38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Bugün 2 tanecik yumurtam toplandı, bakalım yarına bölünecekler mi? Bu yolda çok yoruldum, lütfen mutlu sonla bu defteri kapatayım.

iyi pazarlar hepinize tadını çıkarın.geç uyanın uzunnn kahvaltı yapın.tembellik yapın benim gibi hiç bişey yapasım yok hep uzanmak istiyorum:1:

Sizlere bebiş haberinim vereli bu gün 4.gün.Ama bi şey söyliim annem ve ablalarım sayesinde sağır sultan bile duydu.Bir taraftan daha çok erken söylemiyelim diyor bir taraftan da çenelerini tutamıyorlar.Kızamıyorum sadece endişeliyim.Onlara inşallah sevinciniz kursağınızda kalmaz diyorum.Nedense ben de durum heeep böyledir. .Yıllarca evlenmiycem evlenmiycem dedim küüüüüt diye evlendim herkes şok oldu ama biliyorum ki çoook sevindiler.Sonra bu bebek haberi de şoook etti herkesleri.Anladım ki problem bende.Herkeslerin hatta kendimin bile imkansız artık benden bi cacık olmaz dediğim zamanlarda oluveriyor.
Topiğimizin güzel kalpli kadınları.Öyle yazılar yazmışsınız ki çoğunu okurken gözlerim hep doldu hep doldu...Evimcim,cans,maiumut,toana,berna,lee,ays73Wannabemummy,melodi ,denizgeldi,Altınyunus,kampa,alabama,tayf ve diğer tüm arkadaşlar...Güzel sözleriniz iyi dilekleriniz için binlerce teşekkürler.Tedavide olan ve yeni başlayacak arkadaşlar umudunuzu asla yitirmeyin.Ben gerçektn de umutsuz vakaydım kendi gözümde.Hayatım boyunca yaşa takmayan ben bu bebek işinde çok takmıştım.Ama bana taktıran doktorlar oldu.Evlendikten sonra gittiğim ilk tüp bebekçi bana direk donasyon dedi.E ama yumurtam var dedim.Var ama yaş itibariyle onlar bayat demeğe getirdi.Bende aylarca burdan benim yumurtalar bayat,yok kırıldı,yok cılk çıktı filan diye sızlandım durdum.Ama buranın eski sahipleri bana hoooop Alkan dur bakalım denemeğe devam et,sızlanma dediler.Özellikle alabama beni hep çok güzel motive etti. Hele bir seferinde Alkan senin çocuğun olmazsa gel benim yüzüme türkür dedi ya.. o gün ben koptum....
Daha yolun başındayım.Önümde nasıl günler var hiç bilmiyorum.Şu bir kaç günlük sevinç bile herşeye değer.Hafta sonu iki gün okuldaydım.Açıköğretim sınavlarında görevim vardı paşa paşa gittim.Anacığım rapor al yat diyor ama yok ben yatamam biliyorum.Temmuzun birine kadar tatil yok sonrasında zaten koca bir iki ay yan gelip yatacağız.Önümüzdeki haftanın sonunda doktora gidicem.İnşallah kese vardır,içinde de bebek:)))
Son bir şeyler yazmak istiyorum arkadaşlar lütfen elinizden geldiğince tedavilere başlayın.Benim doğal yoldan oldu ama bence doğal yol filan değil.Çünkü tedaviden sonra sadece bir defa adet oldum.2.ay da bebek geldi.Yani tamam tüp başarısızlıkla sonuçlanıyor belki ama kullanılan ilaçların etkisi devam ediyor..Buradan okuduğum doğal yolla kalınmış hamileliklerin çoğunun öncesinde tüp tedavisi var.Kampa acele et.Benim olduysa senin hayda hayda olur.Maicim ve tüm diğerleri.Allah hepimize maddi ve manevi güç versin bu uğurda çalışmaya devam edelim.Uğraşınca oluyor çünkü.
Sevgili arkadaşlarım benim için dua edin nolur.İnşallah süreç iyi ilerler.Şu hafta sonunu nasıl bekliyorum bilemezsiniz.Belki de bekleyemeyeceğim.Ben de herkesin duacısıyım.Ama artık kendim içinde sizin için de içim rahat.Oluyor kızlar sakın üzülmeyin.Yeterki çabalayın oluyor valla.Kelebek bir gün aniden sessizce gelip saçımıza konuyor.Kelebeklerimizin
bir an önce gelmesi ve bir ömür bizimle kalmaları dileğimle herkese sevgiler...
Not:Adlarını tek tek yazıp teşekkür edemediğim arkadaşlar sakın alınmayın lütfen.Hepinizi seviyorum,kalbim sizlerle inanın bana...
Alarahan güzel haberlerinle seviniriz inşallah aminnnnn....

Son düzenleme:
Alkan, iyi temennilerin için teşekkür ederim. Sende de hep güzel haberler almak dileğiyle.

Bugün hastaneden aradılar. 2 yumurtamdan sadece biri döllenmiş. salı günü transferim olacak. İnşallah bir tanecik benimle kalır.:)

Son düzenleme:
Bugün saat 10 30 da 3.gun 6 hucreli tek embriyom transfer edildi...insallahhh bize evlat olur.
Orda pek yatamadım simdi evde dinleniyorum...alarahan inşallah o tek embriyo bebeğin olur...
Alkan Dualarimdasin mutluluğunun İnan mutluluğum ...

Son düzenleme:
Wannabemummy, hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah güzel haberi ilk sen verirsin, iki gün sonra da ben veririm. Şansımız bol olsun, allah her isteyene evlat nasip etsin.

Bugün saat 10 30 da 3.gun 6 hucreli tek embriyom transfer edildi...insallahhh bize evlat olur.
Orda pek yatamadım simdi evde dinleniyorum...alarahan inşallah o tek embriyo bebeğin olur...

canım hayırlı olsun inşaAllahhhhhh sana sıkı sıkı tutunur birtane altın embriyon.arkandan da alara gelir

Bugün hastaneden aradılar. 2 yumurtamdan sadece biri döllenmiş. salı günü transferim olacak. İnşallah bir tanecik benimle kalır.:)

Alarahan, Wannabe.. Butun iyi dileklerim sizinle, insallah hersey iyi gidecek. Kalbinizi ferah tutun. Sonunda olacak bu is.

Alkan, bize umut oldun Alkaan, bir hareket geldi hepimizin ustune.

Kizlar ben de Alkan'dan aldigim gazla, onumuzdeki Cuma Istanbul'a gidiyorum. Bu sefer Semra Hanim Histeroskopi yapip gozuyle bir bakacak, guveniyorum onun gozune, varsa bir terslik anlasilsin artik. Onumuzdeki ayda da 5. denememe baslayacagim.
Hepinize iyi haftalar.

evet yaaa valla alkanla topiğimize canlılık geldi.inşaAllah alkancım güzel ve rahat bir hamilelik geçireceksin dualarım seninle canım benim.

kampa haydi bakalım inşaAllah senden de güzel haber alırız.hayırlı olsun canım.

