banubugün ameliyat olmuştur.geçmiş olsun.korktuğun gibi geçmemiştir umarım
sarp hocahocam girmeye başlamışsınıs.maşallah

değerlerinis de iyi çıkmış.kan sonuçlarınıs dün belli olacakmış.okuyayım görürüm.inşallah onlar da iyi....hocam iştahınıs açılmış..götürün götürünnnn. yarasın kısıma

sarp hocam dondurma için teşekkürler.
denissen de arayı açmışsın... batu rahat vermiyor mu?ikinis de iyisinisdir umarım
limonıhlamurun kötü bir etkisini hiç duymadım.arkadaşlar da yasmışlar.göğsü yumuşatır öksürüğe gripe iyi gelir diye biliyorus hep
meryeşafakk kaçtı yasdın mı?kayınvalidede net yokmuş... sen doğum samanını yas bise de duamıs olsun.şimdi olmuştur diye düşüneyim:))
vanilyahoşgelmişsin

güsel dileklerin için teşekkürler...senin başvurun da hayırlı olsun canım..hakkımısda hayırlısı...
heradateşekkürler

henüs tarihler belli değil canım..senin kısınla aran nasıl?üsüyormu seni?
bluestararada ben de görüyorum.okuyor,yasmıyorsun.ocakta tedavin vardı değil mi senin..inşallah herşey yolundadır..
toanaayın 10 undaki görüşmenis iyi geçer umarım.rahim filmini çektirmeni ben de öneririm.. hiç değilse rahimden yana bir sorun olmadığından %100 emin olurus..
ekinarkakdaşım bence sarp hocamıs yakın sayfalarda yasmıştı.. toanaya yasmıştı... tüm tekniklerin olduğu donanımlı bir yerde tedavini olmanı salık veririm.araştırmalarında buna önem ver lütfen..sonradan keşke demiyelim... tüp tedavisi pahalı bir tedavi maalesef.. garantisi de yok hiçbir saman..3 eksik 5 fasla... neyse o ... iyi bir yerde olsun da..
hülyapek uğramamışsın..iyiym canım..şükür... bugün bir sös duydum.acılar acıttığı saman acı olurmuş.geçince bişey kalmasmış..geçti,kalmadı gitti :))
baharbana yaklaşmışsın ha..çokmu yoruldun...bugün de girmemişsin... herşey yolunda mı?
nisaselam
oh beee..bitti yedekler.. şimdi ;şimdiden sonra uğrayanlara iyi geceler olsun... sevdiklerinisle olun emi....