38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Haklısın Deniz'cim,

Doktor çok önemli. Çok sevindim başından sonuna güvendiğin bir doktora gitmene. Benimki de güvenimi sarsmadı bugüne kadar, ne salaklık etmişim kafama göre şu deneme yaptığımız yere gitmekle. Her neyse, olan oldu, bundan sonra güzel şeyler paylaşacağız.
Sakın ha olumsuz birşey getirme aklıma. Vallahi çok ama çok eminim ben senin hamile haberini alacağıma. Bence keyfini çıkar arkadaşım, bebeklerin seninle, Allah'a şükür. Yaşaya yaşaya öğrendim ki bir tedaviye başlayabilmek bile güzel, Allah'a şükür. İnan doktorunun gözünde gördüğün o gülümseme çok şeyin habercisi. Ben aşılama bittiğinde doktorum odadan çıkacakken, "inşallah bu tutar ama tutmazsa gelecek ay neyapıyoruz' demiştim. Doktorum da bana, 'dur bakalım, söz verdim, seni bu yaz anne yapıyoruz' demişti. Çok iddialı bir destek sözüydü bana göre, hatta hastaları mı karıştırdı ne bu adam demiştim. Dediğini yaptı mı yaptı, ne diyeyim şimdi? Bence doktorunun yüzü bile çok şey söylüyor, sen bu sözüme güven. Haydi bebişlerin şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucakla inşallah. Bana teyze demeleri şart ama, anlaştık mı?

aaa ne teyzesi abla diyecek yaa daha teyze olmadık ki biz ? :roflol:

yok yok kanka desin az mı dua ediyoruz onun için. Canım inşallah en az bir tane tutunur gönül ikizden yana ama o bile bizim için riskli tek olsun, kolay ve sağlıklı olsun

Tabi Alabama ve Nazenin ve herkes için duamız

evet 38 sonrası zaten doğurmak riskli ikiz 2 kat riskli. tek olsun sağlıklı olsun inşş:Saruboceq:

KIZLARRRRR çıtır 38 liklerzemuszemusçıtır anne adaylarıŞenizhepinizin mübarek kadir gecenizi kutluyorum,,,,,,bugün hepimiz dua edelim hepimiz içinkaydirigubbakcemile5,,,,hepimizin dilekleri olsun
kucaklarımız bebişlerle ve
huzur dolsun!..:Saruboceq:
allahım duy dualarımızı
denizbulut ve alabama dan
güzel haberler gelsin:Saruboceq:
hepimizin güzel haberleri olsun
hamiş olanlar huzurlu hamilelik
geçirsin!.....:Saruboceq:
:utangac::utangac:gerçi benim duam kabul olsa gökten kemik yağardı ama:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeyyerimsenibenöpüyorum hatunlar hepinizi

bende hepimizin kadir gecesinin mübarek olmasını edilen duaların kabul olmasını dilerim. bizlerin hayırlısıyla anne adayı olmamızı hamile dostlarımızın evlatlarına hayırlısıyla sağlıkla kavuşmasını dilerim.

Bizlerin yani 38 üzeri çıtırların !! daha fazla duaya ihtiyacı var sanırım...O nedenle Moneta arkadaşın dediği gibi hepimiz birbirimiz için dua edelim bu gece arkadaşlar...Rabbim henüz annelik duygusunu tatmamış bizlere de nasip etsin anneliği ve hamile arkadaşlarımız da sağlıkla kucaklarına alsınlar meleklerini inşallah...
Hepinizin Kadir Gecesini kutluyorum...

Kızlar daha önce yazmıştım ama gitmemiş galiba. Önce transfer olan arkadaşlarımı (deniz Bulut-Alabama) tebrik ediyorum. Hayırlısyla bir an önce güzel haberlerini almayı temenni ediyorum. Bir de transfer olan arkadaşlar çok sıcak su ile duş almayın. Çünkü kanamaya sebep olabiliyor. Ben de kanamamdan sonda bunu öğrenmiştim. Tabi kesin sebebin ne olduğu belli olmasa da insan, her yaptığı hateket için kendini suçluyor. O yüzden ılık su ile duş almaya çalışın diye hatırlatmak istedim.

Ve eeeevet bugün büyük gün. Hepinizin Kandil'ini can-ı gönülden kutluyorum. Moniş zaten çok güel şeyler söylemiş. Bana pek bir laf kalmamış. Ama emin olun ki, bu gece hem topicteki bütün arkadaşlarım (hatta şu an topicimize girmeyenleri bile Diloş-Roniyam ve Balance) için dua edeceğim. Hatta hastanede benimle birlikte tüp bebek tedavisine giren arkadaşlarım için de. Hamile olan dostlarımın hayırlı ve sağlıklı evlatlar doğrmasını, şu an çalışma içinde olan dostlarımın ise peş peşe güzel ve sağlıklı bir şekilde hamile kalarak bebeklerini kucaklarına almaları için.

Neyse gitmesem de, görmesem de bir çoğunuzun geröek ismini bilmesem de hepinizi çok seviyorum.

kızlar bu gün namazdan sonra hepimize dua ettimdenizile alabamanın ismini dile getirdim ve hepimiz için diledim bu yolda olanlar için.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .sevgiyle kalın hepiniz

Deniz Bulut canım opudan sonra ve transferden sonra dr hangi iğne ve ilaçları verdi ve kaç doz kullanıyorsun.
ananas ,kivi , kuru kayısı ve bol su içmeyi ihmal etme canım

Kızlar daha önce yazmıştım ama gitmemiş galiba. Önce transfer olan arkadaşlarımı (deniz Bulut-Alabama) tebrik ediyorum. Hayırlısyla bir an önce güzel haberlerini almayı temenni ediyorum. Bir de transfer olan arkadaşlar çok sıcak su ile duş almayın. Çünkü kanamaya sebep olabiliyor. Ben de kanamamdan sonda bunu öğrenmiştim. Tabi kesin sebebin ne olduğu belli olmasa da insan, her yaptığı hateket için kendini suçluyor. O yüzden ılık su ile duş almaya çalışın diye hatırlatmak istedim.

Ve eeeevet bugün büyük gün. Hepinizin Kandil'ini can-ı gönülden kutluyorum. Moniş zaten çok güel şeyler söylemiş. Bana pek bir laf kalmamış. Ama emin olun ki, bu gece hem topicteki bütün arkadaşlarım (hatta şu an topicimize girmeyenleri bile Diloş-Roniyam ve Balance) için dua edeceğim. Hatta hastanede benimle birlikte tüp bebek tedavisine giren arkadaşlarım için de. Hamile olan dostlarımın hayırlı ve sağlıklı evlatlar doğrmasını, şu an çalışma içinde olan dostlarımın ise peş peşe güzel ve sağlıklı bir şekilde hamile kalarak bebeklerini kucaklarına almaları için.

Neyse gitmesem de, görmesem de bir çoğunuzun geröek ismini bilmesem de hepinizi çok seviyorum.

canım tanımasam da inan ben de seni çok seviyorum opuyorumnanaktan
kızlar bu gün namazdan sonra hepimize dua ettimdenizile alabamanın ismini dile getirdim ve hepimiz için diledim bu yolda olanlar için.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .sevgiyle kalın hepiniz

canım sağol. gerçekten hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

Deniz Bulut canım opudan sonra ve transferden sonra dr hangi iğne ve ilaçları verdi ve kaç doz kullanıyorsun.
ananas ,kivi , kuru kayısı ve bol su içmeyi ihmal etme canım

