38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizverdi, benim icin de bol bol izle lutfen, buradaki sicagi dusundukca acikcasi KAR simdi cazip geldi.:1: Deniz'li nick name bana ugur getirdi, insallah sana da ugur getirecek. Kizinizin ikinci ismini "Deniz" dusunmeniz de ne hos olmus, bir siranin size gelmesi kaldi.:13:

Baharnaz, bu yiyecekleri huplettim demene bayiliyorum, okurken hep guluyorum haberin
olsun.:1: Bugun sabah doktora gittim, sag kasigimdaki agrinin normal oldugunu hatta solda da hissedebilecegimi soyledi. Bebegin sadece kalp atislarini basit bir altele duydum, hic yoktan iyidir. Detayli ultrasonum iki hafta sonra olacak ve ultrason icin sira almak bayagi ciddi bir mesele burada. Bu kasik agrisi bir cok gebede 13, 18 ve 30.haftalarda daha yogun hissedilirmis. Ben 18'lik gruba giriyorum simdi.

Cerebrum77, Hosgeldiniz! Ohh ne guzel oglusunuz da varmis, hadi kardanadam yapmaya...

Sabirkilic, Hosgeldiniz! Bu bekleme sureci biraz zor gecebilir ama umarim guzel haberlerinizi aliriz, bol bol dinlenin ve bol bol su icin, pozitif dusunmeyi de unutmayin.

batu nun mama değişince giden egzemaları dün yine hortladı. :14:mama aynı mama kedi aynı kedi kıyafetler aynı kıyafet. ne değişti de oldu ki? sadece 2 gün kakası çok koyu zor çıkıyor çıkamıyor diye yarım çay kaşığı zeytinyağı koymuştum. zeytinyağının alerji yaptığını hiç duymadım. hem o dündü bugün koymadım ama egzemalar devam. derisi de kreme rağmen çok kurudu pul pul soyuluyor :58:eldiven takmasam hemen yüzünü gözünü yoluyor. devamlı eldivenle de olmazki artık koca bebek oldu elleriyle de oynaması lazım. offf çok zor yaaaa insanın içi gidiyor çaresiz kalıyor. :59:

Deniz, iyiye gidiyor diye seviniyordum acikcasi, simdi yazdiklarini okuyunca uzuldum. Bu egzamayi gecirmenin baska bir yolu olmali. Allerji doktoruna tekrar ciktigini soyledin mi?
Bakici konusu da ayri bir problem, hem sana hem de Alabama'ya cok kolay gelsin canim. Bundan sonraki umarim istediginizden cok daha iyi olur. Gercekten para kazanmaya ihtiyaci olan ve bu ise dort elle sarilan birini bulmanizi dilerim. Seninki hakikaten pek simarik cikmis, bir sonrakine biraz daha sert patronu oynamak belki daha iyi olabilir mi?:26:

Herada, Alabama, Deniz Bulut, Baharnaz, bebegin ilk hareketlerini hissetmeyle ilgili olarak yazdiklarinizi okudum, sagolun arkadaslar. Pir-pir, kelebek cirpmasi, midede lik lik bu tarz seyleri sessiz kalip dinlemeye basladim, bende tik yok sonra 5-6 kasik nutellayi Baharnaz'in deyimiyle huplettim, yine bir sey anlamadim.:50: Ya bende bir anlayissizlik var yada bebegim 20.haftada filan daha cok hareketlenecek. Aslinda ultrasonda kendi capinda bayagi hareketli ama ben sanirim bunu daha sonra anlayacagim, anlayacaginiz hala beklemedeyim.:59: Yine de cok tesekkur ederim.:16: :16: :16: :16:

Herkese merhabalar ben ingilterede yasiyorum 38 yasindayim 8 yillik evliyim 3 asilama yaptirdim olmadi.
3 gun oncede IVF oldum yani tup bebek simdi evden disari cikmiyorum yatiyorum 11 gun sonra
belli olacak sonuc.ALLAH hepimize yardim etsin herkese bol sans
hoşgeldin. umarım ilk ve son IVF olur. müjdeyi verirsin bizlere.:71:

Selam Arkadaşlar,

Deniz, hay Allah üzüldüm. Alerji doktoru ne diyor bu duruma? İnşallah her ne sebeple olduysa bir an önce bulunur da yavrucağın bir an önce rahat eder. Bakıcı hakkında yazdıklarını okudum, rahatlıklarına vallahi okurken içim şişti. Benim bir önceki yardımcı bayana benzettim. Benden baksın, utansın örnek alsın diye evde olduğum zamanlarda mutfağı ben temizliyordum, sonra bir baktım ki onun örnek alacağı filan yok, mutfağı da sen yaparsın filan diye bana bırakıyor. Neyse, evlat bakımıyla bir olmaz elbette. Parasını veriyorsun amme hizmeti değil ya en kıymetlini emanet ediyorsun, baştan konuşmak iyi olur elbette. İş öncesi bir an evvel içinin sineceği biri çıksın inşallah. Önlük önerisi için de sağol.

Denizverdi sağol haber verdiğin için arkadaşım. Üzüldüm Ekin'e, inşallah en yakın zamanda müjdesini de alalım.

Alabama'cım, ne zor işmiş şu bakıcı işi. İnşallah bir sonraki gönlüne göre olur. Ne tuhaflar gerçekten. İyi etmişsin, evdeki patron kim bilsinler. Allah, Allah, bir de bu eskiden tanıdığın biriydi yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah yeni gelecekle budur işte dersin.

Zarpdeniz'cim, ben 19. haftada tamam artık bu kızımın hareketi dedim. Kelebek çırpması diyorlar ama insan niyeyse şöyle tekme bekliyor, hah tamam budur dedirtecek. Ben bir hafta kadar anlamadım, bağırsak hareketi filandır zannettim. Ancak baktım ki hep aynı yerde mi olacak bu hareket, tamam dedim bu kızım. Az kaldı hayırlısıyla, sen de kızının hareketlerini müjdeleyeceksin. Hele ilk başlarda o hissi yaşarken dünya duruyor resmen, heyoo filan oluyorsun. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah. Ağrıların için de Allah kolaylık versin diyeyim. Ben 20 haftada sebebi tam da belli olmayan deli bir ağrı çektim, 3 hafta filan yoğun şekilde sürdü, şimdi hafifçe diyeyim kendini hissettirmediği gün yok. Allah yardımcımız olsun.

afiyet olsun hocam... sise de bahara da... yarasınnn yavrulara:emir_bebek:

bisim ikinci bir isim verme hakkımıs var:))misal olan isminin yanına istediğimis ismi de yani iki ismi de birlikte çağırarak çocuğu alıştırabiirmişis.ikimis de denis ismini beğeniyorus.. ama sonrasında ne olur bilmiyorum..

aaa iyiymiş ikinci isim. genelde abuk sabuk isimler koyuyorlar kimsesiz çocuklara. kader mevlüt abdurrahman vs gibi. ikinci bir şansı daha olur.

inşallah denis inşallah.. inşallah çok beklemem... bugün çocukluk arkadaşım aradı beni.anlattım da... gelsin de görmeye geliris dedi çok mutlu oldum:70:

ah denis ah.... tam da sevindik ansiklopedi kadın buldun yavruna çare diye..allah allah şimdi niye oldu ki...su veriyormusun?yani veriliyormu.sanırım veriyorlardı arada mamadan biras sonra.... marka filan değiştirdinmi bu yakında..ne bileyim içme suyunda,besinde ıslak besde(hani kokulular var ya)ya da vücudu susus kalıpta ondan mı pul pul dökülüyor.birşey bildiğimden değil.teori üretiyorum.benim sağ elimin içi de pul pul olur dökülür.bir kremim var hemen geçirir.ama benimki egsama türü..yalnıs dr lardan duyduğum vücut susus kaldığında hemen pul pul döküntülerle belirti verdiği...tek ilacın su olduğu..hatırlarsan ben su içmiyorum..
inşallah sen bu satırları okurken şifa bulmuştur yavrucun...bibilimm:emir_bebek:

bakıcı işine de üsüldüm.sisinkiler iyi yere tesgah açmışlar.. oh... sis bakın ..bir iş buyurmadığı kalmamış..hafta sonu kalabalık gelenin varmış.as daha sık dişini...

günaydın canım
ellerimin beni terk etmesine az kaldı :59:hayırlısı bakalım sona kadar nasıl gideriz bilmiyorum canım.

