38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaslar Merhaba:16:

Deniz Bulut, Batu iyice hareketlenmis masallah!:nazar: Ama tabi sen baska seylere endiselenmeye basladin sana hak veriyorum. Dun ben yine babycenter'a gidip bebek kiyafetlerine baktim, orada su an ismini tam hatirlayamiyorum, bebekler icin ozel yapilmis, tek parca halinde yastik gibi fakat iki tarafi tumsek, ortasi bebege gore ayarlanmis, bebegi tam ortasina yatiriyorsun bir yastigimsi yatagimsi bir sey gordum ve iyi dedim bundan alayim ama henuz almadim yanimda o kadar para yoktu. Sen simdi bahsedince yazayim dedim. Donmesini yada ters birsey olmasini engelleyen birseydi ama kac aya kadar kullaniliyor onu hatirlamiyorum. Batu sanirim bu bahsettigim seye biraz buyuk gelebilir ama belki sen de yana yastiklar koyarak donmesini engelleyebilirsin. Ayni odada yatiyorsunuz degil mi? Annelerin kulagi dogumdan sonra super calisiyormus, Allah korusun donse yine duyarsin diye dusunuyorum cunku yine sesler cikarip seni bir sekilde uyaracak. Icini ferah tutmaya calis canim, bakiciya birseyler oldu sanirim, cikacak deme sakin!

Denizverdi, her bebek her cocuk farkli ozelliklere sahip canim. Senin kizin bir gelsin ondan sonra arabaya ihtiyacin olacak mi olmayacak mi daha emin olursun canim ama bir butce ayirmak yine de faydali olabilir.:34: Bizim kizimiza Clarissa'da hemfikir olmustuk zaten fakat Turk ismine esim karar veremiyor, bana kalsa ben ona da karar vermistim, simdi hala beklemedeyiz canim.

Maiumut, cok sevdigin komsunun topragi bol olsun canim. Son zamanlarinda da yanindaymisiniz, o yuzden son kez gormus oldun. Allah rahmet eylesin, sizin ve ailesinin de basi sagolsun.

Alabama, bence artik iyice toparliyorsun canim. Bundan sonra tum anneler ve herkes dikkatli olsun arkadaslar, sanirim hala soguklar devam ediyor. Taze sikilmis havuc suyunun her zaman sogukalginligina iyi geldigini soylerler, hasta olmadan icmek lazim. Burnun hala tikaliysa tuzlu su cekmek cok iyi geliyor,cok gecmis olsun canim. Esine bir yildizli aferin gonderiyorum.:34:

Herada,
Rena Gunes, isigi ile yuvanizi aydinlatsin, mutluluk katsin canim.:nazar: Benim de Ankara'da Renan isminde bir arkadasim var, o ismi hatirlatti. Odaniz da bitmek uzereymis ve son hazirliklar, ne guzel herseyi planlamissin canim. Iki doktor fikrine simdi iyiden iyiye isinmis durumdayim. Umarim benim de kafami karistirmazlar, seninkiler birbirini tamamlamis ve hemfikir gorunuyor, bu cok iyi. Bakalim benim buradaki doktorlar ne diyecekler,ben bir de onemli test ve durumlar icin Memorial doktorlari ile teyidini aliyorum, simdiye kadar cok sukur ki onlar da hemfikirdi. Atasehir'e gidip bakabildin mi? Baharnaz'dan sonra sana odaklanacagiz ve aranizda sadece birkac hafta var, cok heyecanli....:66::66:

Baharnaz, ahh canim ya, sanirim Alabama yazmisti, dogunca Enes'e doktordan sonra bir de sen poposuna vurup bana neler cektirdin dersin artik...:1: Enes hala ters miydi son kontrolde? Normal mi sezeryan mi, sen sanirim normal istiyordun. Gerci daha Enes pozisyon degistirebilir, vaktiniz var, hayirlisi olsun canim. Neyseki dun sonradan basinin hareketlerini hissetmisin de rahatlamisin, sevindim. Ben biliyorsun cok limonlu seyler-hatta direk limon- yiyorum, belki Clarissa ondan fazla tepki vermiyor.:1: Arada nutella yiyorum ama benim kiz neyi seviyor daha bilmiyorum dedigin gibi...:52:

Patikler, yogun musun canim yine?

Deniz Bulut, hakli olabilirsin canim, sayimiz gitgide azaliyor. Bir taraftan da guzel, birer birer hamile kalip bebeklerimize kavusuyoruz. Darisi insallah siradaki dogum yapacak arkadaslara ve bana ama eski arkadaslarimizi da unutmadik, bekleriz gelsinler.:13:

Enbu, Hosgeldin!:71: Daha citirmisin canim... Bence yumurta takibine birkac ay daha devam edin. Bu konuda uzman bir baska merkez ve doktordan da oneri almak, elinizdeki dokumanlari gostermek size biraz daha zaman kazandirabilir. Hersey normal derken, rahim filmi, sperm testi??? Esin kac yasinda? Sadece bizim yumurtalarimiz degil, onlarin da spermleri yaslaniyor, ileri hareketlilik filan iyi miydi? Preseed'i kullanmaya baslayabilirsin, bazi eczanelerde bulunuyor yada internetten siparis ediliyor. Bize, dogal yoldan sizin cocugunuz olamaz dendigi icin direk mikroenjeksiyon onerildi ve su anki gebeligim de bu sayede olustu. Umarim sizin de yakinda guzel haberlerinizi aliriz.:34:

Son düzenleme:
tşk ederim ilginiz için :( biraz moralim bozuk eşim 35 yaşında sperm testi çok iyi rahim filmi çektirmedim çünkü istenmedi hormon testi yaptırdım iyi çıktı. çok kararsızım çalıştığım için her an dra gidemiyorum ne düşünceğimi bilemiyorum artık acaba diyorum br kaç ay denesemmi yumurtlama takibi sonramı diğer tedavilere geçeyim bir yandanda yaşım geçtiği için acele ediyorum siz kaç yaşındasınız ilk denemedemi oldu bu gebeliğiniz ?

Son düzenleme:
zarpdenizcim sagol tatlim:54: ama malaesef burada keci boynuzu yok bulundugum yerde ama inciri denicem birde sogani denicem benim miyomlara gelir insalah fakat daha adet olamadimm:26: beklersem gelmiyo beklemesem geliyo:44: rabbim buyuksunn:16:

Günaydın herkese :71:

Denizverdi sanada mutlu sabahlar

enbu hoşgeldin İnşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun.

ZarpDeniz sanırım bahsettiğin yan yatış yastığı başlangıçta kullanılıyor yan çevirip herhangi bir yastıkta koysan öylece kalır :) belli bir aydan sonra bebiş dönüşlerini kontrol edebiliyor galiba.

Bu arada bende ekşilerle sonladırıcam ikimizde limon limon diye diye.. Benimkide sürekli limon yediğim için fazla hareketli olmadı kimbilir. Ama portakala hala tepki veriyor. Sen yinede başka tadlarda dene süslüne canım ya.

Kulak ağrımada çözüm buldum sürekli sakız çiğniyorum bende son günlerde neden canım sebepsizce paket paket şekersiz sakız çiğnyordum diye kendi kendime soruyordum sebebi kulak ağrımdanmış.

Herkese selamlar,

Maiumut, gerçekten üzüldüm arkadaşım. Başın sağolsun. Anladığım bir can dostunu kaybetmişsin. Sabırlar diliyorum, yokluğuna alışmak zorlu olacaktır. Allah sizlere uzun ömürler versin. Güzel dileklerin için de bin sağol. Sizin güzel haberlerinizle de ben mutlu olacağım, sizlerin bebişleri için ben de geri sayımda olacağım olacağım hayırlısıyla, sağlıkla ve tez zamanda inşallah.

