38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

narmik..meraba ben ilk defa enden duydum transferin narkozla oldugunu..tabi o bunyeden bunyeye degisiyor demek narkozlada olan varmiss..:26:

Ben mümkünse anestezi istiyorum demiştim..Onlar da hay hay ama ona göre ekstra para alırız dediler..Ben o stresi yaşamak istemediğimden tamam dedim..İlk denemede transfer sırasında neredeyse çişimi yapıyordum afedersiniz....Bu yüzden kesinlikle tavsiye ederim..Çok rahat ettim ben...

canım ben cem demırel'ı tavısye ederım cumartesı gıttım tabı anaolu yakasında oturuyorsan..

canım yazdıkların kafamı karıştırdı ben merkezi aramıştım,benim için önemli olan iyi bir merkez olması çünkü Aydın'dan geleceğim çalışıyorum istanbul'da kalamam gelip gideceğim kısa süre sonra işlerim yoğunlaşacak istanbul'a gelme şansım kalmayacak.ben aralıkda asm de denedim negatifti,burda yazılanlar memoriale yöneltti beni.hastane hakkında hiç bilgim yoktu,sen ataşehir deyince sormak istedim.bütün zorluklara katlanacağım geleceğim istanbul'a en iyisi olsun istedim.gerçi herşey nasip verecek olduktan sonra RABBİM herşekilde veriyor ya hastaneler doktorlar vesile.histeroskopi olacakmışsın inşallah çok kolay geçer.kampanın anlattıklarını bende yaşadım ama yapılan işlemin histeroskopi olduğunu bilmiyordum sormakda aklıma gelmemiş,kürtajdan sonraki ilk tüp denememden önce yapılmıştı bana tüp deneyecek doktor rahimde bir sıkıntı olup olmadığını görelim dedi,benim ağrım fazla olmamışdı anestezide olmadı kısa sürdü.inşallah seninde öyle olur.bu işlemler doktordan doktora değişiyor,ilk tüp denememde opuda anestezi yoktu ve ben masadan kalkıp çalışmaya gitmiştim ve çok ağırdı işlerim o günlerde,2. denememde sordular anestezi istermisiniz diye ilkinde sıkıntım olmayınca istemem dedim beni opuya aldılar hazırlarken(yumurta falan alınmadan)ölüyorum zannettim o kadar canımı yaktılarki anestezi istiyorum dedim uyguladılar,operasyondan sonra yaklaşık 12 saat gözümü açamadım ve 4-5 gün hem kanamam oldu hemde yürüyemeyecek şekilde ağrılarım oldu.6 denemem var benim sadece 2.sinde bunları yaşadım diğerleri rahattı.işlem aynı yaşananlar farklı.inşallah çok kolay atlatırsın veee en kısa zamanda bebeğin kollarında olur canım benim.:54:

hurre burada zarpdeniz hariç herkez okmeydanı merkez hastaneye gitti. sen de avrupa yakasındaysan buraya git derim. anadolu yakasındaysan sen bilirsin. okmeydanında semra hanım ve ekibi var. ataşehir de eskiden acıbadem de çalışan cem bey.

canım ben Aydın'dan geleceğim,iyi bir merkez olması önemli benim için,istabulda kalmayacağımda gelip gideceğim büyük zorluklara katlanacağım gelmek için avrupa yakasınada geçerim hiç sorun değil.bu arada bugün adet günüm ama hala yokkkkk.çok düzenlidir kendileri.ALLAH korusun menepoz olmayayım:((((

arkadaşlar merhaba....sonucum negatif maalesef....hepinizi öpüyorum, hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum...

canım üzüldüm sonucuna.inşallah RABBİM en kısa zamanda sevincini bizlerle paylaşmanı nasip etsin.tabi bunun için sen kendini ve vücudunu hazırlamalısın yaniii çok üzülmek yok geleceğe bakacağızzzzz:54:

lenova..canim insallah hersey gonlunce olur dilerim bu goruceyin tedavinle bebeyinde gelir insallahh.. canim benim..ben sana avrupa yakasi memoriyal derim tabi sen bilirsin turk dr larimizin hepsi iyi rabbim kendi kendini bilen dr larla karsilastirsin insallahh..histereskopiye gelince burdaki alman dr um benden histerskopi istemisti..tr ye ye gittiyimde dr um aynur hanim histereskopiye ihtiyac yok ..sadece rahimini gormek icin rahim filmi istiycem dedi..ve cektirmistim oda zordu..ama narkoz almak istemediyimden aci cekmistim..napalim hersey evlat icin..ama histereskopiyede kolay bir islem demislerdi tabi narkoz sart..rabbim rast getirsin arkadasim insallah seninde guzel haberlerini buradan okuruz dua edicem..rabbim buyuk..

