38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam arkadslar,belki damadan duser gibi girdim ama surekli okudugum ama yorum yapmadigim yerlerden biri burasidir,bende gec evlendim ve bende cocuk icin cok ugrasip uzuldum maalesef,ama hala umudumu kaybetmedim,agustosta yeniden denemeyi dusunuyorum insallah,rabbim hicbirinmizin emeklerini bosa cikarmasin insallah,allah hepimize anne olma duygusunu tattirsin,herkese bol sans diliyorum...

Selam arkadslar,belki damadan duser gibi girdim ama surekli okudugum ama yorum yapmadigim yerlerden biri burasidir,bende gec evlendim ve bende cocuk icin cok ugrasip uzuldum maalesef,ama hala umudumu kaybetmedim,agustosta yeniden denemeyi dusunuyorum insallah,rabbim hicbirinmizin emeklerini bosa cikarmasin insallah,allah hepimize anne olma duygusunu tattirsin,herkese bol sans diliyorum...

hoşgelin. 1 haftadır burası çok durgun. hayırlı tedaviler nerede yaptıracaksın?

Uygun bir ortam bulursam turkiyede yaptirmayi dusunuyorum ama bulamayacagimdan eminim o yuzden belcika olacak buyuk ihtimal...

donasyon mu düşünüyorsun? brüksel tüp bebek ile o zaman herhalde? alman da kıbrıs da yapıyor. buradan bir arkadaş da çok methediyordu normal tüp bebek için de halil ibrahim tekin sanırım. hayırlısı olsun.

canım hoşgeldin sonucunun temiz çıkmasına sevindim,,,çok şükür sen atlattın sıra rüzgar-karayurt ta onlarda hayırlısıyla atlatsın inş,,,,,,,güzel dinlenmişsindir ne güzel

Merhaba Moneta,

tesekkurler..evet amniyosentez yaptiracak herkese sans diliyorum!
sana cok gecmis olsun!:1hug:simdi daha iyisindir umarim............

kizlar ben 36 yasindayim. Ilk evlilgimden 15 yasında bir oglum var
1,5 sene once ikinci evliligimi yaptım. subat 2009 da hamile kaldım ama kalbi atmadı bebegimin
8 haziranda aşılama yaptırdım. fakat hic bir belirtim yok
bugun 10. gunum ama ne goguslerim sisti nede kasılarımda kendşni belli eden bir agrı var..
sadece yuzumde sivilceler cıktı ve cok sinirliyim..

sanırım tutmadı moralim cok bozuk
esterya hosgeldin:)bugunlerde sonucunu almis olmalisin umarim guzel haberler veririsin bize:)en azindan bir cocugun var ..inan cogu kadin bir tanecik evladi olsun diye cirpiniyor bende bunlardan biriyim..allah bagislasin:)

merhaba hosgeldin:)agustosta tup bebegimi tekrar deneyeceksin?insallah hersey guzel gelisir:)

Günaydin arkadaslar,

Formumuza nazar degdi herhalde,gercektende ses soluk kesilmis gibimirmirmirmir
evet ya serpilcim:(ben duzenli girmeye calisiyorum ama kimseden ses yok:(herkes yaz tatilinde sanirim:)sen nasilsin?nekadarlik oldun?nasil gidiyor?

esterya hosgeldin:)bugunlerde sonucunu almis olmalisin umarim guzel haberler veririsin bize:)en azindan bir cocugun var ..inan cogu kadin bir tanecik evladi olsun diye cirpiniyor bende bunlardan biriyim..allah bagislasin:)

merhaba hosgeldin:)agustosta tup bebegimi tekrar deneyeceksin?insallah hersey guzel gelisir:)

evet ya serpilcim:(ben duzenli girmeye calisiyorum ama kimseden ses yok:(herkes yaz tatilinde sanirim:)sen nasilsin?nekadarlik oldun?nasil gidiyor?

