Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sabah birşey yazdım size hala sizlerden cevap (önerilerinizi) bekliyorum
Eşimin ilk evliliğinden çocuğu var ve bende 2 kere doğal hamile kaldım. Nasıl oldu bu yaşla mı düşüş gösterdi yoksa şansa mı hamile kaldık ?
Bilsem yıkatır yıkatır kullanırdım :))))))))
Keçiboynuzu hapı yok mu ki içmez şimdi yapınca gavur
Selam Kızlar,
Güzel güzel kaynatmışsınız maşallah. Keyifler genel itibariyle iyi görünüyor, harika.
Alabama'cım ben Brüksel'i bilmiyorum, tüp yapmaya karar verirsek gidip görüşeceğim yerlerden biri olur diye düşünüyordum açıkçası ama şimdi Deniz'in yazdığını okuyunca ıyk oldum. Sen, eğer kafa karıştırır ve tüketir beni demezsen, aklına düşen yerlerle görüş derim. Mühim olan içinin sinmesi ve doktoruna güvenmen çünkü.
Yarın güzel gün, test günü. İnşallah bir daha bu sayfayı açtığımda güzel hamilelik haberleri okuyacağım. Allah yardımcınız olsun sevgili Deniz Bulut ve Roniyam. Ben topiğin hamilelere gebe olduğuna eminim![]()
Çok öptüm hepinizi, kendinize iyi bakın anneler ve güzel anne adayları.
simdi gördüm canım. medicanalar da genelde tüp bebekte başarılı fiyatları az daha uygun. az pazarlık falan da yapılıyor yüzyüze. beylikdüzü selman laçini övüyorlar. ben bahçelievler süha bey icin yalnız hem iyi hem kötü şeyle duydum orayı önermiyorum.medicana çamlıca sana çok uzak ama ben çok memnunum doktorumdan
ssk eşinin varsa (belli prim ödeme günü gerekli) ve 38 yaşını doldurmadıysan yararlanabilirsin. 38 yaşında olunca aşılama vs istemeyip hemen raporu veriyorlarmı
özel sağlık sigortası haliyle sadece histeroskopiyi karşıladı. ben 38 yaşını geçtiğim için ssk rapor şansım da yoktu.
bir de medicananın anlaşması oldugu için tüp sonrası hemen tüm ilaçlar (iğne vs de ) ssk ya yazılıyor.
ben eşime keçiboynuzu kürünü uyguladım, yanında E vitamini ve polen+arı sütü+ bal karışımı içirdim... aşağı yukarı 2,5 ay... 2,5 ayın sonunda hamileydim ve bu sefer sağlıklı bir gebelikti :)
keçiboynuzu pekmezi var canım aktarlarda satılıyor
ya çok sordum ama bişi daha sorcam özel sigortam var benim ssk da birbuçuk ay önce başladı ama ilk başlangıç değil sonuçta 2002 den beri kendi işimizi yaptığımız için ssk yoktu bağkurum da yoktu sadece özel sağlık sigortam vardı şimdi ssk lıda oldum. ama birbuçuk ay. ben şimdi yeni ssklı mı sayılıyorum yoksa kaldığım yerden devam ettiğim için ssknın faydalarından sebeplenebilir miyim? kime sorsam acaba bunu? ayrıca karşılıyor derken tüp tedaviyi karşılamıyo heralde dimi histeroskopiyi filan karşılıyo dimi?
Canım bunun garantisi olmadığı söylenmişti, ne zaman ne olacağı belli olmaz :)Eşimin ilk evliliğinden çocuğu var ve bende 2 kere doğal hamile kaldım. Nasıl oldu bu yaşla mı düşüş gösterdi yoksa şansa mı hamile kaldık ?