hayatkavunici..canim gecmis olsun diyorum..allah buyuk hepimiz boyle seyler yasadik ve yilmadan yolumuza devam ettik..insallah sende toparlanir ve tekrar devam edersin..uzulme her sabirda bir hayir vardir canim optm..

baharcim..bababana ve yavruna gecmis olsun ..

diger arkadaslarima selamlar..:3::3:

canım uzulme dememek elde degıl bılıyorum ınsanın canı cok acıyor hepımız defalarca yasadık bu duyguları..ben son yasadıklarımdan sonra artık devam etmeme kararı almıstım ama yıne de ıcımdekı atesı sonduremedım. Gün dogmadan neler dogar elbet vaktı zamanımız gelecek boyle dusun ve hemen toparla kendıini

sevgıler

canım üzüldüm sonucuna.inşallah RABBİM en kısa zamanda sevincini bizlerle paylaşmanı nasip etsin.tabi bunun için sen kendini ve vücudunu hazırlamalısın yaniii çok üzülmek yok geleceğe bakacağızzzzz:54:

hepinize çok teşekkür ederim...eksik olmayın...hepiniz yaşadığınız için beni çok iyi anladığınıza eminim...umarım en kısa zamanda toparlar ve sahalara geri dönerim......

Hurre niye izmir düşünmüyorsun ? Sen bilirsin tabi ama İzmir Kent hastanesi de gayet başarılı bu konuda..Ben de rahmimdeki bir sorun yüzünden yeniden hamilelik planlıyorum..Doğum sonunda da rahmi aldırıcam..Mini tüp bebek yöntemini düşünüyorum...İkizlerime bu hastanede kavuşmuştum..Mini tüp bebekte daha az hormon ilacı kullanılıyor..1750 dolarmış fiyatı da...

16 fsh ile hamile kalmıştım..sürekli ertelendi tedavi fsh yüzünden...en son tek yumurta da oluşsa yaptırıcaz tedavi şansımıza dedik dr a...zar zor 3 yumurta oluştu.2 tane kondu.ikisi de tuttu...

En son fsh 20 lere çıktı..1 ay dr. tavsiyesi ile trisequens kullandım..fsh 10 a düştü..şu an biesteron dha kullanıyorum..mini tüp bebekte fsh yüksek te olsa ertelenmiyor tedavi..

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatkavuniçi canım üzülmemek elde değil şimdi üzül ama sonra toparlan.bu üzüntüyü bende çok yaşadım.ama devam etmek için ayağa kalmak zorundayız.evet bu sefer olmadı inşaAllah daha iyisi olcağı içindir.rabbim sabır versin.

merhaba arkadaşlar .cok ayrıntılı yazacamayacagım ama hepınızın kalbımdekı yerı ayrı .. hepınızı cok sevıyorum ...

benım ıcın cok uzucu ve bır o kadar korkulu bır hafta sonu gecırdım ... cuma gunu agrılı bır gun gecırmıstım belkı rahatlarım dusuncesıyle akşamüstü duş aldım .. saçlarımı kuruttuktan sonra koltukta otururken bırden bır ıslaklık hıssettım.. ayaga kalkmamla beraber kanamam başladı ama abartısız bırcay bardagı kadar taze kan bosaldı .. dızlerım tıtredı nerdeyse bayılıyordum hatta bayıldım evde yalnızdım esımı nasıl cagırdım hatırlamıyorum bıle .. abar topar hastaneye gıttıtk ben her seyden umıdımı kesmıstım sadece aglıyordum ... neysekı bebege bır sey olmamıstı ama benı hemen yatırıp serum verdıler galıba plesentanın arkasındakı damarlardan bırı catlamış teşhis tam net degıldı..2 gun yatakta kalıp gıbı hıçkalkmadan yattım bugun taburcu ettıler 10 gun raporuyum ama ayaga kalkmak yasak .... dusuk tehtıdı hala devam edıyor kanama kahverengı lekelenmeye dondu ama agrılarım hala var ... her seyın hayırlısı benım ıcın dua edın .. sevgıyle kalın..

