Arkadaslar Merhaba
Deniz Bulut, Batu iyice hareketlenmis masallah!
Ama tabi sen baska seylere endiselenmeye basladin sana hak veriyorum. Dun ben yine babycenter'a gidip bebek kiyafetlerine baktim, orada su an ismini tam hatirlayamiyorum, bebekler icin ozel yapilmis, tek parca halinde yastik gibi fakat iki tarafi tumsek, ortasi bebege gore ayarlanmis, bebegi tam ortasina yatiriyorsun bir yastigimsi yatagimsi bir sey gordum ve iyi dedim bundan alayim ama henuz almadim yanimda o kadar para yoktu. Sen simdi bahsedince yazayim dedim. Donmesini yada ters birsey olmasini engelleyen birseydi ama kac aya kadar kullaniliyor onu hatirlamiyorum. Batu sanirim bu bahsettigim seye biraz buyuk gelebilir ama belki sen de yana yastiklar koyarak donmesini engelleyebilirsin. Ayni odada yatiyorsunuz degil mi? Annelerin kulagi dogumdan sonra super calisiyormus, Allah korusun donse yine duyarsin diye dusunuyorum cunku yine sesler cikarip seni bir sekilde uyaracak. Icini ferah tutmaya calis canim, bakiciya birseyler oldu sanirim, cikacak deme sakin!
Denizverdi, her bebek her cocuk farkli ozelliklere sahip canim. Senin kizin bir gelsin ondan sonra arabaya ihtiyacin olacak mi olmayacak mi daha emin olursun canim ama bir butce ayirmak yine de faydali olabilir.
Bizim kizimiza Clarissa'da hemfikir olmustuk zaten fakat Turk ismine esim karar veremiyor, bana kalsa ben ona da karar vermistim, simdi hala beklemedeyiz canim.
Maiumut, cok sevdigin komsunun topragi bol olsun canim. Son zamanlarinda da yanindaymisiniz, o yuzden son kez gormus oldun. Allah rahmet eylesin, sizin ve ailesinin de basi sagolsun.
Alabama, bence artik iyice toparliyorsun canim. Bundan sonra tum anneler ve herkes dikkatli olsun arkadaslar, sanirim hala soguklar devam ediyor. Taze sikilmis havuc suyunun her zaman sogukalginligina iyi geldigini soylerler, hasta olmadan icmek lazim. Burnun hala tikaliysa tuzlu su cekmek cok iyi geliyor,cok gecmis olsun canim. Esine bir yildizli aferin gonderiyorum.
Herada, Rena Gunes, isigi ile yuvanizi aydinlatsin, mutluluk katsin canim.
Benim de Ankara'da Renan isminde bir arkadasim var, o ismi hatirlatti. Odaniz da bitmek uzereymis ve son hazirliklar, ne guzel herseyi planlamissin canim. Iki doktor fikrine simdi iyiden iyiye isinmis durumdayim. Umarim benim de kafami karistirmazlar, seninkiler birbirini tamamlamis ve hemfikir gorunuyor, bu cok iyi. Bakalim benim buradaki doktorlar ne diyecekler,ben bir de onemli test ve durumlar icin Memorial doktorlari ile teyidini aliyorum, simdiye kadar cok sukur ki onlar da hemfikirdi. Atasehir'e gidip bakabildin mi? Baharnaz'dan sonra sana odaklanacagiz ve aranizda sadece birkac hafta var, cok heyecanli....

Baharnaz, ahh canim ya, sanirim Alabama yazmisti, dogunca Enes'e doktordan sonra bir de sen poposuna vurup bana neler cektirdin dersin artik...
Enes hala ters miydi son kontrolde? Normal mi sezeryan mi, sen sanirim normal istiyordun. Gerci daha Enes pozisyon degistirebilir, vaktiniz var, hayirlisi olsun canim. Neyseki dun sonradan basinin hareketlerini hissetmisin de rahatlamisin, sevindim. Ben biliyorsun cok limonlu seyler-hatta direk limon- yiyorum, belki Clarissa ondan fazla tepki vermiyor.
Arada nutella yiyorum ama benim kiz neyi seviyor daha bilmiyorum dedigin gibi...
Patikler, yogun musun canim yine?
Deniz Bulut, hakli olabilirsin canim, sayimiz gitgide azaliyor. Bir taraftan da guzel, birer birer hamile kalip bebeklerimize kavusuyoruz. Darisi insallah siradaki dogum yapacak arkadaslara ve bana ama eski arkadaslarimizi da unutmadik, bekleriz gelsinler.:13:

Deniz Bulut, Batu iyice hareketlenmis masallah!

Denizverdi, her bebek her cocuk farkli ozelliklere sahip canim. Senin kizin bir gelsin ondan sonra arabaya ihtiyacin olacak mi olmayacak mi daha emin olursun canim ama bir butce ayirmak yine de faydali olabilir.

Maiumut, cok sevdigin komsunun topragi bol olsun canim. Son zamanlarinda da yanindaymisiniz, o yuzden son kez gormus oldun. Allah rahmet eylesin, sizin ve ailesinin de basi sagolsun.
Alabama, bence artik iyice toparliyorsun canim. Bundan sonra tum anneler ve herkes dikkatli olsun arkadaslar, sanirim hala soguklar devam ediyor. Taze sikilmis havuc suyunun her zaman sogukalginligina iyi geldigini soylerler, hasta olmadan icmek lazim. Burnun hala tikaliysa tuzlu su cekmek cok iyi geliyor,cok gecmis olsun canim. Esine bir yildizli aferin gonderiyorum.

Herada, Rena Gunes, isigi ile yuvanizi aydinlatsin, mutluluk katsin canim.

Baharnaz, ahh canim ya, sanirim Alabama yazmisti, dogunca Enes'e doktordan sonra bir de sen poposuna vurup bana neler cektirdin dersin artik...

Patikler, yogun musun canim yine?
Deniz Bulut, hakli olabilirsin canim, sayimiz gitgide azaliyor. Bir taraftan da guzel, birer birer hamile kalip bebeklerimize kavusuyoruz. Darisi insallah siradaki dogum yapacak arkadaslara ve bana ama eski arkadaslarimizi da unutmadik, bekleriz gelsinler.:13: