38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım bu gün 12. günüm benim göğsüm sert ve ağrıyo kimyasal gebelik nedir bilmem.sabah 5 ten beri uyuyamadım oysa normalde trasverden sonra uykum hassaslaşmıştı erkenden uykum geliyodu bizde hamilelik beirtisi derdik.herşey allak bullak oldu benden çok şeylerin gittiğini anlıyorum her trasverden sonra.daha ne kadar dayana bilirim bilmiyorum senağlama[/QUOTEC

Canım ya,

Açtığın diğer topic'e de yazdım, buraya da yazayım. Ne olursun üzme kendini, henüz bunun için erken. Doktorundan maalesef cevabını almadığın müddetçe ümitlenmek için bir sebebin var. BElki biri gitmiş diğeri duruyordur ve inşallah bir sonraki testte değerinin yükseldiğini görürsün. Elbette bu günlerde insan kendinde yola devam etmek için güç bulamıyor, dünyanın sonu geliyor ama ne yapacaksın bir şekilde toparlanıp umutlanıyorsun yeniden. Benim sana nacizane tavsiyem üzülmek için acele ettiğin. Ya içinde tutunmaya çalışan can varsa, ne diye üzüyorsun ki kendini. Lütfen bir sonraki teste kadar içini ferah tutmaya çalış. Yıpratma kendini. Dualarım seninle.

canım bu gün 12. günüm benim göğsüm sert ve ağrıyo kimyasal gebelik nedir bilmem.sabah 5 ten beri uyuyamadım oysa normalde trasverden sonra uykum hassaslaşmıştı erkenden uykum geliyodu bizde hamilelik beirtisi derdik.herşey allak bullak oldu benden çok şeylerin gittiğini anlıyorum her trasverden sonra.daha ne kadar dayana bilirim bilmiyorum senağlama[/QUOTEC

Canım ya,

Açtığın diğer topic'e de yazdım, buraya da yazayım. Ne olursun üzme kendini, henüz bunun için erken. Doktorundan maalesef cevabını almadığın müddetçe ümitlenmek için bir sebebin var. BElki biri gitmiş diğeri duruyordur ve inşallah bir sonraki testte değerinin yükseldiğini görürsün. Elbette bu günlerde insan kendinde yola devam etmek için güç bulamıyor, dünyanın sonu geliyor ama ne yapacaksın bir şekilde toparlanıp umutlanıyorsun yeniden. Benim sana nacizane tavsiyem üzülmek için acele ettiğin. Ya içinde tutunmaya çalışan can varsa, ne diye üzüyorsun ki kendini. Lütfen bir sonraki teste kadar içini ferah tutmaya çalış. Yıpratma kendini. Dualarım seninle.

sağol bitanem inşallah dediğin gibidir eğer olursada mucize olması gerek canım iyiki varsınız daha kimse bilmiyo herkez hamileyim diye biliyo offfffffff

Selam Arkadaşlar,

Bu akşam itibariyle iki hafta yokum; tatile gidiyorum. Umarım döndüğümde hamilelerimizin sayısı artmış olur. RüzgarDeniz ve DenizKarayurt, sevgili hamilelerimiz bebeklerinizle ilgili güzel haberlerinizi bekliyoruz. Balance'çım, umarım yarınki test değerlerin katlanır ve sen de hamileler kervanına katılmış olursun. Roniyam, aynı şey senin için de geçerli, umarım aşılaman olumlu sonuçlanır, hepimizin umudu olursun. Sevgili Deniz Bulut, umarım döndüğümde spontan hamilelik haberlerini almak nasip olur. ısmini hatırlayamadığım arkadaşlar, sizler de kendinize iyi bakın, inşallah bu yaz bu topic'teki herkesin sağlıklı hamilelik haberlerini almak nasip olur.

Benim aşılamam dün yapıldı; bakalım, bekleyip görücez, moralim iyi, umutsuzluğa henüz yer yok. Hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:
Selam Arkadaşlar,

Bu akşam itibariyle iki hafta yokum; tatile gidiyorum. Umarım döndüğümde hamilelerimizin sayısı artmış olur. RüzgarDeniz ve DenizKarayurt, sevgili hamilelerimiz bebeklerinizle ilgili güzel haberlerinizi bekliyoruz. Balance'çım, umarım yarınki test değerlerin katlanır ve sen de hamileler kervanına katılmış olursun. Roniyam, aynı şey senin için de geçerli, umarım aşılaman olumlu sonuçlanır, hepimizin umudu olursun. Sevgili Deniz Bulut, umarım döndüğümde spontan hamilelik haberlerini almak nasip olur. İsmini hatırlayamadığım arkadaşlar, sizler de kendinize iyi bakın, inşallah bu yaz bu topic'teki herkesin sağlıklı hamilelik haberlerini almak nasip olur.

Benim aşılamam dün yapıldı; bakalım, bekleyip görücez, moralim iyi, umutsuzluğa henüz yer yok. Hepinizi öpüyorum...

canım inşallah hamile dönersin biz senin güzel haberlerini alırız :Saruboceq:
inşallah benim de histeroskopim bitmiş olur. inşallah hep güzel haberler duyarız kaydirigubbakcemile5

canım bu gün 12. günüm benim göğsüm sert ve ağrıyo kimyasal gebelik nedir bilmem.sabah 5 ten beri uyuyamadım oysa normalde trasverden sonra uykum hassaslaşmıştı erkenden uykum geliyodu bizde hamilelik beirtisi derdik.herşey allak bullak oldu benden çok şeylerin gittiğini anlıyorum her trasverden sonra.daha ne kadar dayana bilirim bilmiyorum senağlama
Balance'cığım bugün olanları okuyunca çok üzüldüm, hatta belki tekrar test yaptırmışsındır belki dedim... Çok yıprandığını, çok üzüldüğünü biliyorum arkadaşım... Ben de her kaybımdan sonra bu son daha fazlasına dayanamam demiştim ama geçiyor arkadaşım, umarım diğeri seninledir ve değerin yükselir, dualarım seninle... teselli edecek bir söz bulamıyorum, söyleyebileceğim tek şey tamamen umudunu kaybetme :) Dualarım seninle canım :)
Selam Arkadaşlar,

Bu akşam itibariyle iki hafta yokum; tatile gidiyorum. Umarım döndüğümde hamilelerimizin sayısı artmış olur. RüzgarDeniz ve DenizKarayurt, sevgili hamilelerimiz bebeklerinizle ilgili güzel haberlerinizi bekliyoruz. Balance'çım, umarım yarınki test değerlerin katlanır ve sen de hamileler kervanına katılmış olursun. Roniyam, aynı şey senin için de geçerli, umarım aşılaman olumlu sonuçlanır, hepimizin umudu olursun. Sevgili Deniz Bulut, umarım döndüğümde spontan hamilelik haberlerini almak nasip olur. İsmini hatırlayamadığım arkadaşlar, sizler de kendinize iyi bakın, inşallah bu yaz bu topic'teki herkesin sağlıklı hamilelik haberlerini almak nasip olur.

İyi yolculuklar canım :) İnşallah güzel haberlerini 15 gün sonra alırız senden :) Dualarına katılmamak ve amiiiiiiiiiin dememek mümkün mü?

canım o ne demek. seni çok iyi anlıyorum benim de değerim 20 çıkınca azıcık da olsa acaba demiştim. ama anlamıştım vücudumdan olmadığını. çünkü ilaçlardan vs olabilir ama çok sert olan ve ağrıyan göğüslerim teste 2 gün kala yumuşamaya ve ağrımamaya başlamıştı ve böyle de devam etti. hamile kalsam bu kadar yumuşamazdı. ama insan böyle bir sonucu alınca acaba diyor keşke diyor. sonuçta herşey olacağına varıyor. canım inşallah biraz uyuyabilmişsindir ve bugün süpriz bir sonuç ile dönersin. burada birilerinin hamile kaldığını öğrendiğimde ben de çok seviniyorum. bana da ümit oluyor. inşallah hayırlı sonuç alırsın canım.

Gogus agrisi konusunda cok haklisin. bence en belirleyiciler onlar. ben iki hamilelligimde de bebegimi kaybettigimde gogus agrimin kaybolmasindan anlamistim.hatta 2. de 8 haftalikti ve bir gece esim nobetci ve ben yalnizdim gece tuvalete kalktim ve goguskerimin agrisinin gectigini hissettim ve o ana korkmaya basladim. sabah esim gelince ona soyledim ve ikimizde o an bebegi kaybettigimizi anladik ama birbirimize soylemeye cesaret edemedik. zaten 4 gun sonraki usg kontrolunde de kalbinin durdugunu gorduk. Zaten tipta da cok belirleyici bir ipucu gogus agrisinin gecmesi.
benim simdi goguslerim cok agriyor tabii bu progesterona bagli bakalim insallah devam eder test gunune kadar.
sen de insallah umut ettigin gibi spontan hamile kalirsin

canım,,,çok üzüldüm umarım birden bir sürpriz oluşur,,,,,dualarım seninle,,,diyecek başka kelime bulamıyorum,

geçmiş olsun elifsu,,,,,kendine çok dikkat et,,,roni nin dediği gibi bol sıvı tüket,ve doktoruna danışarak vit takviyesi iste,,,,,,,dikkat etmen gereken dönemdesin

sağol monetacım inşallah geçer .sende iyisindir umarım

Gogus agrisi konusunda cok haklisin. bence en belirleyiciler onlar. ben iki hamilelligimde de bebegimi kaybettigimde gogus agrimin kaybolmasindan anlamistim.hatta 2. de 8 haftalikti ve bir gece esim nobetci ve ben yalnizdim gece tuvalete kalktim ve goguskerimin agrisinin gectigini hissettim ve o ana korkmaya basladim. sabah esim gelince ona soyledim ve ikimizde o an bebegi kaybettigimizi anladik ama birbirimize soylemeye cesaret edemedik. zaten 4 gun sonraki usg kontrolunde de kalbinin durdugunu gorduk. Zaten tipta da cok belirleyici bir ipucu gogus agrisinin gecmesi.
benim simdi goguslerim cok agriyor tabii bu progesterona bagli bakalim insallah devam eder test gunune kadar.
sen de insallah umut ettigin gibi spontan hamile kalirsin

Benim göğüslerimde hiç bi his yok, transferin 9.günü bugün...İdrar testi çok silik çıktı, umutlanmamalıyım galiba...:uhm:

Benim göğüslerimde hiç bi his yok, transferin 9.günü bugün...İdrar testi çok silik çıktı, umutlanmamalıyım galiba...:uhm:

Canim herkesde ayni sey olacak diye bir sey yok. hem dikkatini cekerim gogus agrisinin kaybolmasi tehlikeli. sen de hic olmamis ki. o yuzden korkman icin bir neden yok. insallah hamilesindir.

Canim herkesde ayni sey olacak diye bir sey yok. hem dikkatini cekerim gogus agrisinin kaybolmasi tehlikeli. sen de hic olmamis ki. o yuzden korkman icin bir neden yok. insallah hamilesindir.

ben normal yoldan hamile kaldığımda normal adet döneminde başlayan gögüs ağrısına göre daha geç başlamıştı ağrım. 2. kürtajda parça kalmış önce vücut hamile gibi tepki verdi ama sonra gögüsler yumuşadı ve test sonucu da düştü ama adet de olmadım kontrolde anlaşıldı parça kaldığı. yani baştan ağrı olmaması normal. yeterki ağıyorken geçmesin a.s inşallah hamilesindir. sen de roniyam inşallh sen de hamilesindir opuyorumnanaktan

Kızlar hepinize merhaba,
Benim bugün yine kanamam oldu. Ama bu seferki hafif olduğu için telaşlanmadım fazla. Zaman zaman devam ediyor çok az. Bir de doktorum söylemişti rahimde kanama alanların var diye. Dün de doktordaydım. Kistikhidroma mı ne öyle bir şey varmış. Hiç bende olmamıştı kist filan ilk kez oldu. Herhalde hormon ilaçlarından olabilir. Bilmiyorum gerçi. Cahil cahil konuşmayayım da. Böyle işte özetle ahvalim.

Sağolasın Sevgili Deniz Karayurt,

Sıcak temennilerin çokkkk iyi geldi. İnşallah buradaki tüm arkadaşlar, hamileler kervanına bir an önce katılırız. Kendine dikkat ediyor olmana çokk sevindim. Riskli döneminin bitişini de inşallah hep beraber kutlayacağız. Sevgiler....

HERADA canım,
Sağol tatlı arkadaşım. İnşallah sizlerin hamileliğini buradan hepbirlikte kutlarız canım. Bunu hepimiz çok istiyoruz. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Deniz karayurtcum canim yazdiklarini okudum. Dileklerin icin de sagol.
aslinda benim yine ders calismam lazim cunku board sinavi 3 asamali. ben birincisine girip kazandim. simdi 2. icin calismam lazim ama hic calisamiyorum. Bir yandan bebek olayi, bir yandan gurbet falan. neyse kendimi toparlayip calismam lazim, bakalim.
Kendine ve bebegine cok iyi bak. Nedense senin oglun olacak gibi. Saglikli olsun da hic farketmez cocuklarin hepsi cok seker.

