38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

saol canım benim. karar verdin mi nerde yaptıracağına. allah yeter ki ol desin aslında yerin önemi yok ama insan içinin rahat etmesi için çok araştırıyor. bende ikinciyi acıbademde yapmadan önce amerikana gittim memoriale gittim ikisine de muayene paraları ödedim testler istediler onları yaptırdım ama sonra yine acıbademe gittim. koskoca acıbademde sade ce bir doktor var maslakda. ama memorialde tüp katında nerdeyse on tane doktor var. bildiğim kadarıyla ataşehire okmeydanından da doktorlar gidiyor Herada nın doktoru hale hanım mesela haftada birgün ataşehire gidiyordu herada da o gün ataşehire gidiyordu. sanki sen okmeydanı mı ataşehir mi diye düşünüyordun diye yazdım bunu biliyorsun dur mutlaka. geçen sene bu zamanlar ben tüp hazırlıklarına görüşmelerine hız vermiştim. 26 şubatta regl olmuştum 10 martda opu 13 martta transferim oldu. inşallah mart ayı uğurlu gelir başlayanlara.

Hülyacık gelmiyo ne zamandır merak ettim umarım herşey yolundadır işleri yoğundu çok.

Arkadaslar Merhaba:71:

Iki hafta icinde sanirim daha duzenli yazmaya baslayacagim, simdilerde araliklarla girebiliyorum. Istanbul'da ikili testimiz yapildi. Ense kalinligi 1.4, burun kemigi de guzel cikti. Kan sonuclari da Pazartesi gunu belli olacak. Ilk defa bebegimizi 3 boyutlu gorduk, cok heyecanliydi, :nazar:darisi tum siradaki arkadaslara insallah. Neredeyse tum gun izlemek istedim.:52: Doktorumuz 16.haftada 4'lu test ve 20. haftada da ayrintili ultrason istedi. Bunlarda istenilen kriterlerde cikarsa amniyo sentezi ancak ciftler isterse yapiyoruz dedi. Bu testleri de yeni ulkemizde yaptiracagiz. Yarin, birgun birkac hastane ile gorusmemiz var, sonuclari da hem Istanbul'daki doktorumla hem de buradaki olacak doktorumla degerlendirmeyi planliyoruz.

Alabama,
Masallah Mert'e, artik gulucukler havada ucusuyor.:nazar: Yeni ticker'iniz super olmus! Soyledigin isimlerden Nehir'i ben de seviyorum, yanliz degilsin yani...

Deniz Bulut, Batu ile fotonuz harika! Masallah, :nazar:darisi biz siradakilere...

Denizverdi, cokkk gecmis olsun, hakikaten her sey cok ust uste gelmis canim. Artik biraz dinlenme zamani ve doktlarin istedigi testleri yapma zamani. Enerjini biraz daha topla ve kendini hazir hissedince yaptir canim. Sanirim bu aralar cok strese de girdin. Tum hastaliklar ve stresler ucup gitsin arkadasim.:13:

Baharnaz, seker testi yaptirmisim, anladigim kadariyla yenilenecek. Detayi simdi ben de not aliyorum bana da lazim olacak, sagol bilgi icin canim. Kilolari simdi cok dert etme, bir kismi dogumla gidecek, geriye kalanlari da sen azminle ustesinden geleceksin canim. Masallah bebis de buyumus.:nazar: 4'lu teste hangilerine bakiliyor, isimlerini bana vaktin olunca yazar misin canim?

Limonkabugu, Masallah istahin yerindeymis, afiyet olsun, bebisine kilo saglik olarak donsun canim. Benim de cok yerinde!:34: Ben tedavideyken Memorial'in dergisinde bitkisel caylar ve hamilelik ile ilgili yazida 2 kupayi gecmemek kaydiyla icilebilecegi yaziliyordu. Zencefil, nane, adacayi gibi yogun kokulu caylarin rahim kasilmasina daha cok neden olacagi yaziliydi ve dikkatli olunmasi gerektigi belirtiliyordu. Eger ihlamur sende rahim kasilmasi yapmiyorsa biraz icebilirsin. Tum sebzeleri de sirkeli suda bekletip oyle pisiriyorum yada salata yapiyorum, tavsiye ederim.

Patikler, iyilestin mi canim? Hastane konusunda fikrin kesinlesti mi?

Nisa Mai,Hulya:16:

Altinyunus, nasilsiniz? Umarim her sey yolundadir, sen de pek girmemissin.:16:

Banu, simdiden gecmis olsun. Safra kesesi operasyonlari icin kolaydir denilir ama sonucta yine de operasyon, her seyin yolunda gitmesi dilegiyle. Uyuyup uyanacaksin, hic korkma.:13:

Mualla, Gabrielle, Ekin, Hosgeldiniz!:71:

Cans, gozunaydin, esin geliyormus. Umarim dedigin gibi esin geldiginde tum hormonlarin normale iner, kendini daha iyi hissedersin.:16:

Merye, son haftalar demek...Biraz daha sabir arkadasim. Dogumdan sonra insallah kus gibi ferahlayacaksin. Ayaklarinin altina yastiklar koytup uzanmak iyi gelir sisligini giderirsin. Nst nasil cikti?

Herada, sen de ugrayamamisin canim. Umarim her sey yolundadir.

Sevgiler herkese.

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. alabama eşimi hiç sorma canım onu allaha havale ettim o konuda yapacak birşey yok.

denizverdi çok yorulmuşsun. canım allah çaresiz dert vermesin bu testler yorgunluk hep senin sağlığın için. inşallah yaptırdıktan sonra sonuçlarının çok iyi olduğunu paylaşacaksın.

altınyunus umut nasıl gidiyor? burnu nasıl? bizde hiçbirşey fayda etmiyor. gece uyku yok. işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum. :14:sen işi ne yaptın?

baharnaz şeker testi tekrarlanacak sanırım sonuca göre diet mi veriecek?

limonkabuğu ıhlamur özellikle tavsiye ediliyor. bunun dışında adaçayını vs bile günde 1 fincanı aşmadan içersen bir zararı yok. rezene,ısırgan vs de içebilirsin. doğumdan sonra da rezene gazı alıyor ve ikisi de sütü arttırıyorlar.

zarpdeniz maşallah herşey yolundaymış. 3 ay bitti inşallah bundan sonrası da gelecek. bebeğini kucağına aldığını müjdeleyeceksin sen de :16:

herada hülya uğramamışsınız umarım herşey yolundadır.

patikler hastaneye karar verdiniz mi mart geliyor

nisa mai toana selam

cans eşine kavuşmana 1 gün kaldı galiba

merye az kaldı yakında kucağına alacaksın bebeğini
mualla gabrielle ekin hoşgeldiniz umarım burası size e uğurlu gelir :71:

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar,

Denizverdi'cim, çok geçmiş olsun arkadaşım. Zor günler geçirmişsin, Allah yardımcın olsun. Kontrol altındasın ya, mühim olan o. İnşallah antibiyotik sonrası da test sonucun yüzünü güldürecektir. MR ve anjiyo tarihleri belli oldu mu, yaptıracak mısın?

Baharnaz'cım, çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah 100'lük yükleme sıkıntılı gelmeyecek. Hem kontrol altındasın zaten, sen takmamaya çalış lütfen. Kiloyu da yazmışsın, arkadaşlar da yazmışlar zaten. Sağ sağlim kucaklayalım da kiloyu da hallederiz. Oğluna da maşallah, Çetin mi diyeyim, Kaya mı, haydi şimdilik Yunus bebek diyeyim ona. Koca adam olmuş, miadında sağlıkla kucaklayalım inşallah. Darısı tüm isteyenlere diyelim. Tiroid konusunu maalesef bilmiyorum canım.

Deniz ve Alabama, koca adamlarınıza 41 kere maşallah. Gözleriyle yüzleriyle, gülücükleriyle konuşup iletişime geçmeye başlamışlar bile. Hayranlıkla ve büyük keyifle baktım fotoğraflarınıza. Maşallah...

Patikler'cim, sağolasın arkadaşım, sen nasılsın? Alabama yazmış ben de ufak bir düzeltme yapayım. Bildiğim kadarıyla Okmeydanı memorial'daki doktorlardan Ataşehir'e giden yok. Ataşehir'in tüp bebek ve kadın doğum ekipleri farklı. Okmeydanındakiler Etiler Polikliniği'ne geçiyor haftanın bir günü, Semra Hanım da dahil. Ancak orada gebelik takibi ve diğer poliklinik hizmetleri veriliyor.

Limonkabuğu, nasılsın arkadaşım. 2. trimestera hamileliğin balayı diyorlar, tadını çıkartıyorsun umarım.

[Altınyunus, nasılsın, Umut nasıl? Umarım düzeniniz oturmuştur, oğluşunun fotolarını ve haberlerini bekliyoruz.

Mualla_karaca, hoşgeldin. İnşallah bir sonraki denemende yüzün gülsün. Azimli bir yumurta bize yetiyor arkadaşım. Herşey gönlünce olsun.

Ekin, sen de hoşgeldin arkadaşım. Senin yaşında rapor çıkartılabiliyor diye biliyorum ama rapor konusuna benim yaşıma rapor çıkartılamadığı için hiç girmemiştim çok emin değilim. Aşılama isteniyor tüpe geçmeden diye biliyorum ama 35 yaş sonrasında bu şart var mı emin değilim. Site içerisinde bu tür başlıklar var. Ben 4. denememi merkez değiştirerek Memorial'da yaptım ve çok şükür olumlu sonucu aldım. Yaşın daha genç, inşallah ilk denemeyle müjde verirsin bizlere.

Merye canım az kaldı hayırlısıyla. En zorlu günlere gelmişsin, Allah yardımcın olsun. Sen nerede yapacaksın doğumu? Miadında doğum müjdeni de alacağız inşallah.

Cans, maşallah antral sayısı harika. Yumurta takibin varmış bu ay, inşallah tedavi öncesi sürpriz yapar bebeğin. Tiroid durumunda kontrol altında sanırım, umarım eşinle kavuştuğun da o da normal seyrine döner.

Zarpdeniz, oh maşallah. İkilinin en önemli ayağına dair ölçüm harika çıkmış, gözün aydın. Kan değerleri de yüreğini ferahlatacaktır eminim. İnsan üç boyutlu görünce ne mutlu oluyor gerçekten. Ben görüntüleri izlerken hala başkasının bebeğine bakıyorum gibi geliyor gerçi, o kadar inanamıyorum hala. Ben biliyorsun, ikiliden sonra başka test yaptırmadım, AS ve detaylı ultrason yapıldı. 3'lü ve 4'lü testleri bilmiyorum ancak sen de biliyorsundur en güvenilir olanın 2'li olduğunu söyleniyor.

Vanilya hoşgeldin arkadaşım. Senin de başvurun hayırlı uğurlu olsun. Kendini en olumsuza göre hazırlayıp bunun da iyi yanlarını görmeye odaklıyorsun kendini anladığım kadarıyla, gönülden tebrik ediyorum seni. Zoru başarıyorsun gibime geliyor. Umuyorum hayat sana acayip güzellikler hazırlamış olsun. İnşallah bunlardan biri de çocuk olsun.

Hülya, nerelerdesin?

Atladığım varsa kusuruma bakmayın arkadaşlar. Bizde haberler iyi Allah'a şükür. Bir sıkıntı yok, ben de artmış bir iştahla başa çıkmaya çalışıyorum ama herşey şimdilik kontrol altında gibi duruyor. Hepinize sevgiler...

Herkese merhaba,
ne zamandır girmiyorum umarım herkes iyidir...
Denizbulut, senden de bir doğum mesajı bekledim, sonra da emailini kaybettim sana yazamadım, bir ara girip Batu'nun dogumunu gördüm.
Ne kadar güzel bir bebek maşallah ve de ne kadar büyümüş!
41 kere maşallah, Allah nice mutlu günlerini göstersin.

Zarpdeniz le haberleşiyoruz, su gibi akıp geçecek sağlıkla hamileliği inşallah göz açıp kapayana kadar kavuşacak bebeğine...Dualarım sizinle.

Denizverdi, başvurunuz hayırlı, uğurlu olsun Allah senin gibi güzel ve iyi kalpli bir çocuğu nasip etsin inşallah. Biz de başvurduk Allahtan hayırlısını diliyoruz ama umidimiz neredeyse tek ve yarı açık tüpümle doğal hamile kalma ihtimalim kadar:) Eşim Türk vatandaşı olmadığı için biz diğer başvuranlardan farklı değerlendiriliyoruz ve sürecimiz çoook daha uzun ve zorlu. Ama tabii bu bize yeni birşey değil!!! Biz çocuğuna kolay ulaşamayan veya belki de hiç ulaşamayacaklardan olduğumuzdan şimdilerde kendimi çocuksuz hayatın eğlenceli taraflarını görüp tadını çıkarmaya eğitmeye çalışıyorum.

denizbulutcugum :71:,denizverdiciyimm:71:meryecim:71:,baharcim:71: cansim:71: patikler:71: nehaber canlarim nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdirr :34:

geçmişe baktım biraz,ayrı ayrı herkeze yazıcaktım ama birazdan duş alıp annemle yürüyüşe çıkıcaz annem beni bekliyor...hepinize tavsiyelerinizden dolayı ayrı ayrı tşekkür ediyorum...
çok sevsemde, mantarı yemeye oğlum dünyaya gelene kadar ara vericem...ıhamur içinde herkez aynı görüşte sanırım,çok fazla içilmediği sürece sakıncası yok..bende zaten günde en fazla 1 kupa içiyorum...
bu aralar baş ağrılarım da azaldı gibi,nazar etmiyim şimdi yine başlar filan..:1: :nazar:
ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım sanırım...3-4 gündür değişik şeyler hissediyorum..sanırım bunlar bebeğimin hareketleri oluyor...:90: çok mutlu oldum...inşallah kuvvetli tekmelerini de hissederim..darısı taze hamişlerimize inşallah...

hmm bu arada az kalsın unutuyordum..patiklercim biz sadece son denememizi umuttüp bebekte yaptık,ondan öncekilerde hep farklı merkezlerde oldu..bir gittiğimize bir daha gitmedik..hep farklı tedavi şekilleri gördüm..umuttaki en büyük avantajım ameliyattan hemen sonra tedaviye başlamış olmamdı..rahim temizdi,kistlerimden ve yapışıklıklarımdan kurtulmuştum,kapalı tüplerimde açılmıştı...asıl başarı ameliyatımı yapan doktorun aslında..ben umutta tuttuğu için bu kadar çok memnuniyetimi dile getiriyorum..

herkezi öpüyorum ve bu güzel çiçekleri sizlere gönderiyorum..şimdilik hoçakalın :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,
Az önce dr.la olan ilk randevumdan geldim.
Ve ilk iğnemi oldum.
Allah yar ve yardımcımız olsun. Emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Kızlar teşekkürler,

Vanilya'cım hoş geldin canım. Uzun zamandır yoktun gerçekten.
Banu canım ameliyat nasıl geçti, çok geçmiş olsun arkadaşım.
Ekin hayırlı olsun canım, umarım bebeğine kavuşursun.
Hülya'cım gözüm gayet iyi memnun kaldım canım.

Arkadaşlar, ben uzun zamandır giremedim. İşimle ilgili yoğunluğum vardı. 40 tane mnüdür ve başkana sunum hazırladık ve yaptık. Ay çok heyecanlıydı. Neyse gayet başarılıydık. 2 hafta sonra ise daha üst yöneticilere sunumumuz var , allah işimi rast getirsin inşallah...

Ben Memorial Okmeydanı olarak karar verdim sanırım, evet az kaldı. Ama bu arada dün istediğim gibi bir ev buldum. Uzun zamandır istediğimiz birşeydi. Kaçırılmayacak bir ev, çünkü şu an oturduğum apartmanda. Şimdi bu evi alma durumu olursa tüp bebek işine nasıl gireceğiz, girebilecek miyiz inanın hiç bilmiyorum. Hayat insanı bir anda nasıl da farklı yönlere götürebiliyor. Benim bundan öncekinde de ev alma durumu olmuştu. Dha tadilat yaparken tüp bebek denemiştik ve tutmuştu. Hep derler ya evlat herzaman insana şans getirirmiş ev getirirmiş diye. Belki bunda da böyle olur kimbilir! Yani martta başlayabilecek miyiz hiç bilmiyorum, bakalım.

Hepinize sevgiler,

iyi akşamlar güller:71::71::71::71::71:

herkes iyi mi?
annemden okuyorum da...taşınma telaşı var.şükürler olsun sonunda ,onunda bir evi olacak...heryer heryerde...yardımcı oluyorum...

banuameliaytından dönülmüş.. iyi ke dönülmüş.vardır her şerde bir hayır..sağlığın yerine gelince olursun hayırlısı ile...

deniscimhala yardımcı arıyormuşsun.evdekine yol verdin mi? yoksa hala başkası gelene kadar idare mi ediyorsun...gönlüne göre bulursun ujmarım..uykususluktan şikayet etmişsin.inşallah yakın samanda burun tıkanıklığı geçer de o da sen de husur bulursunus...

limonoğlunun kıpırdanışını hissetmek klimbilir ne güsel duygudur..içinde bir varlık.. sana ben burdayım diyor :))...hayırlısı ile kucağınısda da görün inşallah...

patiklercanım ev işin hayırlı olsun.hem de oturduğunus apartmanda...inip çıktıkça birşeyleri yerleştirirsinis.oh ne güsel.. ben de annemlerde aynı telaş içindeyim.olmayan herkese versin allah..
patikler belki bunda da böyle olur.sen niyetine girdiysen olacak inşallah.yaptıracağın merkese karar vermişsin...yaa bismillah..

heradagüneşin ,güneşinin sıcaklığını hissediyorsun artık ha..yavrucun sıcacık ısıtsın seni,içini....

meryee merye.. e meryemmmm...kıs hala yasmamışsın şafağını... yoksa ben mi görmedim...:26:

bende şimdilik bir değişiklik yok.tahlillerim kesildi şimdilik.sadece bir emar da karar kıldık.önceki ile karşılaştırma yapılması amacıyla...önümüsdeki hafta çekilirim büyük ihtimalle..sonrasında bakalım ne diyecek...ne derse desin.benim artık keskin planlarım var.ve bunları uygulamayı düşünüyorum...öyle ya da böyle.. kısımı bekliyorum.

amaaannn bu gençlik ne böyle yaaaa.şimdi yanıma geldi zilli kardeşim.bir bulaşık yıkattım sanırsınıs dünya işi yapmış!!

herkese iyi akşamlar...selamlar:3::3:

KIZLAR HEPINIZE MERABA IKI UCGUNDUR GIREMIYORUM canlarim cunki annem cok rahatsizmis aklim onda canim cok sikkin ani beyin kanamsi gecirmis simdi yhogun bakimdaymis c tesi sabah turkiyeye ucuyorum allahim kolaylik verir insallah ,bugunde almanyaya konusmaya gittim bu dusuncemin icinde zaten anneme erken gidemememin sebebi bu randevuydu ama annem in biraz daha iyi oldugunu duyunca rahatladim,kadin doktor yasima gore yuzde 25 dedi onceki kagitlarimiza bakti ve hersey iyi dedi birde burayi deneyin dedi yani biraz umitliydi her tekniyi uygulayin dedim rahim filmi istedim,rahim filmi deyilde kamarayla girilicekmis 10 20 dakka rahime bakilacakmis bukadar hersey iyiyken neden tutmamis hayret dedi ama yinede tetkikler yapilacak dedi yumurtaliklar tek tek arastirilacakmis lazer olucakmis cok aydinlatti bizi sagolsun oncekiler boyle yapsaydi simdiye belki olurdu diyorum ama yinede kismet yeniden nisanda basliycam tedavime 1 ay turkiyedeyim martta 14 nde donuyorum allah kismet ederse geldikten sonra tedavim basliycak bugun kan verdim boyle iste kizlar kizlar rahime kamarayi nasil koyuyolar aci oluyomu narkozdanda korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun insallah simdilki ben cikiyorum kendinize iyi bakin hepiniz opuyorumm:79::79:

toana canım annene geçmiş olsun görüşmen güzel geçmiş inşallah bu sefer yüzün güler .
ülkeye gelmen annene de iyi gelecektir :9:

herkes iyi mi?
annemden okuyorum da...taşınma telaşı var.şükürler olsun sonunda ,onunda bir evi olacak...heryer heryerde...yardımcı oluyorum...

banuameliaytından dönülmüş.. iyi ke dönülmüş.vardır her şerde bir hayır..sağlığın yerine gelince olursun hayırlısı ile...

deniscimhala yardımcı arıyormuşsun.evdekine yol verdin mi? yoksa hala başkası gelene kadar idare mi ediyorsun...gönlüne göre bulursun ujmarım..uykususluktan şikayet etmişsin.inşallah yakın samanda burun tıkanıklığı geçer de o da sen de husur bulursunus...

limonoğlunun kıpırdanışını hissetmek klimbilir ne güsel duygudur..içinde bir varlık.. sana ben burdayım diyor :))...hayırlısı ile kucağınısda da görün inşallah...

patiklercanım ev işin hayırlı olsun.hem de oturduğunus apartmanda...inip çıktıkça birşeyleri yerleştirirsinis.oh ne güsel.. ben de annemlerde aynı telaş içindeyim.olmayan herkese versin allah..
patikler belki bunda da böyle olur.sen niyetine girdiysen olacak inşallah.yaptıracağın merkese karar vermişsin...yaa bismillah..

heradagüneşin ,güneşinin sıcaklığını hissediyorsun artık ha..yavrucun sıcacık ısıtsın seni,içini....

meryee merye.. e meryemmmm...kıs hala yasmamışsın şafağını... yoksa ben mi görmedim...:26:

bende şimdilik bir değişiklik yok.tahlillerim kesildi şimdilik.sadece bir emar da karar kıldık.önceki ile karşılaştırma yapılması amacıyla...önümüsdeki hafta çekilirim büyük ihtimalle..sonrasında bakalım ne diyecek...ne derse desin.benim artık keskin planlarım var.ve bunları uygulamayı düşünüyorum...öyle ya da böyle.. kısımı bekliyorum.

amaaannn bu gençlik ne böyle yaaaa.şimdi yanıma geldi zilli kardeşim.bir bulaşık yıkattım sanırsınıs dünya işi yapmış!!

Emarın da iyi çıkar inşallah canım. Senin annenin de hayırlı uğurlu olsun evi inşallah. Allah ağız tadıyla oturmayı kısmet etsin.
Merkeze karar verdim vermesine de bakalım ev işi olursa nasıl olacak bilmiyorum be arkadaşım. Ne olursa olsun sonucu hayırlı olsun da di mi ama? :)

KIZLAR HEPINIZE MERABA IKI UCGUNDUR GIREMIYORUM canlarim cunki annem cok rahatsizmis aklim onda canim cok sikkin ani beyin kanamsi gecirmis simdi yhogun bakimdaymis c tesi sabah turkiyeye ucuyorum allahim kolaylik verir insallah ,bugunde almanyaya konusmaya gittim bu dusuncemin icinde zaten anneme erken gidemememin sebebi bu randevuydu ama annem in biraz daha iyi oldugunu duyunca rahatladim,kadin doktor yasima gore yuzde 25 dedi onceki kagitlarimiza bakti ve hersey iyi dedi birde burayi deneyin dedi yani biraz umitliydi her tekniyi uygulayin dedim rahim filmi istedim,rahim filmi deyilde kamarayla girilicekmis 10 20 dakka rahime bakilacakmis bukadar hersey iyiyken neden tutmamis hayret dedi ama yinede tetkikler yapilacak dedi yumurtaliklar tek tek arastirilacakmis lazer olucakmis cok aydinlatti bizi sagolsun oncekiler boyle yapsaydi simdiye belki olurdu diyorum ama yinede kismet yeniden nisanda basliycam tedavime 1 ay turkiyedeyim martta 14 nde donuyorum allah kismet ederse geldikten sonra tedavim basliycak bugun kan verdim boyle iste kizlar kizlar rahime kamarayi nasil koyuyolar aci oluyomu narkozdanda korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun insallah simdilki ben cikiyorum kendinize iyi bakin hepiniz opuyorumm:79::79:

Canım ya bir kötü bir de iyi haber verdin. Annen için çok üzüldüm. Allah bir an önce sağlığına kavuşturur inşallah. Bebek yüzdesini de çok güzel söylemiş doktor. Belki de o bahsettiğin yer hayırlı olacak senin için. İnşallah canım inşallah...

herkes iyi mi?

Sağol canım iyiki yapmamışlar son anda vazgeçtiler berbat durumdayım yatıyorum.

Canım ya aklımdaydın girerkende deim bu kız nerelerde diye anneciğine çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun türkiyeden girebilirsen bizlerede haber verirsin.Bebek gelişmesinede çok sevindim umarım bu sefer tutar benimde seninde ve tüm topiktaşlarımın bu arada tatlım hayırlı yolculuklar...

herkes iyi mi?

canm ya dedim ya 36 haftalık olmşm diye yani 36+günlerdeyim

günaydın kızlar hayırlı cumalar bütün dualrınız kabul olsun dileklerniz gerçekleşsin inşallah amin :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

merye uyku tutmamış yine sağlık al kucağına :71::71::71::71::71::71::71:

gunaydın arkadaşlarrrr
üç gundur gırememiştım .. malummmm eşım dondu .. ınşallah her sey daha ıyı olacak. tıroıdlerım dısında her sey yolunda gıbı . cumartesı gunu 10 . gun randevusuna gıdecegım .. yumurta gelısımı smear testı rahım kalınlıg kontrol edılecek .. adetın 2. gunu verdıgım kan sonuclarını degerlendırecek doktorum .. ona gore bı tedavı planı cızecegız ... ınşallah ..
herkesı opuyorum .detaylı yazamadım ..affola...gorusmek uzere..

