38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar balance 88in ekimde yeni bir denemesi var ama daha başlamadan korkuları da var ben biraz kendisiyle konuştum.ama gelin ona burdan destek olalımkorkuyla değil tatlı bir heyecanla başlasın.ve buraya aramıza dönsün.hadi kızlarrr.herkes birşeyler söylesin .umut olalım.sevgiler

ilk denememden sonra anladım ki çok kötü yerleri hariç tutarak söylüyorum merkezler 3 aşağı 5 yukarı aynı.olacağı varsa oluyor.
ben bu 2. de fiyatı en uygun yerlerden en güvendiğimi seçtim. çamlıca medicana ömer faruk vanlıoğlu. şu an sonuç negatif de olsa (allah korusun) seçimimden çok memnunum. 3. yü denesem (aman gerekmesin) yine oraya giderim ama eve çok uzaktı uzaklığı cidden yordu bir de yumurtalar yavaş büyüyünce sık ve çok kontrole gitmek zorunda kldım(toplama dahil 8 kez) öldüm. sonuç iyi olsun da razıyım ben a.s

denizcim evet çok haklısın bende ilk 2 denememi ve 1 aşılamamı süleymaniye de yaptırmştım dediğin gibi olanın oluyor.tedaviler verilen ilaçlar dozlar hemen hemen aynı oldumu oluyor olmayınca da olmuyorama ben süleymeniyedeki gösterilen ilgiyiortamı neredeyse dostluk bile diyebilirimhiçbir özel ortamda bulamadımyani bazı şeylerin paraylada ilgisi yok bence.hakkımızda haırlısı ne ise o olsun sevgiyle kal

saolun kızlar hepinize teşekkür ederim inşallah bu süreçte olan tüm isteyen anne adayları emeklerinin karşılığını mutluluklarıyla alırlar. ben kendi adıma bu tedavide pekçok şey öğrendim. umarım ilk tedavimde hayırlı sona ulaşırım. ancak şunu söylemek istiyorum. eğer ikiz yada üçüz çocuk sahibi olmak istemiyorsanız yumurta sayısınız birden fazla olması çok çok önemli değil. benim doktorumun söylediği vücud iki de yumurta oluştursa oniki de yumurta oluştursa önemli olan kalitesidir. ve bir kadının bir ayda bir tane yumurtası mükemmel olur diğer alternatifler aynı mükemmelliyette olamaz. önemli olan doğanın verdiği mükemmel yumurtaya ulaşmaktır dedi. evet birden fazla iyi yumurta olabilir bunlar sonuçda verebilir. biri tutmassa öteki tutabilir. herşeyin hayırlısı ben sonunda hayal kırıklığı yaşayacak olsamda şu an tuttuğuna tutacağına inanıyorum. inanmak istiyorum. bu arada ananas yiyorum. geçen ay samimi bir arkadaşım ikizlere hamile kaldı tüple hemde ilk denemesinde. bana transferden sonra hergün ananas yediğini söylemişti. sizde yiyin bekleme süresi boyunca tabi sonrasında yemeyin. bu seferde düşük yapmaya sebebp olabiliyormuş. ancak transferden sonra da tutunmayı kolaylaştırıyomuş.

ikiz bizlere uygun değil zaten yaş itibariyle erken doğum riskimiz var, birde ikiz olursa :((((

bilmiyorum valla allah hakkımızda hayırlısını versin

ay ben bu ay heyecandan ölmezsem daha da ölmem dermişim tövbe büyük konuşmayayım. düşünüyorum da üniversite sınavı bile bu kadar kalp ağrısı yapmamıştı. gençlikte sevgiliden telefon beklemek falan sinir bozuuydu ama bu hiçbirine benzemiyor kafamçokkarıştı

kızlar 3 yumutam döllenmiş :teytey:kaliteleri için birşey diyemiyorlar o ancak pazartesiye belli olur dedi. bugün sadece döllendiklerini söyleyebilirim dedi. bu sayı belki artabilir ama azalması pek olmuyor dedi. dediğiniz gibi bana şöyle kaliteli tek yumurta olsun yeter. ama tabii 2 tane kaliteli olursa olasılık artıyor. valla tek ikiz üçüz olsun da bakarız bir çaresine zaten bu yaşta o kadar tutunacak kalitede yumurtayı çıkarmak gerçek bir mucize olur!. rabbim bekletmesin hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin inşş a.s:Saruboceq::Saruboceq:

balance88 arkadaşımın hikayesini bilmiyorum ama dualarım onunla umarım herşey istediği gibi olur. allah yardımcısı olsun.

alabama inşşş bu ay ikimiz de başarırız. artık öbür aya sıra karamele gelmiş oluyor. inşş 2009 bitmeden bu topik yeni hamişlerle dolacak :dance:

balance eylül gibi 2. yi yaptırıım diyordu sanırım bayram sonrasını bekliyor. benim de onun da ilk denemelerimiz kimyasaldı inşallah bu sefer ikimiz de başaracağız:Saruboceq:

hadi hayırlısı inşallah başaracağız canım ben inanıyorum ananas yiyormusun
ben dün araştırma yaptım gerçektende tüm tutanlar o denemelerinde ananas yemişler bi kat daha inandım buna. üç tane tüp yapan arkadaşım var biri tek hergün bir ananas yemiş diğeri ikiz o da aynen iki üç dilim yemiş- sonuncu da ikiz oda transferden sonra hergün yemiş. bende yiyorum.

ben bugün alacağım. bizim burada carrefourda satılıyor. ilk denemede de almıştım ama pek yememiştim. ilk denemede gerçekten ben de pek ümitli değildim hele 2. gün 2 tane 4 er hücreliyi duyunca iyice ümidim kırılmıştı. ne olursa olsun almandaki doktorumu da sevmemiştim. hatta hamile kalırsam ben bu adamla devam etmem diye düşünüyordum. zaten son kontrol sonrası kendi doktorunu görmemek birinden tam bir bilgi almamak da çok moral bozuyor. bu sefer herşey baştan daha pozitif gitti inşşş sonu da öyle gelir

hadi maşallah inşallah yarında bölünmeye devam ederler üçü birden transfer olur canım. hakkımızda hayırlısı

inşş canım inşşş pazartesiye kaliteli 3 yumurtam olur. hakkımızda hayırlısı gerçekten. ananas önlüyor zaten ama dışarı çıkamazsan kuru kayısı ye bir de devamlı çok su iç suyu unutma çok önemli

önemli olan pozitif olmak zaten gerisi gelir canım. bu kez ihmal etme her yerde konserve satılıyor bol bol ye bence. bunu yabana atma. ben kesin inanıyorum. ikimizde hamişiz kaydirigubbakcemile

önemli olan pozitif olmak zaten gerisi gelir canım. bu kez ihmal etme her yerde konserve satılıyor bol bol ye bence. bunu yabana atma. ben kesin inanıyorum. ikimizde hamişiz kaydirigubbakcemile
aman konservesini yeme canım. ben sormuştum geçen sefer konserve olmaz konserve hiçbir gıdayı yemeyin demişlerdi. ya taze ananas bul ye ya da suyu falan satılıyor suyunu al iç. konserve gıda hem şimdi hem de inşş hamile kalırsak yememeliymişiz.

Merhaba

Bir süredir takip etmeye çalisiyorum sizi. Buraya yazmak zor da olsa ilk adimi atmaya karar verdim.
Ins- Allah Rabbim tüm isteyenlere saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder. Ben yurtdisindan katiliyorum, ilk denemem negatifti, ikincisi ise yarim kaldi..
Sizleri anlayabiliyorum...

Merhaba

Bir süredir takip etmeye çalisiyorum sizi. Buraya yazmak zor da olsa ilk adimi atmaya karar verdim.
Ins- Allah Rabbim tüm isteyenlere saglikli ve hayirli evlatlar nasip eder. Ben yurtdisindan katiliyorum, ilk denemem negatifti, ikincisi ise yarim kaldi..
Sizleri anlayabiliyorum...

hoşgeldin a.s.nerede yaşıyorsun? sizde poblem nedir yaş mı? inşallah bu topik sana da uğurlu gelir bir sonraki denemede bebeğine kavuşursun canım kaydirigubbakcemile5

Back
X