BUrda da kar gece güzel yağmış şimdi de yağıyor

bu el işi çok kötü çeken bilir sık dişini. seninki benimkinden kötü. bu karpal tünnel sendromu ile ilgili bir doktor bulup gitsen? şu an çaresi yok ama akşam ele takılacak bir bileklik verebilir. belki ağrıların azalır. doğumdan sonra da bir süre eziyet çekeceksin ne yazık ki:59:benim için özellikle geceler tam kabustu. zaten uyku yok bebek kucağında uyuyakalıyorsun bir yandan da o elle 10-15 dakika (benimki sağ eldi ikisi de ağrıyorsa yarım saat diyelim) bebeği emzirmek falan tam çin işkencesi. bileklik işe yarayabilir ihmal etme doğumdan sonra fırsatın olmaz. iyi haber bu hastaların büyük kısmında eller doğumdan sonra ameliyeta gerek kalmadan birkaç ayda iyileşiyor.

Deniz Bulut yakışıklının duırumuna üzüldüm canım benim ya. İnşallah en kısa zamanda bir çözüm bulursun, bakıcı konusunda da acaba başlangıç için gelen kişiyi fazlamı rahat bırakıyorsun bu yüzden olabilirmi, tanıdık vasıtasıyla gelse bu kadar olmaz diyorum ama. Çevrendeki herkese söylesen belki en doğru kısmetin yakınlarındadır bazen öyle olur ya.

Alabama sende çözersin inşallah yardımcı konusunu.

ZarpDeniz paylaştığın dondurma için tşkler. :) dün bi tane götürdüm

Deniz, iyiye gidiyor diye seviniyordum acikcasi, simdi yazdiklarini okuyunca uzuldum. Bu egzamayi gecirmenin baska bir yolu olmali. Allerji doktoruna tekrar ciktigini soyledin mi?
Bakici konusu da ayri bir problem, hem sana hem de Alabama'ya cok kolay gelsin canim. Bundan sonraki umarim istediginizden cok daha iyi olur. Gercekten para kazanmaya ihtiyaci olan ve bu ise dort elle sarilan birini bulmanizi dilerim. Seninki hakikaten pek simarik cikmis, bir sonrakine biraz daha sert patronu oynamak belki daha iyi olabilir mi?:26:

Herada, Alabama, Deniz Bulut, Baharnaz, bebegin ilk hareketlerini hissetmeyle ilgili olarak yazdiklarinizi okudum, sagolun arkadaslar. Pir-pir, kelebek cirpmasi, midede lik lik bu tarz seyleri sessiz kalip dinlemeye basladim, bende tik yok sonra 5-6 kasik nutellayi Baharnaz'in deyimiyle huplettim, yine bir sey anlamadim.:50: Ya bende bir anlayissizlik var yada bebegim 20.haftada filan daha cok hareketlenecek. Aslinda ultrasonda kendi capinda bayagi hareketli ama ben sanirim bunu daha sonra anlayacagim, anlayacaginiz hala beklemedeyim.:59: Yine de cok tesekkur ederim.:16: :16: :16: :16:

daha vakit var. herada nın dediği gibi anladığında diyeceksin ki 2-3 haftadır midemin gurultusu veya bağırsak hareketi sandığım şey meğer bebekmiş. :1:. bu nedenle ikinci bebek daha önce hissediliyor çünkü ne hissedeceğini biliyorsun artık. zaten çok hafif başlıyor. millet 22-23. haftalarda takla atıyor diye abartıyor. yok öyle birşey halen hafif pıtpıtlar oluyor. kuvvetli tekmeler falan 28-30 dan sonra.

kızlar ever bakıcı işi zor. evet ben başta fazla sessiz kalıyorum. ne yapayım bir kişilik bir de ben de öğreniyorum bunlarla uğraşmasını. artık bakıcı değiştirmeye alıştım da işe başlayınca kısmı beni korkutuyor. bizimki resmi işyeri izin günü falan sayıyla. senelik izni daha önceden yazdırıp kimseyle çakışmadan alıyorsun. acil durumlarda anlayış gösterirler ama dert anlatmak zor. geri kalan günler için resmi rapor götürmen gerek. her kafana estiğinde izin alamazsın. inşallah çalışırken de zırt pırt değiştirmem gerekmez.

erverdi batu ya su verilmiyor. mama verilirken de biberona koyduğun su, su yerine geçiyor. katı besinlere geçene kadar su yok. aklıma gelen birşey var. şöyle bir saçmalık yaptım. pazar günü kremliyorum diye tüm vücuduna yüz dahil kremi değil şampuanını sürmüşüm. :53::37: valla uykusuzluktan ve kremin de şampuanın da büyüklükleri şekilleri aynı ama yazılar farklı tabii! tam iş bitti farkettim. tekrar yıkadık tabii. ama 1 saat bekleri çünkü uyuyakaldı. hoş şampuan mustela nın hipoalejik ürünü ama benimkinin cildi çok hassas. ama bu nedenleyse neden hemen değil de 24 saat sonra kabardı?
herada doktorla konuşmadım. cuma kontrolü bekliyorum. hem egzemalar nasıl olacak göreyim diye hem de yukarıdakini anlatacağım. bakalım ne diyecek. şu an için tek iyi şey burnu aşırı tıkanmıyor uyuyoruz.

Cerebrum77 hoşgeldin. oğlunda varmış allah bağışlasın. sşzde problem neydi ?

Zarpdeniz sende hüpletmelere başlamışsın canım :1: 5-6 kaşık nutella şimdiden iyi gidiyorsun:) ( yalnız nutellanın bağımlılık yaptığını okumuştum dikkat et canım) belki senin süslüde başka tadlara tepki vercektir, ama sanırım 1 hafta içinde hissedebilirsin. evde bence bol bol gofret bulundur daha az kalorili olur hem. Ara öğünde hüpletmelisin bence o zaman daha çok tepkisini hissedebilirsin. Bebişine maşallah canım. yalnız 20.haftalardı sanırım 20-21-22 olabilir tam hatırlayamadım o zamanda alt kasık ağrısı yaşamıştım, belli dönemlerde belli ağrılar oluyor gerçekten dönemsel. İnşallah ayrıntılında güzel geçer.

Deniz Bulut vücuda sürdüğün şampuandan pek olmaz diye düşünüyorum ama ama yinede yakışıklının cildi hassas olduğu için etkilenmişte olabilir. Demek bu boyutta dalgınlıklar olabiliyor, bene kimbilir neler bekliyor :26: Allah hepimizin herkesin yavrusunu görünmez kazalardan korusun.

el konusundaki uyarını dikkate alıcam teşekkür ederim dediğin gibi doğumdan sonra fırsatım olmuycak belkide. Yarın dr randevum var görüşücem beni bir dra yönlendirmesini istiycem.

Deniz Bulut, ayyy belkide sampuandan oldu, Batu'nun hep cok hassas oldugundan bahsediyorsun, uzerinde o kadar sure kaldigi icin olabilir, oteki turlu yikiyor duruluyorsun, sampuan akip gidiyor cunku... Umarim Cuma gunku randevunuz iyi gecer ama en azindan rahat uyudugunu bilmek de cok sevindirici. Cumartesi de cok kalabalik misafirin var, cok kolay gelsin, yakin olsaydik sana bir tatli bir tuzlu yapar getirirdim.:34:

Baharnaz, nutellanin bagimliligi bende daha onceden vardi canim, bunu bildigimden hep kendimi kisitlardim. Dedigin gibi bizimkisi belki baska bir seye tepki verecektir, yada Deniz ve Herada'nin dedigi gibi aaaa olup ay bunun hareketini hissetmek demek oldugunu anlayamadim da diyebilirim.:26:
Daha beni baska agrilar da bekliyor demek ne yapalim bebeklerimiz saglikli olsunlarda hepsine katlanacagiz, bak sen artik yuze yuze kuyruguna geldin canim, biraz daha sabir. Aileleri de artik uyarin ismi hazir etsinler, yoksa dogunca da hala bebek diyeceksiniz? Bir hala bebek diyoruz da..... Bildigim kadariyla dogumdan sonra bir ay icersinde de nufus cuzdani cikarilmasi zorunlulugu var yoksa cezaya giriyormus.