hayatkavuniçi canım uzuldum ama lutfen yılma ben ınanıyorum bırgun mutlaka olacak sadece Allahın ol demesını beklıyor ..

hayatkavuniçi canım üzülmemek elde değil şimdi üzül ama sonra toparlan.bu üzüntüyü bende çok yaşadım.ama devam etmek için ayağa kalmak zorundayız.evet bu sefer olmadı inşaAllah daha iyisi olcağı içindir.rabbim sabır versin.

sağol canım..inşallah dedğin gibidir...vardır bir hayır,hep hayırlısını istemiyor muyuz?....
vakti gelmemiş demek daha,dedğin gibi inşallah bir dahakine....

merhaba arkadaşlar .cok ayrıntılı yazacamayacagım ama hepınızın kalbımdekı yerı ayrı .. hepınızı cok sevıyorum ...

benım ıcın cok uzucu ve bır o kadar korkulu bır hafta sonu gecırdım ... cuma gunu agrılı bır gun gecırmıstım belkı rahatlarım dusuncesıyle akşamüstü duş aldım .. saçlarımı kuruttuktan sonra koltukta otururken bırden bır ıslaklık hıssettım.. ayaga kalkmamla beraber kanamam başladı ama abartısız bırcay bardagı kadar taze kan bosaldı .. dızlerım tıtredı nerdeyse bayılıyordum hatta bayıldım evde yalnızdım esımı nasıl cagırdım hatırlamıyorum bıle .. abar topar hastaneye gıttıtk ben her seyden umıdımı kesmıstım sadece aglıyordum ... neysekı bebege bır sey olmamıstı ama benı hemen yatırıp serum verdıler galıba plesentanın arkasındakı damarlardan bırı catlamış teşhis tam net degıldı..2 gun yatakta kalıp gıbı hıçkalkmadan yattım bugun taburcu ettıler 10 gun raporuyum ama ayaga kalkmak yasak .... dusuk tehtıdı hala devam edıyor kanama kahverengı lekelenmeye dondu ama agrılarım hala var ... her seyın hayırlısı benım ıcın dua edın .. sevgıyle kalın..

hayatkavuniçi canım uzuldum ama lutfen yılma ben ınanıyorum bırgun mutlaka olacak sadece Allahın ol demesını beklıyor ..

canım benim çok geçmiş olsun....senin bebek hiç söz dinlemiyor, çok hareketli...ben inanıyorum en kısa zamanda bitecek bugünler,şimdi sadece dinlenme zamanı canım.....o seninle,dua ediyorum senin için.....

Hurre niye izmir düşünmüyorsun ? Sen bilirsin tabi ama İzmir Kent hastanesi de gayet başarılı bu konuda..Ben de rahmimdeki bir sorun yüzünden yeniden hamilelik planlıyorum..Doğum sonunda da rahmi aldırıcam..Mini tüp bebek yöntemini düşünüyorum...İkizlerime bu hastanede kavuşmuştum..Mini tüp bebekte daha az hormon ilacı kullanılıyor..1750 dolarmış fiyatı da...

16 fsh ile hamile kalmıştım..sürekli ertelendi tedavi fsh yüzünden...en son tek yumurta da oluşsa yaptırıcaz tedavi şansımıza dedik dr a...zar zor 3 yumurta oluştu.2 tane kondu.ikisi de tuttu...

En son fsh 20 lere çıktı..1 ay dr. tavsiyesi ile trisequens kullandım..fsh 10 a düştü..şu an biesteron dha kullanıyorum..mini tüp bebekte fsh yüksek te olsa ertelenmiyor tedavi..

