38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

en tase anne adayları....

ne kadar çok şey varmış alınacak...şaştım kaldım...benim kısım 1 yaş ya da 1buçuk yaş arası gibi olacak sanırım... bu saydıklarınısın hepsi mi olmalı?ben ne kadarlık olduğu netleşmeden hiç birşeye bakmıyorum bile... psikoloğumus da bekle dedi.... sadece bekle dedi...
hem biras da korkuyorum.şimdi bu işimisde de bir terslik çıkmasın diye...hiçbirşeye de bakamıyorum.bakıcak oluyorum ama sonra kendimi geri çekiyorum.
bana sadece bir tek çocuk arabası lasım olmas herhalde....bir de kendimle ilgili giyecekler...

denis;hani hep 3 ay 5 ay büyük alın diyorsun ya.. bu 1 yaş üstü için de geçerlimidir?
hamileler;aldıklarınısı hayırlısı ile ağıs tadı ile sağlıkla kullanın kullandırın yavrularınısa...sis de öyle tase anneler..bana daha var:10:benim hamilelik biras usun sürecek:1:

herada;lütfen rahat olun.yasın.saten bir ben varım tedavi içi,dışı...ama kendimi yabancı hissetsem hala burda olmasdım.. kısınısı kısım oğlunusu oğlum gibi seviyorum ben..taa başından beri beklemedik mi onları..hem ben de bekliyorum... sisdenim yani:13:

herkese tatlı uykular... şimdi belgeselimi isliyeyim

evet söylemeden gidemiyeceğim.denis batu çok tatlı bir bebek... lütfen hakkını yeme..evet evet gösleri sen.
şimdi belgeselde gösteriyor.bir erkek çocuğu.kocaman bir burnu var.benden büyük.ama çocuk... çocuk işte... çocuklar güseldir sevimlidir...

Gunaydin Arkadaslar,:71:

Deniz Bulut, oohhhhh iyi yapmissin, umarim hava almak, dolanmak cok iyi gelmistir canim. Batu'nun gozleri boncuk boncuk masallah, :nazar:cok da guzeller, sen de bence kendine haksizlik ediyorsun.:16:

Herada, supersin! Alisverisin hepsini bitirmissin, insallah kizin da saglikla yakinda kucaginda, ozenle hazirlanmis odasinda, ozenle alinmis giysileriyle olacak. Cizelgemizi begendigin icin tesekkur ederiz Herada Teyzesi.:13: Demek Adada yasiyorsun. Ben tedavideyken Kasim ayinda Istanbul'da hava cok guzeldi. Turist Omer gibi gezdim.:1: Hangi adaya gideyim diye bir sure dusundukten sonra Buyukada onerildi ben de oraya gittim, at arabasi ile yukari cikayim dedim bir de kilise varmis sanirim, onu da gorurum dedim fakat ne mumkun...Atlarin yanina cok yaklasamadan bile pisliklerinin kokusuna dayanamayip bu sevdadan vazgecmistim. Benim gebeligin basindan beri feci derecede koku hassasiyetim basladi, her sey 100 kat daha fazla kokuyor bana! Sadece kotu kokular degil parfum, deterjan kokusunu da dayanamiyorum. Simdi buraya geldik, sagolsun Emiratiler de bol bol her yerde feci yogun tutsu yakip, parfum yerine de de agir yaglar kullaniyorlar, tam yerindeyim yani...Tabii bu arada kendi parfumlerimi ve kremlerimi de kullanamiyorum. Buradaki doktorum gobegim icin bir kakao aromali bir krem onerdi, simdi onu kullaniyorum.

Baharnaz, bu listeler bence iyi oldu, ozellikle de senin icin en yakin sen varsin simdi canim. Dusunemediklerini de sagolsun arkadaslar sayesinde hatirlamisindir. Ben bizim icin esya almanin hep erken oldugu dusunuyorum, battaniyeyi goruncede ikimizde heveslendik aldik. Eski yasanmisliklardan uzunca bir sure hamileyim bile diyemedim, soylemeye bile korktum.:18: Daha yeni yeni hamileyim diyorum ve esi dostu daha yeni yeni haberdar etmeye basladik. Annem, torunuma bir seyler oreyim diye mail yazmis ama ona da simdi orme cok erken dedim, hos colde orulmus seyleri de ne kadar giydiririz o da dusundurucu ama klimanin calistigi yerlerde faydali olabilir. Esya icin biraz daha bekleyelim diyorum. Kursa hala gidiyor musun? Elin umarim biraz daha iyidir.:16:

Altinyunus, cok gecmis olsun canim. En azindan sorun belirlenmis ve ona gore de tedavisi baslamis bu sevindirici canim. Acil sifalar diliyorum, Umut cabuk toparlansin. Cis-kaka olayiniza guldum, gulme komsuna gelir basina...:1: Ne zaman ise baslayacaksin, hala iznin var mi?

Denizverdi, senin yas grubun cok kesin belli olsa canim, sen de ona gore yavastan yavastan alirsin ama belki biraz daha beklemekte fayda olabilir, giysileri tam vucuduna gore yada Deniz'in onerisine gore daha buyuk alirsin. Ama belki yatak, nevresim, battaniye gibi seyler daha on planda alinabilir.Eminim zamani geldiginde cok zevkli olacak, zevkle alacaksin hepsini...:13:

Limon Kabugu, liste bayagi kabarik canim. Kendini iyi hissettigin bir gunde alisverise cikma zamani gelmis gorunuyor.:13:

Alabama, :16:

Arkadaslar bir sey dikkatimi cekti, bir cogunuz internet uzerinden alisveris yapmisiniz, sanirim bu guvenli ki oneriyorsunuz. Acikcasi ben genelde internet uzerinden kredi karti numarasi vermeye hep cekinmisimdir. Belki biraz daha cesaretimi toplamam lazim degil mi?:26:

Son düzenleme:
iyi pazarlar herkese:71:
hepinize teşkkür ederim iyi dilekleriniz için.oğluşum daha iyi.:40:
herada, demek adada yaşıyorsun ayy ne güzel.bende istanbul'da tedavi zamanları adaları gezmek istedim ama bir türlü fırsatım olmadı.inşallah kuzu büyüyünce gelir gezerim.
zarpdeniz, iznimi henüz kullanmadım hala raporluyum.sanırım mayıs gibi başlayacağım işe.

günaydın güller..herkes için mutlu başlayan bir hafta olsun.öyle de gitsin.herkese günaydın
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Son düzenleme:
tase çayım tereyağında yumurtam var... isteyen atlasın.:56:
nisaa baharr.sabah güleri neredesinis....:10:

Günaydın

Sabah kuşu denizverdi mönüyü yazıp gitmişsin afiyet olsun. Günaydın sanada canım. Ellerimi açma girişimim uzun sürüyor artık :) pek açıldığıda söylenemez ya
Süslüne alışveriş için az kaldı canım en kısa zamanda hayırlısıyla kızına kavuşursun, sendende dinleriz alışveriş hikayeleri canım, süslülerin anneleriyle pembişleri paylaşırsınız.

Maiumut sabahları görünmez olmaya başladı.

ZarpDeniz eksikleri alcamda ne zaman canım, bendemi internetten alsam acaba diyorum ama hiç almadımki kkartlar nete kapalı malum güvensizlikten dolayı :) Annen örmek istiyormuş elleri müsaitse ağrısı sızısı yoksa bırak birkaç parça birşey örsün (Mutlu oluyorlar) mesela elbise ne cici olur yada bir bolero, yelek. Canım ağır kokulardan uzak durmaya devam et. Benim bulantılar ve arada kusmalar yinede geldi ama takmıyorum.Az kaldı geçicek diyorum. ama geçen gece felakettim. nefes alamadan uyandım ağrıdan kıvrım kıvrım kıvranıyorum gece 3 saatte ancak hafifledi mide üstünden sağ tarafa ve aşağıya bir ağrı dayanılamayacak gibiydi eşim doğruyorum zannetti .))) ama sancı alakasız yerdeydi sonra netten okuduk ki kaburga batmasıymış bebeği ters duranlarda bebek büyüdükçe görülebilen birşeymiş bizim oğlan benim sağ tarafa kafasını dayamış büyüyor :) Herada seninde bebeğin tersti inşallah böyle birşey yaşamazsın yaşarsanda aklında olsun gece bol bol yürüdüm tatlı birşeyler yedim oynasın diye şiddeti azaldı sabahada birşey kalmadı. Kursa gitmeye devam ediyorum Haziranın sonunda bitiyor Nisan Mayıs Haziranda pek gidemiycem için gidebildiğim kadar gidiyorum canım.
İnşallah vaktinde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Son düzenleme:
günaydınn kızlarr
denizverdi afiyet olsun canım bandıra bandıra yedin mi ;)

oh oh herada maşallah Güneşin herbişiyi tamam eee biz ne alcaz yeğenime eksik kalmamış. unnado ya ben de bakıyorum hayatım bi de paramini diye bi site var onada bak istersen. Güneş imiz doğsun tüm cicilerini sağlıkla sihhatle güle güle giysin inşallah.

zarpcım ben oğluma hamile kaldığımı öğrendiğimde hemen bi çift fbli ayakkabı almıştım. başucuma koydum her sabah kalktığımda ona bakıyodum. sonra 3-4 aylıktı filan dayanamayıp bişiler almaya başladım. bu konuda da kendimi çok kasmadım galiba 3 ay bekleyebilmiştim bişiler almamak için. ayrıca ben limiti fazla olmayan bi kartımla netten çok güvendiğim yerlerden alışveriş ediyorum. ama istersen net üstünden banka hesabından sanal bi kart oluşturarak alışveriş edebilirsin. alacağın şey kadar para transfer edip alışverişini yaparsan bi sıkıntı olmaz.

Günaydın arkadaşlar,

Baharnaz, çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah tekrarı olmaz gece yaşadıklarının. Önerilerini dikkatle okudum, aklımda tutacağım. Demek minik prensin dayadı kafayı, yerinde rahat paşamız demek ki, maşallah. Kızım ters duruyordu ama bakalım bir iki gündür hareketlerini kasıklarımda değil göbeğimin üst tarafında hissediyorum, belki dönmüştür. Dönmezse bile sorun değil, rahat olsun da. Nasıl olsa sezaryen olacak diyorum.

Zarpdeniz, yazık sana. Benim koku hassasiyeti abartılı değil, rahatım nispeten o konuda. Bir daha adaya yolun düşecek olursa haber ver de fayton parkına gitmeden, o kokulara maruz kalmadan adada nasıl dolaşılıra dair birkaç tip vereyim.

Altınyunus, umarım Umut bebek daha iyidir. Büyüsün Umut, ada sefasına bekleriz..

Netten alışveriş konusuna gelince. Sanal kart'la alışveriş yapıyorum, limitimi saatlik olarak kendim belirliyorum, senelerdir yaparım böyle alışverişler, bir sorun yaşamadım şimdiye dek.

Alabama'cım, site önerini hemen inceleyeceğim. Mert'imizi öp kokla teyzesi için de. Valla erken aldım diyordun, bir şekilde benim de öyle oldu alışverişler, iyi ki yapmışım diyorum şimdi. Teyzelerinin varlığı yeter, ne demek birşeyler almak.

ZarpDeniz'cim ben de uzun süredir sanal kartla alışveriş yapıyorum. Bu şekilde alışveriş yapanlarla ilgili herhangi bir sorun yaşandığını duymadım. Çünkü limitini istersen günlük olarak sen tanımlıyorsun. Çalıştığın bankanı n internet sitesine girip hemen bir sanal kart oluşturabilirsin.

DenizVerdi'cim her zaman kıyafetleri çocuğun yaşından ileride almak biraz da çocuğun yapısına bağlı. Örneğin benim kız doğduğunda 4.150 gr.dı, tombili doğdu ve hep de tombili devam etti. Ben hep büyük almak zorunda kaldım. Ama yeğenim her zaman minik ve ince bir kızdı o nedenle aynı kıyafetleri uzun süre giyebildi. Yani çocuğun tipi çok önemli ama yine de tabi biraz büyük almakta fayda var.

Herada'cım adada yaşadığını bilmiyordum. Ne güzel, oh yazlık gibi yer ömüre ömür katarsın valla.

Alabama,Hülya,Baharnaz,Limon,Altınyunus,DenizBulut hepinizi öpüyorum...:16:

baharcım vallahi senin çektiğini kimse çekmedi allah hayırlısıyla evladına kavuştursun. benimde ayaklarım ve ellerim epey şişmişti eşime çok masaj yaptırdım sende yaptırıyosundur en iyi masaj geliyo. eline krem sürüp oğuşturmak bile iyi geliyodu.

bugün kar yağacakmış kızlar hamişler dikkat edin gerçi önce öğlen başlıcak demişlerdi sonra akşama kaymış ama sanırım iyi yağcak fazla dışarı çıkmamak lazım çalışanlarada allah yardım etsin.

herada patikler maimut sizede günaydınnn kızlar başka kimse yok galiba

meryeden hala haber yok dimi umarım herşey yolundadır yavrusuna sağlıkla kavuşmuştur.
bide hülyayı merak ettim nezamandır gelemedi bi gelirmiş ben hamileyim dermiş
patikler canım nasıl gidiyo başladı mı tadilat kolay gelsin sana. darısı başımıza diyim kiradayız bizde.

bugün kar yağacakmış kızlar hamişler dikkat edin gerçi önce öğlen başlıcak demişlerdi sonra akşama kaymış ama sanırım iyi yağcak fazla dışarı çıkmamak lazım çalışanlarada allah yardım etsin.

herada patikler maimut sizede günaydınnn kızlar başka kimse yok galiba

meryeden hala haber yok dimi umarım herşey yolundadır yavrusuna sağlıkla kavuşmuştur.
bide hülyayı merak ettim nezamandır gelemedi bi gelirmiş ben hamileyim dermiş
patikler canım nasıl gidiyo başladı mı tadilat kolay gelsin sana. darısı başımıza diyim kiradayız bizde.

Alabama'cım çok sağ ol. Biliyorsun perşembe günü devraldık evi. Nerede biliyor musun daha önce söylemiş miydim hatırlamıyorum, apartmanımızda. Biz 5.katta olturuyorduk ve arka tarafa bakıyordu bu, ön taraf ve yüksek giriş yeşillikler içerisinde. En önemlisi benim servisim değişmeyecek, çocuğun okulu değişmeyecek ya da servise binmek zorunda kalmayacak. Çünkü okula bakıcısıyla yürüyerek gidiyorlar. Bakıcısı değişmeyecek. Yani birçok avantajı oldu. Hafta sonu Tüya^'ta banyo-mutfak fuarı vardı oraya gittik bayağı bir fikir aldık. Pazar günü de dudullu da dolaştık, parke, pimapen işi için. Ustalarla görüşüp fiyat almaya başladık. yani henüz tadilata başlamadık. ma yakındır, allaaaah kafam bayağı bir karışık...:18:

Canım benim allah inşallah san ada kısmet eder. Zamanla herşey oluyor... Bizde bundan 8 sene önce bir ev almıştık ve tadilataıyla epey bir uğraşmıştık. Eşimin işleri kötüye gitmişti tabi uzun hikaye. Tam o sırada kredi çekip (çünkü evden dolayı hiç paramız kalmamıştı) tüp bebek yapmıştık ve ben hamile kalmıştım. Evimizi satmak zorunda kaldık ama ben hamileydim ya dünyalar benim olmuştu. Ev umurumda bile değildi. 8 sene sonra tekrardan kısmet oldu. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah....

başladı başladııııııııııııııııııı... kar başladı... bisim bura yüksekkesim... tepe... başladı burda yaşasınnn:66::66::66::66:

sabahtan beri bekliyordum.sürekli kontrol ediyordum...sarp hocaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm.. sise gönderiyorum soğuğu... yakalayın... yerler dolsun.kar da göndereceğim..

şimdi okumaya devam edeyim:))

Son düzenleme:
patikler valla süper olmuş allah gönlüne göre vermiş. iş çok ama hepsi zevkli kendi evine yapıyosun işler bitince moralin süper olcak bebekde gelcek ohh değme keyfine. tabiiki evlat sahibi olmak herşeye değer sırası gelince ev de olur herşey olur.

denizverdi burdada attı kar biraz ama durdu ;(( orda hala yağıyomu?

Günaydın

Sabah kuşu denizverdi mönüyü yazıp gitmişsin afiyet olsun. Günaydın sanada canım. Ellerimi açma girişimim uzun sürüyor artık :) pek açıldığıda söylenemez ya
Süslüne alışveriş için az kaldı canım en kısa zamanda hayırlısıyla kızına kavuşursun, sendende dinleriz alışveriş hikayeleri canım, süslülerin anneleriyle pembişleri paylaşırsınız.

Maiumut sabahları görünmez olmaya başladı.

ZarpDeniz eksikleri alcamda ne zaman canım, bendemi internetten alsam acaba diyorum ama hiç almadımki kkartlar nete kapalı malum güvensizlikten dolayı :) Annen örmek istiyormuş elleri müsaitse ağrısı sızısı yoksa bırak birkaç parça birşey örsün (Mutlu oluyorlar) mesela elbise ne cici olur yada bir bolero, yelek. Canım ağır kokulardan uzak durmaya devam et. Benim bulantılar ve arada kusmalar yinede geldi ama takmıyorum.Az kaldı geçicek diyorum. ama geçen gece felakettim. nefes alamadan uyandım ağrıdan kıvrım kıvrım kıvranıyorum gece 3 saatte ancak hafifledi mide üstünden sağ tarafa ve aşağıya bir ağrı dayanılamayacak gibiydi eşim doğruyorum zannetti .))) ama sancı alakasız yerdeydi sonra netten okuduk ki kaburga batmasıymış bebeği ters duranlarda bebek büyüdükçe görülebilen birşeymiş bizim oğlan benim sağ tarafa kafasını dayamış büyüyor :) Herada seninde bebeğin tersti inşallah böyle birşey yaşamazsın yaşarsanda aklında olsun gece bol bol yürüdüm tatlı birşeyler yedim oynasın diye şiddeti azaldı sabahada birşey kalmadı. Kursa gitmeye devam ediyorum Haziranın sonunda bitiyor Nisan Mayıs Haziranda pek gidemiycem için gidebildiğim kadar gidiyorum canım.
İnşallah vaktinde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

cik cik cik cik cik ciiikk.. ben bir sevda kuşuyam:1:evet canım pişirmeye gittim..offf şu senin ellerin... yok mu...as kaldı... bitecek sıkıntıların inşallah...dr şu tarihte olacak doğum diye gün belirledimi?
kursa devammı?

Alabama'cım çok sağ ol. Biliyorsun perşembe günü devraldık evi. Nerede biliyor musun daha önce söylemiş miydim hatırlamıyorum, apartmanımızda. Biz 5.katta olturuyorduk ve arka tarafa bakıyordu bu, ön taraf ve yüksek giriş yeşillikler içerisinde. En önemlisi benim servisim değişmeyecek, çocuğun okulu değişmeyecek ya da servise binmek zorunda kalmayacak. Çünkü okula bakıcısıyla yürüyerek gidiyorlar. Bakıcısı değişmeyecek. Yani birçok avantajı oldu. Hafta sonu Tüya^'ta banyo-mutfak fuarı vardı oraya gittik bayağı bir fikir aldık. Pazar günü de dudullu da dolaştık, parke, pimapen işi için. Ustalarla görüşüp fiyat almaya başladık. yani henüz tadilata başlamadık. ma yakındır, allaaaah kafam bayağı bir karışık...:18:

Canım benim allah inşallah san ada kısmet eder. Zamanla herşey oluyor... Bizde bundan 8 sene önce bir ev almıştık ve tadilataıyla epey bir uğraşmıştık. Eşimin işleri kötüye gitmişti tabi uzun hikaye. Tam o sırada kredi çekip (çünkü evden dolayı hiç paramız kalmamıştı) tüp bebek yapmıştık ve ben hamile kalmıştım. Evimizi satmak zorunda kaldık ama ben hamileydim ya dünyalar benim olmuştu. Ev umurumda bile değildi. 8 sene sonra tekrardan kısmet oldu. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah....

canım geçmiş geçmişte kalsın.o saman evin gitmiş ama bak yumurtacı güselin seninle... şimdi evin elinde.inşallah ta yeni evine yeni bebeğin de gelecek......:emir_bebek:

çok kötü bir hafta sonu geçirdim..cumartesi akşamı çok ağrılarım oldu,gece boyuncada uyumadım,pazar sabahı da ağrılarım halen devam edince soluğu en yakın hastanenin acilinde aldık...ultrasonda bebekle ilgili sorun çıkmadı şükür..banada serum takıldı,idrar tahlili yapıdı,nst çekildi bende de bir sorun çıkmadı ,idrar yollarımda hafif enfeksiyon çıktı,onun için toz gibi bir ilaç verdi tek kullanımlık,ağrılarım içinde magnezyum verdi,bu sabahta 50 gr OGTT şeker yüklemesi yapıldı..sonucu mail olarak göndericekler bekliyorum bakalım...
çok kötü bir hafta sonu geçirdim,çok olmasada ağrılarım halen devam ediyor..doktor magnezyumun iyi geleceğini söyledi,inşallah iyi gelir,çünkü dayanamıyorum artık...:((

denizbulut,eklemeler için çok teşekkür ederim çok detaylı yazmışsın..alabamanın yazdıklarıyla birleştirip çok faydasını göreceğim bir liste oluşturucam sayenizde..yazdıklarınızı bilgisayarıma kopyaladım...inglesina marka arabalara internet üzerinden baktım,çok pahalılar..ben biraz daha uygun fiyatlısına bakayım..eğer kafama göre bulamazsam mecbur alıcaz tabi....

alabama,sene denizbulutla aynı marka araba kullanıyosunuz,baktımda arabalara çok pahalılar..aynı rahatlıkta daha ucuza başka markalardan bulmaya çalışıcam...ama sayenizde alacağım arabanı özellikleri kafamda şekillendi...mikrolife ateş ölçeri ilk defa duydum genelde braun,philips filan duyuyordum onlarda çok pahalılar zaten....bu markayı yazman ve önermen çok iyi oldu,teşekkür ederim...

baharcım,dediğin yastığı buldum sanırım en altta ekleyeceğim sende bakarsın o mu diye..bana yakın yerde mothercare olduğunu bilmiyorum,hiç duymadım ama araştırıcam...

bu arada çok geçmiş olsun canım,korku dolu ,bir gece yaşamışsın.Rabbim tekrarını yaşatmasın...

altınyunus,umut'a çok geçmiş olsun,inşallah kısa sürede atlatır..
sende çok faydalı bigiler paylaşmışsın çok teşekür ederim..tecrübeli annelerle aynı topiğe yazmak ne kadar güzelmiş..sende mothercare'in ürünlerini beğendiğini yazmışsın..demek ki ilk cicilerimiz oradan olucak...

heradacım,ne zaman bir bebek mağazasına gidip birşeyi beğensem,içimden bir ses daha erken dediği için elimin tersiyle hep bırakmak zorunda kaldım...ama artık biryerden başlamam gerekicek,erken doğum riskim var ve ben her geçen gün daha da ağırlaşıyorum..2 adım atsam oturma ihtiyacı hissediyorum..daha da ağırlaşmadan başlasam iyi olucak..
heradacım,sen alışverişini neredeyse bitirmişsin, güzel kızın sağlıkla giysin cicilerini...senin yazdıklarında bana çok faydalı oldu,mesea funnybebe'yi duymamıştım hiç..senin yazını okuyunca hemen inceledim,görünüşlerinden de belli çok kaliteli uyku setleri var...bende uyku setimizi funnybaby tercih edicem...:34: karyolasını büyüyenlerden tercih edicem,patikler arkadaşımızda yazmış kötü bir görünüm olmuyormuş,e olursa da ileride bazalı bir yatak alırız artık :)
detaylı bilgilerin için çok teşekkür ederim..şuana kadar yazdğınız herşeyi bilgisayarıma kaydettim :34: hepsi harmanlanınca ortaya çok güzel bir liste çıkıcak inşallah...geriside eşimin kesesine kuvvet olucak atık :1:

erverdicim,bende alınacakları okuyunca ağzım açık kaldı :53: ama hepsininde alınması lazım demek ki...tecrübeli annelerin hepsi aynı şeyleri yazmış...sende benim gibisin demek bende korkudan birşey alamıyorum...
canım,sizin sıranız belli oldu mu?kaçıncı sıradasınız merak ettim...inşallah sıranız biran önce gelirde sende böyle tatlı telaşlar yaşarsın.....

zarpdenizcim,liste hakikaten çok kabarık,eşime listeyi göstersem yakında savaş filan mı çıkıcak bukadar şeye ne gerek var ihtiyaç oldukça alınır der..:1: ne gerekiyorsa elimizden geldiğince alıcaz...

koku hassasiyetin için üzüldüm canım...bende şükür öyle birşey olmadı...ilk 3 ay hamile olduğumu bile anlayamamıştım,o kadar rahat geçti hamileliğim...sonrasında da nazarlara geldim sanırım :)

Son düzenleme:
Limonkabuğu çok geçmiş olsun arkadaşım, üzüldüm. İnşallah magnezyum takviyesi iyi gelecektir. Biliyorsundur, doktorlar da söylemiştir ama yine de söylemeden durmayayım enfeksiyon durumlarında muhakkak bol su alın deniyor. Allah tekrarından korusun, çok geçmiş olsun tekrar. İnşallah şeker yüklemen de iyi gelecektir. Minikler sağlıklı olsunlar yeter ki.

İlk başlarda bana da aman ne çok alınacak şey var diye gelmişti ama tek tek oturup düşününce, alışverişe başlayınca, bakıyorsun ki çok lazımlı şeyler var. Allah keselerimize kuvvet versin. Gerçekten kısmetleriyle geldiklerine inanıyorum bücürlerin, sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de ebeveynler çalışıp kazanır hayırlısıyla.

Patikler'cim, tekrar hayırlı olsun evin. Herşeyi gönlüne göre yapıp mis gibi oturmak var bir iki aya, tez zamanda da miniğinin müjdesini vereceksin inşallah.

Alabama'cım, inşallah içine doğmuş olur, Hülya hamileyim diye gelir topiğe.

Denizverdi, inşallah seneye kalmadan alışverişte neler yaptığını paylaşacaksın bizimle. Bakalım senin de için bayılacak mı neredeyse herşeyin toz pembe ila şeker pembe arasında olmasından:-)

Son düzenleme:
Back
X