38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ben karar verdim 1 sonraki ay deneyeceğim tüp bebeği olmadı 3 ay ara veriliyorsa temmuz gibi denerim hem kendi kendine olma olasılığı da var halen düşük de olsa.

evet tr deki doktorum verdi. fragmin 5000 aksamlari subcutan yapiyordum. bir de aspirim 100 mg
RONIYAMCIM peki igneye baslamadan once kan testlerini yaptirdinmi?sende pihtilasma faktoru yokken epeyde yuksek bir doz kullanmissin biliyormusun?ve sirf tedbir olarak vermisler ben simdi daha eminim kullanmam gerekli ama gelde doktorlara anlat:((nasil sey anlamadim

Dilarem,nasil 7.5 kg ile tamamladin,bravo valla!!ne yaptin bana da anlat:(

Şeker yüklemem sınırda dolaşıyordu,140 normal sınır benim 142 çıktı,dr problem değil dedi ama ben Yaser Süleymanoğlu diye gebelikte diyabet dr.una gittim,şaşırdı ama aferin tedbirli olmanda fayda var dedi,diyet yapmadım ama saatli
yedim,yagsız,tuzsuz,tatsızbenneyaptımki kısaca...Ekmek kepek,bol balık,bol sebze salata,yogurt,artıııı bol bol yürüyüşşşhihoyyyt

selamlar ben çok kararsız kaldım. yaşım 42 bu yaşıma kadar 1 kürtajım bir de boş gebeliğim oldu 1 sene önce. fhs e2 lh degerlerim de normal yaşıma göre. bahcecideki doktorum mayısa kadar falan normal yolla deneyelim olmazsa tüp deneriz demisti. acıbadem de ise sınırdasın bekleyecek hiç zaman yok hemen bu ay başlayalım bu arada 10 günde kilo ver gel dediler. ama 10 günde kilo verilmiyor fazla tabii. şu an 72 kiloyum. oldu olacak 1 ay daha bekleyeyim 4-5 kilo daha vereyim öyle mi başlayayım diyorum. nasıl olsa bu kadar bekledim 1 aydan birşey olmaz herhelde? bugün adet oluyorum. yoksa yarın gitsem mi? fisfisfis
denizcim merhaba:)canim anlamadim acibademde kilo vermi dediler?bende acibademe gittim kilom senden fazla hemde snein boyun kac cm ?acaba boy kilo endexinmi yuksek??inan hayrete dustum bende bunu telafuz eden hickimseolmadi...hemde son ark toplantimda bir arkadasim ay sen kilolusun ondan hamilekalamiyorsun demezmikötükedihüso bende ne alaka hormonlarla ilgili bir durum bu deidm ama cinlerimtepeme cikti:((simdi sonucu alip yuzlemek geliyor icimden..yani denizcim diyecegim kilo konusu acibademde hiccc soylenemdi bile..yalniz canim vakit konusunda haklilar sakin biray bile geciktirme..evet dogalolabilir ama ben aralikta en az 10 tane folikulum varken bir ay sonra birden bu sayi 6-7 dustu bende inanamadim..ve gecekten kritik zaman..hersyein hayirlisi olsun :)

ben karar verdim 1 sonraki ay deneyeceğim tüp bebeği olmadı 3 ay ara veriliyorsa temmuz gibi denerim hem kendi kendine olma olasılığı da var halen düşük de olsa.[/QUOTE Gerçekten karar vermek zor,tebrikler bu kadar pozitif olduğun içinkaydirigubbakcemile5,tabii ki kendi kendine de hamile kalabilirsin.Topiğimizi geriye doğru takip et vakit bulursan.Defne 5 arkadasımızı bir oku derimyerimseniben

ben karar verdim 1 sonraki ay deneyeceğim tüp bebeği olmadı 3 ay ara veriliyorsa temmuz gibi denerim hem kendi kendine olma olasılığı da var halen düşük de olsa.[/QUOTE Gerçekten karar vermek zor,tebrikler bu kadar pozitif olduğun içinkaydirigubbakcemile5,tabii ki kendi kendine de hamile kalabilirsin.Topiğimizi geriye doğru takip et vakit bulursan.Defne 5 arkadasımızı bir oku derimyerimseniben
kizlar beni prototip yapacaksiniz :CüvCüv:dilaremcim merhaba canim:)bende simdi acibademin denize soyledigine sok oldumkilokonusuna yani bende kilolu enine boyuna bir hatunum:utangac:ama bana kilo ver demediler..benden korktu galiba doktorum:jeyyar:

Defnecim,selam canım,nasılız bugün,bulantı var mı:CüvCüv:
dilaremcim ben normaldede herseyden midesi bulanan biriyimdir ama hamileliklerimde bunu cok hissetmiyorum sabah bir tuhaf kalkiyorum ama yinede oyle dizilerdeki gibi beni yerlere yatirankomaya sokan bir bulanti hic gormedim:))bugunkus gibiydim ne agri ne sizi bu sefer oda beni endiselendirdi acaba dedim durdumu hersey?canimya nezor seybu..cumartesi keseyi gorecegim daha sonra kalp atisi oy oy oy....

kizlar beni prototip yapacaksiniz :CüvCüv:dilaremcim merhaba canim:)bende simdi acibademin denize soyledigine sok oldumkilokonusuna yani bende kilolu enine boyuna bir hatunum:utangac:ama bana kilo ver demediler..benden korktu galiba doktorum:jeyyar:

Ben seni zayıf diye düşünüyodum,ama haklısın tüpbebek muhabbetine bulaşıp da kilo almayan şanslılardan olmak da kolay degilsırnaşık şey

dilaremcim ben normaldede herseyden midesi bulanan biriyimdir ama hamileliklerimde bunu cok hissetmiyorum sabah bir tuhaf kalkiyorum ama yinede oyle dizilerdeki gibi beni yerlere yatirankomaya sokan bir bulanti hic gormedim:))bugunkus gibiydim ne agri ne sizi bu sefer oda beni endiselendirdi acaba dedim durdumu hersey?canimya nezor seybu..cumartesi keseyi gorecegim daha sonra kalp atisi oy oy oy....
Yaaaaa,annelik basladı işte,dışardan ne kolay görünürdü,stres hamilelikle baslıyor,ki bizde daha da erken basladı,doğumla tavan yapıyor,büyüdükçe her gün ayrı bir tedirginlik ve bir o kadar da güzellik tabiiii:emir_bebek:

Ben seni zayıf diye düşünüyodum,ama haklısın tüpbebek muhabbetine bulaşıp da kilo almayan şanslılardan olmak da kolay degilsırnaşık şey
dilaremcim 1.5 senede resmen 10 kilo falan aldim..bir kere folbiol cok kilo aldiriyor hemen hemen heray ictim multivitamin falan ictim..eee bu 1.5 senenin 4 ayi hamileydim:)onlarda kilo aldirdi...sonra hist ve rahimfilmi vucut icine verilen sivilar kolay atilmiyor o siralarda aldigim ilaclar en sonda tup bebek icin iki ay ilackullandim onlar zaten son damlaydi:(tupbebekten negatif alinca o gun rejimebasladim ve 3 kilo verdim...artik ecz yimya yiginla zayiflama hapi var allah izin versin bebegimikucagimaalyim sonrasini hic duusnmuyorum veririm:)

dilaremcim 1.5 senede resmen 10 kilo falan aldim..bir kere folbiol cok kilo aldiriyor hemen hemen heray ictim multivitamin falan ictim..eee bu 1.5 senenin 4 ayi hamileydim:)onlarda kilo aldirdi...sonra hist ve rahimfilmi vucut icine verilen sivilar kolay atilmiyor o siralarda aldigim ilaclar en sonda tup bebek icin iki ay ilackullandim onlar zaten son damlaydi:(tupbebekten negatif alinca o gun rejimebasladim ve 3 kilo verdim...artik ecz yimya yiginla zayiflama hapi var allah izin versin bebegimikucagimaalyim sonrasini hic duusnmuyorum veririm:)

Aynennn,folik asit tabletleri iki sene kullandım,vitamin,polipektomi öncesi iki ayrı rahim filmi,biri sulu,tüpbebek,hamilelik ve süt olsun diye bilinçsizce kayısı hoşafları,77ye düştüm ama gerçek kilom 57,boy 170:1no2:
Bence de veririzzzkaydirigubbakcemile5

Dilarem,tebrik ederim yine de iradene hakim olup az kg almissin.benim de korkum cok kg almak,ailede herkes top gibi oluyor hamilelikte,benim su an fazla kg yok ama her an olabilir.zaten boyum kisa birde kg oyyy,oyyy!

Defne,cumartesiyi iple cekiyorsun degil mi?ama bizim gibi hamileler keseyi gormekle rahatlamiyorlar,her an hissetmek istiyoruz:) bende senin gibi azicik sakin gecen gun icime kusku dusuyor.ama dunden bu yana benim belirtilerim basladi.sabahalri cok halsiz kalkiyorum,butun gun sersem gibi oluyorum.midemde kotu bir her an mide bulantisina donecek gibi:utangac:

Back
X