Alabama'cım, çok geçmiş olsun canım. Gerçekten uzun sürüyor bu hastalık galiba, Allah'tan Mert Bey'de birşey yok. Alıyorsundur eminim ama böyle dönemlerde bol kivi ye olur mu? Haftaya geleceğiz, sen bir iyileş de. Sağolasın canikom, bizi düşünmüşsün ama ben de seni düşünmüştüm açıkçası. Bana bu aşamada geçmez ama senin her fırsatta dinlenmen lazım diye, görüşürüz haftaya inşallah.

Limon'un haberine sevindim, annesinin sütü yarasın Çınar bebeğe, bir an önce annesinin kollarına kavuşsun inşallah.

Bahar'cım, bebeğin yer eksikliğinden hareketlerinin azaldığı döneme geldin, Allah yardımcın olsun, yardımcımız olsun. İnşallah oğluşunu bugün görüp ya da hareketlerini hissedip rahatlamışsındır. İnsan alışınca hareketliliğine, bu yeni durum karşısında huzurunu koruması zor vallahi. Kalan günler de sağlıkla, keyifle geçsin inşallah. Nefes darlığı hafiften bende de başladı, azıcık yokuş ya da merdiven çıksam nefesim kesiliyor, düz yol yürüyüşlerinde sorun yok şimdilik. Eh yapsınlar bakalım yapacaklarını, sağlıkla büyüsün, sağlıkla gelsinler de :-)

Zarpdeniz'cim, bulunduğum yerden dolayı acil ihtiyaç olur diye ayda bir uğruyorum oturduğum yerdeki hastaneye. Benim doktorum da senin gibi, herşey yolunda sık görüşmemize gerek yok diyordu geçen aya kadar o yüzden dört haftada bir çağırıyordu. İlk başlarda itirazlarıma peki deyip üç haftada bire düşüyordu gerçi sağolsun!!! Bu durumda ben de devlet hastanesindeki doktorda alıyordum soluğu en fazla iki hafta kontrole gitmeden durabiliyordum hareketlerini hissedene kadar. Şimdi kendi doktorumla üç haftada bir görüşüyoruz... Neticede, ikinci doktorum da çok bilgili, tecrübeli ve esas takiplerimin Memorial'da yapıldığını biliyor. O sebeple de Memorial'daki doktorumla çelişen hiçbir şey söylemedi, kullandığım ilaçlara hiç karışmadı, sadece gittiğim günlerdeki takiplerimi düzgün yaptı, testler konusunda aşırı titizlendi, AS öncesi bebeğimin iyi olduğunu endişe etmememi söyleyerek bana moral verdi filan. Yoksa iki doktora gitmek kafa karıştırıcı olsaydı, tek doktora düşerdim. Eminim sen de bunu düşünmüşsündür ama ben yine de yazayım istedim. İnşallah sen de benim gibi iki doktora gitmenin keyfini sürersin. Hem ikinci doktorumun usg ölçümleri çok cömert, moral veriyor, çarşamba günü kızımın ağırlığını 2135 gr olarak ölçtü, Memorial'de daha konservatif kalıyor ölçümler, salı günü bakalım kaç çıkacak.

Kızımın mobilyaları bir hafta gecikmeli olarak dört gün sonra gelecek ama sağolsun sevgilim odasının düzenlemelerini tamamlamak üzere. Önümüzdeki hafta hastane çantası hazırlanıp, artık cicilerini yıkama zamanı gelmiş olacak hayırlısıyla. Sırada sen varsın, keyifle yaşa, yaşayalım bunları inşallah. Allah dostlarımıza, dileyen herkese de bunları tez zamanda yaşatsın umarım, tüm duam bu.

