• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Defne'ciğimmm, lütfeeen

Tamam çok endişelisin anlıyoruz seni. Tabi ki de haklısın kanama geçirmek insanı şok eder, endişelendirir. Hep bebeğini kaybetme korkusu yaşıyorsun. Elbette haklısın. Zaten bu endişe hiç bitmeyecek. Yerini başka endişelere bırakacak. Bebeğim nasıl doğacak, büyüyünce nasıl olacak filan gibi. Ama bunlar yine de mutlu endişeler olmalı bence. Şu an hayatının en keyifli dönemi. Bebeğini sev ve ona güzel şeyler fısılda ki onu mutlu ederek, buraya gelmeye ikna et.

Diloşum sonucum belli olmadığı halde bana: " Şimdiden onu sev" dedi. Dediğini yapıyorum. Sürekli ona sıcaklığımı ve sevgimi hissettirmeye çalışıyorum. Sen de öyle yapmaya çalış.

Ama Monitam'a da bir konuda katılmamak imkansız. Ne kadar mutlu olursan bebeğin için de o kadar iyi olur.

Defne'ciğim canım, aşırı stres ve endişe yüzünden mutlu anlarını kaçırman, bebeğinin de moralini etkiler. Gelecekte onun da endişeli ve sürekli stresli olmasına neden olur. Artık güzel şeyler düşünmeye konsantre et kendini.

Bak herbirimiz bir taraftan moralin düzelsin diye bekliyoruz. Her zaman dualarımız seninle oldu. İlk kanamanda hayatımda namaz niyaz bilmem senin o üzüntünü görüp, özellikle "Defne bebeğine kavuşsun. Kötü bir şey yaşamasın" diye çok dua ettim. Tabi diğer arkadaşlarıma da ettim ama öncelik ve o an en sıkıntılı sensin diye sana etmiştim. Yine senin için hep birlikte dua ederiz. Sen hiç canını sıkma. Şu anda mutlu olman ve mutluluğunu bebeğine aksettirmen gerekiyor. Seni çok seviyoruz.Lütfen bunu unutma Defne'ciğim. Herşey güzel olacak. Dualarımız seninle. :1hug:

Bak Monişim hem bebeğine kavuşamadı, hem ağabeyini kaybetti. Ama yine de herşeye rağmen dimdik durmaya çalışıyor. Onu hepimiz örnek almalıyız. Müthiş bir kadın o.

(Hıh bu arada küstüm sana. Beni hiç sormuyorsun ama ben sonucu bekliyorum. :dilcikar:)
ah benim canim arkadasim nasil guzel yazmissin seni hic unuturmuyum o gun senin yazdikalrini tek tek okuyup cevap yazacaktim ama kuzenim geldi hatta netten cikmadan oyle bir sure acik kaldi bilgisayar...allah dualarini kabul etsin:)bende her namaz kilisimda tek tek isimlerinizi soyluyorum sonrada isteyen herkese versin diyorum:)gercekten kisir dongunun icine girdim sanki onceden tedirginliklerim vardi ama her wc ye gittigimde birseyler gormek yada gormeyi beklemek beni hasta etti resmen:(bu belkide sahip oldugum bu mucizeye bir daha sahip olamayabilriim dusuncesinden belkide nagtif tupten sonra tuple ilgili umutlariminda yikilmis olmasindan kaynaklaniyor..iyiki sizler varsiniz..bana guc veriyorsunuz...yarin riskli gebelikler uzmanina gidiyorum artik o kaybetme riskim varsa soyler sanirim bugun yine pihtilar falan geldi ..kardesim gelmisti bir guzel hickira hickira agladim:(oda beni boyle gorunce korktu cunku inan aynen moneta gibiydim biliyormusun herseyden mutlu olan azimli ..yilmayan..2 yumurtayla hoplaya ziplaya tupe gittim sanki 30 yumurtam olmus 25i dondurulmus gibi:)denizcim sen cok guzel yurekli bir kizsin insallah allah gonlune gore verir:)kaydirigubbakcemile3

anlıyorum da,,,kendini çok harap ediyorsun canım,bebişede zararın olur,,,,umut etmekten,dua etmekten başka elinden hiçbirşey gelmez,,,,çok istiyorsun biliyorum,,, senin güzel haberlerin benide çok mutlu ediyor,,,,,ama ne olursun kendini üzerek kendine ve bebeğe zarar verme,
monetacim haklisin canim:)eger yarinki doktor iyi seyler soylerse kendimede sizede soz veriyorum uzmeyecegim kendimi:)yarin 12 de randevu size aksam yazarim ..dua edin dediginiz gibi baska caremiz yok:)

