Umarım herkes ıyıdır..
Alkancım canım merak edıyorum senı melegın kesesini ve kalp atıslarını duydun mu?
kampa'cım canım bılıyorsun bende hıstereskopı yaptırdım. ama benımkısı senın kadar kapsamlı degıldı ofıste oldu ama canım cok yandı tabı sımdı rahım fıstık gıbı (doktorumun tabiriyle:) ama Semra hanım'ın dedıgı gıbı iş yumurta gelıstırebılmekte...

ben gecen ay regl olamadım doktor ılac verdı ve gecen gun gıttım 2 senedır 2 yumurtadan fazlasını gormeyen ben 4 yumurta ıle karsılastım.. ama sevıncım anlıktı cunku yumurtalar reglının 3. gunune gore cok buyumus ve bu da kalıtesız yumurta anlamına gelıyor tabı yanı fsh yukseklıgı ortaya cıkıyor

( doktorum bu ayda baslayamam dedı reglının 21. gunu ıcmeye baslamam gereken bır ılac verdı ve reglı olunca gel dedı..
ben 42 yasında hıc hamıle kalmayan kurtaj vs olmayan bırı olarak kendımı ümitsiz bir vaka olarak görüyorum.
Ama doktorum ben senin kadar ümitsiz değilim diyor.. Yeter ki dogru zamanda baslayalım ve bugun kı gıbı 4 yumurta ver:) ama tabı 2 yılda 2 yumurtayı goremeyen ben bır saskınlık ıcersındeyım. sımdı sogan kurune basladım ve hayıt suyu ıcecegım.. belkı fsh bıraz dusururum..
ıste boyle bı umut temmuzu beklıyorum..
tum arkadaslarıma sevgılerımı gonderıyorum..