ne güzel maşallah bende mi acaba kür olayına girsem. hem kendime hem kocişe. :uhm:
denizkarayurtcum sizlerle birtürlü karşılaşamıyoruz bende en uygun gece oluyor ozaman giriyorum.annende keyfine bak canım. MONİŞCİM dediklerini kafama yazıyorum merak etme sen canım...ERVERDİ kız sen nerdesin bana diyodun şimdide sen azcık giriyosun....DENİZBULUT VE RONİ YARIN GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ DUALARIMIZ SİZİNLE OLSUN.....RÜZGARDENİZCİM VE DEFNECİM SİZLERİNDE DOĞUMLARINIZA AZ KALDI SAĞLIKLA KURTULUN BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH..HERADACIM DUALARIM SENİNLE OLSUN ..daha aklıma gelmeyen arkadaşlar varsa hepsine selam öpüldünüzz
Eşimin ilk evliliğinden çocuğu var ve bende 2 kere doğal hamile kaldım. Nasıl oldu bu yaşla mı düşüş gösterdi yoksa şansa mı hamile kaldık ?
sevgili rüzgar deniz isminin altındaki şafak gününü gördükçe inan çok duygulanıyorumher açtığımda kaç günü kalmış diyorum.kalbim seninle beraber sana sağlıklı bir doğum diliyorumsevgiyle al sar bebeğini hayırlısıyla canım........................
sevgili rüzgar deniz hamile kalmadan önce yaptığın kürleri sırasıyla ,lütfen, bir ara yazarmısın? şimdiden teşekkürler hoşçakal sevgiyle kal
kızlarrrr 4 gün önce 90 olan ve en az 360 olması gereken değerim 665 olmuş :dance: galiba hamileyim ben :teytey::CüvCüv: ay inanamıyorum sositososito![]()
alabama cım ben 2 aşılama ve 2 tüp denememi ssk dan yararlanarak yaptım.benim bildiğim kadarıyla şimdi kanunlar değişlti.senin kendi sigortandan yaralanman için5 yıl ssk ödemişliğin olması lazımyada eşinden yararlanman gerekiyorsa onun son 5 sene içindeki primini arıyorlar bu senin içinde geçerli.benim bilgim bu.hoşçakal sevgiyle kal.özel sigortayla ile ilgili bir bşilgim yok
Canım bunun garantisi olmadığı söylenmişti, ne zaman ne olacağı belli olmaz :)
Hmmm... ben kavga gürültü içirmiştim, o dönemde ben de soğan suyu yapıyordum kendime, "madem ben bunu içebiliyorum, sen de onu içeceksin, yoksa soğan suyu içiririm" demiştim şakayla karışık, soğan suyunun tadına bakınca tamam demişti :)
Valla alabama'cığım bir şey kaybetmezsin, ben kürlerin sonuna gelmeden 2 aylık bir süre içerisinde doğal yolla hamile kaldım... Sırf tüp bebeğe hazırlık olsun diye yapmıştım ben kürleri, o arada hamile kaldım :)
Tabii ki, seve seve :)
1. Sabah uyanır uyanmaz bal+çörek otu ve tarçını (1'er çay kaşığı) karıştırıp hap niyetine suyla içiyordum.
2. Öğlene doğru öğlen yemeğinden önce soğan suyu yapıp içiyordum.
3. Akşam yemeğinden önce tekrar soğan suyu yapıp içiyordum. (soğan suyu 15 gün sürdü sadece, sonra 21 günlük kuru incir kürü yaptım aynı, 21 gün bittikten sonra 7 gün soğan suyu içtim yine ve sonra yine 21 gün incir suyu kürüne devam ettim [edemedim gerçi hamile kaldığımı öğrendim])
4. Yemekten aşağı yukarı 1,5 saat sonra filan polen+arı sütü+bal karışımını birer kaşık hem eşime yediriyordum hem kendim yiyordum.
5. Bu arada akşamları eşime yemekten sonra E vitamini hapı içirirdim.
6. Yatmadan önce de keçi boynuzu suyu içiriyordum (3 ay içmesi gerekiyordu 2 - 2,5 ay içti ve hamile kaldığım için bıraktık)
kızlarrrr 4 gün önce 90 olan ve en az 360 olması gereken değerim 665 olmuş :dance: galiba hamileyim ben :teytey::CüvCüv: ay inanamıyorum sositososito![]()
TEDAVİDEKİ ARKADAŞLAR SİZLERE BOL ŞANSLAR DİLİYORUM.ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ UMUTSUZDA YAŞANMAZ.denizkarayurt arkadaşımızın dediği gibi 2010 hepimize uğur getirsin ve nufus patlaması olsunnnnn
Kızlar sabah birşey yazdım size hala sizlerden cevap (önerilerinizi) bekliyorum