Arkadaşlar, bu arada hazırlıklarımız neredeyse bitti, yavrumun ismi netleşmedi filan diye dolaşıyordum ki bugün sevgilim kızımızın ilk ismini buldu. O kadar beğenmiş ki bulduğuyla, birkaç kere söyleyince ben de peki dedim. Eğer bir son dakika değişikliği olmazsa kızımızın adı Rena Güneş olacak inşallah (Güneş kalsın diye bayağı bir ayak diremem gerekti gerçi). Sonra biraz bakındım filan Türkiye'de 154 kişide olan bir isimmiş, içimize sindi, annem az rastlanan bir isim olmasını istiyormuş meğerse çok beğendi, sevgilimin annesi sanki biraz eh dedi gibi ama neyse... Ha bu arada isme tamam dedikten 10 dakika sonra neydi bizim kızın ismi yahu oldum, yuff bana :-)

Öncelikle herkese iyi haftalar ve hayırlı günler kızlar günaydınnnn

Herada canım saol çok şükür ilk kez bugün sağlıkla yataktan kalktım kendimi iyi hissediyorum geçti gitti. ama dediğin gibi kivileri yedim. Maşallah Rena Güneşe kocaman olmuş yeğenimiz. memorialde benim son ölçümüm cumartesi 3190 gramdı ben pazartesi Merti 3840 doğurdum söyliyim yüzde ondan fazla bir fark var. şaştım kaldım arkadaşım da aynen öyle 500 gram artı farkla doğurdu. söylemeden geçmiyim dedim arkadaşım. güzel kızın adıyla yaşasın hayırlısıyla dünyaya gelsin güzeller güzeli bi insan olsun tüm dualarına amin allah isteyen tüm kadınlara anneliği tatdirsın. ne zaman istersen bekliyorum artık ben iyiyim. bugün temizlik var ama bugün hariç ;) odanın gelmesi dışında hazırlıklar tamamlanmış allah ağız tadiyla kullanmayı nasip etsin canım.

sabah kuşluğundan gece kuşuna terfi ediyorum gibi...

Herada 2.isim belli olmuş Rena Güneş ilk defa duyuyorum Hayırlı olsun Sağlıkla gelsin inşallah.
Hazırlıkları tamamlamana az kalmış bencede ağırlaşmadan eksikliklerini tamamla, ben erteledim şimdi zor oluyor bu yüzden çünkü artık pilim bitmiş gibi. Göbüşü kaldıramıyorum, üstüne birde sıkıntılar olunca hazırlıklar önemini kaybediyor.

ZarpDeniz çukulata yedikten sonra diycem tam neyi seviyor çözemedik galiba hafif sola oturur pozisyonda, yada sırtüstü uzan canım süslünün hareketlerini hissedebilirsin. Dr kontrolün güzel geçmiş sevindim. Gitmedim dra. hareketlerini daha doğrusu kafa hareketlerini hissedince kendimi rahatlattım. Kafası elimin altında ya :)

Ama bulantı ve kusmalar beni mahvediyor şimdide bu saatte kuaklarımın patlarcasına ağrımasından uyuyamadım tansiyonum 14 8 limon yedim bu saatte başka napıyımki dün akşamda drumla görüştüm dayanabildiğin kadar dayan diyor antibiyotiğimi değiştirdi.

Denizverdi arabayla çocuğu unutmak heh :) sen bu kadar rahat olamazsınki canım ya.

Maiumut Allah rahmet eylesin. Sanada sabır versin canım.

Baharcım inşallah bugün daha iyisindir senin de nedir çektiğin kardeşim az kaldı inşallah geride kalcak tüm zorluklar. allah yardımcın olsun

Günaydın Alabama bugün daha iyi olmana sevindim, şükür bende iyiyim
Eşimde artık sende çıkmayan birşey kaldımı diyor haklıbende şaşıyorum kendime orta kulakta değişen hormonlordan dolayı ödem gibi birşey oluşuyormuş kulakların patlarcasına ağrımasının sebebi buymuş çözümde bol bol sakız çiğnemek :) hiç duyduuzmu böyle brşey ya gülüyorum :) neyse

ZarpDenizede yazmayı unutmuşum bebiş hala ters canım kafası sağ göğsümün altında bende artık sezaryen fikrine alıştırdım kendimi herşey yolunda giderse 25 Nisan Allahın izniyle doğum olcak.

:14:
günaydın güller :3::71:

sağol canım. fizikçiler daha iyi önce tedaviye çalışıyorlar. tabii bu derdin tek kesin çözümü ameliyatmış amaoraya kadar rahatlatıcı birşeyler denenebilir. benimki geçti gibi çok hafifledi arada biberon falan verirken hafif uyuşuyor. şu haliyle ameliyat gerekmez mesela. inşallah seninki de geçer.

hareketleri sık hissetmeye başlayınca daha rahatlayacaksın. düşün ben bile rahatlamıştım :34:ama kafana takılan birşey olduğunda hemen gitmek için elinin altında 2 doktor olması iyi birşey. bakıcı konusunu hiç orma aşapıda anlatacağım :59:

nasılsın neler yapyorsun? inşallah bakıcı kısmını halledip işe başlayabilirsem ben de işin eve yakın olması keyfini yaşayacağım hayırlısıyla:10:

çok üzüldüm. allah rahmet eylesin kalanlara uzun ömür ve sabır versin. yakın bir dostu kaybetmek çok acıdır yeri dolmaz sana da bol sabır diliyorum

daha iyi olmana sevindim. bu durumlarda yardımcı bir eş çok işe yarıyor tabii.:nazar: senin annen kayınvaliden falan uzukta mıydı unuttum. zor bir durumda gelip yardımcı olamıyorlar mı?

ben de 1,5-2 yaş sonrası nasıl olacak bilemedim. her çocuk da farklı tabii. alabama ilk 3 ay ana kucağını kullanamadıklarını yazmış. ben hem güzel havalarda kullandım (ilk 40 günden sonra) hem de ikinci aydan sonra evde uyutmak için beşik olarak kullandım. gündüzleri meme olayı tamamen bitince elle sallanmaya da şiddetle itiraz edince emzik de almayınca sallamak için birşey gerekti. arabayı bulduk (anakucağıyla). şimdi pusetine geçti büyüdüğünden. şu anda da orada uyuyor :1:

mobilyaları da gelmek üzereymiş eşyalarını keyifle yerleştirirsin inşallah :31:rena ismini hiç duymadım anlamına baktım nazar olunan bakılan demekmiş. siz sürekli olarak hangisini kullanacaksınız? ben de ender bulunan isimleri severim . okulda sınıfta işyerinde 10 tane ayşe, meltem, esra vs olacak ama rena tek kalacak karışmayacak :34: ben ismimi (nefise) eski isim diye sevmezdim ama sık rastlanmamasından memnundum. okulda sözlüde mesela öğretmen zeynep diye başladığında 2-3 tane varsa soyadını söyleyene kadar iyi kalpten gitmiyorlar derdim :52:

bu bulantın idrarda protein falan bulunduğundan mı? bu son haftalarda olması çok kötü. bir rahat edemedin. ne diyeyim çok az kaldı. inşallah sağlıkla kavuşacaksın.

hülya ya 40 yaş üstü hamile kalan var mı ümide ihtiyacım var topiğinde rastladım. ilk başta zaten 38 yaş üstü topiği var, burada bir dolu anne ve hamile var niye başka topik açıldı ki olmuştum sanırım insanlar burasının anne ve hamile ile dolmasından rahatsız oldular. tedaviye başlayan devam eden yok gibi. yakında topiğin ismini 38 üstü geç ve genç anneler diye değiştireceğiz sanırım :37:

bakıcı kısmı az sonra batu uyandı

var canım varda kayınvalidem bebeğe bakamaz ancak sevebilir görümcem var o koşup geliyo zaten herzaman. annem desen yalova da çalışıyo yaşıyo o bu hafta sonu sınavlarda görevli diye çağıramadım aslında gel desem iptal edecekti de artık hafta sonu eşim evde olur diye çağırmadım.çok şükür hafta sonu da sabahları başağrısı dışında iyiydim.

