• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

benim eski doktorum hep karindan bakar :)cok suicmem gerekir cok zorlar beni acikcasi:)bak 7. haftaya kadar yolu var kalp atisi gormenin..hic canini sikma sen kacinci haftadasinki?goreceksin merak etme canim:)ben annemlerdeyim:)sanki buradan cikarsam aksilikler olacak gibi geliyor ama haftasonu evimize gitmeye basladik tabi eve gidince hic rahat durmuyorum is yapiyorum:(.hic sorma yeni nesil hamileler boyleyiz ne fena...:CüvCüv:

İşte zaten bu hafta 7. haftam o yüzden biraz tırsak davranıyorum. Of yani valla en sakin insanı bile endişelendiriyor bu işler. Amin canım inşallah.:Saruboceq:

He valla ikimizde kaçağız ha. alkisalkisalkis
Ben de yarın annemlerde olacağım hastaneden çıkınca. O yüzden size biraz geç haber verebilirm kızlar sakın merak etmeyin. Bir-iki gün kalırım annemlerde. Orada bilgisayara girmiyorum. Ama hepinizi özleyeceğim. kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar bende sizlere merhaba demek istiyorum,

bir kac gündür takip ediyorum sizler, benide araniza alirsaniz sevinirim.
Bende 39 yasinda olmasina ragmen anneligi tadmak isteyenlerdenim. Simdiye kadar 2 defa asilama ve 2defa Tüp bebek yaptirdik olmadi.
Ben yurtdisinda kaliyorum, ama ins
mayis ayinda istanbulda tekrar denicez tüp bebegi. Sizin cogunuz galiba dhea yi kullaniyor, burada yasak, bulmak bile cok zor.
Sizce yumurtaliklara zara vermiyormu, yani kalan reserveleri etkilemiyormu?
Birde siz hagi ilaclari kullaniyor ve hangi protokollari uyguluyorsunuz??

Beni bilgilendiriseniz sevinirim. Cok tesekkür ederim

Safinaz sen de hoşgeldin canım,
İnşallah sen de 3. denemende mutlu sona ulaşırsın. :Saruboceq:
Dhea konusnda çok bilgim yok. Ama Roni ve Defne bu konuda sanıyorum daha çok şey biliyorlar, onlar faydalı olabilir bu konuda.
Benim galiba kısa protokol. (iş bitti, hala kısalığını tahminen biliyorum. Çünkü doktorlarım birşey demedi.alkisalkisalkis) Benim 9 Mart'ta iğnelere başlandı, (Ganol-f, Menagon, yanlış hatırlamıyorsam bir de Orgalutron) 18 Mart'ta yumurta toplandı. 20 Mart'ta transferim odlu canım. İnşallah yardımcı olmuşumdur.

Şimdi der bizim balık anaaaam diloş geldi diyeee :roflol:

Anaaam Diloşum gelmiş gerçekten de.:sm_cool:
Ülen Diloşum özledim seni valla. Buarada sarılma hareketi de yok. Sana şöyleee kucak dolusu sarıldığım nasıl anlatacağım şimdi. :1no2:
Mecbur şu öpücükle idare edeceğim artık. :1hug::1hug::1hug:

AAAAAAAAMİNNNNNN
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:nazar::nazar::nazar:

Benden de aynen katılıyorum Diloşum.
:teytey::teytey:
:nazar::nazar::nazar:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:emir_bebek::emir_bebek:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Ecük abarttım galiba. Ama olsun. Topicimiz için dualarımız ve dileklerimize devam edeliiim.:sm_cool:
Hem ne demişler "Bir şeyi 40 gün söylersen olurmuş" diye.

Monişim dün ben Sarıyerde abimin kızçesinin doğum günündeydim.Orda internet bağlantısı vardı,telefonla yaşadığım sıkıntıyı anlatmama gerek yok,sayfa açıldı ama sadece beş dakika..Bi şey yazacak ve bakınacak vaktim bile olmadı.Sen o beş dakikada yakaladıysan beni, pesss paparazziler halt etmiş yanında alkisalkisalkis

Abavvvvvv: roflol:

kızlar merhaba,günaydın

kafam karmakarışık walla hamilemiyim diilmiyim bilmiyorum şu anda...

42 yaşındayım
ilk mikro denemem
1 nisanda 3 embriyo trasfer edildi
13 nisanda hcg değeri 43
15 nisanda hcg değerim 597
22 nisanda kanamam oldu acilen doktora gittim ve ultrasonda 7 mm bir kese ve ayrı bir yerdede kanama bölgesi görüldü. doktorum yat dinlen dedi ve progestoron jel ve iğneye devam dedi aspirini kesti. hamilesin sağlıklı bir kesen var dedi...
25 nisan... kanamam 1 gün azar azar devam etti ve bitti, bugün tekrar keseyi görmeye gittik ama 7 mm lik kesem yerinde yoktu????????
hepimiz şokkkkk
bu arada başka bir 4 mm lik kese olduğunu farkettik, ama başka bir soru işareti?????
bu kesenin küçülmeye devam eden 7 mm lik kese mi olduğu
yooksa yeni olşan taptaze bir kese mi olduğuna karar veremedi doktorum????
bugün hcg yaptırdık 545...

bilmiyorummmmmmmm
ppazartesi yekrar ultrason ve hcg?????????????????

bu konuda benzer bişey yaşayan ya da fikri olan varmıııı??????

çok zormuş çokkkkkk

içim dışım karmakarışık

birde eğer bu düşükse niye kanamam çok az oldu? şimdi ne zaman hastalanacağım tekrar???

Camella hoşgeldin canım,
Valla ben de anlamadım durumunu. (Gerçi koca doktor anlamamış ben ne anlayacaksam.)
Ama üzülme canım. Senin bebişler inşallah şaka yapmıştır. Bende de ilk hafta tek kese görülmüştü, ikinci hafta ikinci kese görüldü. Çok şaşırdım. İnşallah öyle bir şeydir canım. Tam anlamadım ama. Telaş etmemeye çalış yine de. Haklısın çok zorrr. Ama beklemekten başka çare yok. sabır. İnşallah korktuğuna değmez canım.:Saruboceq:

Diloşum,

O kadar dikkatimi çekmeye çalışmışsın, ben zalağı geçmiş sayfaları okumaktan seni göremedim. Şimdi de sen yoksun. Offf offf. senağlama

Zaten bugün Monişim de hiç oratada gözükmüyor.:1no2:

Üf, hem de ben 2 gün filan yokum üstelik. Neyse Allah kavuştursun.

@ denizkarayurt,
cok tesekkür ederim. verdigin bilgiler icin de.

ne kadar keyfli, umut dolu güzel insanlarsiniz. Şeniz

Sizlerden moral almamak mümkün degil.

Safinaz sen de hoşgeldin canım,
İnşallah sen de 3. denemende mutlu sona ulaşırsın. :Saruboceq:
Dhea konusnda çok bilgim yok. Ama Roni ve Defne bu konuda sanıyorum daha çok şey biliyorlar, onlar faydalı olabilir bu konuda.
Benim galiba kısa protokol. (iş bitti, hala kısalığını tahminen biliyorum. Çünkü doktorlarım birşey demedi.alkisalkisalkis) Benim 9 Mart'ta iğnelere başlandı, (Ganol-f, Menagon, yanlış hatırlamıyorsam bir de Orgalutron) 18 Mart'ta yumurta toplandı. 20 Mart'ta transferim odlu canım. İnşallah yardımcı olmuşumdur.

hah benim de merk ettiğim bir de buydu senin kaçıncı gününde yapılmış transferin diye senin de 2. günde yapılmış ve 4 hücreli embrio. bana moral oluyorsunuz inşallah ben de hayırlı sonuç alırım test günüm 9 mayıs. umarım hayırlısıyla kalp atıslarını duyarsın caım yalnız buradan öğrendiğim ikizlerde biraz daha geç duyulabiliyormuş. merak etme olur mu :1hug:

Deniz Bulut,
kendini bosuna uzuyorsun..yumurta sayisi evet sansini artiriyor ama cok da onemli degil..Al sana bir ornek:Bende 5 yumurta cikti,3 tanesi embriyo oldu.Ama sadece biri iyi kalitede diger ikisi dusuk kalitede idi.Bende ilk basta umutsuzluga dustum. 3.gun transfer yapilmasi icin hastaneye gittigimde orta kalitedeki cok iyi bir kaliteye yukselmisti digerlerinden bisey olacagi yoktu ama onlarida transfer ettik..Ve sonuc 14 haftalik hamileyim..Darisi senin basina!:CüvCüv:

teşekkürler yaaa sizler olmasaydınız kafayı yerdim. şimdi sayenizde moralim düzeldi iyiki varsınız a.s.benim bugün yani 2 gün 4 hücreli kaliteli 2 embrio transfer edildi. umarım ben de hayırlı sonucu alırım :CüvCüv:

İşte bu arkadaşım alkisalkisalkis Bence kesinlikle başarılı olacaksın, yeter ki iste ve dene. Her ne kadar yaşımız ileri olsa da henüz genciz ve başarabiliriz. 50 yaşındaki kadınlar hamile kalabiliyorken onların yanında biz genç kalıyoruz. Umudumuzu yitirmeyelim ve bildiğimiz yolda yürüyelim :) Sen de başaracaksın ve anne olacaksın canım. 2 sağlıklı embriyo yeterde artar bile :) Umutsuzluğa kapılmak yok :lepi: :enbuyukkk:

sağol sağol sağol valla tutarsa sizin de çok katkınız var annenin moralini düzeltmiş oldunuz tutmazsa allahtan ümit kesilmez 5-6 ay sonra tekrar deneyeceğim bu arada da bitkisel kürlere spora ve doğal yoldan denemeye devam ama inşallah gerek kalmayacak a.s

Arkadaşlar merhaba..Bende aranıza yeni katılıyorum..Kaç haftadır sizleri takip ediyordum bugün ben de bişeyler yazayım dedim...Benim yaşım 39 ve ikinci denememize başladık dün..Şimdilik durumlar iyi görünüyor bakalım sonu iyi olur inşallah...
Bu sayfa bana umut oluyor 40 yaşında hamile haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum umarım hepimiz birgün annelik duygusunu yaşarız...

hana yeni denemen hayırlı olsun inşallah. başka başlıkta da sormuştum ama tekrar edeyim yeni denemeni hangi merkezde yapıyorsun? ben de senin gibi almanda yaptım çok şikayetim yok ama toplama ve transferde dr unu görememe ve aklındakileri soramama bir de herkesin dr um şöyle dedi dr um böyle dedi derken benim ancak testim pozitif çıkarsa dr u arayacak olmam canımı sıktı. inşallah bu merkezinden memnun kalırsın canım

kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmhihoyyytama serpilinha ve zift ten başka kimse yok,,,,ZİFT te birgün yazar herhaldefisfisfis,,,,,,,ben bugün addalara gittim gestim geldim,,,,neyse şimdi çıkıyor bu hatun kişi,,sonra yine bakara.s.

Günaydin arkadaslar,

@ Camella, ne kadar heyecan verici bi durum, sokunu iyi anlayabiliyorum.
Canim sanirim son yapilan hcg düsük cikmis, hcg ilk dönemde her 2.günde iki mislisi olmasi gerekir.
Hayirli sonuclar dilerim sana, dualarim seninle. Cok güzel baslamis, insallah öylede devam eder.

@ Ronyam, can SIKINTISINdan eski yazilari biraz gözden gecirdigimde, senin amerikada oldugunu okudum. dhea orada cok rahat alinabiliryormus ve kullanimi cok yayginmis diye okumustum. Sen ne düsünüyorsun. Kullanan cokmu, sence dogrumu?

selamlar ve tesekkürler kaydirigubbakcemile5

canim burda marketlerde satiliyor. Ben de 2,5 aydir aliyorum. Sen hangi ulkedesin neden yasak anlamadim.

Kizlar selam nasil yorgunum anlatamam. Canim cikti vallahi yorgunluktan uyuyamak nedir dun gece anladim. Sabahin 5`ine kadar ayaklarimin sizlamasindan uyuyamadim vallahi.

denizbulut trasverin hayırlı olsun inşallah güzel haberler senden alırız duyduklarımı yazayım beslenmene çok dikkat et bol bol ananas ye ve en önemlisi stres olma kafanı dağıt canım bol şans

@roniyam merhaba,:teytey:

ben almanyada yasiyorum, bende doktorum ama yaklasik 1 senedir calismiyorum.
DHEA yi sizlerin cok kolay alabildiginizi okumustum. burada kullanimi pek yaygin degil, hatta hic kullanilmiyor tüp bebek tedavisinde.
sadece menopoz dönemi asiri sikayetli olunca verilebilecegi deniliyor, ama onuda hic tavsiye etmiyorlar kanserojen ola bilme ihtimalinden dolayi veya uyuyan kanser hücrelerini uyandirma ihtimalinden dolayi deyim.

Ama sanirim bizler burada sizlerden bir kac sene tibbi olarakta gerideyizdir, ve ilaclar falan cok SIK kontrolden geciyor. Ve henüz DHEA etkileri üzerine fazla arastirmalar olmadigi icin tedirginlerdir.

Ben gelecek seferimi Türkiyede yaptirmayi düsünüyorum, sanirim bende alacam DHEA, o kadar kisa süre kullanilinca bisey olmaz sanirim....

Sana iyi dinlenmeler dilerim, ins vaktin vardir dinlenmeye.

selamlar

Back
X