38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sağol. ama göğüslerimdeki ağrılar geçti. ben ilaçlardandı olmayınca yumuşuyor diyordum ama sanırım tutunamadığı için ağrısı geçiyor senağlama değer çok çok düşük 0 dan iyi olsa da. gelişmiş 1 embrio ama sağlıklı değil tutunamadığı için gidiyor herhalde. :a015: tabii sakat bir bebek olmasından iyidir allah korusun ama insan buna bile üzülüor ki bir de tutsa kimbilir ne zor günler bekliyor olacak. neyse bakalım ben bir mucize dileleyim :CüvCüv:

arkadaşım üzüldüm... :çok üzgünüm: ama pazartesi günü seninde mucizen gerçek olacak belki de.... kendini hırpalama... moralini yüksek tutarsan o mucizenin gerçek olmasını sağlarsın unutma... daha herşey bitmiş değilki... bende herşeyi hemen kötüye yordum, kendimi yedim bitirdim, sonuç negatif oldu, lütfen güçlü olmaya çalış, bebişinin şansını artırmak senin moraline bağlı... dualarım seninle, kalbimdeki tüm iyi duygular seninle... her ne kadar çok tanışmasak da, aynı acıları paylaşmaktayız... bundan daha büyük bir ortak nokta olamaz... iyi haberlerini takip edicem... öpüyorum yanaklarından...

sağol badenur cugum. gerçekten burada birbirini hiç tanımayan insanlar aynı dertten muzdarip birbirimize destek oluyoruz. inşallah hayırlıysa tutunsun. önce çok üzüldüm hatta negatiften bile daha çok sanırım tam olacakken olmamış gibi geldi nyani aslında var ama gidecek. ama yapacak birşey yok. belki bir mucize olur

sağol badenur cugum. gerçekten burada birbirini hiç tanımayan insanlar aynı dertten muzdarip birbirimize destek oluyoruz. inşallah hayırlıysa tutunsun. önce çok üzüldüm hatta negatiften bile daha çok sanırım tam olacakken olmamış gibi geldi nyani aslında var ama gidecek. ama yapacak birşey yok. belki bir mucize olur

Canim uzme kendini lutfen. Dogruyu soylemek gerekirse bu deger biraz dusuk. Ama bu degerle doguma kadar giden hastalar da var. Benim ilkinde 35 cikmisti o zaman 2 kere daha tekrar ettirmislerdi sonra 66 ve 166'ya katlanmisti.
Yapilan calismalar ilk degerin 100'un ustunde oldugu durumlarda hamileligin saglikli gittigini gosterdigini soyluyor ama 100'un alti olmasi problem olabilecegini dikkatini cekerim olabilecegini soyluyor yani her zaman degil. Benim doktorum 2 tane hastasinin cok dusuk seviyeyle baslayip dogum yaptigini soylemisti. yani diyecegim belki bebegin gec tutunmustur. onemli olan bundan sonra duzenli artmasi. duzenli artarsa her sey yolunda gider. simdi uzulup canini sikma. Bakalim p.tesi ne olacak. inan senin icin hemen girdim sonucun ne oldu ogreneyim diye nete.

merhaba deniz
seni merak ettim...hep hayırlısı demiştin sabah ola hayrola...dur bakalım..zaten hücre sayıları düşüktü..belki arkadaşların dediği gibi son anda tutundu....rabbim kat kat artırsın..ben beş denemenin hiç birinde değil 20 sıfırın üstüne çıkamadım..umarım vakti gelmiştir bebişin...tutmaması için sebeb yok...bırakma kendini

evet ya bende ne zaman girsem kimsecikler yok:(ne oldu boyle herkes yaz geldi gezmeleremi gidiyor:)ronicim senin cok cok misafirlerin gelecekti yarindi sanirim allah kolaylik versin:)bak artik bu son olsun yorma kendini...sen anne adayisin eskiler hep ne der bilirsin bebek isteyen ve bekleyen kadinlar kendilerini dinlenmeye cekmeli kendine iyi bakmali:)

Defnecimm, cici gebis arkadasim benim nasilsin?
ya hic sorma herkes geziyor galiba sohbet edemez olduk. Misafirlerim yarin ama burda cok da yagmur yagiyor yarin da yagacakmis. anlayacagin mangali disarda yapip icerde yiyecegiz:(( Haklisin artik kendimi yormamam lazim bakalim. Ama dedigim gibi bu siklus iptal edilecek galiba. Neyse onumuzdeki maclara bakacagiz artik

Dilarem demek bizi baska topiclerle aldatiyorsun:kızgın:
Moni de oyuna sarmis. eeeeee ne olucak simdi ben de girmeyeyim o zamansenağlama

Dilarem demek bizi baska topiclerle aldatiyorsun:kızgın:
Moni de oyuna sarmis. eeeeee ne olucak simdi ben de girmeyeyim o zamansenağlama

evvvveeettt aynen öyle yapıyor,,,,,,bizle muhatap olmuyor artıkın:kızgın:,,,,bizde saçında yolup kaydirigubbakcemilegetiririz bir gün ,,,,,ronicim sen ne yapıyorsun?iyimisin canım,,,
ayyy valla ne illet oyunlar var oyun kulübünde saatlerce kilitleniyorum,,,iş güç hakgetire:roflol:

evvvveeettt aynen öyle yapıyor,,,,,,bizle muhatap olmuyor artıkın:kızgın:,,,,bizde saçında yolup kaydirigubbakcemilegetiririz bir gün ,,,,,ronicim sen ne yapıyorsun?iyimisin canım,,,
ayyy valla ne illet oyunlar var oyun kulübünde saatlerce kilitleniyorum,,,iş güç hakgetire:roflol:

iyiyim canim ben sali gununu bekliyorum. bakalim ya baslayacagiz ya da iptal edilecek islem. Bu defa uzulmek istemiyorum eger kist hala catlamamis duruyorsa iptal etmeye karar verdim.

iyiyim canim ben sali gununu bekliyorum. bakalim ya baslayacagiz ya da iptal edilecek islem. Bu defa uzulmek istemiyorum eger kist hala catlamamis duruyorsa iptal etmeye karar verdim.

ronicim üzülme bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur,,,,direncini kaybetme,,,e artık doktorunda bi zahmet şu kiste bi çözüm bulsun yani,,,,,ilaç mı verecek özel bi şeymi uygulayacak yapsın lütfen

ronicim üzülme bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur,,,,direncini kaybetme,,,e artık doktorunda bi zahmet şu kiste bi çözüm bulsun yani,,,,,ilaç mı verecek özel bi şeymi uygulayacak yapsın lütfen

hic sorma monicim bir kist yuzunden islem yapilamiyor. Ona butun sorularimizi iceren e-mail yazdik ama pek ic acici konusmuyor. isterseniz aspire edebilirim ama maalesef daha onece aspire ettigimiz hastalarda iyi sonuc alamadik dedi. Catlatmaya da uygun degil onu da yapamayiz dedi. Dogum kontrol hapinin bu kadar uzun sure ile kullanilmasi iyice baskilamaz mi sorumuza da buna cevap vermek zor dedi.
Anlayacagin ne yapacagimi bilemiyorum alti ustu bir kist ya. diger tarafimda 4 folikul var bu kist olmazda en az burda da 4 olurdu al sana 8. ee hic de fena bir sayi olmazdi.
bakalim bir dahaki siklusta kistin yine olmamasi ne malum.
neyse dusunmemeye calisyorum. bu defa Allaha olmayacaksa en basindan olmasin diye dua ettim. diger ikisinde cok aci seyler yasamistim. en azindan boyle olmasi daha iyi diye dusunuyorum.

hic sorma monicim bir kist yuzunden islem yapilamiyor. Ona butun sorularimizi iceren e-mail yazdik ama pek ic acici konusmuyor. isterseniz aspire edebilirim ama maalesef daha onece aspire ettigimiz hastalarda iyi sonuc alamadik dedi. Catlatmaya da uygun degil onu da yapamayiz dedi. Dogum kontrol hapinin bu kadar uzun sure ile kullanilmasi iyice baskilamaz mi sorumuza da buna cevap vermek zor dedi.
Anlayacagin ne yapacagimi bilemiyorum alti ustu bir kist ya. diger tarafimda 4 folikul var bu kist olmazda en az burda da 4 olurdu al sana 8. ee hic de fena bir sayi olmazdi.
bakalim bir dahaki siklusta kistin yine olmamasi ne malum.
neyse dusunmemeye calisyorum. bu defa Allaha olmayacaksa en basindan olmasin diye dua ettim. diger ikisinde cok aci seyler yasamistim. en azindan boyle olmasi daha iyi diye dusunuyorum.

türkiyeye gelmeyi düşünmüyormusun en azından şu kist için bi gel görün,,,bakalım buradaki doktorlar ne diyecek,,,,,,burdaki merkezdeki dr larla bir görüş,,,elelden üstündür,,,belki yapabilecekleri birşeyler vardır,,,,sadece oraya kilitlenip kalma canım

türkiyeye gelmeyi düşünmüyormusun en azından şu kist için bi gel görün,,,bakalım buradaki doktorlar ne diyecek,,,,,,burdaki merkezdeki dr larla bir görüş,,,elelden üstündür,,,belki yapabilecekleri birşeyler vardır,,,,sadece oraya kilitlenip kalma canım

onu da dusundum canim ama insanin kendi evinin rahtaligi yok. Hem gecen defa esimin de benim de ailem cok uzuldu. o yuzden bu defa hickimseye bir sey soylemeyecegiz. Turkiyede de ayni sey olmustu. yine sagda kistim vardi solda da 3 folikulum vardi. doktor baslayalim dedi cunku sadece 4 haftalik bir tatil icin gitmistik.sonra tedavi asamasinda kist patladi ordan da bir kac folikul cikip sonradan geldi. sonucta sadece 4 yumurta toplanabildi ve 4 u de dollendi yerlestirildi hem de en iyi kalite guya. ama sonucu biliyorsun.
esimle konustuk ve burda kendi evimizde hickimseye soylemeden yapacagiz.

Roniyam, umarım herşeyin yolunda gider bu sefer; hasretle beklediğin müjdeye kavuşursun. Kimseye söylememek bence de en iyisi... En güzeli müjdeli haberleri paylaşmak, inşallah yakında o da olur.

Roniyam, umarım herşeyin yolunda gider bu sefer; hasretle beklediğin müjdeye kavuşursun. Kimseye söylememek bence de en iyisi... En güzeli müjdeli haberleri paylaşmak, inşallah yakında o da olur.

Sagol canim insallah hepimiz icin en guzel seyler olur.:CüvCüv:
hepimiz saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz ve bir dahaki anneler gunude anne oluruz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

onu da dusundum canim ama insanin kendi evinin rahtaligi yok. Hem gecen defa esimin de benim de ailem cok uzuldu. o yuzden bu defa hickimseye bir sey soylemeyecegiz. Turkiyede de ayni sey olmustu. yine sagda kistim vardi solda da 3 folikulum vardi. doktor baslayalim dedi cunku sadece 4 haftalik bir tatil icin gitmistik.sonra tedavi asamasinda kist patladi ordan da bir kac folikul cikip sonradan geldi. sonucta sadece 4 yumurta toplanabildi ve 4 u de dollendi yerlestirildi hem de en iyi kalite guya. ama sonucu biliyorsun.
esimle konustuk ve burda kendi evimizde hickimseye soylemeden yapacagiz.

aynı şekilde düşünüyorum(insanın kendi evinin rahatlığı yok malesef)hayırlısı olsun roni,,,inş bu sefer sıkıntıların son bulur,,,,yani hepimizin,,,,,,,herşeyden evel stres yapmamaya gayret et canım,,,,,,,ronicim ben çıkıyorum kociş gelir birazdan ,,,masamı hazırlayım,,,,,,kendini rahatlatmak için güzel müzikler dinle faydası oluyor

Back
X