Herkese günaydın arkadaşlar.Hafta bitiyor yine cuma günlerini çok seviyorum ben.İçimde bir sevinç oluyor.

Toana arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah annen daha iyileşmiştir de sen daha iyi görürsün gelince canım.Dr'la görüşmen de çok iyi geçmiş bek yüzdeni bile yükseltmiş.Rahime kamera ile giricekler dedikleri histereskopi çekilecek sana canım.Bence de yerinde bir karar.Hiç korkma korkulacak birşey yok.Biraz uyuyup uyanıveriyorsun adet ağrısı gibi bir ağrın oluyor birkaç günde biraz kanaman oluyor o kadar.

Patikler canım ev işin inşallah olur ama araya tüpü de sıkıştırıver canım.Çünkü yeni bir ev yeni bir bebek demekmiş bana öyle diyorlardı.Arda'ya hamile kalmadan önce evimize taşınmıştık.Bana ev uğurlu gelir bebeğin sana hemen gelicek dediler.Benim de o zaman tüplerim kapalı imkansız diyordum.Ama yeni evimde 3 kez adet gördüm sadece ve Senesi gelmeden Arda doğmuştu bile.İnşallah senin de öyle olacak arkadaşım.

Cans uzun zamandır uğramıyorsun sanırım eşin döndü.Aşağıda gördüm Hereda'yal seni.Herşey yolundadır inşallah.

Denizverdi senin de annenin evi hayırlı olsun güle güle otursun yeni evinde.Sana da kolay gelsin ev taşımak zordur tabi.Ama yardımcıları var tabi.

Alabama da uzun süredir uğramadı.Mert'le bir sorun yoktur sanırım.İşe mi başladın yoksa arkadaşım.

günaydın güller:71::71::71:

cans hoca,hülya sise vanlı bir günaydın

amaann yorulmuşuz..kıskardeşimin uyanmasını bekliyorum birlikte tost yiyelim diye..başım tutmadan uyansa iyi olur..evde değilim buranın adresini bilmezsinis şimdi.artık tostları evden yollarım size:))

cans hocam; kocanıs gelmiş gözünüzaydınbirlikte olduğunus anları iyi değerlendirin.:27:azıcık işlerden çalın yani.. zaman çok kıymetli.bir an var varız bir an var yokuz...varsak hiç ayrı olmayalım...en büyük hediyemis sağlıkla soluduğumuz nefesimiz...
inşallah tüm tetkikler iyi çıkar.en yakın zamanda tedavinise başlarsınız.tiritlerinise çok kızıyorum ben.:47:

patiklerci;güzel dileklerine teşekkürler.isteyen herkes için olsun.evet evet.olsun olsun da gelsin yavrular da ne zaman gelirlerse o zaman gelsinler.yeter ki gelsinleer

toanacım;sanırım sana laparoskopi yapacaklar.yumurtalıkları incelemek için bu yöntem kullanışıyor diye biliyorum ben.yanlışım varsa biri düseltsin.göbekten minik delikle içeri giriliyor.bakılıyor.ama sana laserle de denilmiş.bak onu duymadım.belki aynı işlemin yeni yöntemi olabilir.
canım,annene çok geçmiş olsun.benim annem de bir kes geçirdi.şimdi yaşa göre normal şikayetler dışında iyi maşallah.:nazar:hatta benden iyi:nazar:inşallah senin annen de çok daha iyi olacak.
bak! görüyormusun... her şerde bir hayır vardır.dr la görüşmeni de yaptın. anneni de görüceksin.:70:

toanacım:madem türkiyeye geliceksin.hangi şehrine bilmiyorum.bu senin için bir fırsat.arada zaman yarat kendine.belli başlı tüp merkesleriyle görüş derim.burada yaptırmasan bile bir fikrin olur.sen yine tedavini almanya da ol... ama farklı görüşler almak iyidir.durumunuzu çok daha iyi tanımlar.merkeslerin yöntemlerineksiklerini ya da artılarını kafandatartarsın

bizim zilli gözlerini araladı.karnım da acıktı çok..herkese selamlarhoşçaklaııınn:3::3::3:
unuttum mu?nisa sana da selam.sabah günaydın demişsin.

günaydın kızlar hayırlı cumalar bütün dualrınız kabul olsun dileklerniz gerçekleşsin inşallah amin :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

merye uyku tutmamış yine sağlık al kucağına :71::71::71::71::71::71::71:

amin sennki de evet ya uyku tutmuyr yataktan dönmk ten iyidir bilg syra bakmak

gunaydın arkadaşlarrrr
üç gundur gırememiştım .. malummmm eşım dondu .. ınşallah her sey daha ıyı olacak. tıroıdlerım dısında her sey yolunda gıbı . cumartesı gunu 10 . gun randevusuna gıdecegım .. yumurta gelısımı smear testı rahım kalınlıg kontrol edılecek .. adetın 2. gunu verdıgım kan sonuclarını degerlendırecek doktorum .. ona gore bı tedavı planı cızecegız ... ınşallah ..

çok gözün aydın hasret gidrin bir güzel inş.bütün tetkikler planlar çok güzel geçer

Herkese günaydın arkadaşlar.Hafta bitiyor yine cuma günlerini çok seviyorum ben.İçimde bir sevinç oluyor.

Toana arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah annen daha iyileşmiştir de sen daha iyi görürsün gelince canım.Dr'la görüşmen de çok iyi geçmiş bek yüzdeni bile yükseltmiş.Rahime kamera ile giricekler dedikleri histereskopi çekilecek sana canım.Bence de yerinde bir karar.Hiç korkma korkulacak birşey yok.Biraz uyuyup uyanıveriyorsun adet ağrısı gibi bir ağrın oluyor birkaç günde biraz kanaman oluyor o kadar.

Patikler canım ev işin inşallah olur ama araya tüpü de sıkıştırıver canım.Çünkü yeni bir ev yeni bir bebek demekmiş bana öyle diyorlardı.Arda'ya hamile kalmadan önce evimize taşınmıştık.Bana ev uğurlu gelir bebeğin sana hemen gelicek dediler.Benim de o zaman tüplerim kapalı imkansız diyordum.Ama yeni evimde 3 kez adet gördüm sadece ve Senesi gelmeden Arda doğmuştu bile.İnşallah senin de öyle olacak arkadaşım.

Cans uzun zamandır uğramıyorsun sanırım eşin döndü.Aşağıda gördüm Hereda'yal seni.Herşey yolundadır inşallah.

Denizverdi senin de annenin evi hayırlı olsun güle güle otursun yeni evinde.Sana da kolay gelsin ev taşımak zordur tabi.Ama yardımcıları var tabi.

Alabama da uzun süredir uğramadı.Mert'le bir sorun yoktur sanırım.İşe mi başladın yoksa arkadaşım.

bende cumaları çok seviyrm ne güzel arkadan tatil geliyr değil mi

Güzel günler canlar bu sabah uyandığımda çok umutsuzdum ama artık öyle yapmıycam ben negatif oldukça herşey beni buluyor bundan sonra herşeyin en iyisini düşünücem inşallah bu kararımdan dönmem.

Herkese merhaba,
ne zamandır girmiyorum umarım herkes iyidir...
Denizbulut, senden de bir doğum mesajı bekledim, sonra da emailini kaybettim sana yazamadım, bir ara girip Batu'nun dogumunu gördüm.
Ne kadar güzel bir bebek maşallah ve de ne kadar büyümüş!
41 kere maşallah, Allah nice mutlu günlerini göstersin.

Zarpdeniz le haberleşiyoruz, su gibi akıp geçecek sağlıkla hamileliği inşallah göz açıp kapayana kadar kavuşacak bebeğine...Dualarım sizinle.

Denizverdi, başvurunuz hayırlı, uğurlu olsun Allah senin gibi güzel ve iyi kalpli bir çocuğu nasip etsin inşallah. Biz de başvurduk Allahtan hayırlısını diliyoruz ama umidimiz neredeyse tek ve yarı açık tüpümle doğal hamile kalma ihtimalim kadar:) Eşim Türk vatandaşı olmadığı için biz diğer başvuranlardan farklı değerlendiriliyoruz ve sürecimiz çoook daha uzun ve zorlu. Ama tabii bu bize yeni birşey değil!!! Biz çocuğuna kolay ulaşamayan veya belki de hiç ulaşamayacaklardan olduğumuzdan şimdilerde kendimi çocuksuz hayatın eğlenceli taraflarını görüp tadını çıkarmaya eğitmeye çalışıyorum.

canım çok sağol. senin mail adresin de işte kaldı. evden iş mailine bağlandığımda eski adresleri göremiyorum. tek tüp ile de hamile kalanlar var. umudunu kaybetme. eğer düşünmüyorsan bile sok kez iyi bir merkezde bir deneme daha yapmanı öneririm. olmaması için bir neden yok. tek tüp olduğu için tüp bebek ile olma olasılığı daha fazla. inşallah eşin yabancı da olsa çok bekletmeden evlatlık işinizi yoluna koyarlar. bu kadar kimsesiz çocuk varken bu kadar beklemek niye :47:

gittim alltan muyene etti çatı açıklığı nasıl diye şu an normal doğm için bir engel yok dedi kararı senn vermen gerekiyr dedi ve idrar da proteni var dedi tuzu çok azzalt dedi

alabama yanlış hatırlamyrsam sende de mi idrarda protein var demişlerdi değlimi umarım okursun da cevap alırım

inş.canm allah en güzelinden ahlaklısından bakıcılar bize nasip eder inş..valla çok dua ediyrm onn için evet uykusuzluık canı soğolsun bebşlerimizin ben şimdi den başlamşım ama sen bunu bile arayacağımızı söylüyon bişey olmaz canlarım ız bizm onlar
ya canm işin doğrusu ben normal doğum olmsını çok istyrm ama riske de atmak istemiyrm sezeryanı siz mi istemiştiniz yoksa doktrlar mı yönlendirdi sizleri bana ne tavsiye edersiniz şuan normal için herhangi bir engel yok dedi idrarda protien çok riskli bir durum mu sizce
bana tuzu azaltırsan bşiey olmaz dedi

bugün yeni biriyle anlaştım. iyi niyetli birine benziyor. devamı da iyi gelir inşallah. bakıcı kısmı gerçekten zor. canından değerli bir parçanı emanet ediyorsun sonuçta. sen de en iyisini bulursun kısa sürede umarım.
sezeryeni ben istedim. doktor normal için aksi birşey yok demişti. sadece bebek biraz iri diye korkuyuyordu. en son 3850-3900 gözüküyordu ki 3770 doğdu. zaten 4 kiloya kadar normal doğum rahat yapılıyor. idrarda proteini bilmiyorum. idrarda iltihap olmasın istiyorlar ama. bir de tansiyon önemli tabii. yüksek tansiyon hastalarına normal yaptırmıyorlar. normal doğumda çok yükseliyormuş.

Kızlar teşekkürler,

Vanilya'cım hoş geldin canım. Uzun zamandır yoktun gerçekten.
Banu canım ameliyat nasıl geçti, çok geçmiş olsun arkadaşım.
Ekin hayırlı olsun canım, umarım bebeğine kavuşursun.
Hülya'cım gözüm gayet iyi memnun kaldım canım.

Arkadaşlar, ben uzun zamandır giremedim. İşimle ilgili yoğunluğum vardı. 40 tane mnüdür ve başkana sunum hazırladık ve yaptık. Ay çok heyecanlıydı. Neyse gayet başarılıydık. 2 hafta sonra ise daha üst yöneticilere sunumumuz var , allah işimi rast getirsin inşallah...

Ben Memorial Okmeydanı olarak karar verdim sanırım, evet az kaldı. Ama bu arada dün istediğim gibi bir ev buldum. Uzun zamandır istediğimiz birşeydi. Kaçırılmayacak bir ev, çünkü şu an oturduğum apartmanda. Şimdi bu evi alma durumu olursa tüp bebek işine nasıl gireceğiz, girebilecek miyiz inanın hiç bilmiyorum. Hayat insanı bir anda nasıl da farklı yönlere götürebiliyor. Benim bundan öncekinde de ev alma durumu olmuştu. Dha tadilat yaparken tüp bebek denemiştik ve tutmuştu. Hep derler ya evlat herzaman insana şans getirirmiş ev getirirmiş diye. Belki bunda da böyle olur kimbilir! Yani martta başlayabilecek miyiz hiç bilmiyorum, bakalım.

Hepinize sevgiler,
patikler eviniz hayırlı olsun. bakarsın bebeğinizle birlikte gelir. son bir deneme diyordun. yaşın dolayısıyla fazla bekleme. arada kredi ile vs hallet derim. memorial güzel seçim. sana da uğurlu gelir inşş. ben de haftaya dünya göze gidecektim lazer için ama bakıcı yeni herhalde öbür haftaya giderim.

herkes iyi mi?

canım umarım tüm tahlillerinden hayırlı sonuç alırsın. kızın öyle veya böyle gelecek :81:
burun işi üzücü. uyuyamamak kötü ama aşşam ağlayarak uyanması saatlerce burnunu ovuşturması yok mu :5:insanın elinden de birşey gelmiyor. kahroluyorsun. inşallah yakın zamanda azalıp geçer.

annene çok geçmiş olsun acil şifalar. kamerayla girilince histeroskopi olabilir ama bunda sadece rahime bakılıyor. laporoskopi mi acaba onda da yumurtalıklara bakılıyor. her ne yaparlarsa yapsınlar incelemeleri iyi. birşey çıkarsa tedavi edilir. bir sonraki tüpü gönül rahatlığıyla yaparsınız.

Sağol canım iyiki yapmamışlar son anda vazgeçtiler berbat durumdayım yatıyorum.

Canım ya aklımdaydın girerkende deim bu kız nerelerde diye anneciğine çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun türkiyeden girebilirsen bizlerede haber verirsin.Bebek gelişmesinede çok sevindim umarım bu sefer tutar benimde seninde ve tüm topiktaşlarımın bu arada tatlım hayırlı yolculuklar...
geçmiş olsun. her şerde bir hayır vardır. anlaşılması iyi olmuş. umarım biran önce iyileşirsin.

gunaydın arkadaşlarrrr

eşine kavuşmuşsun. umarım bebeğin de peşinden gelir. senin hep bir oğlun olacakmış gibi geliyor. hayırlısı inşallah :9:

yeni bir bakıcıyla anlaştım bugün. hiç bebek bakmamış. kendisinin bir oğlu var büyüttüğü. iyi niyetli temiz yüzlü birine benziyor. umarım son olur. dün akşam şirketin birinin gönderdiği biriyle görüşmüştüm. tarlabaşındaki çingelere benziyordu. değil bebeğini ve hatta köpeğini ayakkabını teslim etmezsin öyle. moralim bozulmuştu iyice. neyse bugünkü onun yanında nimet valla. çok yoruldum. herşeyden. oğlumun keyfini çıkaramıyorum. umarım rabbim bu sefer doğru insanı yollamıştır. :59:

yeni bir bakıcıyla anlaştım bugün. hiç bebek bakmamış. kendisinin bir oğlu var büyüttüğü. iyi niyetli temiz yüzlü birine benziyor. umarım son olur. dün akşam şirketin birinin gönderdiği biriyle görüşmüştüm. tarlabaşındaki çingelere benziyordu. değil bebeğini ve hatta köpeğini ayakkabını teslim etmezsin öyle. moralim bozulmuştu iyice. neyse bugünkü onun yanında nimet valla. çok yoruldum. herşeyden. oğlumun keyfini çıkaramıyorum. umarım rabbim bu sefer doğru insanı yollamıştır. :59:

İnşallah canım insanın dünyadaki en değerli varlığını başkasına emanet etmesi çok zor inşallah iyi biridir vicdanlıdır.Birde eve kamera sistemi koy en azından izlersin için biraz rahatlar.Bizim tanıdık öyle yapmış birde yakınında biride vardı evde yaşlıydı ama olsun en azından evdeydi sende düşüne bilirsin bunları.

canım çok sağol. senin mail adresin de işte kaldı. evden iş mailine bağlandığımda eski adresleri göremiyorum. tek tüp ile de hamile kalanlar var. umudunu kaybetme. eğer düşünmüyorsan bile sok kez iyi bir merkezde bir deneme daha yapmanı öneririm. olmaması için bir neden yok. tek tüp olduğu için tüp bebek ile olma olasılığı daha fazla. inşallah eşin yabancı da olsa çok bekletmeden evlatlık işinizi yoluna koyarlar. bu kadar kimsesiz çocuk varken bu kadar beklemek niye :47:

bugün yeni biriyle anlaştım. iyi niyetli birine benziyor. devamı da iyi gelir inşallah. bakıcı kısmı gerçekten zor. canından değerli bir parçanı emanet ediyorsun sonuçta. sen de en iyisini bulursun kısa sürede umarım.
sezeryeni ben istedim. doktor normal için aksi birşey yok demişti. sadece bebek biraz iri diye korkuyuyordu. en son 3850-3900 gözüküyordu ki 3770 doğdu. zaten 4 kiloya kadar normal doğum rahat yapılıyor. idrarda proteini bilmiyorum. idrarda iltihap olmasın istiyorlar ama. bir de tansiyon önemli tabii. yüksek tansiyon hastalarına normal yaptırmıyorlar. normal doğumda çok yükseliyormuş.

patikler eviniz hayırlı olsun. bakarsın bebeğinizle birlikte gelir. son bir deneme diyordun. yaşın dolayısıyla fazla bekleme. arada kredi ile vs hallet derim. memorial güzel seçim. sana da uğurlu gelir inşş. ben de haftaya dünya göze gidecektim lazer için ama bakıcı yeni herhalde öbür haftaya giderim.

canım umarım tüm tahlillerinden hayırlı sonuç alırsın. kızın öyle veya böyle gelecek :81:
burun işi üzücü. uyuyamamak kötü ama aşşam ağlayarak uyanması saatlerce burnunu ovuşturması yok mu :5:insanın elinden de birşey gelmiyor. kahroluyorsun. inşallah yakın zamanda azalıp geçer.

annene çok geçmiş olsun acil şifalar. kamerayla girilince histeroskopi olabilir ama bunda sadece rahime bakılıyor. laporoskopi mi acaba onda da yumurtalıklara bakılıyor. her ne yaparlarsa yapsınlar incelemeleri iyi. birşey çıkarsa tedavi edilir. bir sonraki tüpü gönül rahatlığıyla yaparsınız.

geçmiş olsun. her şerde bir hayır vardır. anlaşılması iyi olmuş. umarım biran önce iyileşirsin.

eşine kavuşmuşsun. umarım bebeğin de peşinden gelir. senin hep bir oğlun olacakmış gibi geliyor. hayırlısı inşallah :9:

Gerçekten onca çocuk var ama galiba suçda bizlerde gidiyoruz kız olsun gözü böyle olsun sipariş olayına döndürüyoruz bence.Bende iki deneme daha yapıcam bu sene eğer tutmazsa bende evlat edinmeyi planlıyorum ama seçmiycem rabbim neyi hayırlı kıldıysa doğucak çocuğumuzu nasıl seçemiyorsak öyle değilmi.....

denizverdi, bende arkadaşın doktoruna çok şaşırmıştım zaten..ıhlamur nasıl olurda zararlı olur diye,zaten hergün de içmiyorum...bazen 2-3 günde bir 1 kupa kadar içiyorum...aktar bana içine elma,ayva,armut ve portakal kabukları da koyun..doğal antibiyotiktir demişti..