RONİ'ciğim,
Of mesleğin hakikaten çok yorucu. Çok güzel ama çok zor. Allah yardımcın olsun. İnşallah 2. aşamayı da atlatırsın güzelce. Umarım ki, bu arada aşılama işleminde seni de çok şaşırtan gerçekten güzel bir sonuç alırsın. :Saruboceq:

DENİZKARAYURT,,,,,,,,bacım bugün döktürmüşsün,,,canın çok sıkıldı herhal:delphin:,,,,

MONİŞ'im,
He valla öyle oldu. Az giriyorum. girirince de biriktiği için geçi moku gibi yazı döktürüyorum afedersun.:utangac:

canım gerçekten benim evdeki canavarda benim tüm söylenmelerime rağmen yumurta toplamadan 3 gün önce lütfen gitti sperm örneği vermeye o da 3 e kadardı galiba zor yetişti. bakma seninki iyidir benimki çok bencil çok her konuda :kızgın:
ben de senin çok tatlı minyon bişi olduğunu düşünüyorum. hemşire doğru söylemiştir canım :1hug:

DENİZBULUT'cuğum,
Valla benimki de zor yetişmişti sprem vermeye. Kapanıyordu hastane. Ay bunlar aynı keresteden mi yontuluyorlar bilmem ki. (Gerçi seninki biraz daha tomruk galiba )
Bu arada güzel sözlerin için çok teşekkürler. Eminim sende öylesin.:utangac:

tip konusunda aynennnnn öylealkisalkisalkis25 yaşında dersin inan,,,,,yaramaz kız çocuklarına benziyor,,,,,,,,,
kocişin konusunda H A Y A T I M H E P S İ A Y N Imafoldumben,,,,,,,,duygusuz-ağır kanlı-bencil ve hatta çok fazla-dünya merkezi-ana kuzusu,,,,,,,,,,,,hepsi bir torna malzemesikaydirigubbakcemile5

MONİŞ'İM,
Utandırma beni dostum
:utangac::utangac::utangac:

kızlarrrrr ben çok kötüyümmmmm senağlama senağlama senağlama değerim düştüüüüüüüü 11.4 doktoru aradım bana belki biri gitmiş biri duruyodur iğnene devam cumartesi tekrar test yaptır dedi..........ama bende umutlarım gittiiiiiiiiiiiii senağlama benim bebişler gittii ben becerip tutamadım offffffffff yaa senağlama

BALANCE, canım,
Off. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Hiç beklemiyordum bunu. Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle canım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Selam Arkadaşlar,

HERADA,
Canım, Sana şimdiden iyi tatiller. İnşallah tatil sonucunda mutlu haberlerle dönersin.Şeniz

DEFNE'ciğim, SERPİL'ciğim
Sizler nasılsınız kızlar: epeydir haber alamdık sizlerden. Umarım güzel annelerimiz ve bebişleri iyidirrrrr. Öpüyorum ikiniz de.:1hug::1hug:

defnecım ınş bebişini bışeyı yoktur canım..........inş herşey çok guzel ılerler.........içinden ne gelıyosa onu yap..........yureğını dınle canım....sen annesın............hıssedersın............dua ile......kendınıze ıyı bakın arkadaşlarr
canım sagolasın:)ınsallah dedıgın gıbı olur..sen nasılsın?

canım bu sene bülent bey de 2500 olmuştur. galiba memorial öyleymiş. istanbul cerrahiden bir dr 2000 dedi. istanbul tüp bebek aret kamar 1500 dedi. yani özel merkezler uçmuş. canım ben amerikana gitmeyi pek istemiyorum çünkü 2 yıl önce cem mumcu ya gitmiştim. ama sonra birşeyler ters gitti ilaç kullanmaya başladım hamile kaldım ve bu ilaçlarla olmaz dediler kalbi atmadı vs ve cem bey ile de sadece konuştum o ara. yani şimdi ona sürekli devam etmedim diye de kendimi kötü hissediyorum. o ekipten birine onunla karşılaşmamak için gitmeyi istemiyorum. sağol ilgine. amerikan da iyi hastane biliyorum ama kendime yasakladım.
evet artmıs olabılır ama amerıkana degıl onların baglı oldugu art klınık var zaten orada hepsı calısmıyor ben yınede dusun derım neden dersen bak denenmıs bır yer ben denedım ve sorunsuz gectı:)ınsallah en kısa surede onun acılır karar verırsın

kızlarrrrr ben çok kötüyümmmmm senağlama senağlama senağlama değerim düştüüüüüüüü 11.4 doktoru aradım bana belki biri gitmiş biri duruyodur iğnene devam cumartesi tekrar test yaptır dedi..........ama bende umutlarım gittiiiiiiiiiiiii senağlama benim bebişler gittii ben becerip tutamadım offffffffff yaa senağlama
balancecıgım cok cok uzuldum:(haklısın en kotusu pozıtıf cıkıp sonra dusmesı..ben bunuda yasadım arkadasım:(bundakı tek tesellı kısa surede dusup bu olayın bıtmesı ben 2 ay surundum:(ama bu yazdıkalrım kotu senaryo..ınsallah degerlerın artar ınsallah mucızen gerceklesır...bıze hemen yaz ama olurmu canım..kendınıde uzme ne olur

kızlar gogus agrısı oncekı hamılelıkelrımde erken donem yanı dollenmeden 4-5 gun sonra muthıs bır sızlama gıbı baslamıstı sonra kaybolmustu ..1 ay sonrasındada tekrar ortaya cıkmsıtı..ama bu hamılelıgımde hıccccc gogus agrısı sızlaması olmadı...ancak kan testım 79 cıktıgı gunlerde basladı..yanı bastan olmayabılır sakın bunu baz almayın

kızlar hepınızı coook ozledım ama gıremedım...salı gunu doktordaydık ve gec bır randevuydu doktoru beklerken stresten tansıyonum fırladı:(hayatımda ılk defa yuksek tansıyon yasadım..doktorda cook telaslandı yıgınla test verdı..onları yaptırıyorum..tup tup kan verdım:(amnıo konusunda muayneye ıkı doktor gırdı ve ve yenı gelen doktor benım doktoruma rısklerı anlattı durdu ve baktımkı benım doktorumda bıraz cekımser kaldı :(bırde oncekı kurtaj materyalını genetık ıncelemede sorunsuz cıkmasıda pozıtıf bır etkı dedı..4 lu tarama testı ıstedı eger onda bır rısk cıkarsa amnıo dusunecegız...bua rada agrılarım hergun farklı sekıllerde var hıc sormayın:(keske aılede bır kadın dogumcu olsaydı:))aaa hamıle arkadaslar bakın eger su gbı akıntınız gelıyorsa bu coook onemlıymıs bende butur bır durum vardı ve bunun amnıo sıvısı olup olmadııgnı ozel bır testle kontrol ettıler..sızde ıhmal etmeyın us da normal gorunmesı bırsey ıfade etmıyormus...ıste kızlar bendekı sorunlar zıncırıne yenılerı eklenıp eskılerı bır nebze elendı...kızım ve ben mucadeleye devam edıyoruz ..doktorum agrılarım gecmeden uzun yuruyuslerden uzak durmamı ıstedı bu arada...

DEFNECıM ağrılarbendede vardı biliyorsun 16.haftada iki gün ağrım oldu ve istirahatla bile geçiremedm.doktor magnezyum verdi şimd kalmadı ağrılarım.su gigi akıntı ilk üç ay vardı ben jel den kaynaklanıyor diye düşünüp dr ye söylememşiştim .meğerse mantar mış sebsebi.kaşıntı oladığı için hiç mantar aklıma gelmemişti .onunda ilacını kullandım geçti.bahsettiğin gibi amniyon sıvısı ancak 7inci aydan sonra gelebilirmiş

arkdaşlar benim olayım bitti değer 3.2 ben çok kötüyüm piskolojim bitik burdaki herkezden allah razı olsun bana çok destek oldunuz. burdaki herkez fazlasıyla anne olmayı hak ediyo.ben bu piskolojiyle nasıl başa çıkarım bilmiyorum sizleri çok sevdim ama buraya daha girmeyeceğim moral bitik çünkü bu topikteki bütün arkadaşlar allaha emanet olun..... ne olur bana kızmayın ben çok bu konuda zayıfmışım keşke değer hiç çıkmasaydı neyse hoşçakalın......................

Back
X