Canim cok sevindim. Kanama olabilir lutfen bunu bu kadar dert etme. Lutfen ama lutfen aklina kotu seyler getirme hersey guzel olucak.Bu bebis saglikli dogacak sonra bizi bosyere tedirgin etti diye biz de onun poposuna poposuna vurucaz
hasi canim biraz relax ol ve guzel seyler dusun
ah roniyamcim hic sorma..belkide beni doktorum telaslandirdi kanamayi dusunca o benden daha cok telas yapti dusuk tehdidi dedi hemen pro yu arttirdik ama bugunde geldi yani bir haftadir suruyor:(ilkinde tek bir damla olmamisti acaba diyorum 2 kere hist gecirince rahimde bir hassasiyetmi olustu?yada aspirin aliyordum omu tetikledi?inan kanama olmasa hic boyle olmayacagim zaten bu yaramaz dogsun birgun ist hep beraber bulusalim sizlerde ozaman karni burnunda olun:)simdi formlari dolastim butur kanamalarda kimisi dusuk baslangici diyor sonuc husran olmus kimine doktor korkma demis ilac bile vermemis..degisken bir durum yani canim allah kismet ederse dogacak bende o gunleri gorucem insallah:)sen nasilsin?sinavin bitti sanirim nasil gecti?ovulasyonun agecti degilmi?hersey ayni ana geldi sende ama sen atlatirsin bazen aklin baska konudayken hamile kalmak daha kolay oluyormus bunun cok orneklerini biliyorum insallah buay hepinizen mutlu haberler aliriz:)

Defnecim,ağla ağalyabildiğin kadar,eğer kendini rahatlamış hissedeceksen onu da yap be gülüm.ınan seni çoooook iyi anlıyorum,kaybetme korkunu da.Ben de farklı değildim senden.Bebişim otuz haftalık olmadan hiçbir bebek kıyafeti,hiçbir bebekle ilgili eşyaya bile bakamadım,sanki suçlu gibiydim.Her an bebek gelişimi durabilir ve onu alabiliriz demişti iyimser dr.um,ya da hiçbişeycik olmaz,sapsağlıklı bi kız da doğurabilirsin demişti.Ben nedense hep birinci ihtimale takılmıştım,ama yine de gereken her şeyi yapmak için söz vermiştim kendime.Neyse işte,düşük kilolo bi kız doğurunca da suçluluk hissim devam etti,sütüm onu beslesin diye yediğim tatlıların hesabı yok yani.Ama şimdi geriye dönüp bakınca ne kadar harap etmişim kendimi diye üzülüyorum,en keyifli şey aslında hamilelik.Bak şimdi kızım tontiş oldu,dr.umuz artık ortalamayı yakaladı,fazla yedirme diye azarladı bile beni.

Demem o ki seninle de bebişini iştahını,uykusunu,dişini,emeklemesini konuşucaz burdan ve inan o günler göz açıp kapayana kadar geliyor.ayarın dr.una git,gerekenleri öğren,ne yapman gerekiyor,durum nedir,ondan sonra şöyle bi silkin ve hamileliğinden zevk almaya başla inşallahhhhh.

Defnecim,ağla ağalyabildiğin kadar,eğer kendini rahatlamış hissedeceksen onu da yap be gülüm.İnan seni çoooook iyi anlıyorum,kaybetme korkunu da.Ben de farklı değildim senden.Bebişim otuz haftalık olmadan hiçbir bebek kıyafeti,hiçbir bebekle ilgili eşyaya bile bakamadım,sanki suçlu gibiydim.Her an bebek gelişimi durabilir ve onu alabiliriz demişti iyimser dr.um,ya da hiçbişeycik olmaz,sapsağlıklı bi kız da doğurabilirsin demişti.Ben nedense hep birinci ihtimale takılmıştım,ama yine de gereken her şeyi yapmak için söz vermiştim kendime.Neyse işte,düşük kilolo bi kız doğurunca da suçluluk hissim devam etti,sütüm onu beslesin diye yediğim tatlıların hesabı yok yani.Ama şimdi geriye dönüp bakınca ne kadar harap etmişim kendimi diye üzülüyorum,en keyifli şey aslında hamilelik.Bak şimdi kızım tontiş oldu,dr.umuz artık ortalamayı yakaladı,fazla yedirme diye azarladı bile beni.

Demem o ki seninle de bebişini iştahını,uykusunu,dişini,emeklemesini konuşucaz burdan ve inan o günler göz açıp kapayana kadar geliyor.ayarın dr.una git,gerekenleri öğren,ne yapman gerekiyor,durum nedir,ondan sonra şöyle bi silkin ve hamileliğinden zevk almaya başla inşallahhhhh.
ah dilaremcim bizler bebeklerimizi icimizde var edene kadar cogu kadinin gecmedigi yollardan gectik cekmedigimiz aci uzuntu kalmadi..bir sene icinde kendimdeki cokuntuyu resimlerden bariz farkediyorum..zaten bu yasadiklarimda o zamanin birikimi alsinda..tupten sonra tek bir gozyasi dokmedim gecen seneki ikibebek kaybimida sukunetle karsiladim hayata tutunmaya ve mucadeleye devam ettim..ama birden bu mucize karsima cikinca hayata karsi olusturdugum tum kalkanlarimi kaldirdim..duygularim en zayif haline donustu...bir sure inanamadim hatta basinda devam edecegini dsusunmedim ama kalp atislarini gordum 7 haftaya ulastim eczaneyi terkettim (o ayri konu isler cetrefilli hale geldi hersey sorunlu)kendimi eve kapadim ona birsey olmasin diye ama israrla bu kanama ve kaybetme duygusu tekrarlayinca gercekten gucumu kaybettigimi hissediyorum sinirlerim cok zayif..ama kendime soz verdim egerki doktor yarin guzel seyler soylesin mutlu olacagim :):emir_bebek:

ah dilaremcim bizler bebeklerimizi icimizde var edene kadar cogu kadinin gecmedigi yollardan gectik cekmedigimiz aci uzuntu kalmadi..bir sene icinde kendimdeki cokuntuyu resimlerden bariz farkediyorum..zaten bu yasadiklarimda o zamanin birikimi alsinda..tupten sonra tek bir gozyasi dokmedim gecen seneki ikibebek kaybimida sukunetle karsiladim hayata tutunmaya ve mucadeleye devam ettim..ama birden bu mucize karsima cikinca hayata karsi olusturdugum tum kalkanlarimi kaldirdim..duygularim en zayif haline donustu...bir sure inanamadim hatta basinda devam edecegini dsusunmedim ama kalp atislarini gordum 7 haftaya ulastim eczaneyi terkettim (o ayri konu isler cetrefilli hale geldi hersey sorunlu)kendimi eve kapadim ona birsey olmasin diye ama israrla bu kanama ve kaybetme duygusu tekrarlayinca gercekten gucumu kaybettigimi hissediyorum sinirlerim cok zayif..ama kendime soz verdim egerki doktor yarin guzel seyler soylesin mutlu olacagim :):emir_bebek:
Hah işte biz de onu diyoruz ya zaten gülümsengözlerimebaksanab:.Yarın ola hayır ola.Bence bebişin survivor senin,görürsün,onca mücadelenin arasında gelip sana yapışmadı mı?Şimdi bu kadar uğraşmış bebiş niye gitsin ki,gitmeeeeez:1hug:

Hah işte biz de onu diyoruz ya zaten gülümsengözlerimebaksanab:.Yarın ola hayır ola.Bence bebişin survivor senin,görürsün,onca mücadelenin arasında gelip sana yapışmadı mı?Şimdi bu kadar uğraşmış bebiş niye gitsin ki,gitmeeeeez:1hug:
kaydirigubbakcemile3ah canim insallah:)kasiklarimda yanma gerilme var sanki rahmimdeki her damari hissediyorum bobreklerim ayri agriyor sanki (sanirim prodan)ama hepsine raziyim o iyi olsun oda mucadele etsin ah dilaremcim ya zaman eskiden su gbi gecerdi simdi kesin durdu agir cekim gidiyor sanki:(insallah hepimiz formdaki tum kizlar bu sene bebeklerimizi kucagimiza aliriz allah nasip etsin:)

kaydirigubbakcemile3ah canim insallah:)kasiklarimda yanma gerilme var sanki rahmimdeki her damari hissediyorum bobreklerim ayri agriyor sanki (sanirim prodan)ama hepsine raziyim o iyi olsun oda mucadele etsin ah dilaremcim ya zaman eskiden su gbi gecerdi simdi kesin durdu agir cekim gidiyor sanki:(insallah hepimiz formdaki tum kizlar bu sene bebeklerimizi kucagimiza aliriz allah nasip etsin:)

Aaaaaamin canım,yarın haberlerini bekliycem :Saruboceq:

monetacim haklisin canim:)eger yarinki doktor iyi seyler soylerse kendimede sizede soz veriyorum uzmeyecegim kendimi:)yarin 12 de randevu size aksam yazarim ..dua edin dediginiz gibi baska caremiz yok:)

umarım bugün bize güzel haberler verirsin,,,,haber ver mutlaka,merakta bırakma canım

öğrendikten sonra kolay oluryerimseniben,,,mailini aldım,,,,kız sen ne cicisin öylecokacimcoook,,,bende yollayacağım ama becerince,,,yeni versiyon messenger yüklendi ecük bende cahal kaldım:utangac:,,,,,birazdan kurcalarımkaydirigubbakcemile5

Sağol Monişim, o sizlerin tatlılığı. Bakma, resimde heybetli çıkmışım ama bücürüğün tekiyim valla. Ufak tefek bir şeyim:utangac:
Bu arada gmailden senin davetiyeni cevaplamaya çalıştım o arada yanlışlıkla ben de sana davetiye yolladım galiba. Yani iki saattir boğuşuyorum.

Yok kızım teknoloji konusunda iyisin ya gayet. Sen cahal kalmazsın merak etme. Kalırsan da Diloşum öğretmen. Beni eğitirken seni de eğitir. Merak etmeeee seeen. :dance:

ah benim canim arkadasim nasil guzel yazmissin seni hic unuturmuyum o gun senin yazdikalrini tek tek okuyup cevap yazacaktim ama kuzenim geldi hatta netten cikmadan oyle bir sure acik kaldi bilgisayar...allah dualarini kabul etsin:)bende her namaz kilisimda tek tek isimlerinizi soyluyorum sonrada isteyen herkese versin diyorum:)gercekten kisir dongunun icine girdim sanki onceden tedirginliklerim vardi ama her wc ye gittigimde birseyler gormek yada gormeyi beklemek beni hasta etti resmen:(bu belkide sahip oldugum bu mucizeye bir daha sahip olamayabilriim dusuncesinden belkide nagtif tupten sonra tuple ilgili umutlariminda yikilmis olmasindan kaynaklaniyor..iyiki sizler varsiniz..bana guc veriyorsunuz...yarin riskli gebelikler uzmanina gidiyorum artik o kaybetme riskim varsa soyler sanirim bugun yine pihtilar falan geldi ..kardesim gelmisti bir guzel hickira hickira agladim:(oda beni boyle gorunce korktu cunku inan aynen moneta gibiydim biliyormusun herseyden mutlu olan azimli ..yilmayan..2 yumurtayla hoplaya ziplaya tupe gittim sanki 30 yumurtam olmus 25i dondurulmus gibi:)denizcim sen cok guzel yurekli bir kizsin insallah allah gonlune gore verir:)kaydirigubbakcemile3

Defne'ciğim canım arkadaşım,
Senden güzel haberler duymak ve mutlu olduğunu görmeyi hepimiz çok istiyoruz. Bunu hak ediyorsun çünkü. Zaten bu sitedeki bütün arkadaşların hepsi birbirinden tatlı, birbirinden iyi niyetli. Annem hep bizlere dua ederken, "Allah yavrularımı, iyilerle eş etsin" der. Yani gerçekten de öyle oluyor.