canım geçen transferde ve bu transferde de antibiyotik (4 gün), prednol (5 gün), çocuk asprini, folbiol zaten içiyoruz vediler. almandan sabah 2 adet(25x2) akşam 2 adet (50mg) progesteron iğne ve sabah 2 akşam 2 estrofem tablet vermişlerdi bir de günde 1 fostimon iğne kanın pıhtılaşmasına engel oluyor ne olur ne olmaz diye herkese veriyorlar. bu sefer günde 1 kere 2 adet (50mgx2) progynex iğne ve climara forte bant verdiler. ilaçlar ssk ya yazıldı transfer sonrası pek birşey ödemedim. en güzeli göbekten acıtan ve morartan fostimonu olmuyorum ve günde 2 kere progesteron olacağıma 1 kere progynex oluyorum. almanda transfer sonrası iğnelerine bile 500 lira gitmişti:oklava: herkese önerim doktorunuz günde 4 ampul progesterone (25mgx4) yazıyorsa yerine 2 ampul (50 mgx2) progynex olun. bence büyük hastanelerin anlaşmaları var bizi kekliyorlar bazı konularda kötükedihüso

Son düzenleme:
alabama nasıl gidiyor bekleyiş? bugün benim 3. üüm senin de 7 galiba? ben dün dışarı çıktım arkadaşımla kahve içtim ama yürümedim. bugün de biraz yürüyüp maniküre gideceğim. evde de yemek vs keni işimi yapıyorum. ağır kaldırmıyorum (1-2 kiloyu ağır saymıyorum) çok fazla uzanıp gerinmiyorum. yarın da işe gideceğim. valla orada daha az hareket ederim diye düşünüyorum. umarım yakında senden güzel haberleri alacağız :içelim:

deniz bulutcuğum bu kadar iğne ilaç tedavi süresincemi yoksa transferden sonra mı ?

transfer sonrası canım. ben özellikle ilk tedavimde asıl acıtan iğneleri o zaman yedim :roflol:transfer öncesi (benimki uzun sürdü yavaş gelişti yumurtalar) 11 gün menagon sabah akşam (12. gün sadece sabah), yanında çatlamaması için 6 gün cetrotide ve son gün akşam çatlatma iğnemi oldum. bir de dr 5 gün femera tablet kullandırdı kaliteyi arttırmak için. kısaca tüp demek her tarafının delik deşik olması demek delikafadulden

canım tanımasam da inan ben de seni çok seviyorum opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah yolunu açık etsin Deniz'ciğim. Çok sıkıntı çektin bu zamana kadar. İnşallah 2010 senin için annelik telaşını yaşadığın ve bebeğinin doğumuna gün saydığın bir yıl olur. Şunun şurasında 2009'un bitmesine bir kaç ay kaldı.

Bu işin en zor kısımlarından biri, o bir türlü geçmek bilmeyen test zamanı. Arkadaşlarınla kahve içmişsin vakit geçrimişsin. Kendini mutlu edecek şeylerle meşgul olman çok güzel gerçekten. Ama yine de bu bekleyiş süresince sabır diliyorum. (Çünkü ancak yaşayan bilir bu bekleme stresini.)

Malasef tüp tedavisi böyle. Dediğin gibi insanın her tarafı delik deşik oluyor. Öyle ki insan fıskıye gibi hissediyor kendini. Su içsem her tarafımdan fışkıracak gibi geliyordu bana. Ama olsun. Yeterki güzel miniğin sana sıkıca tutunsun. İnsan çektiği bütün sıkıntılarını bir anda unutuyor.:emir_bebek:

transfer sonrası canım. ben özellikle ilk tedavimde asıl acıtan iğneleri o zaman yedim :roflol:transfer öncesi (benimki uzun sürdü yavaş gelişti yumurtalar) 11 gün menagon sabah akşam (12. gün sadece sabah), yanında çatlamaması için 6 gün cetrotide ve son gün akşam çatlatma iğnemi oldum. bir de dr 5 gün femera tablet kullandırdı kaliteyi arttırmak için. kısaca tüp demek her tarafının delik deşik olması demek delikafadulden

ne diyorsunnnn offf aman aman.

Back
X