evet burası hamileler topiği oldu ben bu konuda kendimi çok yargıladım acaba artık bebeğim oldu gitsem mi diye düşündüm suçluluk duydum resmen çünkü onları da yani gidenleri de anlayabıliyorum zor iş allah en kısa zamanda onlarada bu duyguyu tattirsın. eminim onlar da anne adayı olduklarında yada anne olduklarında bunu samimi gördükleriyle dillendirmek konuşmak isteyeceklerdir bizim gibi. açıkçası ben başka bir topikte uzun zaman geçirip bebek sahibi olmadığım ve onların hepsi bebek muhabeti yaptıkları için o topikten uzaklaştım zamanında... zor işler bunlar yeterki kalpler temiz olsun allah kimseyi aratmasın.

batu yu yatağına koymuştum dönencesini seyrediyordu. ah uh sesler geldi hah sıkıldı dedim yanına koştum. bir baktım ters dönmüş :69:çevirdim. baktım popo atıp yan dönüp yine ters döndü. artık dönüyor canım oğlum :nazar::nazar::52::69: eee ben gece uyku tulumu giydiriyordum. acaba onunla da ter döner mi? dönünce elleri altta yanlarda kalıyor. birşey olur mu? haydaaa bana yine uyku yok!!!

:nazar::emir_bebek::62::62: braovo Batuya maşallah yerim onun poposunu darısı Merte inşallah bizimkinin hiiiç dönesi yok valla popo atıp ayağını diretiyo ama ne zaman döncek bakalım. eee annelik zor daha uzun bir süre uyku yok uyku yooook :20:

slm ben 38 yaşında birbuçuk senelik evliyim 8 aydır korunmuyoruz bütün tahliller normal bu ay yumurtlama takibi yaptırdık hamile kalamdım :( burdaki arkadaşlar acaba nasıl hamile kaldılar zarpdeniz cevap yazabilirmisiniz acaba ?

hoşgeldin inşallah en kısa zamandı hamile kalırsın burda doğal yoldan dahamile kalanlar vaaar tüp bebek enjeksiyon aşılama yardımcı tıp ile kalanlarda var canım. bence çok vakit kaybetme ve ya ileri tetkiklerde sorunu araştırmaya başla yada bir an önce aşılama ile bu işe başla derim. çünkü ben olacaksa bir yıl içinde olacağına inanıyorum yok bir yıl içinde olmuyorsa ve yaş 38 olmuşsa demekki yardım gerekiyor bu benim fikrim. bizimde çift olarak hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen 35 yaşında evlendim hiç korunmadım ancak 38.5 yaşında bir aşılama bir tüp ardından ikinci tüp denememde hamile kalabildim ilk hamileliğim di ve Mert dünyaya geldi çok şükür. darısı sana ve tüm isteyenlere olsun

Günaydın Alabama bugün daha iyi olmana sevindim, şükür bende iyiyim
Eşimde artık sende çıkmayan birşey kaldımı diyor haklıbende şaşıyorum kendime orta kulakta değişen hormonlordan dolayı ödem gibi birşey oluşuyormuş kulakların patlarcasına ağrımasının sebebi buymuş çözümde bol bol sakız çiğnemek :) hiç duyduuzmu böyle brşey ya gülüyorum :) neyse

ZarpDenizede yazmayı unutmuşum bebiş hala ters canım kafası sağ göğsümün altında bende artık sezaryen fikrine alıştırdım kendimi herşey yolunda giderse 25 Nisan Allahın izniyle doğum olcak.
aman aman maşallah iyi ol da çiğne sakızları. uçakda da çiğniyoruz ya aynı mantıkdır belkide eee nisan girde şunun şurasında ne kaldı hadi allahın izniyle gelsin Enes bebek inşallah senden hemen haber almak iyi olduğunuzu duymak nasip olur merakda bırakmazsınız bizi.

alabama bahar canlı bir selam:3:

bahar;canım .... benim eşim de oldu olası kulağından şikayetçidir.dr söylemiş.. o da şikayeti oldukça sakıs çiğner...tabiiii yıkanması gerektiğinde de yıkattığı oldu.sakıs bir önlem.alternatif sanırım.

Son düzenleme:
evet denizverdi şimdi koydum hayatım eklicektim aslında baktım eklemeyi kaldirmışlar ben de avatar yaptım dedim hatunlar görsün ciddi oğlumun gülüşünü ;))

Günaydın arkadaşlar,

Baharnaz'cım, öncelikle kulak ağrına kendin çözüm bulmuşsun, bravo sana. Maşallah üç hafta için geri sayıyoruz öyle mi, çok rahat bir sezeryan ile kucakla Enes bebeği inşallah. Hazırlıklar tamamlanmak üzeredir inşallah, var mı kimse sana bu ağırlaşılan haftalarda yardımcı olabilecek?

Deniz Bulut'çum, sağolasın arkadaşım. Rena'nın anlamını dikkate alıp Güneş'ten önce gelsin dedik, bu durumda en çok ilk ismi kullanılacak galiba ama o benim güneşim neticede, ikinci ismine de aşina olacak şekilde büyütebiliriz inşallah. Az kullanılan isim konusunda haklısın, benim isim de nispeten az kullanılanlardan ama unisex olması yüzünden aralarda zorlanmıyor değilim.

Batu Bey'e maşallah. Dönmelere başlamış, gerçekten ben de merak ettim uyku tulumuyla nasıl oluyor diye.

Zarpdeniz, çok teşekkürler arkadaşım. Geçen gün yazacaklarım vardı sana, unutmadan önce onları yazayım. 24-28. haftalar arası yapıyorlar şeker yüklemesini, benimkini 27'nin içindeyken yapmıştık mesela. Daha vaktin var. Kızımı gördüm demişsin ama detay yazmamışsın, merakla bekliyorum. BAhsettiğin yastığı Baharnaz yazmış, o ilk aylarda kullanılıyor diye biliyorum, ben aldım ama aylarca kullanılabilecekmiş gibi durmuyor açıkçası. Senin hazırlıklar nasıl gidiyor.

Alabama'cım, iyi olduğuna çok sevindim, haydi geçmiş olsun, Mert'e geçmeden atlatman da ayrıyetten harika. Güzel dilek ve duaların için de bin sağolasın. Bizler de hayırlısıyla kucağımıza alalım, isteyen dileyen tüm dostlara ve herkese de Allah bir an önce bunları yaşamayı nasip etsin inşallah.

Evet maalesef topic eski zamanlardaki gibi değil. Eskiden de hamilesi olan bir topicti ve ben çok gebelerimizle geri sayıma geçtiğimizi, doğum haberleriyle nasıl mutlu olduğumuzu ve bunların bize nasıl doping olduğunu hatırlıyorum. Tedavide olanımız da çoktu. Belki biryerlerde kantarın topuzunu kaçırdık ve eski arkadaşlar ve de yeni tedavidekiler topiğe gelme alışkanlıklarını değiştirdiler, bilmiyorum ki. Açıkçası eskiden hergün gelirken, şimdi o kadar da sık gelmeme sebebim de bu, umarım eski tadına kavuşur tekrar. Eskiden çocuğu olduktan sonra topiğe uğramayanlara kızıyordum ama ihtiyacı olanlara ulaşamayacaksa bu topic belki de gitmek daha doğru, zaman gösterecek.

Son düzenleme:
Back
X