ya
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım. (yaz<mıyorsun dr işlerini)
Dün şeker yüklemem vardı ne uzun sürdü 9 da gittim 3 te çıktım açlıktan bayıldım :) açlığa dayanamıyorum da :1: Hamiş olanlar yükleme yapılırken yanınızda biriyle giitmenizi tavsiye ederim benle aynı haftasında olan bir bayan vardı tansiyonu düştü fenalaştı neyse annesi yanındaydı. Bu arada Ben yalnız gitmiştim
sonuçlar yarın alıcam bakalm ne çıkıcak

Kuzey35 hoşgeldin geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla bebişine kavuşursun.

Ekin iğnelere başlamışsın hadi hayırlısı , inşallah bebişin bu tedaviyle gelir canım.

Toana boşver eski merkezi hiçbir araştırma yapılmamış dediğin gibi, araştırmanın yoğun yapıldığ bir merkezi seç ordaki herkese, çevrene, hastanelere, aile drunuza, herkese sor, tavsiyelerini dinle. Drun verdiği yüzdeye takılma canım, sen elinden gelen herşeyi yap, önlemlerini al biliyorsun gerisi kısmet işi canım, inşallah dualarımız senle.

Merye Maşallah 36 dasın, canım üzülme içlenme kimse yok diye kendi evine gelsen aslında daha rahat ediceksin gibi. Doğum şeklin belirsizmiş canım bende hep normal istiyordum fakat artık normalin biraz daha fazla riskli olduğunu düşünmeye başladım, normal doğumdan uzaklaştım. hayırlısı canım. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım. Annemler hafta sonu gidiyor canım, doğumda gelicek Allah kısmet ederse.

Limon Kabuğu Maşallah ilk kıpırları hissetmişsin. Sağlıkla devam etsin inşallah şu duş olayınıda merye söylemiş dikkat etmelisin.

ZarpDeniz uğramamış sonuçlar ne oldu?

Maiumut Nisa nickie alışmaya çalışıyorum :)

neden normalin daha riskli olduğna karar vrdin dr un mu söyledi artık ayaklarımdaki şişkinlik sabahları bile korkunç seviye kocamn olmş ayaklarım herhalde normaldir yarn bir soraym dr a annenler gidiyr demek ya böyel tek kalmak ta ihç güzel değl valla birz fazla ağlamaya başldm evt haklsın canm

sevgili meryecik;umarım şu saatlerde içini döktün rahatladın mışıl mışıl uyuyorsundur.. koca göbüşünle:1:...yan yatıyorsundur sanırım:))

annesi babası olanlar elbeteki çok daha şanslılar.ama ne yapalım ..hayatta herkes bir şekilde bir yerlerinden eksik işte.inan bana bu eksiklikler insanı daha bir güçlü kılıyor..çünkü o sen oluyorsun.eksikliğini yine sen tamamlıyorsun.sen inançlı birisin.. yavrucun meryemin sana güç verecektir..
canım kayınvalidenler kalabalık olurlarmış her saman.. o saman doğum samanında ve takibeden o hafta yanında olsun.. ama senin evinde olsun olmuyormu öyle...bilmiyorum ben hiç rahat edemesdim.kendimden şöyle bir misal vereyim.düşüğümde(bis aynı binadaydık hala da öyle)kendi evimde değil de onlarda kalmıştım.tabii yaklaşıkk 16sene öncesi.. o samanki benle şimdiki ben apayrı.şimdilerde düşünüyorum da .... gibi evimde olsaymışım ya.. ağlasan ağalayaman gülsen saten gülüncek bi durum değil.ondan sakın bundan sakın.evde büyükler.
doğum sonrası bence kendi evinde daha rahat olursun.eğer seseryan olursan saten 3 gün kadar hastanede olucaksın.inan ben sesearyenle hamile yapanları gördüm siyaret ettim.hastaneden çıkışlarında çok iyi oluyorlar.. tabii biras rahatsıslıkları olabilir.. 3 günden sonra da 1 hafta sende kalan biri olursa bence toparlarsın saten... kıs hiçkimsen olmassa ben çıkar gelirim ...e merye:70:

evet bunu yazdığn da uyuyrdm ya çok ağr geliyr bu aralar birz sulu gözlü birşey oldm ama kaynanya aynı binada olmak hiç güzl değl allah sabr versin bu konda evet yanmda fazla kalmasa da veya gelmese de artık kendi evmde kalmak daha sıcak gelmeye başladı ne yapalm bizimki de böyle evet güçlü olmalıyz ama işte bazen gidiyrm
ay çok teşşkkür ederim hatyda bir arkdşım var iki çoçuğu var ben gelirim valla diyr çok hoşuma gitti böyle demesi ama işte eşi çoçukları var iyi olmaz diye kabul etmedim onuda sizide allh korsmn gözetsin

banucum geçmiş olsun canım bir dahaki denemeye rahat kafayla başlarsın :16:
Öyle canım bu iş beni çok sıkmıştı.

meryecim canım benim üsmüşüm seni... sen boş ver beni.ben şimdi iyiyim.ama pc ye bakmaktan göslerim yoruldu..ne çok olmuş yaaaa.. oku oku yass yas.. daha kaç sayfam var.
nisa sen gibi oldum.daha okuyacak sayfam var... senin bitti mi okumaların?

banu;safra kesesi ameliyatı olacakmışsın.acil şifalar olsun.. sağlık... herşey sağlık için.. inşallah.buradan ameliyatımı oldun çok iyiyim haberini de okuyacağıs..

22 de kalmışım.kıslar benden şimdilik bu kadar.. ben kaçar..hoşçakalın sevgiyle kalın...:3::3:

Canım ameliyat olmak için hastahaneye gittim biraz boğazlarım ağrıyodu giydirdiler herşey hazırlandı yapılan tahlilde iltihap yükselik çıkınca iptal oldu iyikide olmuş akşam ateşim 39.5 tu bu günde berbat durumdayım hafataya kaldı ameliyat kısmet herşeyin hayırlısı.

Herkese selamlar,

Banu çok geçmiş olsun. Ne güzel ki ameliyattan hemen önce de olsa fark etmişler. Umarım ateşin düşmüş ve kendini daha iyi hissediyorsundur.

Toana, o yüzdelere bakma sen. Bu topic, bu genellemelere, düşük yüzdelere rağmen gebe kalan, bebeğini kucaklayan bir sürü arkadaşımızla dolu. Yarınki görüşmeniz güzel geçsin inşallah, gelişmelerden haberdar edersin.

Hülya'cım, iyi olmana sevindim, yoğunluğun için de kolay gelsin. Lekelenme değil ama sökülme başladığı andan itibaren sayıyordu benim doktorum.

Alabama'cım, meşgul anne, nasılsın? Daha sık gelmeye çalışıyorum şekerim.

Deniz Bulut, sen nasılsın? Bakıcı konusu çözüldü mü? Uyku durumları nasıl? Ben de bu konuda ufak alıştırmalardayım sanırım. Tuvalet için uyandığımda en az 3-4 saat uyuyamıyorum geceleri, annemin evi istisna, orada uyansam bile hemen uykuya devam edebiliyorum. Gündüz de uyumuyorum, bakalım nerede yığılıp kalıcam bir gün. Galiba cadaloz bir kız olacak benimki, uyku haram olacak sanırım ve ben buna şimdiden fena halde alıştım.

Denizverdi'cim, selam canım. Ödevler yoğun anlaşılan, kolay gelsin. Kızım iyi sanırım, Allah'a şükür, bir sıkıntı vermiyor bana, üzmüyor beni pek. Darısı sizlere, isteyen herkese olsun inşallah.

Patikler sen nasılsın arkadaşım? Uğramamışsın pek.

Zarpdeniz, nasılsın? Eminim kan testi iyi gelmiştir ama merak ettik yine de.

Limonkabuğu, azimli anne, nasılsın? Baş ağrılarının azalmasına sevindim. Maşallah diyeyim, oğlun buradayım demiş. Ben de 19. hafta içinde hissettim kızımı. Hafta hafta yoğunlaştığını hissediyor insan hareketlerin, ancak ilk haftalarda düzensiz olabilir her an hissetmeyebilirsiniz diyorlar. Dün gece de mesela hayrola kaç saattir ses seda yok diyerek bir çikolata götürdüm, gerçekten çabuk tepki veriyorlar buna, sonra içim rahatladı:-) Zayıfsın maşallah, dert edecek kilolarda değilsin ama yürüyüşe başlamadan da çok iyi olmuş. Ben de oturduğum yerden dolayı el mahkum bayağı bir yürüyorum, zinde hissetmeme yardım ediyor, umarım son zamanlara kadar yürümüye devam edebilirim.

Baharnaz'cım, test sonucun iyi gelsin inşallah.

Merye'cim az kaldı hayırlısıyla. Allah bir avazda kurtarsın. Yarın doktor randevundan sonra haberlerini bekliyoruz.

