ah benim canim arkadasim nasil guzel yazmissin seni hic unuturmuyum o gun senin yazdikalrini tek tek okuyup cevap yazacaktim ama kuzenim geldi hatta netten cikmadan oyle bir sure acik kaldi bilgisayar...allah dualarini kabul etsin:)bende her namaz kilisimda tek tek isimlerinizi soyluyorum sonrada isteyen herkese versin diyorum:)gercekten kisir dongunun icine girdim sanki onceden tedirginliklerim vardi ama her wc ye gittigimde birseyler gormek yada gormeyi beklemek beni hasta etti resmenDefne'ciğimmm, lütfeeen
Tamam çok endişelisin anlıyoruz seni. Tabi ki de haklısın kanama geçirmek insanı şok eder, endişelendirir. Hep bebeğini kaybetme korkusu yaşıyorsun. Elbette haklısın. Zaten bu endişe hiç bitmeyecek. Yerini başka endişelere bırakacak. Bebeğim nasıl doğacak, büyüyünce nasıl olacak filan gibi. Ama bunlar yine de mutlu endişeler olmalı bence. Şu an hayatının en keyifli dönemi. Bebeğini sev ve ona güzel şeyler fısılda ki onu mutlu ederek, buraya gelmeye ikna et.
Diloşum sonucum belli olmadığı halde bana: " Şimdiden onu sev" dedi. Dediğini yapıyorum. Sürekli ona sıcaklığımı ve sevgimi hissettirmeye çalışıyorum. Sen de öyle yapmaya çalış.
Ama Monitam'a da bir konuda katılmamak imkansız. Ne kadar mutlu olursan bebeğin için de o kadar iyi olur.
Defne'ciğim canım, aşırı stres ve endişe yüzünden mutlu anlarını kaçırman, bebeğinin de moralini etkiler. Gelecekte onun da endişeli ve sürekli stresli olmasına neden olur. Artık güzel şeyler düşünmeye konsantre et kendini.
Bak herbirimiz bir taraftan moralin düzelsin diye bekliyoruz. Her zaman dualarımız seninle oldu. İlk kanamanda hayatımda namaz niyaz bilmem senin o üzüntünü görüp, özellikle "Defne bebeğine kavuşsun. Kötü bir şey yaşamasın" diye çok dua ettim. Tabi diğer arkadaşlarıma da ettim ama öncelik ve o an en sıkıntılı sensin diye sana etmiştim. Yine senin için hep birlikte dua ederiz. Sen hiç canını sıkma. Şu anda mutlu olman ve mutluluğunu bebeğine aksettirmen gerekiyor. Seni çok seviyoruz.Lütfen bunu unutma Defne'ciğim. Herşey güzel olacak. Dualarımız seninle. :1hug:
Bak Monişim hem bebeğine kavuşamadı, hem ağabeyini kaybetti. Ama yine de herşeye rağmen dimdik durmaya çalışıyor. Onu hepimiz örnek almalıyız. Müthiş bir kadın o.
(Hıh bu arada küstüm sana. Beni hiç sormuyorsun ama ben sonucu bekliyorum. :dilcikar:)