- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim uzme kendini lutfen. Dogruyu soylemek gerekirse bu deger biraz dusuk. Ama bu degerle doguma kadar giden hastalar da var. Benim ilkinde 35 cikmisti o zaman 2 kere daha tekrar ettirmislerdi sonra 66 ve 166'ya katlanmisti.
Yapilan calismalar ilk degerin 100'un ustunde oldugu durumlarda hamileligin saglikli gittigini gosterdigini soyluyor ama 100'un alti olmasi problem olabilecegini dikkatini cekerim olabilecegini soyluyor yani her zaman degil. Benim doktorum 2 tane hastasinin cok dusuk seviyeyle baslayip dogum yaptigini soylemisti. yani diyecegim belki bebegin gec tutunmustur. onemli olan bundan sonra duzenli artmasi. duzenli artarsa her sey yolunda gider. simdi uzulup canini sikma. Bakalim p.tesi ne olacak. inan senin icin hemen girdim sonucun ne oldu ogreneyim diye nete.
onu da dusundum canim ama insanin kendi evinin rahtaligi yok. Hem gecen defa esimin de benim de ailem cok uzuldu. o yuzden bu defa hickimseye bir sey soylemeyecegiz. Turkiyede de ayni sey olmustu. yine sagda kistim vardi solda da 3 folikulum vardi. doktor baslayalim dedi cunku sadece 4 haftalik bir tatil icin gitmistik.sonra tedavi asamasinda kist patladi ordan da bir kac folikul cikip sonradan geldi. sonucta sadece 4 yumurta toplanabildi ve 4 u de dollendi yerlestirildi hem de en iyi kalite guya. ama sonucu biliyorsun.
esimle konustuk ve burda kendi evimizde hickimseye soylemeden yapacagiz.
neden sende bu kadar kist oluyor bünyen mi yapıyor? ben de 1 kere oldu onda da gonaphene kullanmıştım sonrasında almana gittim ve süleyman bey bu ilacın kist yapabileceğini ve yaşıma vs uygun olmadığını gerekiz ilaç olduğunu söyledi normal siklus daha çok şansın olur dedi benimki kendiliğinden geçti. geçen ay da tedaviye başlayacağız diye ilk gün 3 fostimonumu olup sonra vazgeçmiştik. doktora bu da kist yapar mı dedim yapmaz yaparsa aspire edeiz dedi. bu ay başı gittiğimde kist var mı diye sordum o da yok olsa zaten öyle başlamazdım dedi. senin tedavin burada hangi merkezde olmuştu? ben transfer ve sonrası sonrası davranışlarını beğenmesem de, ben de bile yarı yarıya başarılı oldular (transferde dr biraz konuşup bilgi ve moral verseydi ben de hem daha ümitli olurdum hem de daha dikkat ederdim böylece belki daha başarılı da olurdu sonuç) bahçeci ekibine ve kalitesine güveniyorum yine de.
Camella sen nasılsın canım.
Geçen toplu mesaj yazarken senin niciki tam hatırlayamadım. Üstelik epey düşündüğüm halde (Kesen oluşmuş kaybolmuştu filan).
Umarım daha iyisindir. (Bu arada hep söylemek istiyordum ama unutuyordum. Avatarın çok şirin.)
Dilarem artik sen nerde ben orda :))
sapigin olup izleyecegim senilülülülülülü
Dilarem topigimizin tek annesi, Defne, Serpil, Elifsu, denizkarayurt, Ruzgar deniz ve deniz bulut; anne adaylari hepinizin anneler gunu kutlu olsun
Monisim guzeller guzelim, herada camella, balance, Aray (bizi terketse de) ve ismini su an hatirlayamadigim anne olmaya calisan citirlarim hepinizin anneler gunu kutlu olsun kucaklariniz bebek dolsun insallah. Tabii BENIM DE...:ecrin_bebek:
Sağolasın canım. İnsan nasıl dünyada kendini tek kalmış hissediyor, eşin ne kadar destek olursa olsun. Anlaşılabilmek güzel. Sabretmeyi de bu yolla öğreneceğiz demek ki... Ahtım olsun, o çocuğu bir gün doğurabilirsem ilk işim poposunu ısırmak olacak.
Ben de varımm ben deee delikafadulden sonuç bekleyen çıtır anne adayı olarak hepinizin anneler gününü kutluyorum a.s.kaydirigubbakcemile3
Siki durun soyluyorum: Kaynanasini sevmeyenler grubuna beni de dahil edermisiniz diye bir gruptananiknanik
Önce burnuna hızmayı takar,sonra çeke çeke gezdiririm Ankamallda seni beeaaakaydirigubbakcemileevvvveeettt aynen öyle yapıyor,,,,,,bizle muhatap olmuyor artıkın,,,,bizde saçında yolup kaydirigubbakcemilegetiririz bir gün ,,,,,ronicim sen ne yapıyorsun?iyimisin canım,,,
ayyy valla ne illet oyunlar var oyun kulübünde saatlerce kilitleniyorum,,,iş güç hakgetire:roflol:
hayırlısı olsun inşallah. sen tedavini nerede yaptırmıştın?
Önce burnuna hızmayı takar,sonra çeke çeke gezdiririm Ankamallda seni beeaaakaydirigubbakcemile
Kız benden promosyon felan olmaz,her daim üst sınırlarda gezer fiyatım,düşmez :icecream:.yavrum yavruuummmm açtırma benimklava:ağzımı,,,,,,,,,,ankara benim çöplüğüm (ankamall'ı hiç söylemiyorum)senin haberin olmaz o hızmayı ben sana takar promosyon ossun diyede halhal hediye eder seni öyle gezdiririm yavvvrruuummmsengözlerimebaksanab
Kız benden promosyon felan olmaz,her daim üst sınırlarda gezer fiyatım,düşmez :icecream:.
Ancak üç kuruşa beş köfte alırsın sen,köftehor seni,promosyonmuş,pabucumun promosyonu:mymeka: