Denizverdi, benim icin de bol bol izle lutfen, buradaki sicagi dusundukca acikcasi KAR simdi cazip geldi.
Deniz'li nick name bana ugur getirdi, insallah sana da ugur getirecek. Kizinizin ikinci ismini "Deniz" dusunmeniz de ne hos olmus, bir siranin size gelmesi kaldi.:13:
Baharnaz, bu yiyecekleri huplettim demene bayiliyorum, okurken hep guluyorum haberin
olsun.
Bugun sabah doktora gittim, sag kasigimdaki agrinin normal oldugunu hatta solda da hissedebilecegimi soyledi. Bebegin sadece kalp atislarini basit bir altele duydum, hic yoktan iyidir. Detayli ultrasonum iki hafta sonra olacak ve ultrason icin sira almak bayagi ciddi bir mesele burada. Bu kasik agrisi bir cok gebede 13, 18 ve 30.haftalarda daha yogun hissedilirmis. Ben 18'lik gruba giriyorum simdi.
Cerebrum77, Hosgeldiniz! Ohh ne guzel oglusunuz da varmis, hadi kardanadam yapmaya...
Sabirkilic, Hosgeldiniz! Bu bekleme sureci biraz zor gecebilir ama umarim guzel haberlerinizi aliriz, bol bol dinlenin ve bol bol su icin, pozitif dusunmeyi de unutmayin.

Baharnaz, bu yiyecekleri huplettim demene bayiliyorum, okurken hep guluyorum haberin
olsun.

Cerebrum77, Hosgeldiniz! Ohh ne guzel oglusunuz da varmis, hadi kardanadam yapmaya...
Sabirkilic, Hosgeldiniz! Bu bekleme sureci biraz zor gecebilir ama umarim guzel haberlerinizi aliriz, bol bol dinlenin ve bol bol su icin, pozitif dusunmeyi de unutmayin.