38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Evet canım erken menopoz dİyorlar.dhea verdİ doktorum seleno balık yaĞı yÜrÜyÜŞ yapıyorum dİyet yapıyorum hayvansal gıda yemİyorum.ve bİtkİ Çayı İÇİyorum doktorumun sÖyledİklerİ dİyet lİsteme gÖre beslenİyorum.
Ama tabİ kendİlİĞİnden egl olamadıĞım İÇİn olumlu dÜŞÜnemİyorum nedense

Canim erken menopoz stresle ve bazi tibbi problemlerle alakali. ama bak ABD de bir kadin ayini senin gibi ilaclarla regl olurken Dhea ile yumurtaliklari genclesmeye baslamis ve inanamayacaksin ama ivf sonucu hamile kalmis. Bunu sana moral olsun diye yazmiyorum ama Allahtan ve tiptan umut kesilmez. Sen moralini yuksek tut ve pozitif olmaya calis. yasin daha cok genc umarim iyi sonuc alirsin.

Kizlar bu zavalli Roni gurbet ellerde ne yapti, bugun doktor randevusu vardi ne oldu diye soraniniz yok senağlama senağlama senağlama
Kistim kuculmeye baslamis, tekrar ostrojen seviyeme baktilar eger o normal cikarsa tedaviye baslayacagiz. Simdilik sag tarafimda sadece 2 folikulum var soldakilerle idare edecegiz artik. hem belki ilaclarla biraz daha artar.
Canlarim aileme annem dahi hic kimseye soylemeyecegim bu defa. Lutfen can yoldaslarim benim icin dua edin. Bu defa Allah yuzumu guldursun, cok cektim vallahi.
Insallah Allah hepimizin yuzunu en kisa zamanda guldurur

Kizlar selam. Dilosum ne guzel siir yazmisin oyle.
Anladigim kadariyla bizim topic hep siskolardan olusuyor. E malum ilaclar, vitamin kurleri falan filan. Ben hep dal gibi zayiftim ve omrum boyunca 48-49 kilo oldum. Ama son 4 ayda 4 kilo aldim. anlamiyorum ne oluyor diye yedigim ictigim , hareketlerim hep ayni ama kilo aldim.gerci hala her goren ne kadar incesin diyip bana cok ozeniyor ama sizleri okuyunca da korkuyorum ya almaya devam eder ve veremezsem diye.

roni istersen kendini git bir duvara fırlat gel,,,beni yorma

Dilaremmmmmmmmm bu senin icin yapilan son cagridir, lutfen topigine geri don. sanane evlenemeyenlerin topiginden ne isin var orda:kızgın:
Kayinvalidesini sevmeyeneler, evlenemeyenler ne bu kizim el atmadigin yer kalmadi, don artik yuvanalülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Kizlar bu zavalli Roni gurbet ellerde ne yapti, bugun doktor randevusu vardi ne oldu diye soraniniz yok senağlama senağlama senağlama
Kistim kuculmeye baslamis, tekrar ostrojen seviyeme baktilar eger o normal cikarsa tedaviye baslayacagiz. Simdilik sag tarafimda sadece 2 folikulum var soldakilerle idare edecegiz artik. hem belki ilaclarla biraz daha artar.
Canlarim aileme annem dahi hic kimseye soylemeyecegim bu defa. Lutfen can yoldaslarim benim icin dua edin. Bu defa Allah yuzumu guldursun, cok cektim vallahi.
Insallah Allah hepimizin yuzunu en kisa zamanda guldurur

kızım gel be türkiyeye diyoruz ,,,gelmiyorsun ne yapalım?????bak burdada olsan bizim gibi zillilerle uğraşıcan,,,,,,boşver orası iyi
bak herşey güzel oluyor,,,,,rüyanın ikinci güzel müjdesi daha bekliyor?????

Dilaremmmmmmmmm bu senin icin yapilan son cagridir, lutfen topigine geri don. sanane evlenemeyenlerin topiginden ne isin var orda:kızgın:
Kayinvalidesini sevmeyeneler, evlenemeyenler ne bu kizim el atmadigin yer kalmadi, don artik yuvanalülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ay o nerde yine???????????karayurt duy sesimi bak nerelerde sürtüyo seninki yine:kızgın:

roni istersen kendini git bir duvara fırlat gel,,,beni yorma

Tamam senin icin yagli bir tokat attim kendime. Ya tamam itiraf ediyorum sizi sinirlendirmek icin soyledim:sm_cool::1rolleyes:
Ama ben de almaya basladim ya sizin gibi olursam diye coooooooookkkkkk korkuyorum cooookkkk:1shok::1shok::1shok:

Canlarım.
Denizim,güzel gebem
Defnem,karnında beben
Balance,hadi ver müjdeyi bir an önce
Monetam,bu pazartesi seni atam tutam şekere katam
Roniyam, iki tane beben olacak,azcık daha dayan
Deniz bulutum,hiç üzülme,bunun arkasında bekler umudun
Rüzgar deniz kayıplarda aynı bendeniz
Serpilcim,seni hep sevicim
Hana,karamel,camella hepiniz hamile kalacaksınız sırayla
Diloş der oy kızlar kızlar kızlar
Şimdi gezin yakında olacak elinizde pudralar bezler
Üzerinizde yemek ve kusmuk lekeleri
Olsun yine de severiz bebeleri
Hepinizin gelsin artık bebeleriiiii:Saruboceq:

BRAVOOOOOOOOOOOOalkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz alkisalkisalkis a.s.

Canlarım.
Denizim,güzel gebem
Defnem,karnında beben

allahımmmmmmm bi bu eksikti,,,,,,uzun hava okudu,,,,,,,türküler döktürdü,,,,,,,,ipini kopartmış gibi geziyor hemde beroşa bakıyor,,,,bir şiirleri eksikti hah bunuda yap

Canlarım.
Denizim,güzel gebem
Defnem,karnında beben

Dilarem ,
Sen varya cok alem bir hatunsun..nasilda uydurdun hepsini:roflol:
Siz simdi haftaya bulusuyorsunuz oyle mi?Moneta ve Denizle..Eminim cok egleneceksiniz!

Back
X