Kuzey, hoşgeldin. Yaşın gençmiş maşallah, inşallah bebeğin çok bekletmeden geldim der. Kanamanın uzun sürmesine doktorun ne diyor? Ben de ilk bebeğimi 8 haftalıkken kalp durması sebebiyle kaybetmiştim. Arkasından birkaç test yapıldı ama incelemeye göndermemiştik neden oldu diye. Mesajın gayet umut dolu ve moralli geldi, yakında bebek müjdesi alırız senden inşallah.

Ekin, tedavin hayırlı uğurlu olsun, bebek müjdesi getirsin inşallah. Gelişmeleri bizle paylaş lütfen, keyifli haberlerini heyecanla bekliyoruz.

Son düzenleme:
Hereda selam canım.Demek uyuyamıyorsun.Ben yine hamileyken hiç uykusuzluk çekmemiştim.Yaşla mı alakalı acaba.Daha mı sıkıntı veriyor yaş ilerleyince.Sizleri okudukça korkuyorum sanki.Senin kız iyimiş ne güzel.Hareketlerini hissediyor musun artık.

Herkese selamlar,

Banu çok geçmiş olsun. Ne güzel ki ameliyattan hemen önce de olsa fark etmişler. Umarım ateşin düşmüş ve kendini daha iyi hissediyorsundur.

Toana, o yüzdelere bakma sen. Bu topic, bu genellemelere, düşük yüzdelere rağmen gebe kalan, bebeğini kucaklayan bir sürü arkadaşımızla dolu. Yarınki görüşmeniz güzel geçsin inşallah, gelişmelerden haberdar edersin.

Hülya'cım, iyi olmana sevindim, yoğunluğun için de kolay gelsin. Lekelenme değil ama sökülme başladığı andan itibaren sayıyordu benim doktorum.

Deniz Bulut, sen nasılsın? Bakıcı konusu çözüldü mü? Uyku durumları nasıl? Ben de bu konuda ufak alıştırmalardayım sanırım. Tuvalet için uyandığımda en az 3-4 saat uyuyamıyorum geceleri, annemin evi istisna, orada uyansam bile hemen uykuya devam edebiliyorum. Gündüz de uyumuyorum, bakalım nerede yığılıp kalıcam bir gün. Galiba cadaloz bir kız olacak benimki, uyku haram olacak sanırım ve ben buna şimdiden fena halde alıştım.

Denizverdi'cim, selam canım. Ödevler yoğun anlaşılan, kolay gelsin. Kızım iyi sanırım, Allah'a şükür, bir sıkıntı vermiyor bana, üzmüyor beni pek. Darısı sizlere, isteyen herkese olsun inşallah.

Limonkabuğu, azimli anne, nasılsın? Baş ağrılarının azalmasına sevindim. Maşallah diyeyim, oğlun buradayım demiş. Ben de 19. hafta içinde hissettim kızımı. Hafta hafta yoğunlaştığını hissediyor insan hareketlerin, ancak ilk haftalarda düzensiz olabilir her an hissetmeyebilirsiniz diyorlar. Dün gece de mesela hayrola kaç saattir ses seda yok diyerek bir çikolata götürdüm, gerçekten çabuk tepki veriyorlar buna, sonra içim rahatladı:-) Zayıfsın maşallah, dert edecek kilolarda değilsin ama yürüyüşe başlamadan da çok iyi olmuş. Ben de oturduğum yerden dolayı el mahkum bayağı bir yürüyorum, zinde hissetmeme yardım ediyor, umarım son zamanlara kadar yürümüye devam edebilirim.

Merye'cim az kaldı hayırlısıyla. Allah bir avazda kurtarsın. Yarın doktor randevundan sonra haberlerini bekliyoruz.

Kuzey, hoşgeldin. Yaşın gençmiş maşallah, inşallah bebeğin çok bekletmeden geldim der. Kanamanın uzun sürmesine doktorun ne diyor? Ben de ilk bebeğimi 8 haftalıkken kalp durması sebebiyle kaybetmiştim. Arkasından birkaç test yapıldı ama incelemeye göndermemiştik neden oldu diye. Mesajın gayet umut dolu ve moralli geldi, yakında bebek müjdesi alırız senden inşallah.

Ekin, tedavin hayırlı uğurlu olsun, bebek müjdesi getirsin inşallah. Gelişmeleri bizle paylaş lütfen, keyifli haberlerini heyecanla bekliyoruz.

Öyle canım şanslıymışımki anladılar yoksa ne olurdum bilmem.Ateşim düştü ama boğazım her yerim ağrıyor.