canım öncelikle geçmiş olsun,inşallah sıkıntılı bir durumun yotur rahimle ilgili (ağrı kanama vs.).kent hastanesinde 3 denemem oldu.ilk doktora gittiğimde öyle moralimi bozduki muayenehanesinden ağlayarak çıktım.bana miniden başka şansımın olmadığını söyledi.eşimle karar verdik ve denedik.klomen kullandım 10 gün günde 1 adet,yumurta alınacağı zaman rahim duvarım 7 mm(mi cmmi?)bunu yeterli bulmadı oysaki daha öncede klomen kullanmıştım 5 gün günde 2 adet rahim duvarım kalınlaşmıştı.10mm di sanırım.minide 2 yumurta gelişti 1 i döllendi ama bölünmedi,transfer yok:(2. denememde ben kendim istedim tüp bebeği uyguladı para senin nasıl istersen öyle harcarsın dedi,çok ii hatırlamıyorum 5 yumurta oldu ama döllenme olmadı,transfer yok:(3. sünde kendisi dedi tüp deneyelim diye(fsh 10) 7 folikül gelişti ve bize 5 sağlıklı yumurta dediler heyecanla bekliyorum transfer için gelin diye arayacaklar arayan yok biz aradık yumurtalar erken alınmış 5 ide metefaz 1 evresinde dediler.o an yaşadıklarımı hiçbir denememde yaşamadım.iş yerimdeydim annemler eşim hep beraberdik bağıra bağıra ağladım halime herkes ağladı.3. denememdede transfer yok:(ve bu 3 denemeyi 5 ay içinde yaptık.aralıkta tekrar deneyelim vakit kaybediyoruz diye düşündük asmye gittik.fsh bakmadan tedaviye başladılar(her gittiğim yerde önce fsh bakılırdı bundan dolayı bende önceden baktırmamıştım)2 yumurta gelişti alındı 2side kaliteli dediler,ikiside işlem görmüş ama 1 i döllenmiş inanamadım hemen döndük istanbul'a.transfer oldu ama tutunamadı.kentten 1 yıl sonra asmde 2 kaliteli yumurta oldu transfer oldu.kentteki sekreter hanım bana bu işin yakasını bırakın dedi:(ve bu tedaviler boyunca başarısızlıklarını sizin yetersizliğiniz diye açıkladılar bana:(izmiri düşünürsem irenbeyi düşünüyorum,bana yardımcı olmak için yazdığını biliyorum ama bende bunları yaşadım.inşallah sen hemen ve olumlu sonuç alırsın.(bu arada kentte 2 doktor var sen hangisine gidiyorsun bilemiyorum ben israel beye gidiyordum).

canım öncelikle geçmiş olsun,inşallah sıkıntılı bir durumun yotur rahimle ilgili (ağrı kanama vs.).kent hastanesinde 3 denemem oldu.ilk doktora gittiğimde öyle moralimi bozduki muayenehanesinden ağlayarak çıktım.bana miniden başka şansımın olmadığını söyledi.eşimle karar verdik ve denedik.klomen kullandım 10 gün günde 1 adet,yumurta alınacağı zaman rahim duvarım 7 mm(mi cmmi?)bunu yeterli bulmadı oysaki daha öncede klomen kullanmıştım 5 gün günde 2 adet rahim duvarım kalınlaşmıştı.10mm di sanırım.minide 2 yumurta gelişti 1 i döllendi ama bölünmedi,transfer yok:(2. denememde ben kendim istedim tüp bebeği uyguladı para senin nasıl istersen öyle harcarsın dedi,çok ii hatırlamıyorum 5 yumurta oldu ama döllenme olmadı,transfer yok:(3. sünde kendisi dedi tüp deneyelim diye(fsh 10) 7 folikül gelişti ve bize 5 sağlıklı yumurta dediler heyecanla bekliyorum transfer için gelin diye arayacaklar arayan yok biz aradık yumurtalar erken alınmış 5 ide metefaz 1 evresinde dediler.o an yaşadıklarımı hiçbir denememde yaşamadım.iş yerimdeydim annemler eşim hep beraberdik bağıra bağıra ağladım halime herkes ağladı.3. denememdede transfer yok:(ve bu 3 denemeyi 5 ay içinde yaptık.aralıkta tekrar deneyelim vakit kaybediyoruz diye düşündük asmye gittik.fsh bakmadan tedaviye başladılar(her gittiğim yerde önce fsh bakılırdı bundan dolayı bende önceden baktırmamıştım)2 yumurta gelişti alındı 2side kaliteli dediler,ikiside işlem görmüş ama 1 i döllenmiş inanamadım hemen döndük istanbul'a.transfer oldu ama tutunamadı.kentten 1 yıl sonra asmde 2 kaliteli yumurta oldu transfer oldu.kentteki sekreter hanım bana bu işin yakasını bırakın dedi:(ve bu tedaviler boyunca başarısızlıklarını sizin yetersizliğiniz diye açıkladılar bana:(izmiri düşünürsem irenbeyi düşünüyorum,bana yardımcı olmak için yazdığını biliyorum ama bende bunları yaşadım.inşallah sen hemen ve olumlu sonuç alırsın.(bu arada kentte 2 doktor var sen hangisine gidiyorsun bilemiyorum ben israel beye gidiyordum).