Defnecim,

ben iyiyim,kizimda iyi gorunuyor:) ben 21.haftayi bitiriyorum..artik yolu yariladik...her an tekmelerini hissedebiliyorum,muthis bir duygu:emir_bebek:
sen nasilsin?kac haftalik oldun?amniyosentezi ne yaptin?

kizlar ben 36 yasindayim. Ilk evlilgimden 15 yasında bir oglum var
1,5 sene once ikinci evliligimi yaptım. subat 2009 da hamile kaldım ama kalbi atmadı bebegimin
8 haziranda aşılama yaptırdım. fakat hic bir belirtim yok
bugun 10. gunum ama ne goguslerim sisti nede kasılarımda kendşni belli eden bir agrı var..
sadece yuzumde sivilceler cıktı ve cok sinirliyim..

sanırım tutmadı moralim cok bozuk

Hosgeldin Esterya,
Hamilelik ve regli belirtileri neredeyse birbirinin ayni..bu nedenle strese girme sadece test sonucunu bekle...bol sans diliyorum!

Gulsehri merhaba,
formumuza hosgeldin...umarim agustosta ki denemende bebisine kabusursun!

defne rüzgar deniz denizkarayurt serpilinha inşallah hamililikleriniz güzel ve sorunsuz devam ediyordur.
moneta geçmiş olsun canım ne oldu sana?
diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir. neden kimse girmiyor kimseden haber yok? :1shok:
ben dün histeroskopi oldum. ya temmuz ya agustos belli olmaz belki eylül de 2. ye başlayacağım. ya kadıköy şifada ya medicana çamlıcada. benim eve ve işe en uzak hastaneler ama en çok güveni onlara duydum. ikisinin de fiyatı uygun. verdikleri ilaçların da öyle kaydirigubbakcemile2 sonunda kura çekip başlayacağım inşallah :roflol:

Denizbulut merhabalar,

Gecmis olsun,insallah bu sefer mutlu sonucu alirsin...
Bahceci klinigini denedin mi hic?pekcok arkadasim cok memnun kaldi oradan..

Denizbulut merhabalar,

Gecmis olsun,insallah bu sefer mutlu sonucu alirsin...
Bahceci klinigini denedin mi hic?pekcok arkadasim cok memnun kaldi oradan..

ilkini orada denedim. ben de iyi bilinen yer ve labaratuar iyi diye seçtim ama doktorumdan memnun kalmadım. bir de aşırı kalabalık. hele yazın hiç gidilmez. memorial a gitmediğime ilk pişman oldum. valla ilgi alaka ve fiyat olarak 10 kere tercih ederim acemilik. sadece şimdi uzun protokol dediği için memorial mı değil mi diye düşünüyorum. artık adet olunca hangisi eserse ona gideceğim zemuszemus

Hosgeldin Esterya,
Hamilelik ve regli belirtileri neredeyse birbirinin ayni..bu nedenle strese girme sadece test sonucunu bekle...bol sans diliyorum!

canım bugun benim aşılamamın 11. günü ne hamilelikle ne regl ile ilgili hic bir belirtim yok.
sanırım tutmadı

ilkini orada denedim. ben de iyi bilinen yer ve labaratuar iyi diye seçtim ama doktorumdan memnun kalmadım. bir de aşırı kalabalık. hele yazın hiç gidilmez. memorial a gitmediğime ilk pişman oldum. valla ilgi alaka ve fiyat olarak 10 kere tercih ederim acemilik. sadece şimdi uzun protokol dediği için memorial mı değil mi diye düşünüyorum. artık adet olunca hangisi eserse ona gideceğim zemuszemus

demek ki dr.una hastasina gore degisiyor...neyse o zaman hayirlisi hangisi ise onu secmeni diliyorum:)

Kızlar merhaba,
Ben bir haftadır resmen baş ağrısından ölüyorum. Hatta baş ve diş ağrısı. Tabi ilaç da içmek istemiyorum. Bir de bu hafta evde boya-badana başlıyor. Of zor işler valla:)

Sevgili Denizkarayurt,

Tesekkurler...Bebegin ve sen nasilsiniz??Hersey yolunda insallah!
Amniyosentezi neden dusunmeye basladin ki?Doktorum kanamali hamileliklerde dusuk riski oldukca artiyor demisti,karar vermeden once iyice bir arastir emi!
Gordugun gibi forumun bu aralr tadi yok herkeste yaz mahmurlugu herhalde..Sevgili Monetaya cook gecmis olsun!
Dilarem nerelerde,artik ugramiyor mu?