Herkese selamlar,

Cnm tsk ederim evet umut doluyum ilk baslarda bıraz küsmüştüm ama istiyorum denemeye devam :1:
ben kurtaj olduktan sonra ne bi lekelenme ne br kanama yasamadım 20 gun sonra lekelenmeler ve son 5 gun kanama oldu cok sukur bugun bitti ....buna bile seviniyorum denemelere baslıcaz dıe:52: folikasidimi de 30 gundur içiyorum sigarayı hamile oldugumu ögrendiğimde bıraktım(2 ay oldu) yalnız yumurtlama tarihimi bu ay tespit edemicem cunku ne zmn regl baslangıcım lekelenmelerden anlayamadım....iltifatın içinde tsk ederim:66:

Öyle canım bu iş beni çok sıkmıştı.

Canım ameliyat olmak için hastahaneye gittim biraz boğazlarım ağrıyodu giydirdiler herşey hazırlandı yapılan tahlilde iltihap yükselik çıkınca iptal oldu iyikide olmuş akşam ateşim 39.5 tu bu günde berbat durumdayım hafataya kaldı ameliyat kısmet herşeyin hayırlısı.

geçmiş olsn ateşin neden yükseldi o kadar gripten mi neyse ki ameliyt olmamşsn

Herkese selamlar,

canm uykusuzluk benm de hep ereknden başlamştı şimdi daha da artmş hüllyanın dediği gibi acaba yaşla ilgilsi var mı ki

e maşallh senn kızına cadı mı olacak dedin annesi kızını şimdi den yönlendirme bak hisseder ne dediğini ona göre bir karekteri olşr ona göre hep güzel şeyler söyle annesi ona ben öyle yapıyrm ona şiimdiden dua ediyr

geçmiş olsn ateşin neden yükseldi o kadar gripten mi neyse ki ameliyt olmamşsn

canm uykusuzluk benm de hep ereknden başlamştı şimdi daha da artmş hüllyanın dediği gibi acaba yaşla ilgilsi var mı ki

e maşallh senn kızına cadı mı olacak dedin annesi kızını şimdi den yönlendirme bak hisseder ne dediğini ona göre bir karekteri olşr ona göre hep güzel şeyler söyle annesi ona ben öyle yapıyrm ona şiimdiden dua ediyr

Boğaz enfeksiyonu olmuşum bademciklerim berbat çok acıyolar ondanda ateş çıktı.Verilmiş sadakam varmış kanda çıkması ne olurdu bilmem çok şükür.

Herkese günaydınlar,

Hülya'cım, valla benim uykusuzluk hamileliğin verdiği bir sıkıntıdan değil, ömür boyu blok uyumaktan. Hep kesintisiz uyumaya alıştığım için tuvalete kalktıkça uykum kaçıyor. Enteresan olan bu kadar az uykuyla ayakta kalmaya hiç alışkın değilim ama böyle gidiyor şimdilik. Sakın yaşa takma boşver, benimle aynı haftada olan ama hamileliğinde çok zorlanan çok genç insanları da biliyorum. Kızımı hissediyorum çok şükür. 19. hafta içinde başladı, her hafta biraz daha kuvvetleniyor. Sizlerin hamilelik öykülerinizi tez zamanda okumaya başlayacağız inşallah.

Banu, tekrar çok geçmiş olsun.

Kuzey, biz geçen senenin başlarında bu topicte bayağı bir ovulasyon takibi konusu konuştuk ve hatta aylarca ovulasyon takibi yaptık evde yapılan ovulasyon testleriyle. Doğal denerken preseed de kullandık, biliyorsundur zaten. Böylece bu ayı da acaba ovulasyon ne zaman oldu diye düşünmeden geçirebilirsin.

Merye'cim, olur arkadaşım, sözünü dinleyeyim, benimki çok uslu ve annesini üzmeyen bir kız olacak inşallah :-) Demek sen de uykusuzluk çekiyorsun. Allah yardımcın olsun, çoğu gitti azı kaldı. Doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz.

günaydın :71:
bende bakıcı problemi devam. arıyorum. bu iş hep böyle mi gidecek diye moralim altüst. :14:

hamileler şu anki uykusuzluk ne ki siz bir bebekleri kucağınıza alın da uykusuzluğu görün bitmeyen uzun geceler başlayacak :6::24:

herada aman bebek için de benim kızım melek olacak de ne dersen o çıkar yanarsın sonra. ben çok stresli ve kavgalı bir hamilelik geçirdim ona rağmen benim oğlum çok uslu olacak annesini hiç üzmeyecek dedim şu anda maşallah çok fazla dertli bir bebek değil. :nazar: bir tıkalı burun sorunu var uyutmayan. inşallah zamanla geçecek o da. denemediğim kalmadı. çaresi yok şu an. sanırım ancak yaz gelince ve büyüdükçe geçecek ve birlikte huzura erip rahat uyuyabileceğiz. tabii o zaman da diş ve başka problemler çıkacak. bu iş böyle gider sanırım. :37:

allahım bana düzgün bir bakıcı en acilinden :59:

toana benim ve rüzgar deniz in yaşımıza göre hamile kalma olasılığımız % 3 dü ama bebeğimiz oldu ikimizin de. hatta bir tv programında 43-44 için % 0 dedi bir doktor! bakma sen onlara. yalnız bir sonraki tedavini nerede yaptırırsan yaptır mutlaka rahim filmi çektir tedaviden önce. belki rahimdeki sudur tutunmama nedeni

Herkese günaydınlar,

Hülya'cım, valla benim uykusuzluk hamileliğin verdiği bir sıkıntıdan değil, ömür boyu blok uyumaktan. Hep kesintisiz uyumaya alıştığım için tuvalete kalktıkça uykum kaçıyor. Enteresan olan bu kadar az uykuyla ayakta kalmaya hiç alışkın değilim ama böyle gidiyor şimdilik. Sakın yaşa takma boşver, benimle aynı haftada olan ama hamileliğinde çok zorlanan çok genç insanları da biliyorum. Kızımı hissediyorum çok şükür. 19. hafta içinde başladı, her hafta biraz daha kuvvetleniyor. Sizlerin hamilelik öykülerinizi tez zamanda okumaya başlayacağız inşallah.

Kuzey, biz geçen senenin başlarında bu topicte bayağı bir ovulasyon takibi konusu konuştuk ve hatta aylarca ovulasyon takibi yaptık evde yapılan ovulasyon testleriyle. Doğal denerken preseed de kullandık, biliyorsundur zaten. Böylece bu ayı da acaba ovulasyon ne zaman oldu diye düşünmeden geçirebilirsin.

Merye'cim, olur arkadaşım, sözünü dinleyeyim, benimki çok uslu ve annesini üzmeyen bir kız olacak inşallah :-) Demek sen de uykusuzluk çekiyorsun. Allah yardımcın olsun, çoğu gitti azı kaldı. Doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz.

gunaydıınlar,
tsk ederim cnm ben bilmiyordum okur okumaz netten baktımm iyice anlamaya çalısacam :) gün aşırı denemelere basladık dun ztn inşlahh bu sefer saglıklı bir sekilde gebe kalırım :59:

Herkese günaydınlar,

gittim alltan muyene etti çatı açıklığı nasıl diye şu an normal doğm için bir engel yok dedi kararı senn vermen gerekiyr dedi ve idrar da proteni var dedi tuzu çok azzalt dedi

alabama yanlış hatırlamyrsam sende de mi idrarda protein var demişlerdi değlimi umarım okursun da cevap alırım

günaydın :71:
bende bakıcı problemi devam. arıyorum. bu iş hep böyle mi gidecek diye moralim altüst. :14:

hamileler şu anki uykusuzluk ne ki siz bir bebekleri kucağınıza alın da uykusuzluğu görün bitmeyen uzun geceler başlayacak :6::24:

herada aman bebek için de benim kızım melek olacak de ne dersen o çıkar yanarsın sonra. ben çok stresli ve kavgalı bir hamilelik geçirdim ona rağmen benim oğlum çok uslu olacak annesini hiç üzmeyecek dedim şu anda maşallah çok fazla dertli bir bebek değil. :nazar: bir tıkalı burun sorunu var uyutmayan. inşallah zamanla geçecek o da. denemediğim kalmadı. çaresi yok şu an. sanırım ancak yaz gelince ve büyüdükçe geçecek ve birlikte huzura erip rahat uyuyabileceğiz. tabii o zaman da diş ve başka problemler çıkacak. bu iş böyle gider sanırım. :37:

allahım bana düzgün bir bakıcı en acilinden :59:

inş.canm allah en güzelinden ahlaklısından bakıcılar bize nasip eder inş..valla çok dua ediyrm onn için evet uykusuzluık canı soğolsun bebşlerimizin ben şimdi den başlamşım ama sen bunu bile arayacağımızı söylüyon bişey olmaz canlarım ız bizm onlar
ya canm işin doğrusu ben normal doğum olmsını çok istyrm ama riske de atmak istemiyrm sezeryanı siz mi istemiştiniz yoksa doktrlar mı yönlendirdi sizleri bana ne tavsiye edersiniz şuan normal için herhangi bir engel yok dedi idrarda protien çok riskli bir durum mu sizce
bana tuzu azaltırsan bşiey olmaz dedi

Back
X