Sizlere bebiş haberinim vereli bu gün 4.gün.Ama bi şey söyliim annem ve ablalarım sayesinde sağır sultan bile duydu.Bir taraftan daha çok erken söylemiyelim diyor bir taraftan da çenelerini tutamıyorlar.Kızamıyorum sadece endişeliyim.Onlara inşallah sevinciniz kursağınızda kalmaz diyorum.Nedense ben de durum heeep böyledir. .Yıllarca evlenmiycem evlenmiycem dedim küüüüüt diye evlendim herkes şok oldu ama biliyorum ki çoook sevindiler.Sonra bu bebek haberi de şoook etti herkesleri.Anladım ki problem bende.Herkeslerin hatta kendimin bile imkansız artık benden bi cacık olmaz dediğim zamanlarda oluveriyor.
Topiğimizin güzel kalpli kadınları.Öyle yazılar yazmışsınız ki çoğunu okurken gözlerim hep doldu hep doldu...Evimcim,cans,maiumut,toana,berna,lee,ays73Wannabemummy,melodi ,denizgeldi,Altınyunus,kampa,alabama,tayf ve diğer tüm arkadaşlar...Güzel sözleriniz iyi dilekleriniz için binlerce teşekkürler.Tedavide olan ve yeni başlayacak arkadaşlar umudunuzu asla yitirmeyin.Ben gerçektn de umutsuz vakaydım kendi gözümde.Hayatım boyunca yaşa takmayan ben bu bebek işinde çok takmıştım.Ama bana taktıran doktorlar oldu.Evlendikten sonra gittiğim ilk tüp bebekçi bana direk donasyon dedi.E ama yumurtam var dedim.Var ama yaş itibariyle onlar bayat demeğe getirdi.Bende aylarca burdan benim yumurtalar bayat,yok kırıldı,yok cılk çıktı filan diye sızlandım durdum.Ama buranın eski sahipleri bana hoooop Alkan dur bakalım denemeğe devam et,sızlanma dediler.Özellikle alabama beni hep çok güzel motive etti. Hele bir seferinde Alkan senin çocuğun olmazsa gel benim yüzüme türkür dedi ya.. o gün ben koptum....
Daha yolun başındayım.Önümde nasıl günler var hiç bilmiyorum.Şu bir kaç günlük sevinç bile herşeye değer.Hafta sonu iki gün okuldaydım.Açıköğretim sınavlarında görevim vardı paşa paşa gittim.Anacığım rapor al yat diyor ama yok ben yatamam biliyorum.Temmuzun birine kadar tatil yok sonrasında zaten koca bir iki ay yan gelip yatacağız.Önümüzdeki haftanın sonunda doktora gidicem.İnşallah kese vardır,içinde de bebek:)))
Son bir şeyler yazmak istiyorum arkadaşlar lütfen elinizden geldiğince tedavilere başlayın.Benim doğal yoldan oldu ama bence doğal yol filan değil.Çünkü tedaviden sonra sadece bir defa adet oldum.2.ay da bebek geldi.Yani tamam tüp başarısızlıkla sonuçlanıyor belki ama kullanılan ilaçların etkisi devam ediyor..Buradan okuduğum doğal yolla kalınmış hamileliklerin çoğunun öncesinde tüp tedavisi var.Kampa acele et.Benim olduysa senin hayda hayda olur.Maicim ve tüm diğerleri.Allah hepimize maddi ve manevi güç versin bu uğurda çalışmaya devam edelim.Uğraşınca oluyor çünkü.
Sevgili arkadaşlarım benim için dua edin nolur.İnşallah süreç iyi ilerler.Şu hafta sonunu nasıl bekliyorum bilemezsiniz.Belki de bekleyemeyeceğim.Ben de herkesin duacısıyım.Ama artık kendim içinde sizin için de içim rahat.Oluyor kızlar sakın üzülmeyin.Yeterki çabalayın oluyor valla.Kelebek bir gün aniden sessizce gelip saçımıza konuyor.Kelebeklerimizin
Not:Adlarını tek tek yazıp teşekkür edemediğim arkadaşlar sakın alınmayın lütfen.Hepinizi seviyorum,kalbim sizlerle inanın bana...

çok duygulandım arkadaşım sen bizlere öyle bir moral oldunki birde karşı komşumun bir yakını oda 45 yaşında doğal hamile kaldı.yaşa filan takılmayalım işte en güzel örnekler sizlersiniz.inşallah kalp atışlarınıda duyarsın arkadaşım ama kendini yorma lütfen.

Herkese selamlar sevgiler...Kızlar aslında nerden başlasam nasıl yazsam bilmiyorum.Hani ben bundan 2,5 yıl önce(2010 haziranda) 42 yaşında evlenmiş,6 ay beklemeden ilk aşılamasını hemen ardından da 3 tüp bebek denemesini arka arkaya yapmış hepsinde avucunu yalamış,umudu askıya asmış,ama bir deneme hakkını da saklı tutup okulların kapanmasını haziran sonunu bekliyordum.Martta 3.tüpü yaptım.30 Nisanda hastalandım gidip ne fsh'ya ne de msh ya baktırdım.Hemen platese yazıldım.Haftada 3 gün.Herkese de burdan tavsiye etmiştim zaten.Çok iyi geldi bana.Adetim biter bitmez folibole ve koraspirine başladım.Amaç 4.tüpe hazırlık.Kızlarrrrr benim en geç dün hastalanmam lazımdı,gerçi geçen hafta sonu az biraz bir şeyler görür gibi oldum ama arkası gelmedi.Dün dur şu platese gitmeyeyim bu gün dedim .Bir gece önce öğrencilerimin piç erik ağaçlarından kucak kucak toplayıp getirdiği ekşi diycem ama ekşi üstü minik erikleri tuzlayıp tuzlayıp yediğim için sabah uyandım ki miğdeme çiviler çakılıyor.Biraz migdem bulandı ama en çok ağrıdı.Neyse okul çıkışı platese gitmedim anneme gittim.Annemden çıktım eczaneden test aldım.Geçe geçe daha 2 gün geçmiş ama olsun.Bu Sabah uyanır uyanmaz testi yaptım çift çizgi.Eşimi uyandırdım gösterdim baka kaldı garibim.Yok değildir ona ben işedim yanlış çıkmıştır dedi gülüştük.O evi turlamaya başladı ben hazırlandım okuluma gittim.Yoldan ablamı aradım ciyak ciyak bağırdı kapadım teli.Okulda en yakın iki arkadaşıma söyledim kızlar aptal aptal yüzüme bakarken ben sınıfıma çıkıp oturdum.Öğleden sonra son derste kapı açıldı ablam...Çıktık doktora gitti.Ultrasonla baktı pek bir şey yok gibi varsa da belki şudur dedi bir yerleri gösterdi.Henüz erken gözükmeye bilir kese dedi.Kan verdim.Sonucu çıkınca dru aradım tamamdır 1500 iyi bir değer dedi.Kızlarrrrr... Yani bu durumda ALKAN anlıycanız HAMİLE...44 yaşında hemi de.Bu demek oluyor ki yaş maş tırışka.Veren Allah verince oluyor.Maicimi aradım çok sevindi canım benim.Dilerim ben de en yakın zamanda onun için ve bu topikteki herkes için çok ama çok sevinicem.Burası güzel yürekli insanların topiği.Uğurlu topik.Bence herkes buraya bir şekilde gelsin okusun yazın çizsin uğuru bulaşsın.Ben şimdi iki kere daha fazla inanıyorum.Darısı tüm arkadaşlarımın başına.Biliyorum eğer okurlarsa denizbulut,alabama,tayf(aradım onu da ama duymadı beni)kampa,denizgeldi,evimcim hepsiiiii daha isimlerini yazmadığım tüm eski ve yeni arkadaşlar çok sevinecekler çoook.Adım gibi eminim.Ohhh be Alkan tamam sıra şimdi maide ve diğerlerinde filan diyecekler.
Sevgili güzel yürekli arkadaşlarım, benim için dua edin e mi.Hem şu sigaradan kurtulayım(yarın sabah itibariyle bırakıyorum)hem de hayırlısıyla bu bebeği doğurayım Amiiiin..
Herkese kucak dolusu sevgiler....

ALKANCIM senın adına cok ama cok sevındım.. Demek kı Allah yazdımı bu iş oluyormuş allah tamamına erdırıp kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..
Herkes kendı kaderını yasıyor ve senın kaderınde bu bebiş var ben emınım.. Umarım benımde bır mucızem olur ama ben cok umıtsızım.. herseyın hayırlısı ..sans senınle olsun canım..

müthiş güzel bir hikaye:)))) sonuda güzel olcaka inş..... maşallahhhhhhhhhhhhhhh

valla bi solukda okudummmm.... hepimize böyle güzel pozitifler ve doğumlar nasip etsin rabbim...

canımmmmmmm inşaallah keseyide görecek, kalp atışlarınıda duyacaksın.ama ne olur kendine dikkat et.fazla yorma kendini:-)) bizim umut annemiz.dileğim inşaallah hepimiz buradan anne olarak mutlu haberlerimizi yazacağız.
benim gittiğim dr.benden hormon tahililleri istemişti.yaptırdım ve sonucu alacağım gün gitmedim korktum değerler yaşım dolayısıyla kötü çıkacak diye sonra herşey olacağına varır allahın izniyle iyidir deyip hastaneye gittim sonuçları aldım.veeeee allahım tüm hormonlarım maşallah gayet iyi:-)) yalnızca özel labrt.da yaptırdığım amh hormonum düşük ehhh onuda az çok biliyorum.yumurta rezervim mükemmel değil.şimdi ayın 11 inde dr.umla randevum var.bakalım neler söyleyecek benimde yaşlı yumoşlar inşaallah hepimizi şaşırtıp beni anne eşimide baba yapacak.çok sevdiğim hala aşık olduğum eşim ve benim bebeğimiz olacak.tabiii bizim birde kurumdan gelecek çok özel evladımızada kardeş olacak inşaallah.dileğim herkes bir an önce yavrucuğuna kavuşsun....

Alkan, iyi temennilerin için teşekkür ederim. Sende de hep güzel haberler almak dileğiyle.

inşaallah canım herşey yolunda gider ve tek embriyon senin beklediğin bebeğin olur.dualarımız seninle

inşaallah canım bebeğin seninle olur.mutlu haberini alırız.topik sizlerle arka arkaya bayram havası yaşar:-))

inşaallah canım bebeğin seninle olur.mutlu haberini alırız.topik sizlerle arka arkaya bayram havası yaşar:-))

Back
X