Son düzenleme:
cerebrum77 hoşgeldin aramıza

Sabırkılıç inşallah test gününde güzel haberler verirsin bize, seni bırakmasınlar. Sende hoşgeldin

ZarpDeniz isim konusuna gelince canım sanırım Heradaya seslendin kız ismi düşünen odur, elinde fazla isim olabilir. Ama yinede aklıma güzel bir isim gelirse yazarım. Seçmek çok zor hakkaten. Biz hala 1.ci ismi bile bulamadık :) büyüklerimizden haber yok.
teşekkür ederim baharnaz hoşbuldum:3:

cerebrum77 hoşgeldin aramıza

Sabırkılıç inşallah test gününde güzel haberler verirsin bize, seni bırakmasınlar. Sende hoşgeldin

ZarpDeniz isim konusuna gelince canım sanırım Heradaya seslendin kız ismi düşünen odur, elinde fazla isim olabilir. Ama yinede aklıma güzel bir isim gelirse yazarım. Seçmek çok zor hakkaten. Biz hala 1.ci ismi bile bulamadık :) büyüklerimizden haber yok.

baharnaz tesekur ederim hos bulduk, guzel temennilerin icin cok sagol.umarim ALLAH hepimizin muradini verir en kisa zamanda. sizleri bulduguma cok sevindim, insanin kendini anlayan birileriyle buradanda olsa yazismasi cok guzel.

$batu 373.webp

zavalı batu mun egzamalı yüzü tabii burada net çıkarsa görebilirsiniz.

aşağıda da bir arkadaşımın mail attığı güldüğüm bir yazı :))

Tamamen Modern Çocuk Eğitimi Usullerine Uygun Olarak Yetiştirilen Genç, Bankacı Olabilmek İçin Gün Sayıyor

Doğumundan ergenliğine kadar tamamen modern çocuk eğitimi yöntemleri ile yetiştirilen ve "Türkiye'nin çocuk gelişimi kitaplarına göre büyütülen ilk çocuğu" unvanına sahip olan Zirve Doruk Kesican (25), geçtiğimiz günlerde askerden gelmesinin ardından bankacı olabilmek için gün sayıyor. Anne karnında klasik müzik dinleyerek başladığı yolculuğunun ardından, dünyaya adımını annesinin suda yaptığı doğumla atan Kesican'ın bankacılık yolunda ilerlemesi aileyi bir miktar hayal kırıklığına uğratsa da, kendisi bu durumdan pek şikayetçi değil.
Türkiye'nin suda doğumla dünyaya gelen ilk bebeği
Zirve Doruk Kesican, Türkiye'nin modern usüllere göre yetiştirilen ilk çocuğu... Daha annesinin karnındayken klasik müzik dinletilerek hayata hazırlanan Zirve Doruk, 1985 yılının haziran ayında Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren annesi Ebru hanım tarafından suda dünyaya getirildi. Çocuklarının gelişimine verdikleri önemi "Oğlumuzun içine doğduğu evrene saygılı, özgüvenli ve bizim başaramadıklarımızı gerçekleştirebilecek bir çocuk olması için her şeyi yaptık" sözleriyle özetleyen anne Ebru Kesican, biricik yavruları Zirve Doruk hakkında şu bilgileri verdi:
Aktivite içinde kalan bir çocukluk dönemi
"Eşim ve ben, Zirve Doruk için o zamanın en modern usulleri neyse hepsini birer birer uyguladık inanın. Oturmasını, kalkmasını, tuvalet adabını, kaç yaşında hangi arkadaşları ile ne oynayacağını falan hepsini kitabına uygun yaptık. Koca insanlarız, şu yaşa kadar daha bir kere psikoloğa gitmedik; Zirve Doruk belki 2 yaş sendromuna girer diye pedagog'a koştuk zamanında. Henüz 5 yaşında baleye başladı, sonra piyanoya yazdırdık, ilkokuldayken tenis oynardı, satranç deseniz o da var, yemedik içmedik özel okullara da gönderdik ama gelin görün ki yaş biraz ilerledikçe bizim oğlanın da diğerlerinden pek bi farkı kalmadı. O kadar tenis dersi alan çocuk yine halı saha maçına gitti, yine bütün gün oturup televizyon izledi. İşte şimdi de bankacı oluyor... Tamam oğlumuzdur, bir yaramazlığını da görmedik çok şükür ama suda dünyaya gelen bir çocuğun, şimdi elinde iddaa kuponlarıyla gezip, bankacılık sınavlarına hazırlanması da ağrıma gidiyor açıkçası."
"Çocuk maalesef kendini amorti etmedi"
Sözlerine oğlunun hiç değilse it kopuk serseri olmadığı için memnun olduğunu söyleyerek başlayan baba Serhat Kesican ise yine de yaptıkları yatırımların çok da karşılığını alamadıklarını itiraf etti. Kendisinin de bir devlet bankasından emekli olduğunu dile getiren baba Kesican, "Zirve Doruk ne olursa olsun bizim canımız ama yine de bir kendi çocukluğuma bakıyorum, bir bizim Zirve Doruk'un çocukluğa bakıyorum, aklım almıyor... Ben köy yerinde, saldım çayıra mevlam kayıra anlayışıyla yetişip bankacı oldum, bizim oğlan aman hangi yaşta hangi oyun kişisel gelişimine katkıda bulunacak, aman organik gıdalarla beslensin falan derken yine sonunda benimle aynı noktaya vardı. Kabaca bir hesap yaptım, bankadan emekli olana kadar kazanacağı parayla bu yaşa gelene kadar onun için yaptığımız masrafı ucu ucuna ancak çıkartabiliyor. Neyse, canı sağolsun tabii. Evlattır neticede..." diyerek, yaşadığı hayal kırıklığını gözler önüne serdi.
"Bazı şeyler zorla olmuyor"
Anne ve babasının açıklamalarının ardından söz alan Zirve Doruk Kesican ise bazı şeylerin de fıtrat meselesini olduğunu ve ailesinin daha en başta klasik müzikle olsun, suda doğumla olsun beklentileri gereksiz yere yükselttiğini belirtti. Sadece isminin ağırlığının bile kendisi için yük olduğunu vurgulayan Zirve Doruk Kesican, "Valla benim kimseden baleydi, gitar kursuydu bilmmneydi gibi bir talebim olmadı. Zaten sonra arkadaşlar arasında da epey zorluk yaşadım, sıkıntılar oldu. Baleyi filan zaten kimseye anlatamazsın da, suda doğum hikayesi yüzünden bile lise bitene kadar lakabım lepistes olarak kaldı. Sağolsunlar uğraşmışlar etmişler ama keşke hiç girmeselerdi böyle işlere" dedi.
Hayatının bundan sonraki dönemi için sınavları geçebilirse bankacı olmak ve Fizik öğretmeni olarak atama bekleyen kız arkadaşıyla evlenip birlikte 10 sene ev kredisi ödemek gibi planları olduğunu belirten Zirve Doruk Kesican, açıklamalarına şöyle son verdi: "Bizden geçti artık ama çocuk sahibi olunca yine elimiz mahkum deniycez bu klasik müziğiydi, suda doğumuydu, zeka geliştiren oyuncaklarıydı falan. Bu şekilde 3-5 jenerasyon sonra belki aileden dahi bir bilimadamı ya da bir gol kralı falan çıkarabilirsek ne mutlu bize..."

Son düzenleme:
cerebrum77, sabirkilic hoşgeldiniz.
deniz, çok geçmiş olsun.dilerim bu allerji seni çok uğraştırmaz.valla sen anlattıkça Umut'un bronşiolit olduğuna seviniyorum.bu kadar şeyin üstüne birde allerji kafayı yedirtirdi bana.aylardır ayakta durmaya çalışmaktan güçlü kadını oynamaktan pilim bitti.şükür kuzum iyi.
hamile arkadaşlar, ben bu hava nem cihazını az çalıştırdığımdan beri Umut'un burun tıkanıklığı azaldı.satın almadan önce doktorunuza sorun.günde sadece birkaç saat aralıklarla çalıştırıyorum.belki de oğlumun geçmek bilmeyen inatçı tıkanıklığının sebebiydi buhar makinası.

zarpdeniz, ben oğlumun hareketlerini çok erken hisettim.16-17 haftalarda kanat çırpar gibi hissediyordum.gerçi bebek 350 gr olduktan sonra hareketleri hissediliyor.

Altinyunus, buhar makinesi onerisini aklimda tutacagim canim. Annelik en zor mesleklerden biriymis, hala guclusun, daha pilin bitmedi, dayan canim.:13: Sen bayagi erken hissetmisin hareketleri masallah! Darisi yakinda bana umarim.

Deniz Bulut, Batu'ya tekrar gecmis olsun canim yaa... Yazidaki aciklamalar muthis! Ama hic yabancilik cekmedim okurken...Esimin abisinin bir oglu bir de kizi var. Kizlarini cok kiz gibi yetistirmek istememisler, pembe giydirmemisler, oyuncak bebek almamislar....Fakat sonunda kizcagiz biraz akli erince, hem bebeklerle oynamak istemis hem de pembe kiyafetler giymek! Dolayisiyla bizimkiler doganin dengesini degistirememisler! Her seyi oldugu gibi kabul etmek lazim yada sonunda hayiflanmamak lazim bu ailenin yaptigi gibi...

denis;ben de güldüm doğrusu:1:
batuya da bayıldım.. gönül gösüm hiç bir egsamasını görmedi illk baktığımda.. ama dünya gösüyle belli oluyor evet biras anlaşılıyor ... yavrucum... çokkk tatlı bir bebek o maşallah.gösünü de kısmış biras...dombili bu dombili..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

altınyunus;şükür daha iyiceymiş umut.maşallah....

günaydınnn...

kadının biri arkadaşlarıyla hamama gitmiş gene böyle dondurucu soğukların olduğu bir günde
hamamda vur patlasın çal oynasın derken bir haber gelmiş,demişlerki kadına
"kocan donarak öldü" kadın şok olmuş ve şaşkınlık içinde cevap vermiş
"ben yanıyorum,bu adam şaşırmışmı ? bu havada donulurmu ?"demiş

bizim buralarda soğuk ve kar olmadığından,soğuk bir kış günü yazısını okuyunca aklıma bu fıkra geldi :))

Arkadaşlar hepinize teşekkürler ediyorum hoşbulduk.

Bu başlığın müdavimi olacağım galiba.:49:

boğasiçi arkadaş.... sen çok yaşa emi.. sabah sabah minik bir kahkaha attım..:1:

alın bu da benden.güne neşeyle başlayalım..belki daha önce yasmışımdır.. affola..

adam ölüm döşeğindedir.karısı artık mutfakta cenaseye geleceklere ikramlık hasırlamaktadır.kocasına son bir iyilik gelmiş doğrulup mutfağa karısının yanına gider..masa üserindeki kurabiyelerden birine usanmaktadır ki karısı eline vurur...

şşşşt .onlar cenaseye gelenlerin

boğasiçi arkadaş.... sen çok yaşa emi.. sabah sabah minik bir kahkaha attım..:1:

alın bu da benden.güne neşeyle başlayalım..belki daha önce yasmışımdır.. affola..

adam ölüm döşeğindedir.karısı artık mutfakta cenaseye geleceklere ikramlık hasırlamaktadır.kocasına son bir iyilik gelmiş doğrulup mutfağa karısının yanına gider..masa üserindeki kurabiyelerden birine usanmaktadır ki karısı eline vurur...

şşşşt .onlar cenaseye gelenlerin

tööööbe töööööbe...

:1:

Back
X