sağol. ama göğüslerimdeki ağrılar geçti. ben ilaçlardandı olmayınca yumuşuyor diyordum ama sanırım tutunamadığı için ağrısı geçiyor senağlama değer çok çok düşük 0 dan iyi olsa da. gelişmiş 1 embrio ama sağlıklı değil tutunamadığı için gidiyor herhalde. :a015: tabii sakat bir bebek olmasından iyidir allah korusun ama insan buna bile üzülüor ki bir de tutsa kimbilir ne zor günler bekliyor olacak. neyse bakalım ben bir mucize dileleyim :CüvCüv:
arkadaşım üzüldüm... :çok üzgünüm: ama pazartesi günü seninde mucizen gerçek olacak belki de.... kendini hırpalama... moralini yüksek tutarsan o mucizenin gerçek olmasını sağlarsın unutma... daha herşey bitmiş değilki... bende herşeyi hemen kötüye yordum, kendimi yedim bitirdim, sonuç negatif oldu, lütfen güçlü olmaya çalış, bebişinin şansını artırmak senin moraline bağlı... dualarım seninle, kalbimdeki tüm iyi duygular seninle... her ne kadar çok tanışmasak da, aynı acıları paylaşmaktayız... bundan daha büyük bir ortak nokta olamaz... iyi haberlerini takip edicem... öpüyorum yanaklarından...