Canım çok şaşırdım ve üzüldüm yaşadıklarına.. Belki de genetik test yaptırmanlısınız tedaviden önce..Yani kromozm ve y mikro delasyon testi,pıhtılaşma testleri gibi..Kent hastanesinde tüp bebeğin başında zaten İsrael Aruh var...Tüm tedaviler onun bilgisi altında gerçekleşiyor..Sekreter kız derken kimi kastediyorsun telefon başında duran mavi gözlü Aydanur hanımı mı yoksa koordinatör Şükran Topçu hanımı mı ?? her iki dr. da muayne ettiler beni..

Son düzenleyen: Moderatör:
cans..canim benim gecmis olsun gercekten cok uzuldum ve aglayarak okudum yazini..rabbim esirger insallah sana bagislar yavrunu..neden boyle oluyor ..anlamiyorum ilk hamileliyinde boyle olmusmuydu..canim gercekten uzuntunu paylasiyorum ALLAHA emanet ediyorum seni ve bebeyini..zor canim yasadiklarin ..rabbim mukafatini vericek yavrunu sana bagisliycak insallahh..ltfen kendine iyi bak..hic kalkma..uzan saglicakla kal..

geçmiş olsun canım,bizimkiler nazlı bebekler,annelere sabır düşüyor RABBİM sıkıntılarını gidersin bebeğini sağlıkla sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin.

Canım çok şaşırdım ve üzüldüm yaşadıklarına.. Belki de genetik test yaptırmanlısınız tedaviden önce..Yani kromozm ve y mikro delasyon testi,pıhtılaşma testleri gibi..Kent hastanesinde tüp bebeğin başında zaten İsrael Aruh var...Tüm tedaviler onun bilgisi altında gerçekleşiyor..Sekreter kız derken kimi kastediyorsun telefon başında duran mavi gözlü Aydanur hanımı mı yoksa koordinatör Şükran Topçu hanımı mı ?? her iki dr. da muayne ettiler beni..

şükran hanım demişti.senin doktorun israel beymiydi?bana hiç bu testlerden bahsetmediler bu testleri ben isteyerek yaptırabiliyormuyum?nerde yaptırabilirim?sen yaptırdınmı?bu testlerin sonucu bana ne söyleyecek?

cans canım geçmiş olsun,gitsin bir daha olmasın inşaAllah.izin günlerini hep dinlenerek geçir.ne deyim canım insan okuyunca garip oluyor,dua etmekten başka bişey yapamıyoruz.rabbim bağışlasın sana bebeğini,sağlıkla al kucağına inşaAllah.

şükran hanım demişti.senin doktorun israel beymiydi?bana hiç bu testlerden bahsetmediler bu testleri ben isteyerek yaptırabiliyormuyum?nerde yaptırabilirim?sen yaptırdınmı?bu testlerin sonucu bana ne söyleyecek?

hürre canım evet yaptırabilirsin.ama zaten bir daha denemek istediğinde yaptıracağın dr kende söylemeli.bunca denemeden sonra yapılması gerek diye.

hürre canım evet yaptırabilirsin.ama zaten bir daha denemek istediğinde yaptıracağın dr kende söylemeli.bunca denemeden sonra yapılması gerek diye.

canım doktorlar paraya bakıyor gibi geliyor bana,memoriali aradım adetinizin 2.yada 3. günü gelin dediler.bilmiyorum ki?devlet hastanelerinde yapıyorlarmı?özeldemi yaptırmalıyım?

hürrecim evet dr lar zaten paraya bakıyor.ama başarısız bir kaç denemeden sonra kromozom analizi yapılıyor.benim sorun farklı olduğu için ben daha başlamadan baktırdılar.ve dr kendi bağlı olduğu lab a yaptırdı.devlette yapılıyormu hiç bilmiyorum.ayrıca ben geçen gün başka merkezle görüştüm bana peki eşininde kromozomuna bakıldımı diye sordular hayır dedim.yani ben üç deneme yaptım bunlardan biri mutlaka tutmalıydı dendi.en iyisi siz bir daha yaparken emriyoya pgt yaptırın dediler.inşaAllah bu defa genetik inceleme yaptıracam.yani başarısız denemelrde bu analizler yapıyor ki sorun bulunsun.

Back
X