canım bu gün 12. günüm benim göğsüm sert ve ağrıyo kimyasal gebelik nedir bilmem.sabah 5 ten beri uyuyamadım oysa normalde trasverden sonra uykum hassaslaşmıştı erkenden uykum geliyodu bizde hamilelik beirtisi derdik.herşey allak bullak oldu benden çok şeylerin gittiğini anlıyorum her trasverden sonra.daha ne kadar dayana bilirim bilmiyorum senağlama[/QUOTEC
Canım ya,
Açtığın diğer topic'e de yazdım, buraya da yazayım. Ne olursun üzme kendini, henüz bunun için erken. Doktorundan maalesef cevabını almadığın müddetçe ümitlenmek için bir sebebin var. BElki biri gitmiş diğeri duruyordur ve inşallah bir sonraki testte değerinin yükseldiğini görürsün. Elbette bu günlerde insan kendinde yola devam etmek için güç bulamıyor, dünyanın sonu geliyor ama ne yapacaksın bir şekilde toparlanıp umutlanıyorsun yeniden. Benim sana nacizane tavsiyem üzülmek için acele ettiğin. Ya içinde tutunmaya çalışan can varsa, ne diye üzüyorsun ki kendini. Lütfen bir sonraki teste kadar içini ferah tutmaya çalış. Yıpratma kendini. Dualarım seninle.