canım öncelikle geçmiş olsun,inşallah sıkıntılı bir durumun yotur rahimle ilgili (ağrı kanama vs.).kent hastanesinde 3 denemem oldu.ilk doktora gittiğimde öyle moralimi bozduki muayenehanesinden ağlayarak çıktım.bana miniden başka şansımın olmadığını söyledi.eşimle karar verdik ve denedik.klomen kullandım 10 gün günde 1 adet,yumurta alınacağı zaman rahim duvarım 7 mm(mi cmmi?)bunu yeterli bulmadı oysaki daha öncede klomen kullanmıştım 5 gün günde 2 adet rahim duvarım kalınlaşmıştı.10mm di sanırım.minide 2 yumurta gelişti 1 i döllendi ama bölünmedi,transfer yok

2. denememde ben kendim istedim tüp bebeği uyguladı para senin nasıl istersen öyle harcarsın dedi,çok ii hatırlamıyorum 5 yumurta oldu ama döllenme olmadı,transfer yok

3. sünde kendisi dedi tüp deneyelim diye(fsh 10) 7 folikül gelişti ve bize 5 sağlıklı yumurta dediler heyecanla bekliyorum transfer için gelin diye arayacaklar arayan yok biz aradık yumurtalar erken alınmış 5 ide metefaz 1 evresinde dediler.o an yaşadıklarımı hiçbir denememde yaşamadım.iş yerimdeydim annemler eşim hep beraberdik bağıra bağıra ağladım halime herkes ağladı.3. denememdede transfer yok

ve bu 3 denemeyi 5 ay içinde yaptık.aralıkta tekrar deneyelim vakit kaybediyoruz diye düşündük asmye gittik.fsh bakmadan tedaviye başladılar(her gittiğim yerde önce fsh bakılırdı bundan dolayı bende önceden baktırmamıştım)2 yumurta gelişti alındı 2side kaliteli dediler,ikiside işlem görmüş ama 1 i döllenmiş inanamadım hemen döndük istanbul'a.transfer oldu ama tutunamadı.kentten 1 yıl sonra asmde 2 kaliteli yumurta oldu transfer oldu.kentteki sekreter hanım bana bu işin yakasını bırakın dedi

ve bu tedaviler boyunca başarısızlıklarını sizin yetersizliğiniz diye açıkladılar bana

izmiri düşünürsem irenbeyi düşünüyorum,bana yardımcı olmak için yazdığını biliyorum ama bende bunları yaşadım.inşallah sen hemen ve olumlu sonuç alırsın.(bu arada kentte 2 doktor var sen hangisine gidiyorsun bilemiyorum ben israel beye gidiyordum).