Arkadaslar Merhaba
Deniz Bulut, gelmemisin bir daha arkadasim, bekliyoruz haberlerini ama lutfen bakici kaliyor de, cunku ise baslamana cok az kaldi.:13:
Ben ise baslamama karari almakla cok iyi etmis oldugumu anliyorum, hamileligim sakin geciyor-paranoyakligimin disinda- bazen ozellikle disarida yemek yedigimiz zamanlarda kabiz oluyorum ve uzunca bir sure banyoda kaliyorum ve kendime diyorumki simdi calissaydim bu surede ders biterdi!!!
Baharnaz, en azindan kulagin icin basit bir cozum bulmus olman sevindirici. Demek 25 Nisan, dogum tarihiniz olacak, Allah saglikla kavusmayi nasip etsin canim. Bu sartlar altinda sezeryan daha buyuk olasilik gorunuyor, epiduralli mi yoksa tum anestezi mi ona karar verdin mi? Annen yada kardesin yaninda olacak degil mi, bir kac gun yardima ihtiyac sozkonusuymus. Evet, biz limonlari yemekten dolayi hareketleri az bebislerin galiba....

ayyy cok az kaldi, cok heyecanli...Enes'in dogumgununde ben de hastanede bir detayli ultrason daha yaptiriyor olacagim, dualarim sizinle olacak.
Alabama, Mert artik ciddilikten vazgecip kahkahalar atmaya baslamis, masallah!

Yuzunden gulucukler eksik olmasin.
Herada, seker yukleme bilgisi icin sagol canim. Ben bugun esas doktoruma gittim, O'da
25.haftada yapacagiz dedi. 35'ten asagi cikarsa sorun yokmus, yoksa burada 4 saat bekleyip ileri arastirma yapacagiz dedi.:18: Aslinda randevum gelecek Pzt.idi ama konferansa katilacagi icin bugune alindi, iyi de oldu. Bugun sadece bebegin basit bir aletle kalp atislarini dinledik ve gobegimi mezura ile olctu, sanirim TR'de bu yapilmiyor, eskiden yapilirmis. Gelisim iyi dedi, simdi 25 Nisan'daki detayli ultrasonu bekliyorum, ondan once baska hastaneye gitmezsem.

Bir kac gun onceki ultrasonda, kizimizin kafasi ve govdesi buyuktu, gozlerin ve agzin bulundugu yerler siyah cukurlar seklinde gorunuyordu, elleri ayaklari hareket halindeydi, bir kac organini gosterdi ve basinin poziyonunu degistirdigine tanik olduk. Oradaki gibi kilosu, boyu- posu filan soylenmedi.

Umarim bundan sonrakinde boyunu, kilosunu ve diger detaylarin bilgisini daha iyi alacagiz. O zaman ben de size daha cok detay yazarim canim, sagolasin. Yan yatirma yastigindan ben de alacagim, evet dedigin gibi sanirim daha kucuk bebekler icin. Daha alacagimiz cok sey var, biz daha yeni basladik sayilir, masallah siz bitirmek uzeresiniz ama sizin de zamaniniz yaklasti sayilir.
Denizverdi, kursun yakinda bitiyor olmali degil mi?
Toana, umarim kurun faydasi olur. Hurma da icindeki vitamin ve mineraller bakimindan oldukca zengin, eger bulabilirsen yemenizi tavsiye ederim.
Patikler, Cans, Altinyunus, Maiumut, Kangurum
Eskiden daha cok gelenlerin simdi gelmemesi ile ilgili olarak buyursunlar, bekleriz diyorum.

Ben de tedavilerdeyken hamile kalanlari sevincle okuyordum, "ohhh cok sukur bir kisi daha eksildi" diyordum ve gercekten de yeni bir umut kaynagi oluyordu, deneyenler basariyordu diye dusunuyordum. Bebegi olmus ve topige devam eden arkadaslari da vakit bulup yazdiklari icin tebrik ediyorum, aslinda onlarin bebekleri de bizim bebeklerimiz diye dusunuyorum cunku hafta hafta gelismelerini paylastik, hala paylasiyoruz. Ama bebegi ve hamile olanlar baska bir topic acalim oradan devam edelim diyorsaniz, onu da yapabiliriz.:13: