- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
merhaba deniz memorial da lk görüşme ücretlimiben şu an araştırmadayım .yeni bir tedavi konusunda. peki maliyet nedir sende.yani ilaçların ne tutacak dr a verdiğin ücret yani tp tedavisini ne kadara uyguluyorlar kişiye göre değişiyormu tedavi protokolu. doktorların tutumu nasıl.bir bakıma normal tedaviye bir ay önceden başlanmış oluyor anladığım kadarıyla.dai hayırlısı .h.inşALLLH OLUR DA BİZİ DE CESARETLENDİRİRSİN.hoşçakal.sevgiyle kal.
canım ben memorial mı camlıca medicana faruk bey mi cok kararsız kaldım. ne olursa olsun memorial büyük merkez ve labaratuarı çok iyi ama faruk bey daha ucuza yapıyor ve o da memorial da calışmış ama karşıda ve eve uzak diye. memorial ilk görüşme ücretsiz ama muayene yok ki bir fikir vermeleri için bizi muayene etmeleri, gerek problem bizde. muayene 200 tüp 1900 eur artı ilaçlar. çidere üye olursan 150 lira veriyorsun. ilk muayene ücretsiz oluyor. tüp de 1650 eur artı ilaçlara düşüyor. tedaviye başlarsan her kontrolde bakılan e2 testi de bu ücrete dahil. ama ben işin zorluğunu görünce onların verdiği tedaviye başlayıp faruk bey ile devam etmeye karar verdim. çünkü birkaç deneme gerekebilir ve memorial i ben karşılayamam bu durumda. faruk bey 2600 lira artı ilaçlar denmişti. tüp tedavisi dışında muayene için hem ssk hem sağlık sigortam geçiyor. artı memorial daki doktor da faruk bey için birlikte çalıştık çok iyidir bildiğim pekçok seyi ondan öğrendim deme alçakgönüllülüğünü gösterdi. bence gideceksen adetin 16-19. günleri arasında git. uzun protokol veya benimki gibi bir tedavi planlarlarsa hep adetin 21. günü başlanıyor veya direkt kısa protokol denirse adet 3. gün gel deniyor. ben memorial ı düşünürsen çidere üye olmanı öneririm. güvenç beye gittim o da çok iyi ama hale hanım daha sıcak ve daha çok konuşup bilgi veriyor ve rahatlatıyor. hale hanımı tercih ederim.