içimde bir varlığın kıpıranışını hissetmek gerçekten mucize gibi bir şey denizverdicim..sen ne kadar tedavi olmak istemesende Rabim sana da tedavisiz bu duyguları yaşayacağın günleri göstersin inşalah...

toana,merkezi ve doktoru değiştirme fikri iyi olmuş bence,ben üst üste aynı merkezi deneme taraftarı değilim...4 denememi de farklı yerde yaptırmıştım oyüzden :34: doktorunun surat ifadesinin değişmesi çok normal,adam biliyor suçunu :36:

toanacım annen için çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin...çok üzüldüm gerçekten...

meryecim, 9 aylık maratonun sonuna gelmişsin sağlıkla şükürler olsun..inşallah sağlıkla kızınıda dünyaya getirirsin...bu aralar bunalım takılman çok normal,ne uyuyabiliyorsundur,nede doğru düzgün hareket edebiliyorsundur..son zamanlar çok sıkıntılı geçiyormuş..senin de az kaldı canım,azıcık daha sabır :70:
tatlım banyodan hemen sonra yürüyüşe çıkmadım..yarım saati geçmiştir dışarı çıkmam...üstelik hava çok sıcaktı,soğuk olsaydı çıkamazdım zaten....

baharcım 3'e kadar aç mı bekledin hastanede :53: :53: neden okadar uzun sürdü ki,kan verip dönmüyormuyuz hemen...:44:
kıpırları hissettim şükürler olsun ki,Rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu...

heradacım,çok da azimli değilim aslında,bazen bir şevk geliyor yürüyüşümü yapıyorum,bazende bir uyuşukluk geliyor :1: kedi gibi miskinleşiyorum yerimden kalmak istemiyorum...keşke benimde seninki gibi el mahkum olsaydı...keyfe kalınca çokta istikrarlı olmuyor...

banu,çok geçmiş olsun.....

denizbulut,bakıcı sorunun çözülmüş çok sevindim...hadi gözün aydın,bu son olur inşallah....

patikler,yoğunluğun varmış kolay gesin....
ev işinizde hayırlı olsun...bizim bebişde yeni evimizde merhaba dedi bize,
inşallah bebeğinde size uğur getirir....

cans,gözün aydın eşin dönmüş...

zarpdeniz,hülya,nisa mai,alabama,ekin,vanilya,mai umut sizleride öpüyorum...:70: inşallah iyisinizdir sizlerde

inş.canm iyi biri olr iyi en azından oğlunu büyütmş yabancısı olmaz bebek bakmanın keşke sende biraz daha izin alsn 6aydan önce birakmasan başkasına ben çok kararlıyım inş.ben uzun süre bakacam bir altı ay bak ya rapor bulmaya çalış bence o kadar bize ihtiyaçları varki kim senin gibi altını temizlerken şefkatle bakacak ki sırf bunun için ben arabayı satp uzun süre bakmayı düşünyrm inş.öyle olr

Gerçekten onca çocuk var ama galiba suçda bizlerde gidiyoruz kız olsun gözü böyle olsun sipariş olayına döndürüyoruz bence.Bende iki deneme daha yapıcam bu sene eğer tutmazsa bende evlat edinmeyi planlıyorum ama seçmiycem rabbim neyi hayırlı kıldıysa doğucak çocuğumuzu nasıl seçemiyorsak öyle değilmi.....

hayırlısı inş.inş.kendi bebşini doğrurusun canm ama kız çoçuklları daha aileden içerden oluyrlar ondan isteniyr bence

denizverdi, bende arkadaşın doktoruna çok şaşırmıştım zaten..ıhlamur nasıl olurda zararlı olur diye,zaten hergün de içmiyorum...bazen 2-3 günde bir 1 kupa kadar içiyorum...aktar bana içine elma,ayva,armut ve portakal kabukları da koyun..doğal antibiyotiktir demişti..

içimde bir varlığın kıpıranışını hissetmek gerçekten mucize gibi bir şey denizverdicim..sen ne kadar tedavi olmak istemesende Rabim sana da tedavisiz bu duyguları yaşayacağın günleri göstersin inşalah...

toana,merkezi ve doktoru değiştirme fikri iyi olmuş bence,ben üst üste aynı merkezi deneme taraftarı değilim...4 denememi de farklı yerde yaptırmıştım oyüzden :34: doktorunun surat ifadesinin değişmesi çok normal,adam biliyor suçunu :36:

toanacım annen için çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin...çok üzüldüm gerçekten...

meryecim, 9 aylık maratonun sonuna gelmişsin sağlıkla şükürler olsun..inşallah sağlıkla kızınıda dünyaya getirirsin...bu aralar bunalım takılman çok normal,ne uyuyabiliyorsundur,nede doğru düzgün hareket edebiliyorsundur..son zamanlar çok sıkıntılı geçiyormuş..senin de az kaldı canım,azıcık daha sabır :70:
tatlım banyodan hemen sonra yürüyüşe çıkmadım..yarım saati geçmiştir dışarı çıkmam...üstelik hava çok sıcaktı,soğuk olsaydı çıkamazdım zaten....

baharcım 3'e kadar aç mı bekledin hastanede :53: :53: neden okadar uzun sürdü ki,kan verip dönmüyormuyuz hemen...:44:
kıpırları hissettim şükürler olsun ki,Rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu...

heradacım,çok da azimli değilim aslında,bazen bir şevk geliyor yürüyüşümü yapıyorum,bazende bir uyuşukluk geliyor :1: kedi gibi miskinleşiyorum yerimden kalmak istemiyorum...keşke benimde seninki gibi el mahkum olsaydı...keyfe kalınca çokta istikrarlı olmuyor...

banu,çok geçmiş olsun.....

denizbulut,bakıcı sorunun çözülmüş çok sevindim...hadi gözün aydın,bu son olur inşallah....

patikler,yoğunluğun varmış kolay gesin....
ev işinizde hayırlı olsun...bizim bebişde yeni evimizde merhaba dedi bize,
inşallah bebeğinde size uğur getirir....

cans,gözün aydın eşin dönmüş...

zarpdeniz,hülya,nisa mai,alabama,ekin,vanilya,mai umut sizleride öpüyorum...:70: inşallah iyisinizdir sizlerde

canm ya şu doğum yapma şeklimie karar veremiyrm normal istiyrm ama riske atmak istemiyrm şuan herşey normal sayılır inş.sağsalim doğrurz bebşlrimizi büyütrz de bebişlerini görürüz inş.
ihlamur a kabuk olayı fena değl gibi ya tarçın içmek daha zevlkli geliyr ihlamrdan. onu bazen içiyrm onunla ilgili bir sakınca yok değlmi hiç bakmadım da itrnnetten

Back
X