Yalnız bizlerin tek zaafı, hep duygusal ve hassas tipler olmamız. Bu yüzden endişelerimizden kurtulmakta zorlanıyoruz. Bizim 13-14 yıl boyunca çocuk istemememizin en büyük nedeni de, sorumsuzca davranmamak, onun geleceğini hazırlamadan dünyaya getirmemekti. Ama iş hiç öyle değilmiş. Çünkü ne kadar çabalasak da ona çok şahane, maddi olarak çok muhteşem bir hayat veremeyiz. Ama ona sevgimizi verebiliriz ve iyi bir insan yetiştirebiliriz. Ki zaten en önemli şey de bu bence. Herkes çocuk büyütür, ama insan yetiştirmez. Bu dünyanın güzel kalpli insanlara ihtiyacı var. Bunu da bizler dünyaya getirdiğimiz bebekleri kişilikli ve sağlam yetiştirerek sağlayabiliriz.

Bu kadar cefa çektikten sonra böyle endişelenmene çok hak veriyorum. Kim olsa benzer endişeleri taşır. Ama bunu mümkün olduğunca bastırmak, hem senin, hem de doğacak tatlı yeğenimiz için en doğrusu olacaktır. Bizlere ettiğin dualar için çok teşekkür ediyorum. Biz de yine yarın güzel bir moralle dönmen için sana dua edeceğiz. Hiç merak etme. Hani "Allah gönlüne göre versin" demişsin ya. Onun içinde çok teşekkür ediyorum. Çünkü bu lafı çok sever ve çok kullanırım. Beni mutlu ettin Defne'ciğim.

Ve son olarak. Yarın Riskli Gebelikler Uzmanı'na gidiyorsun. Hepimizin duaları seninle olacak canım. Güzel haberlerini alacağımıza eminim :Saruboceq:

Bu arada yarın Roni'in de sanıyorum sınavı var. ınşallah güzel geçer. Ardından da onun, Monimin, Dilomun ve benim de (ühüüüü yarın sonucu öğreneceğim) hamile haberlerini alırız hepberaber.

Bu arada Serpil nerelerde hiç görünmüyor bu ara. O da Roni gibi gurbette ve yalnız. ınşallah o ve Defne'nin de hamilelik seyri sorunsuz ve güzel geçer.

Rüzgar ve Balance'da umarım güzel haberler verir. Onlarda epeydir girmiyor.

Merhaba arkadaslar,

Yaa! ben sizin hiziniza yetisemiyorum.Siteye arada bir giriyorum ama hangi msji okuyacami bilemeden soyle bir goz atip cikiyorum.Aksi durumda cok fazla zamanimi aliyor diger islerim yarim kaliyor.Bu aralar kendimi cok iyi hissetmiyorum hamilelikten dolayi,bol bol dinleniyorum bende..Ama gelismeleri elimden geldigince takip ediyorum.Guzel haberlerinizi bekliyorum..

Serpil merhaba canım nasılsın.
Ben de seni arada soruyorum: Tesadüf yukarda da sormuştum. Kalp kalbe karşıymış demek ki. Nsaılsın canım.

Defneciğim dularım seninle arkadaşım, inşallah çok güzel haberler alacağız senden. Bizi habersiz bırakma lütfen :1hug:

Denizciğim yoğun birkaç gün geçirdim ama ara ara girip takip etmeye çalıştım yazılanları :) Senin sonucun yarın belli oluyor değil mi? ınşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin arkadaşım. Yarın okulda çok işim olacak ama yazamasam da ara ara girip senden gelen haberi bekleyeceğim :)

Seni gördüğüme çok sevindim. Evet dinlenmeye ve keyfini çıkarmaya bak hamileliğinin.

Tesekkurler Denizcigim fena sayilmaz..birkac haftadir hamilelikten dolayi cok halsizim.Her an karnimi ac hissediyorum biseyler yiyorum bu seferde hazimsizlik basliyor.Yani tuhaf bir hallerdeyim insalah en kisa surede keyifli hale gelirim.Yarin senden guzel haberler alacagimizi umuyorum..............

Sağol Monişim, o sizlerin tatlılığı. Bakma, resimde heybetli çıkmışım ama bücürüğün tekiyim valla. Ufak tefek bir şeyim:utangac:
Bu arada gmailden senin davetiyeni cevaplamaya çalıştım o arada yanlışlıkla ben de sana davetiye yolladım galiba. Yani iki saattir boğuşuyorum.

Yok kızım teknoloji konusunda iyisin ya gayet. Sen cahal kalmazsın merak etme. Kalırsan da Diloşum öğretmen. Beni eğitirken seni de eğitir. Merak etmeeee seeen. :dance:

dilarem mi teknolojiyi öğrete:roflol::roflol:cek

Back
X