SERPİL'ciğim,
Amniyosentezi geçen gittiğimde başka bir doktor vardı ve kistikhidroma diye bir şey söylediği için düşünmeye başladım. Bir de Allah korusun. Ben de Rüzgar gibi sonuç olumsuz olursa doğurmak istemiyorum galiba. Onun ilerde "Beni niye doğurdun" demesini hiç istemem. Aslında biliyorsun daha önce de kararsızdım ama büyük ihtimal yaptırmayı düşünmüyordum. Şimdi yine kararsızım ama büyük ihtimal yaptırırım dye düşünüyorum. Bu arada sen ve tatlı bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım. Allah nazardan saklasın. :nazar:
Evet forumumuza nazar değdi. :nazar: Eski tadı yok. Diloş'u tabi ki bende çok özledim. Ama o artık uğramıyor topicimize. Moniş çok şükür en son konuştuğumda daha iyiydi maşallah.:nazar:

Canım hakkımızda hayırlısı inşallah, ben de çok gerginim bu amniyosentez konusunda... inşallah herşey yolunda gider ve hepimizin sonuçları iyi çıkar :) Bu arada farkındamısın çoğul cevabı senden öğrendik. Hepimiz döktürüyoruz valla.

Moneta'ya çok üzüldüm. Umarım hemen iyileşir. Geçmiş olsun a.s.

Rüzgar'cığım,
Amin canım. Stresten hergün başım ağrıyor inan ki.

canım hoşgeldin sonucunun temiz çıkmasına sevindim,,,çok şükür sen atlattın sıra rüzgar-karayurt ta onlarda hayırlısıyla atlatsın inş,,,,,,,güzel dinlenmişsindir ne güzel

Amin Moniş'im.
İnşallah bir an önce stresli ama güzel bu dönemleri siz de yaşarsınız.

defne rüzgar deniz denizkarayurt serpilinha inşallah hamililikleriniz güzel ve sorunsuz devam ediyordur.
moneta geçmiş olsun canım ne oldu sana?
diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir. neden kimse girmiyor kimseden haber yok? :1shok:
ben dün histeroskopi oldum. ya temmuz ya agustos belli olmaz belki eylül de 2. ye başlayacağım. ya kadıköy şifada ya medicana çamlıcada. benim eve ve işe en uzak hastaneler ama en çok güveni onlara duydum. ikisinin de fiyatı uygun. verdikleri ilaçların da öyle kaydirigubbakcemile2 sonunda kura çekip başlayacağım inşallah :roflol:

DENİZ'ciğim,
Evet en doğrusu gönlün nereye yakın hissediyorsa orada yaptırman. İnşallah kalbin sana doğru yolu gösterir. Ben eh işte fena değilim canım. Senin histereskopi sonucun nasıl çıktı. Umarım güzeldir.

Gulsehri,
Amin, sana da canım. Hoşgeldin bu arada.

Merhaba Moneta,

tesekkurler..evet amniyosentez yaptiracak herkese sans diliyorum!
sana cok gecmis olsun!:1hug:simdi daha iyisindir umarim............

Sağol Serpil'ciğim.

Bu arada Defne Roniş szilere de selam kızlar. Umarım iyisisnizdir.

denizkarayurt,
cook gecmis olsun!
bas agrisini dr.una sordun mu?tansiyonunu falan takip ediyorlardir herhalde...suanda hatirlimayorum kacinci hafta idi ama bende bir hafta bende de cok bas agrisi olmustu..netten arastirdigimd aogrendim ki o haft vucuttaki kan artisinda dolayi bas agrisi olabilliyormus...sende takip et bas agrini..
amniyosentez yaptirirsan bol sans diliyorum..
ehhh yaz aylarinin vazgecilmez isi boya badana:) aman dikkat evde kalma boya kokusunu cekme sakin!
sevgiler

kizlar 36 yasindayim

ve hamileyimmmmmmmmmmmmmm :)

11.gunde idrar testi yaptım silik cizgi cıktı
kostum kan testi yaptırdım 38 cıktı

bugun tekrar yaptıracaım :)

bana dua edin kızlar

kizlar 36 yasindayim

ve hamileyimmmmmmmmmmmmmm :)

11.gunde idrar testi yaptım silik cizgi cıktı
kostum kan testi yaptırdım 38 cıktı

bugun tekrar yaptıracaım :)

bana dua edin kızlar

gözün aydın. inşallah değerin katlanır. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı tüm isteyenlere :CüvCüv:

Back
X