38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba deniz memorial da lk görüşme ücretlimiben şu an araştırmadayım .yeni bir tedavi konusunda. peki maliyet nedir sende.yani ilaçların ne tutacak dr a verdiğin ücret yani tp tedavisini ne kadara uyguluyorlar kişiye göre değişiyormu tedavi protokolu. doktorların tutumu nasıl.bir bakıma normal tedaviye bir ay önceden başlanmış oluyor anladığım kadarıyla.dai hayırlısı .h.inşALLLH OLUR DA BİZİ DE CESARETLENDİRİRSİN.hoşçakal.sevgiyle kal.

canım ben memorial mı camlıca medicana faruk bey mi cok kararsız kaldım. ne olursa olsun memorial büyük merkez ve labaratuarı çok iyi ama faruk bey daha ucuza yapıyor ve o da memorial da calışmış ama karşıda ve eve uzak diye. memorial ilk görüşme ücretsiz ama muayene yok ki bir fikir vermeleri için bizi muayene etmeleri, gerek problem bizde. muayene 200 tüp 1900 eur artı ilaçlar. çidere üye olursan 150 lira veriyorsun. ilk muayene ücretsiz oluyor. tüp de 1650 eur artı ilaçlara düşüyor. tedaviye başlarsan her kontrolde bakılan e2 testi de bu ücrete dahil. ama ben işin zorluğunu görünce onların verdiği tedaviye başlayıp faruk bey ile devam etmeye karar verdim. çünkü birkaç deneme gerekebilir ve memorial i ben karşılayamam bu durumda. faruk bey 2600 lira artı ilaçlar denmişti. tüp tedavisi dışında muayene için hem ssk hem sağlık sigortam geçiyor. artı memorial daki doktor da faruk bey için birlikte çalıştık çok iyidir bildiğim pekçok seyi ondan öğrendim deme alçakgönüllülüğünü gösterdi. bence gideceksen adetin 16-19. günleri arasında git. uzun protokol veya benimki gibi bir tedavi planlarlarsa hep adetin 21. günü başlanıyor veya direkt kısa protokol denirse adet 3. gün gel deniyor. ben memorial ı düşünürsen çidere üye olmanı öneririm. güvenç beye gittim o da çok iyi ama hale hanım daha sıcak ve daha çok konuşup bilgi veriyor ve rahatlatıyor. hale hanımı tercih ederim.

merhaba kızlar muhabbetiniz bol olsun belki hatırlarsınız geçen ay ilk defa aşılama denemiştik tutmamıştı. 28.gün de regl oluyorum. ama geçen ay erkenden hiç umutlanmaya zaman kalmadan 27.gün çat kartı yedim. neyse dün regl olmam gerekiyordu dün 28.günümdü. henüz regl olmadım. fazla da ümitlenmiyorum çünkü 4 gün geçikme yaşadım daha önce. içimdende acaba mı diyorum. normal yolla hamile kalırsam zil takıp oynarım heralde :)

merhaba kızlar muhabbetiniz bol olsun belki hatırlarsınız geçen ay ilk defa aşılama denemiştik tutmamıştı. 28.gün de regl oluyorum. ama geçen ay erkenden hiç umutlanmaya zaman kalmadan 27.gün çat kartı yedim. neyse dün regl olmam gerekiyordu dün 28.günümdü. henüz regl olmadım. fazla da ümitlenmiyorum çünkü 4 gün geçikme yaşadım daha önce. içimdende acaba mı diyorum. normal yolla hamile kalırsam zil takıp oynarım heralde :)

hadi hayırlısı inşallah bizi haberdar et mutlaka

etmemmi tabi koşa koşa haber ederim canım kısmet olsun yeter ki. nasıl bir duyguysa bu 38 aydır her ay bunu bekliyorum hep moral bozuklugu ve yeniden o günler gelince umutlar yeşeriyor. insan hiç yok kesin diilimdir diyemiyo. acaba mı acaba mı zaman bu zaman mı gelecek mi o güzel hayırlı günler yoksa hiç gelmeyecek mi? to be or not to be ????

alabama biliyorum aylarca beklemek ne demek ama test yapıversene günün geldiginde hamileysen kesin çıkıyor. genç yaşlı senelerse herşeyi deneyip olmayıp sonra birgün kendiliğinden olan bir dolu insan var. neden olmasın değil mi? kaydirigubbakcemile5

tamam denizcim zaten dayanamıcam aynen senin gibi düşünüyorum varsa çıkar diyorum yarın sabah yapmayı planlıyorum kart gelmezse. henüz o ikinci çizgiyi silik bile görmüş değilim :) sabah yapıyım dimi?

defne ciğim. bu aykı yumurta sayım ve birinin önde gitmesi canımı sıkıyor ama bu yaşlarda tek denemede olmuyor işte. her deneme ayrı stres ama işte tüp olmadı aşılama denemek lazım bırakmadan onu anladım. sonra o kadar uğraş sinir bozukluğu bakıyorsun kendi gelmiş hoş gelmiş opuyorumnanaktanbir de 42 olmayıp 40 olsaydım daha da rahat olacaktım ama 44 olmaktan iyidir değil mi yerimseniben bu tedaviyi uygulayan bir dr daha buldum olabiliyor demek. 2 yumurta döllendiği ay senin de folikül sayın 5 civarı mıydı? herşeye rağmen doktorlar da diyor halen normal yolla da olma şansınız var diye düşük de olsa. olacak inşallah bir şekilde. sadece artık durmak yok yola devam. kaydirigubbakcemile5 senin hamileliğin de zor geçti seni üzdü ama az kaldı yakında kucağına alacaksın inşallah:CüvCüv:
evet denızcım aynen benımde oyleydı hatta ınanamadım bır oncekı aylarda en az 8-9 ken bırden 5 e falan dustu:(sonra bırı onden ıkısı arkadan gelmeye basladı ama bırı onde kaldı nasıl olduysa ıkıncısızde daha kucuk olsada erken gıdenı durdurup gerıden gelenı buyutmek ıcın extra ılac kullandım ıkısıde olgunlastı dollendı ve transfer edıldı ustelık bolundulerde...onumde 3 aydan az kaldı ama hamılelıgımde ne varsa yasadım sanırım...hala korkularım var ..hala ınanamıyorum..kalp hastası olmadan tamamlarsam bu maratonu :)allah tum kadınlara ısteyenlere versın ınsallah...bu bır mucıze ve kesın bır zamanı var o zaman gelıncede olacak...ben tum banka sıfrelerımı bıle 2009 da bebegım olacak dıye degıstırmıstım :)

denizicm bende seni merak ediyordum..oglusun ve senin sagligin yerinde olsun onemli olan bu:)evet eslerimizle ilgili sorunlar heleki bu zor yolculugumuzda bizi cok yipratiyor ama bebeklerimiz iyi olsun da bizler diger sorunlarida tolere ederiz..benimde cok problemlerim var hic sorma..sanki dunyanin tum yuku omuzumda gibi..esimin annesi kanser bulgusuyla hast yatti ..zaten esime cok tutkundu..bizim yasadiigmiz sehre geldi burada hast yatti..esim gece gunduz yaninda herseyi ben kendim cozumluyorum..aksam geldiginde hemen uyuyor zaten..bir yandan hamilelik bir yandan ecz stresi geri kalan ne varsa tum hazirliklar problemler bende:(gittikce daha agirlasmaya basladim cabuk yoruluyorum..ama sunu anladim erkekler gercekten bir hayat arkadasi:)yani mecazi anlamdan ote gercek...tum yuk bizlerde...

canim ayni seyi ben yasadim yazin 10 folikul varken hist gecirdim ve bir ay sonra tup bebek icin gorusmeye gittigimizde 5-6 tane vardi:(sonra kisa protokold3e sadece tek yumurta gelisti ve doktorum gayet asabi(sanki benim sucum)bu tedaviyi kesiyorum diye cikti odadan!!!!o gunu hayatim boyunca unutmam..tum yol boyunca agladim durdum..sonra acibademe gitttim cem bey son derece olumlu bana moral verdi ve suan sana uygulanan protokolle tedaviye basladik..ne yazikki 2 tane yumurtam oldu ama dollendi transfer yapildi...tabi sonuc negatif oldu:(ama zaten en fazla 3 yumurta transfer ediliyor diye dusundum son derecede olumluydum...yani tek ymurta ibile hamile kalmamiza yeter moralini bozma..sonra biliyorsun negatif tup ardindaki ay spontan hamile kaldim yani minik mucizemin hikayesi bu:)allah hepimize coocuklairmizi saglikla kucakladigimiz gunleri gostersin..yas konusuna hic takilmayin...yapilan istatistikler tedavi icin basvuran kadinlar toplulugunu iceriyor...kayitlara gecmemis ileri yasta kendilginden hamile kalan okadar cok kadin varki...:)
çok haklısın defneciğim, maalesef öyle... ben ve oğlum iyiyiz çok şükür, bir sıkıntımız yok, günler geçtikçe kavuşma heyecanı artıyor, buna ek olarak ben bir bebekle nasıl başa çıkacağım korkusu da başladı ama yine de güzel bir duygu :) sen nasılsın? hamileliğin nasıl gidiyor? kaç haftalık oldun? bu arada geçmiş olsun, kayınvalidenin durumu ağır mı? acil şifalar diliyorum canım :)
hemen bir test yap canım, neden kendiliğinden olmasın ki? güzel haberini bekliyoruz canım :)

kızlar sabah test yaptım tek çizgi olsa çıkardı ben tek çizgiden sonra hamilelik ile karışalacağımı pek düşünmüyorum genelde test yaparım o gün kart gelir kısmet

silik çizgi görmek için mikroskopla baktım ama nafile sengözlerimebaksanab kafamçokkarıştıfisfisfis

alabama canım her halikardacanın sağolsunönemli olan sensin.denemeye devam.bir slogan vardı yılgınlık yok direniş var.hayat böyle işte. direnmek lazım.herşeye karşı.hoşçakal. sevgiyle kal.

silik çizgi görmek için mikroskopla baktım ama nafile sengözlerimebaksanab kafamçokkarıştıfisfisfis

üzüldüm ama merak etmekten iyidir olsaydı büyük olasılık çıkardı çünkü günü gelince düzgün bir testte çıkıyor (şu çok ucuz dandik testleri hariç tutuyorum)
ama pes etmek yok nedir yapacağımız son yumurta kalana kadar denemeye devam :lepi:

Kızlar birşey soracağım bebek için uğraşıyoruz haliyle düşükler, bebek ölümleri yaşadık kürtaj olduk.

Sizlerden histeroskopi istendi mi ?

Kendi doktorum hiç böyle birşey istemedi, görüş için gittiğim başka bir doktorda size rahim filmine bile gerek yok çünkü kendiniz hamile kalıyorsunuz tüpler açık dedi.

Şimdi tüpler açıkta, rahim ne durumda yapışıkmı vs ultrasonla anlaşılıyor mu ?

Benim adet azalması ilk kürtaj sonrasına denk geldi ama yine hamile kaldım hiç bir doktor istemezken yaptıracağım diye ortaya çıkmak ne derece doğru acaba ?

Kızlar birşey soracağım bebek için uğraşıyoruz haliyle düşükler, bebek ölümleri yaşadık kürtaj olduk.

Sizlerden histeroskopi istendi mi ?

Kendi doktorum hiç böyle birşey istemedi, görüş için gittiğim başka bir doktorda size rahim filmine bile gerek yok çünkü kendiniz hamile kalıyorsunuz tüpler açık dedi.

Şimdi tüpler açıkta, rahim ne durumda yapışıkmı vs ultrasonla anlaşılıyor mu ?

Benim adet azalması ilk kürtaj sonrasına denk geldi ama yine hamile kaldım hiç bir doktor istemezken yaptıracağım diye ortaya çıkmak ne derece doğru acaba ?

merhaba karamel.bende evliliğimin ilk yıllarında hamile kalmıştım.tedaviye başladığımızdailk olarak benden rahim filmi istendi.ama histereskopi hiç olmadım.istenmedi.bence de eğer spontan hamile kalabiliyorsan bir sorunun yok demektir.madem dr da istemiyor.niye canını yakacaksın.üstelik kürtaj sonrası hamile bile kalmışsın.sanırım senin hamile kalmayla ilgili bir sorunun yok.belki de zaman..........rahmin yapışık olup olmaması rahim filminde anlaşılıyor rahim bir üçgen şeklinde ortaya çıkıyor şekli.anomali varsa gözüküyor.çok şükür benimde rahimden yana bir sorun yok ama dediğim gibi belki de zamannnn.........................ama tabiiiki bizimde bu zamanı hızlandırmamız gerekiyor.hoşçakal.sevgiyle kal.

Back
X